Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Super, prima, (pa se ker oba smucata), jaz pa ne smucam... Mitjo moram pa se ganjat, pa daj spokaj se smucat pa taksno. ker je fajn, da smo tud mal na zraku, ne vem, na kaksen pogon odstekan sva midva. ja, tim ima pocitnice, pa ima vsemogoce plane, saj ga stekam, gor pa nima kaj pocet, ni vec pikrich, da bi z dedijem kaj jaz vem...Pa ma hitro dost - dedi pa tud. Zame bi bile pa kake toplice zdaj... da se mal spocijem (od vsega hudega ). Kok mas ti potrpljenja, Enja, si tak umirjen clovek, hvala ker si me mal 'poslusala', sem se zamotila s pogovorom (sem rekla, da bom sla lezat, je pa sam slabse pol, mi je bolj kul se zamotit).. imas eno tako razumevanje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Je mal povecan obisk danes, poleg tega pa je ze zdaj vec (razlicnih) obiskovalcev kot ves prejsnji mesec (pa je februar clo krajsi)...Prej popoldne pa ans je bilo na forumu mensezdi da 227 (kar bi bil rekord, ce ne bi bilo onega 605 odstekanega, ko so enkrat imeli eni sindikalca na LNF )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Hej toplice ...no tud kakšnih južnih plaž se človek ne bi branil ...toplote in miru!Samo, da bi počitnice Tim preživel tako, kot si želi, saj so NJEGOVE POČITNICE...pa upam, da bo čimveč po zraku šibal....Kam si pa moža nagnala na smučarijo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 V francijo gre, mislim da za en teden (saj tole ga pa nisem jaz nagnala, ga je frend povabil, sva mislili se midve [jaz + njegova bejba] zraven, sam ona nekaj ima pomembnega, men pa tud cist pase bit doma). Lohk bi sla kao zraven, pa ker bo ravno za moj r.d., ces - majhne pocitnicke..sam kaj, ko me ne vlece.jaz sem cudna, odklonim monte carlo pa london pa jahte celo.ker nisem tko, da bi zdaj 'zagrabila', ko je moznost - se moram se jaz pocutit. Pa v bistvu sem skromnejsa... zelo mal rabim.. sem pa zahtevna... se slis, kot da ne gre skupaj, skromen in zahteven... sam zgleda da gre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Diana, ja, v zivo je res mal drugac... pa bolj si na trnih...ampak sem zelo podobna kot tu... sebi se zdim cist ista... reagiram, mal nakladam, izgubim nit... nekaj pa celo povem. Nimam zelo visokega ali v nekem smislu specificnega glasu, pa tako ne zelo zoprnega, po glasu me kar prenasa folk. Jo, Mitja ima itak dil na jobu, poleg place se liter sljive, sam nekam slabo provajdajo tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Jo, Mitja ima itak dil na jobu, poleg place se liter sljive, sam slabo provajdajo tole. Samo boljse zanj, da dobi placo na izplacilni dan po 10.00 uri, drugace so lahko tezave s tem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 ne saj to je tko, 'za zraven', v bistvu stos... sam je resno. 'srbska posla'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ali najbolja je Bosanska... (poslusajte abstinenta, on ve) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 saj v bistvu so pol tud crnogorske, te so najboljse, men verjem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ampak samo, ce piha (iz enega vica). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 ga ne razumem. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ga ne razumem. :||No, potem pa samo zate Pride Crnogorec v Slovenijo, pa vidi kako pobirajo slive:pod drevesi nastavijo PVC folijo, potem pa tresejo slive(drevesa) dapopadajo slive na njo. Rece Crnogorec: "Kod nas to radimo skoro istim nacinom"Slovenec:"Kako skoraj isto ? Kako to mislis ?Crnogorec: "Pa, i mi nastavimo ovu foliju ispod, ali ne tresemo sljive, samo cekamo navjetar."Slovenec:"Ja, kaj pa ce tisto leto ne piha ?"Crnogorac:"Eeeeeeeeeeee, onda tistu godinu malo pijemo...." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 aha, ja, saj... a ves cesa se najbolj spomnim poleg vrtincev in svetega stefana in onega... hm? naravnega pojava...?neverjetnega stevila sliv... sam ves kaj je hecno, da so res pogosto taki srnogorci - izi pa tko (razen mojega fotra). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Slive ja....Mene pri vsem tem (ne samo slivah, sadje na splosno) moti,da kje pred hiso vidis eno ali vec dreves, jeseni, polna drevesa,pa nihce ne pobere sadezev, kar zagnijejo na drevju. Pa saj je vseeno, ce pac ne marajo tistega vrste sadja, bi pa dali komu, ali pa naredili marmelado ali pa..karkoli. Pa govoril sem o SLO, v CG se nisem bil nikoli. Klinc pa se slive, jutri pa nazaj v sluzbo po 10 dneh dopusta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Klinc ne.. crna gora... mi je tko... hecno... oddaljeno, pa domace...pa oni... pojav... tja me bodo (morda) raztresli (1/2).najdem na netu tale pojav, ker mi gre na zivce, ker nikoli ne vem tocno...jaz se spomnim takih... izsekov samo - sem bila stara 5 in 6 let.vsa blond, v nekaksni oblekici v ceveljcih... oni pa... otroci, cist divji, 9 jih je bilo, sosedov, po rokah so me nosili.. pa kace smo 'lovili', pa divja vrtincasta reka... pa vse zelo razgibano... na 100 kvadratih vse zivo - kar tko totalen hrib recimo, tam ravno, tam pa kar 'dol', pa reka divja...pa paradajzi na nekem odstekanem ogromnem jezeru al cem...blazno me je fascinirala cg, saj vidis, 2x v lajfu sem bila tam, pred 35 leti. sam sem nekak...'hladna'... nimam stikov niti jih blazno ne potrebujem niti pogresam niti nimam energije blazne za vzdrzevat... ... jaz to pac negujem v sebi... tisto kar zelim, od tega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Da skrajsam:letos poleti greva v CG (ti in jaz).Avgusta.Sem kar dolocil.Jaz dam avto, ti govoris pot.Aja, pa upam, da se znas kaj domorodscine, da naju ne pretepejo(da ne bova dobila sliv, pa ne tistih na drevesu, tistih pod ocesom ) Bo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 o madonca, kaksen... predlog, ponudba! A ves da sem v bistvu za, ker ti zaupam... ker vseen mi ne pise na celu (oz. moji fiesti s slo regist.), da sem 'nasa'. me lohk zastihajo kje na poti pa taksno, preden jim dopovem, da sem v bistvu 'bratstvo in jedinstvo, dobesedno'. OK. jaz govorim, slisi se sprejemljivo. sam ti znas komplicirat kaj... pa obroki, hrana, kdaj bomo jedli, kje pa smo, pa taksno... Jaz pa... sam grem, pa pridem. ampak se ze zmeniva.Ti, a bova sla nujno se v sveti stefan, a ne?pa vseen viljamovko s sabo vzemi (tam so cist zabacheni, ziher se ne veljajo razne omejitve ).Kdaj greva pol?9. septembra? ti ki si bolj ziheras... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da skrajsam:letos poleti greva v CG (ti in jaz).Avgusta.Sem kar dolocil.Jaz dam avto, ti govoris pot.Aja, pa upam, da se znas kaj domorodscine, da naju ne pretepejo(da ne bova dobila sliv, pa ne tistih na drevesu, tistih pod ocesom ) Bo ? To je pa izjemno prijazno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Resno sem mislil, jasno. Kako septembra ? A nisem napisal avgusta ? Ziheras ja.Kot tisti, ki se je bal AIDS-a, pa mel kondom cel dan na oneju (samo ko je sel sexat pa lulat ga je snel ) Glede obrokov pa:jem vsaki dve uri.Moram. Pa imam i ja mekani ć u prezimenu, tako da...nema straha. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 aja oprosti, si ze dolocil, avgusta. OK. vazi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 aha... se ni bilo tvojga posta, ko sem pisala.ja, stekam. avgust pol, mal pa ze mors pustit levu, da vodi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 mal pa ze mros pustit levu, da vodi. Pa ne rabis mu govoriti, da je oh in sploh. On to ze tako ve. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Resno sem mislil, jasno.ti sam - a ves da bi res sla - cist si me iz centra vrgel s tole 'ponudbo', predlogom...Mitja mi tule 'ponuja' neke druge druzabne naveze'. ('mamske scene in taksno' - meni 'primerno'. xrolleyesx)pa sem vedno rekla, ja, sam... zdaj pa moram celo mal razmislit, zelo resno... saj pravim (nekje sem rekla, ne vem, ce si videl) jaz najveckrat odklonim. pa ne zaradi... kaj jaz vem... da sem kaj vzivsena al odklonilna... ampak pac. kaj jaz vem, ne da se mi razlagati in poglabljati... nekako... ne da se mi vezat...negovat... skrbet... bit dolzna... odnosi, scene... in podobno.jaz tolk, kolikor lohk hendlam... ze itak vec, kot lohk hendlam.No ampak - ti si polite, gentlemenski, vseen pa dost naklonjen in tko... ker rabim fidbek, sicer je brez veze...Tako da - hecno, morda pa res greva. ... ce nisi sam navrgel, seveda, kar tkole mal - se ven metal... po levje.. sam (moram posteno se zmenit) - si preprican, da se ti da z mano.... bit tkole nekje?se ne bojis, ker sem naporen clovek in vse tole? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Glede obljub:kar recem, drzi.Res pa je , da malokrat recem Drzi, jasno. Premisli, pa povej.Ni treba danes.Samo ce reces ne, je ne.Dvakrat ne bom ponudil. Glede fidbeka...a ne razumes, ravno za to gre.Da nimava kaj prida skupnega.Ampak, ko to pride skupaj Da ne bos narobe razumela vsega skupaj.Ni misljeno kot zmenek ali kaj podobnega.Bognedaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo ce reces ne, je ne.Dvakrat ne bom ponudil.vem da ne, sploh niti malo nisem rekla ne...Pravzaprav sem rekla zelo 'ja'... zase... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts