Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Zamudila Marso :sori: Ko nimam nikoli radia prizganega, ce ze, CD poslusam, danes sem pa clo prizgala si radio.. samo nimam pojma na katerem programu, ker mam uno staro varianto, ko je treba gumbek vrtet in sem sam tolk neki, da ne sumi, ko sem ravno obiske mela, da ne bo tisine.. No, pa izgleda, da ni bila prava postaja :inocent:

Vceraj bil totalen sok.. pride, mi da na pragu vreco v roke in se obrne in gre.. sem rekla, a ne bi vsaj za 5 minut not stopu? da nimava kaj se pogovarjat, ko smo tko dobr organizirali vse.. In je sel.. meni pa nic jasno.. kao on vidi neko zaroto proti njemu al kako.. ma ja, ne bom sploh.. brezveze.. ce bi mu blo kaj do tega, bi vprasal, se poskusal pogovort, resit kaj.. tko pa isce nekega gresnega kozla.. trmast levcek, kaj cmo.. upam, da se bodo vseen scasoma zadeve mal umirile, da se bova se kdaj pogovarjala normalno..

Frendica prespala pri meni pa pekla sem piskote in zavitek.. heh, tale samski lajf me bo cist pogospodinjil x:o)x No ja, enkrat vse prav pride..

OK, faks mam sele popoldne, zdaj pa v nacrtu:

-sesat (sem prinesla sesalc od doma, da pospravim macje ostanke x:)x )

-pomit posodo

-zamenjat vodo ribam

...

Selene, fino, pa je vse OK na koncu :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aliana... :sori: drži se! xcrossfingx :palec: x:Xx

Sončna, sem vesela, da si se spucala. x:)x :palec:

Marsa, sploh ni blo panike, itak je pa trajalo ful malo časa, sem mislila, da bo daljši prispevek. :palec: Pa nisem vedela, da mamo tok skeptikov pri nas.... al so pa same take na cesti našli.... xrolleyesx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Oh, Aliana, ziher se ti je mal trapast zdel, pa ceprav kao, kaj cta se pa menit, ampak vseeno...

Se dobr drzis! xcrossfingx

Saj obvladas, je ze kul tako. :palec:

Nic hudega (da si me zamudila), saj me tule vsak dan 'poslusas'. Pa se - stari dobri zlajnani lunin post. x:o)x x;)x

Katja, thanx, ja, saj sem ji rekla, da to bo v hipu mimo (ker da kaj bova vse povedali, pred zacetkom, ko sva se malo pogovarjali). Pa se tele ankete so imeli pa onega fizika, pa to nanese minute.

Skeptiki?

Ma ce so starejse gospode sprasevali. xDDx

Ki jim gre kvecjemu na zivce, ko se njihova zena kaj takole *afna*, pa se njemu pol kaksne juhce sam daje. :D ;)

Pac, tko kot vse - Luna kao.. saj bi imela pripombe tudi na fizika, pa prvic ni bilo casa, drugic se mi pa tudi ni dalo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zamudila Marso  :sori: 

Vceraj bil totalen sok.. pride, mi da na pragu vreco v roke in se obrne in gre..

* Ja, kaj čmo, sem jo hotel ujeti tudi sam; ob 10:35 sem našel v tem Dnevniku uro -10:00 (ampak je bila dopisana kasneje, šele v petek pozno popoldan, ko me ni več na netu)

* Saj se bo počasi vse lepo umirilo, uredilo, vse bo prišlo na svoje mesto. Življenje ti že teče dalje...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

O, a daj nehaj Piko! x;)x

Ja, to je pa res, sem kar v post dodala, ko je Lio zanimalo, pa nisem hotla skoz o tem govort, pa posebej spet post pisat, ces, kdaj bo, kot da kaj namigujem in na vsak nacin opozarjam in vabim.

Po eni strani sploh ne maram govort tega, pa mi pol vsi recejo, pa kaj nisi rekla, al pa, sem te zamudil, pa jaz recem Se boljs! xDDx x;)x

Saj me bodo najbrz se kdaj kam povabili, me boste ze slisal, skratka, pa tudi ce ne - saj me tu 'poslusate' ze dovolj. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja saj, normalno, saj jaz tud tko, ce koga zagledam na tv ali zaslisim po radiu...

Zelo mi je bila vsec voditeljica, sva si bili ze po telefonu vsec.

Pa zelo lustna, posebna bejba, je dober vtis name naredila. x8Dx

Tako da je bila cist lustna epizodica, pa ceprav nic posebnega tkole... x:)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, thanx Katja, sem ze doma. x:Xx

ne vem, kako je izpadlo, mal se mi je zatikalo, pa 1x sem izgubila nit, ampak v splosnem pa se mi zdi, da je bilo cist OK.

pac. en pogovor. :)

Uh, sam sem vseen imela tremo. :8):

Aja, sory Soncna, nisem zasledila, bom sla mal pogledat, pa se kaj napis. (al pa v odnose - starsi itd.).

je blo čist OK! :palec: x8Dx

Mushi

haha, thanx macona, kaj pa vem... lohk bi bilo boljse, pa v bistvu sem imela cist mal casa, sem se komaj dobro ogrela, so me ze ven metali. x;)x xDDx

O, Mushi, si poslusala al kaj, pih! Thanx. :palec: x8Dx

Thanx res vsem za odziv (in da ste se sploh matral s poslusanjem xDDx), mi je kar nerodno, kaj sem sla sploh govort.

Pa nekajkrat sem rekla 'point' pa 'finta' pa taksno. :o|o:

ampak po drugi strani - pa kaj pol, tako pac govorim, ce bo pa koga zato konc, pa bog pomagaj. xDDx

p.s. aja saj res, pa nekomu nisem znala odgovorit (oz. si ne upala).

Picasso

Vceraj bil totalen sok.. pride, mi da na pragu vreco v roke in se obrne in gre.. sem rekla, a ne bi vsaj za 5 minut not stopu? da nimava kaj se pogovarjat, ko smo tko dobr organizirali vse.. In je sel.. meni pa nic jasno.. kao on vidi neko zaroto proti njemu al kako.. ma ja, ne bom sploh.. brezveze.. ce bi mu blo kaj do tega, bi vprasal, se poskusal pogovort, resit kaj.. tko pa isce nekega gresnega kozla.. trmast levcek, kaj cmo.. upam, da se bodo vseen scasoma zadeve mal umirile, da se bova se kdaj pogovarjala normalno..

Frendica prespala pri meni pa pekla sem piskote in zavitek.. heh, tale samski lajf me bo cist pogospodinjil  x:o)x  No ja, enkrat vse prav pride..

OK, faks mam sele popoldne, zdaj pa v nacrtu:

-sesat (sem prinesla sesalc od doma, da pospravim macje ostanke  x:)x  )

-pomit posodo

-zamenjat vodo ribam

...

Selene, fino, pa je vse OK na koncu  :palec:

Aliana x:px kekski pa to.. :palec: itak, ni nč narobe.. samski lajf.. se človk mal sam sebe razvaja pa to.. kar se zanemari včasih ko nis samski.. ma tele surle bivše.. to je tko bedno. Pa vzrok je bil itak pri njemu, če sem prav zaštekala... pol pa še ma neki surlo držat. Al kaj.. Djedi. xrolleyesx

Mushi

itak.. prvo nisem bla ziher na ktermu programu sploh mamo radijo, pa ne morem ga jst zdej neki it šraufat, pa pol oddajo o luninih menah iskat, ko bi tko vsi dol padli od začudenja, no pol pa slišim in se mi je full šponsko zdelo, itak pa mislim da NEKI JE na tem. Drgač tud plime pa oseke neb blo. Ja fajn je spadlo. Pa tko fajn te je blo poslušat, ko si že ničkolkrat tule neki pišemo, pol pa Marso poslušam. Zares. Kaj je blo eno vprašanje na koncu ko si rekla, da si ne upaš? :inocent: Sem mela phone..

Drgač pa..

Hej.. jst tak verjet ne morem zdej ko se seliva.. in nam danes pridejo oken montirat kao. Od Simerja. Pa pol kliče ata od mojega tja, pa nč ne vejo kao v petek neki.. in pol se razp.. (ker star oken se je pa mogu tko zrihtat, da se ga na hiter ven da, zdej bo pa full večji) pa si telefone podajajo tam in pol le neki da eden ve.. pa je pol kr šel k njim in okno majo.. pa je en tipson pozabu šipe naročit, tko da zdej so pa prišli pa ga bojo brez šip montiral notr.. Pa pol steklar.. Da mal reklamce za Simer nrdim! Če si kej delajte, kupte Simer okna! The best, vam ne bo vroče pozim! x:Dx :vragec: Bemu.. sveca.. Dober se men ni treba s tem bavit, ko bi ga naklestla. Pizduna.

Mushi

** Mushi zdajle sem opazila tvoj post tamle zadaj (*zobarji scena) - jaz imam zelo podobno, kot bi mi magnetizem lune in urana 'plombe ven vlekel'.. pa se tem ne da nic dopovedat, da je vse povezano, da ce imam alergijo na kovino, da zakaj potem na sluznici je ne bi bilo! ampak 'ne, ni povezano', kao... :o|o: struckoti...

Shtale. :||||

** Piko, sam na kratko - ni slo za enacenje, pac pa nastevanje.

Razumem tvoj point, a to je moral bit kratek cas gor, ker nisem opazila - in najbrz tudi drugi ne in odtod ni bilo odziva.

ne bom nic razlagala in pliz ne me sprasevat in sploh komentirat (lahko drugje, vendar splosno), sam povem, da sem imela in imam kar shtale zdaj zato.

Tako da vcasih ne gre za ignoranco, ampak preprosto se ne stignes, ne mores TISTI HIP bosti z nekom (poleg tega, da ne vidis jasno vsega).

Pa z bolecinami v glavi ni lustno takih stvari urejat.

Sem jih pa, ko sem VIDELA (oz. takoj naslednji dan, ker rada mal premislim in prespim zadeve). In to kljub bolecinam. In kljub temu, da sem vedela, kaj me s tem caka (in nisem se ustela).

Sam tolk. xyesx :palec:

Picasso

Ribica ful imaš dobro ikonco, pa na prejšnji, ki si jo imela en kratek čas, si bila tud takšna nežna dečvica xsrcx

Aliana, mogoče je pa bolje tako tudi zate, da se je obrnil in šel. Kaj pa če bi obral drugačno taktiko?A bi popustila, bi šla nazaj? Potem bi bila na istem... tako, da...

Nisem danes prava spljoh ne, tko da mah, mejte se :palec:

Vedno podpiram pozitivne odločitve in dejanja! :palec: x;)x

Pa daj, popazi malo še na glavo. Imaš samo eno (in ne tako kot moški, ki včasih mislimo z drugo). Mislim, da so časi vse bolj stresni in pritiski vse večji. Lepo se mej še naprej!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Thanx, Piko, :palec: x:)x - res rabim tole svojo glavcko majhno, vcasih se sprasujem, kako gre lohk tolk not...

a ni hecno, recimo velikost mozganov in tko, jaz pa imam ful majhno glavo (no, pac, ne ekstremno, samo imam pac majhno).

Tudi ti :palec: - a si lepo praznoval rojstni dan?

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ah, fizike bo pa El Nino spametoval! :D

bom js fizičarke spametoval :D hihi ;) al pa spravljal ob pamet kot se vzame... naj kšna pa fizike ...

uhjej :( šmrc šmrc. zunaj je veter pa ne morem it na smučke in uživat :D pismu sej če se mal poleže tja do treh grem mal vn spet :D uh kok mi je fajn tole tekanje na smučkah sredi beline povsod pred tabo sneg na kerga ni še nihče stopil :D uh pravi paradiž za ovnčke :P mnjami in pol zagaziš čez in pustiš svojo sled :D in greš in greš, in pol zagledaš sledi kdaj zajcev kdaj celo kšna srnca... in si misliš nisem sam tle zunaj :D uh kok je lepo tale zima...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

wow, to je pa lepo slisat, Nino. :palec: x:)x

zajcki pa srnice... :vio:

Picasso

Melatonin si kup!! ce cs.

Mealtonin uzivajo piloti, ki pridejo iz nocnih letov in majo porusen bioritem. uzivajo ga zato, ker omogoca da postanemo zaspani.

MELATONIN je najomcenjsi antioksidant, ki ga mi sami tvorimo v nasem telesu; torej je 100% naraven! Zleza cesarika ga iz SERATONINA (hormon srece) spremeni v MELATONIN. In ta naredi, da postanemo zaspani. Prvega pa dobimo predvsem iz SVETLOBE, banan, etc... Ce ga imamo premalo lahko nastopi DEPRESIJA. Zatoso veckrat ljudje, ki so premalo na svetlobi lahko tudi depresivni. (eden od razlogov pac). Veckrat intelektualci :madpro: ali ljudje s psihicnimi problemi xNNx in ljudje ki delajo v izmenah :nuke:

Melatonin se dobi v italijanskih lekarnah in je poceni. Pridelujejo ga menda zelo enostavno iz banan (nisem pa preprican).

Prejsnji teden sem kupil steklenicko od frendice, ki ga bo verjetno uvazala za slovenijo po eni 2.000 SIT. Mislim da je not kakih 200 kapsul po 3 miligrame.

Jaz ga bom morda potreboval le obcasno.

Evo sm se povezavo najdu, torej zgleda da ze poznas:

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=P...E=02&f=9&t=2925

bom dal se nekaj napisanega not, konkretno!! :palec:

------

:vragec:

morgen..... :o|o:  :o|o:  :o|o:

ne gre spat.... xrolleyesx

v glavi muska doni.....v ocheh bliska..... :o|o:  :o|o:  :o|o:

ne gre, pa ne gre, deb zaspau.....bemu

se bom mal na sonce spoku......de me mine x:Dx

pa na poshto en CD poslat x:)x  x:)x

aja pa telefon plachat xrolleyesx

pol pa she na en obiskec.....k bom zhe glih na sonchku x:)x  x;)x

zlomk x:)x

Ce si ti da texte brat v temi melatonin in ce misls, da ne mors zaspat, spat, ipd... mogoce da; sicer pa menim, da ne, glede na to kolk te poznam x:)x

sploh pa nism zdravnik in ne morm govort, lahko pa dam samo info, da bodo ljudje vedeli o cem se pogovarjamo ali celo, da bodo vedeli da obstajajo take in drugacne zadeve. blabla .. x:px

--------

a mislis da jaz rabim to free?

ne saj zato, ker mi plesejo crke, ne morem tolk prebavljat (jaz sem ze dolgo v fazi 'ven metanja' in ne 'not dajanja'), jaz lohk berem sam povrsno al pa zelo poglobljeno, torej cele studije pol, za kar pa nimam casa.

se mi je zdelo, da ne, vprasala sem te pa glih zato, ker me poznas in brez nepotrebnega vsega balasta (da ti ne bi stekal, kaj zdaj jaz s tem mislim al kaj takega xDDx).

Mislim ker me zanima, samo imam filing, da ne rabim.

Imam en stos s pravljicami, pa ga v 3 letih nisem uspela... dorect tule na forumu...

skratka, vcasih se mi zdi ipak smiselno it za devet gora in se posluzit nekaksne zdravilne vodice.

sam se hocem skrbno odlocit, kaj rabim, pri 40 (se 14 dni xDDx) se je fajn mal refreshat in apgrejdat. :)

Pa sem imela mal alge v mislih, nekak...

Vem pa kaj mi bos ti priletel ta hip 'prodajat'. :vragec: x:Dx x:Xx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...