Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 mi smo bili brez stacionarniega en mesec al kolk, halo?? pa 'gremo se nekaj'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... - a si lepo praznoval rojstni dan?Na tem sem šele začel delati ... v mojih letih 1 teden pomeni toliko, kot 1 dan pri sedmih letih. Danes zvečer bom začel brskati po kuharskih knjigah za primernimi jedmi. Morda naredim eno dobro joto? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Hey Piko kaj pa lunožur? btw. men ful neki dogaja, sploh ne znam razložit šifra: mentalnaonanija.press Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey Piko kaj pa lunožur?btw. men ful neki dogaja, sploh ne znam razložit šifra: mentalnaonanija.pressHej Cosma, ne iskat razlage, ne vrtat, važno da dogaja! Samo opazuj in uživaj, za analize bo čas kasneje. Kako se dela pa mentalnoonanijo, tudi z roko? Lunožur? Ne, kot vsako leto bo Žurpiko. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako se dela pa mentalnoonanijo, tudi z roko? Lunožur? Ne, kot vsako leto bo Žurpiko. Ta je izključno v glavi! škoda, ker nikoli nisem povabljena na kake pikaste žure. Na lunaste pa že Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 O cosma, pred petimi minutami sem nate mislila, da kje si kaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Marska, sem te slišala danes po radiu , si jim dobro povedala. Hvala, tudi jaz sem mislila nate Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>wow, to je pa lepo slisat, Nino. zajcki pa srnice... sej js zmer kšne srnce preganjam, sam tele majo mal bol kosmate noge... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 a te ki jih preganjas? Cosma, o a res, zakaj pa nisi pol klicala v oddajo? Jah, kolkor so me pustili do besede. ful sem slabe, ker me tole boli se vedno, pa sem tolk nemocna, sam tja k onim mesarjem grem lohk al pa nic... moje zobarce pa se ves teden ne bo. Pa gruntam, s cim naj si zunanje to zdravim, obloge al kaj tacga.kot nalasc zadnjic frendici odnesla zadnjo glino. In jih zdaj ni.propolis ima alko, zelje ima 'kis' in sol. :||| mater! grem mal lezat. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Marsa: ob 10 uri sem se za 15minut spremenila v uho..in poslušala val 202 Vsem razumljivi, kratki , jasni in pošteni odgovori( mislim na zadnje vprašanje diabetika!)...skratka..luštkan pogovor.Tale ikonca z žugajočim prstom ZELO paše današnjemu glasu ..Čestitke! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>( mislim na zadnje vprašanje diabetika!)... thanx za tole se posebej!! x!xsem bila za hip v zadregi... (pa se ne zmedem zelo, hitro reagiram)... potem pa pac - tko kot je. ja, se dobro da sem se spomnila rect tudi v oddaji (ker bojda naj bi bil naslov celo 'strokovnjak svetuje'), da nisem nikakrsen strokovnjak, pac pa laik - da me ne bi kdo ganjal, pa tud tko.O, hvala ti, da si se spomnila. In za tole mnenje, prima slisat... ma zdajle ta hip sem najbolj zadovoljna, da me ni celjust zezala, da sem lohk govorila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ja, že v jutranjem napovedniku sem slišala, da bo tema strokovnjak svetuje- hujšanje z luno( tako nekako),,,Meni, kot poslušalki se je zdelo, da pogovor teče tekoče...ja enkrat si sama povedala, da si izgubila nit..pa saj sta hitro čvekali naprej....Bistvo je pa bilo povedano... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 ... pol ste pa kar poslusali, madonca... enkrat so me nahecali od sestre frendi, ko sem bila pikrich, naj klicem v oddajo dr. Ivacica (se mi zdi, v glavnem nek kuharski mojster) in sem mroala vpreasat, kako se naredi pehtranova potica.A me ni cez 10 minut vse sorodstvo pa znanstvo klicalo, ce jih bom povabla na pehtranko? kaj sem sla klicat!!Za potico!! Vcasih sem bila bolj naivna, so me kar kaj tkole nahecali, ker nisem imela predsodkov, sem si mislila, ok, pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Ja, ker govorim z vrinjenimi stavki, kot tudi pisem... a ker se je nekako mudilo (smo kasnej zacel, ko je bila prej ena anketa in so imeli enega modela ful cajta not v etru, smo se vsi smejali), sem z mislimi odskocila naprej.ja, pac, se zgodi, to me niti tolk ne obremenjuje, ja, saj sva v glavnem povedali, pa tud sploh ni tolk za govort. Mi je bil pa vsec nacin tudi. Dol so me prisli iskat, vrata pridrzali, prinesli dvojno kavo s smetano, roladice, naravni sok.. pa tko... vse normalno, normalen odnos. Mi je bilo vsec to. saj ni nic takega, tako bi itak moralo bit (sam ni).Tako da sem zadovoljna, da sem se odzvala povabilu, ceprav ni bilo nic posebnega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Seveda smo poslušali ...Saj sem ti že povedala, da je bil pogovor "všečen"...in da si delovala odločno, jasno in pošteno( všeč mi je bilo, da se hujšanje začne najprej v glavi)...skratka, lahko si zadovoljna! