Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

to bi blo carsko... en gumbek za šraufat kok močno hočmo met naštelano pa ktero :palec: me zanima na keri bi mela največ naštelan... za enkrat še nisem ugotovila kera mi najbl paše...
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>... naj se vam naredi lep dan brez bolečin in povišanih temp. xsrcx

Ko imate temperaturo višjo od 310 stopinj, pomeni, da imate povišano temperaturo in raje ostanite doma.

Naj vas mine bolečina, če ste se z njo zbudili. Ali pa jo dajte nekam trajno v varstvo, če jo že nočete izgubiti za vedno in mislite, da jo boste še kdaj potrebovali.

P.S.

Selene, vse se uredi! :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

višjo od 310? hehe : čak čak ti to v kelvinih? 37°C? hehe mrbit pa celo res... sam eni majo 37 normalno ala Marsa... :D i don't get it to res ni dost...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx x:o)x

Dobar jutar! x:Xx

Imam cist 'razzrto' ustno sluznico. :8):

je pa precej boljse, ne pa se cist dobr... itak se ne vem, ko imam sve razboleno...

Se odlocila zvecer, pa kljub temu, da imam samo kislo zelje (in ne navadnega), izbrala nekaj 'vecjih' pisev, jih mal stisnila, da je sla kislota ven in tko, pa da ni bilo tko ledeno in si zbasala v usta zraven zoba, tam kjer je pac potrebno.

In imela skor vso noc not.

In zdaj me na pritisk skoraj nic ne boli, sam me pac vse boli, ker imam mal razzrto.

Sam - je pomagalo. x^x

In tud tablete nisem vzela. x^x

sam se mi vseen mal trapast zdi, da tolk casa traja.

Morda mi tud z menstruacijo tole uplahne oz. se nekak scisti.

Ful sem sanjala danes, nekaj prijetnega in pomembnega... pa me je zbudil telefon in cist preklopil v trenutku v 'stvarnost', v momentu vse sanje in vsa vzdusja sanj iz glave. :|||

Se spomnila dons, da sem v stilu slo ziherasev ze februarja se (z?)menila za pocitnice. :D

Zivi bili pa vidjeli.

Kaksno sonce je zunaj, prej pa je bilo minus 18 - zdAJ je minus 16.

Vceraj nisem sla na pogreb, mama bi rekla, 'to je pa grdo' al kaj tacga.

zadnjic sem ji rekla, ves mami, jaz nisem taka kot ti - ti nimas nic v ribah in nic v sco, pa zato tega ne stekas. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj zadnjic sem pa muho mensezdi videla. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx

lepo, da te čeljust ne matra več tako :palec:

lia x:Dx

ful dobre volje danes...ampak....navdih za delo=0......... x:Dx :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Thanx Amis, :vio:, saj mal me, sam je boljse... tko pocasi gre nazaj... :\\

Tko da tud jaz - kar tko mal zhdim tule, si sploh ne upam kaj dost premikat, kamoli kaj govort...

Tu je fino, lohk hkrati cvekam in sem tih. x:o)x

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx ...ampak sem opazla, da tvoja ikonca in tale filmček ful dobro pašejo skup.... x:Dx x;)x

Haha, ja stekam kaj mislis, je fajn fora res... :)

Picasso

heeej, ti pa presenecas s temle... x:Ix enkrat si tkole uletela, da si ponoci poslusala intervju (mensezdi da si tko rekla).. kje si pa nasla zdaj tole? :eek:

A ves da mi je bila tale Nina tud vizualno podobna, mi je nekaj folka reklo, pa sem se morala strinjat... se pa zdaj ona drugace 'stara' (ce lohk temu tko recem), gre mal drugac ta njen vizualni razvoj zrelostni al kaj... v enem cajtu pa je na videih res bila mal men podobna iz tistih cajtov na videih.

Haha, a si vidla, kok zalostno gledam, pa kok je lusten David? s crno chupo? x:Xx

Picasso

Sem vidla ja, hud je! x:px Pa ti tko otožno gledaš - sam fuuuuuul lušna. xDDx S špohtlom stran tipe dajala a ne..... x:Dx

Ja na tisti intervju sem naletela ponoči, ko sem mal brskala po ln, tožibabe sem si pa shranla na comp in pozabila pogledat.... pa sem zdajle zagledala, da mam shranjeno in sem pogledala. x^x xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

x8Dx x:Xx

Kul od tebe, super se mi zdi..

Imas pa spomin (luna v raku?) - spohtl pa to. :P (to sem sam 1x, natancno 1x nekje rekla). ;)

Picasso

jah, rada se mal hecam pa mal popretiravam. :)

Ti tamle thanx za 'lustna' (:vio: x:Xx), pa nisem bila, ves, je prav da po pravic povem... tule je slucajno en fotogenicen posnetek mal bolj, pa se tu sem v bistvu kot zombi. x:o)x cist nazamana pa mal zabuhla. ;) :P

No, nisem bila neka huda bejba nikol, res pa je to, da sem ipak... pac.... jih vcasih imela v grozdih na vratih. :D :D ;)

xnckrivx - nikol blo jasno to...

x:Dx

Picasso

he he lia....sam če je prvi del tud premosorazmeren, pol si pa vsaj fantastično dobre volje...kar je pa tud nekaj, da ne rečem, največ.... x:Dx :palec:

Pri men tud, energija, volja za delo, minus 50 pol ocitno. :P

*

katja, a tegale si ze vidla, ta je krajsi - imam pa crne lase in ogabno zvecim (aja vmes sem pa tud blond mal), pa chik imamo skoz. :||| Pa ogabno se dereva s krischko, jaz prav vrescim, tako da boxe daj ob morebitnem kliku na minimum. ;)

(*na koncu v 'intervjujcku' je vse cista zajebancija)

http://www.lunin.net/marsa/video/TB_MISMO.MOV

Picasso

Kul, Katja, vem ja, jasno, saj te nocem posiljevati, a ker si pokazala zanimanje... pa tko.

ja, uzivancija in zajebancija.

Tistile video - to je bilo noro.

To smo pred 20 leti v BS-u v nedeljo popoldan snemale v strumpantelchkih, ej ti povem, ves BS je v grozdih visel na balkonih, oknih.

Kao smo imele kader shtopanja, tedaj je nekako se glih dobro otvorila tista povezava, odcep, in smo namenoma shtopale (sam zarad fotke oz. videa, ki pa je pol slabo izpadlo, ker smo na neka prastara jetra snemali) na takem delu, da ja NE BODO MOGLI niti HOTLI ustavljat. zarad fotke pac samo.

Ej, :D :D, to so ustavljali kot norci, kar tko, tam kjer ne bi smeli, frka, shtala, ogromni tovornjaki, shtale!! x:Dx

za znort...

Pol smo sle snemat na bajer v tivoliju, joj kaj pa ce not pademo pa taksno.

Pol so pa eni prisli pa so nas bebci kar s kamni zaceli obmetavat - tedaj folk sploh ni toleriral niti malo drugancosti... smo se jim zdele cist odbite s tistim plasticnim colnom tam na bajerju. :D

Blazota, kwa smo ga res srackal. xDDx x:px

Picasso

Doma.. si kuham kosilo, pol pa nazaj na faks sibam. Ful prija tale soncek.. Samo mraz, ej.. Sem samo do avta sla brez rokavic, pa se mi je zanohtalo..

Eno tako tiho, lustno punco spoznala dans na faksu... jes topila do mene in sprasevala, ce sem bratova sestra.. (haha, kok nor stavek.. no, nisem hotla z imenom, kako naj pa pol razlozim x:o)x ) in da je bla sosolka njegova pa to..

Dobili rezultate od kolokvija, nisem nardila.. saj sem vedla no, ni ravno presenecenje.. Pac, drugic.. vsaj vem kako zgleda zdaj.

Tolk me rame bolijo.. pa ne bolijo, tko zategnjeno mam vse, masazo bi rabla, pa mi ni 5 jurjev za dajat.. niti nimam tko neki viska, da bi luksuz se sla... plavat mogoce bi blo fajn.. sam ko se pa ne bom spravla, ze kar vem :o|o:

Aha, je ze kuhano.. grem jest..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...