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ha, še tole moram povedat: začela sem poslušat med vožnjo v avtomobilu, se ustavila na benc. črpalki...tam tudi iz zvočnikov Marsa ...nazaj v avto, domov...vroom do radia....skratka na treh lokacijah...lahko bi rekla: Bilo kuda, Marsa svuda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>se ustavila na benc. črpalki...tam tudi iz zvočnikov Marsa Joooj... uh... hehe, sam si me ful v dobro spravila, ful ste me v dobro spravil. v zacetku sem imela tremo, me je kar dushilo, me je bilo tolk v tistem prostoru, da me je kar razganjat hotlo, se je tolk tezko umirit, dihanje.. pa se mal slisi - sam cim stece pogovor, je kot bi me vrgel v vodo - zacnem pac plavat. **ziher me bo kaksna soseda ustavila in vprasala, ce sem bila jaz na radiu. enkrat me je tko ena gospa vprasala, ko sem bila na tv.Mislijo nekako, da sem slikarka. me je presenetilo. ne vejo, kaj pocnem, mal me radovedno kateri gledajo, ena me je pa le vprasala, kaj da pocnem, potem pa rekla, da se jim je zdelo, da sem kaksna slikarka. Kar tko, pa ne hodim s kakimi platni okol. ... hecno, v bistvu... na pediatricni so sestre mislile, da sem 'psihologinja', v zdravstvenem domu tule sestra, da sem 'baletka', prodajalka v trafiki, da sem 'novinarka', ene zenske na morju pa da sem 'igralka'. Kul. ;>) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>a te ki jih preganjas? ja zdej k srnce preganjam so nogce mal bol kosmate pa več jih je nogc hihi sicer pa res ti paše tale ikonca s prstom, prec vemo da bedi nad nami ostri prst... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Taktična soseda ...vedela je, da si "izvenserijska", pa ji je najbrž slikarstvo prišlo najprej na um..umetnica pač .Ja, če tako deluješ na ljudi, bo kriv tvoj nastop...pa saj sem rekla..tisti prst je zelo posrečeno izbran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 hehe, ja, saj sem rekla, da sem kar jaz tole, saj skoz kaj zugam, da mi je vcasih ze prav zoprno, ko se kar tkole zalotim, da zhugam nekaj. halo! :||Izvenserijska? , ja pa zgleda res... sam je hecno, a si mors mislit, da najbolj mozno obicno zgledam? Mislim, pravzaprav cist v nicemer ne izstopam. povprecna velikost, normalna postava, nic takega, nimam kaksnih excentricnih oprav (vec! )... kavbojke, nic takega... normalno...pa prec me kdo kaj sprasuje, mi kaj zaupnega in intimnega govori, da jaz kar (pa kaj mu je cloveku, kje je mene, popolnega neznanca, nasel!).Ampak najbolj me je pa presenetila baletka.najmanj pa psihologinja (ker jih ne marajo sestre, ker se vtikajo in imajo 'moderne pristope'. ) Uh, gas, Mitja dam uletel, nabil metalico! haha, bomo videl, a bomo ugnal zob, ej cist isto hitr tipkam, pol si lohk mislite... heeeej!Fight fire with fire!! Tim pa na rakitni od danes zjutraj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ja super za Tima...in vaju...novi medeni tedni...Pa saj ni važen samo izgled...včasih nekoga samo pogledaš, pa te odbija, še sam ne veš zakaj...in tudi obratno....mah ja....Dajta vidva raje ta teden uživat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 O, hvala, sam saj ze jutri najbrz pride, sta oba taksna... mi smo vsi taksni... vsak bolj zase. pravi da nima kaj gor tolk cajta pocet - tu pa ima ful frendkov, pa se mal 'klatijo' okol, saj je tud ok...Midva pa vsak za svojim racunalnikom dokler ne popadava dol. :| Gre pa Mitja smucat cez kak teden ali dva (okol mojega r.d.), pa mu prav privoscim. Vcasih rabis sam pocitek pa mal miru - to tud vem in upostevam, pa tud sama rabim. Ja, vcasih pa koga ful odbijam, kar vidim, kako nervozen kdo rata v moji blizini.... ogromno me je, ko pridem v prostor. Enim sem zanimiva, ene pa iritiram. Enim pa sem cudna, odbita prevec. Vcasih cutim, da se me kdo mal 'boji' (ali pa mi celo kasneje povejo), pa mi je to tolk neverjetno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Aja diana saj res, sem nekje videla, pa pozabila komentirat.. hvala ti, res je, oljni je kul - sam ga nimam. :|| :>)sem razmisljala, da skoda da nimam oljnega.saj bom dala nekaj. Nic hudega, me ze slisis, lunin post ze tule skoz lajnam. zdaj pijem borovnicevec (Mitja prinesel). ceprav alko ni dober za vnetja, sam kl***. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Hihi, zabljuzila faks danes, cist... Sla na drink z eno soncico, ki se je zavlekel na.. hmm.. vec kot 4 ure ful prijetnega druzenja z dvema sonckoma Pol pa kao usla na faks, pa se na poti tja spomnila, da sem za eno uro prezgodaj, pa da pol itak nimam kaj, ker sem ob 7h ze doma zmenjena.. In sem kar domov odvila, bom se zvecer usedla in predelala tiste tri strani sama. Pa se bratec pride po sesalec, sem mu muffincke obljubila, tko da se zdaj spravim pect Ej, vidva, hvala za tak fajn popoldne... Tolk kul energy mata... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Saj res, "mali" ima sedaj počitnice....Mitja smučat za teden ali dva?...uf ...Z možem imava smučanje v planu drug teden...ko se konča gužva in mraz...sneg je pa fantastičen...včeraj malo preiskusila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts