Aliana 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Jooj, boge punce... Sej bo, a ne? Jaz pa iz vaje prsla, zmrznila skor v avtu, itak je tko blizu,da se se segret nima casa.. Fak, ne maram zime no.. Sem sprobala Aakhutov recept in si zajbelj na mleku skuhala, pa se tri zlice medu dodala, nekaj se me hoce lotevat.. bo treba spet z vitamini se nabasat.. Mal sem se uspela segret zdaj, po 10 minutah tule, zavita v dekco.. Zdaj grem pa spat.. jutri frendica navsezgodaj na kofi pride..Marsa, Mateja... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mateja... sem bila kot otrok zdajle, sam cakala, da lohk izlijem, ko si ti rekla b, jaz prec izliv zolca. ma saj... jaz pa, ko si ti rekla a cosma, ja, saj, a ni to beda po svoje... plačujem zavarovanje, ampak si potem plačujem privat, ker ... sem imela napotnico za dermatologa... pridem ob sedmih tja in tam en ozek hodnik nabit s folkom... komaj kaj zraka, obup... ob ene pol devetih pridem na vrsto pri oni, ki šele vpisuje... in reče, da mogoče danes ne pridem na vrsto, ker imajo prednost tisti, ki so že bili ... aleluja, ker sistem... stojim tam in skor omedlevam ves dopoldan in jasno ne pridem na vrsto, ker so vmes jemali tiste, ki so prišli na kontrolo... pridem drugič... druga v vrsti, ampak premalo, da bi prišla v treh urah na vrsto... končno popenim, se naročim privat, tam pa usnjeni fotelji v čakalnici, muzka, dohtarca pride ven in mi da roko, se predstavi, pride sestra, mi da roko, se predstavi, me dajo na en vesoljski stol, zraven poslušam muzko, dobim za domov kremico in obliže iz tujine... ehhh, saj parvim, zdravstvo in šolstvo, total podn :xx!: mystica, aliana, tnx funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Marsa vem, večina ljudi razmišlja kot ti. In jaz prav tako. Če imam zavarovanje, pa naj prčkajo, čeprav moraš kaj tudi doplačati.Nisem pa zadovoljna z uslugo in načinom kako me obravnavajo, kot pacienta.....tukaj ni sutra čemo, ampak, če imaš srečo si na vrsti čez 3 mesece. Naročen si ob 7h, tako kot 10 drugih Jaz sem koristila kar nekaj uslug, ne morem reči da ne, sploh pa ko sem imela poškodbo noge. Ko sem letala po kliničnem in polikliniki se mi je kar mešalo. S tem, da sem imela veze pa še kaj zraven. Dost jih imam! Sem šla na privat fizoterapijo 2x na teden dam po 7 čukov. Pa to ni malo na mesec. Ampak, jaz se enostavno več ne grem in se počutim, kot bi se borila z mlini na veter. Ker dosežeš nič. Sebi hočem pa dobro. Zato zdaj furam na svoj način.... Upam, da jih nikoli več ne bom rabila Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Se strinjam s Cosmo...Mateja in Marsa...Tudi sama plačujem vsa zavarovanja, prispevke..že vse življenje iz svojega žepa...AMPAK, stvari, ki so mi res potrebne, opravim privat.Ginekolog in zobozdravnik.SAj se človeku res zdi zamalo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma saj... jaz pa, ko si ti rekla a cosma, ja, saj, a ni to beda po svoje... plačujem zavarovanje, ampak si potem plačujem privat, ker ... ehhh, saj parvim, zdravstvo in šolstvo, total podn :xx!: mystica, aliana, tnx Upam, da se bo naša država že malce zrajtala in pustila doktorje na privat, nam pa omogočila sklenitev zavarovanj, ki bodo to pokrivala. Pa bo volk sit in koze bomo cele. V tujini to špila. Odvisno pač kako zavarovanje skleneš in kake so tvoje potrebe. Pa ni nič dražje od tega, ki ga mi zdaj plačujemo. Ja, beda plačujemo, da nas nategujejo. Meni tole vedno, dvigne pritisk, takale zdravstvena tematika. So me že tokrat raztogotili, da sem bila enkrat tok penasta, da sem resno razmišljala, da bi šla metat. Ampak čisto zares! In ja kot praviš, ker se velecenjeni gospod doktor ni pojavljal na kliniki ali pa me je recimo naročil popoldne, on je pa oddelal že dopoldne in podobne finte, zaključil ambulanto prej itd.......Ko sem šla k njemu na privat, je bilo pa kot na sprejemu za Oskarje, da dol padeš. In sem ga prosila, da mi je napisal napotnico in zdravila, ki mi jih je obljubil pred 3 tedni. Plačala 10 jurjev in spet ga lovila po kliniki cel teden. :bomb: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 apak cosma, frendica placuje privat zobarja, pa CAKA!!!! en dan v tednu, eno uro se lohk naroci!!!ce ne mroe, cez en mesec!!!!ja, so pa prijazni in vse... :|||In prav tako njen ginekolog! enja, pa saj ne gre cist sam za strinjanje... ceprav, ja, zakaj pa ne, pol pa naj ukinejo pac to, to je sirsi problem, ne sam moj al pa mateijn, tko je ratal, splosno! Halo, saj ne more bit tko!!vcasih gre tud za moznosti.ne da jamram, jaz jih morda lohk tud mam... kao, onih xx jurjev...ampak en pa NIMA!!!!!!!!!!!!!!! In jaz tud ne, velikokrat...ampak imam (zavestno, ajde, pac eno osnovno zav. pa pac mors met) mesecno tolk in dajem tolk. tko. Ne rabim nadstandarda, rabim sam standard - ki pa je podstandard - jaz v bistvu o TEM govorim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>enja, pa saj ne gre cist sam za strinjanje... ceprav, ja, zakaj pa ne, pol pa naj ukinejo pac to, to je sirsi problem, ne sam moj al pa mateijn, tko je ratal, splosno! Halo, saj ne more bit tko!! . Ne, ne more biti tako, ampak nažalost je tako! najbrž sem tudi že v dnevniku opisovala svoje izkušnje s tem, ki sem jih imela kar nekaj. 2 leti sem konstantno visela na kliniki. In verjemi, da se v 2 letih PRENAŽREŠ vseh svinjarij, ki si jih deležen. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 saj vem, se izogibam odpiranju te specificne teme...ker kaj?kot politicne?kam pa pridemo? :|||||saj... ja.. tolk bolj: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Marsa, kot sem že napisala...mož in jaz si že vse življenje sama plačujeva zdr. in pok. zavarovanje..ker imava pač tako delo.Seveda gre tu za princip..možnost in dostop do zdravniških uslug.Saj se lahko prijavim k izbranem ginekologu, pa ob 7 uri zjutraj priletim v ćakalnico..pa sem na vrsti ob 11 uri..pa oddidem z grenkim okusom, da sem bila samo še en "kos mesa"....Lahko pa pokličem v privat ambulanto, pa me prijazno vprašajo, kdaj imam JAZ čas...ob dogovorjeni uri pridem...v čakalnici ob prijetni glasbi( in bombončkih)počakam 5 minut, dokler me predstojnik gin. klinike prijazno ne povabi v ordinacijo...na stolu mi prižge TV, da si skupaj z njim lahko ogledam svoje jajčnike ....če dobim recept za samoplačniška zdravila( saj niso draga), grem do svoje izbrane zdravnice( splošne), pa dobim socialni recept.RES ni prav, da naše zdravstvo deluje na tak način, ampak na žalost, tako deluje.Ko pa mi je kaj res pomembno, takrat so tu privat variante in veze, ŽAL! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 kej tazga se zdej manjka, kdaj.---------Kul, Katja, vem ja, jasno, saj te nocem posiljevati, a ker si pokazala zanimanje... pa tko.ja, uzivancija in zajebancija.Tistile video - to je bilo ....Blazota, kwa smo ga res srackal. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 kar pa se ne pomeni, da se zgodovina vcasih ne ponovi... sicer hvalabogu ne v cist istih oblikah. saj pravim, da imam vesoljne plane.Dok reces kex, zberem x tisoc podpisov za dobro stvar.A ni dobr?v bistvu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, kot sem že napisala...mož in jaz si že vse življenje sama plačujeva zdr. in pok. zavarovanje..ker imava pač tako delo.Seveda gre tu za princip..možnost in dostop do zdravniških uslug.Saj se lahko prijavim k izbranem ginekologu, pa ob 7 uri zjutraj priletim v ćakalnico..pa sem na vrsti ob 11 uri..pa oddidem z grenkim okusom, da sem bila samo še en "kos mesa"....Lahko pa pokličem v privat ambulanto, pa me prijazno vprašajo, kdaj imam JAZ čas...ob dogovorjeni uri pridem...v čakalnici ob prijetni glasbi( in bombončkih)počakam 5 minut, dokler me predstojnik gin. klinike prijazno ne povabi v ordinacijo...na stolu mi prižge TV, da si skupaj z njim lahko ogledam svoje jajčnike ....če dobim recept za samoplačniška zdravila( saj niso draga), grem do svoje izbrane zdravnice( splošne), pa dobim socialni recept.RES ni prav, da naše zdravstvo deluje na tak način, ampak na žalost, tako deluje.Ko pa mi je kaj res pomembno, takrat so tu privat variante in veze, ŽAL!ma saj... saj pravim... nekak imate prav, sam nocem priznat, SPREJET!, da imata prav. Beda!Kos mesa!!!! Natancno to!rekla sem glih prejle mitji, pocutila sem se kot tele, pa hkrati mi je bilo kar 'nerodno' za taksno asociacijo - kot da tele pa lahko tako obravnavajo!!!!!Ampak - saj to!!!Mah!Brez veze, ne maram bit slabe zarad stvari, ki jih ne mroem spremeniti, svoj odnos pa... v tem hipu tud tezko spreminjam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Sedaj sem besna...o teh zdravniških variantah, bi še marsikaj napisala..pa me bo sončna ...če najdem primerno temo, pa tja izlijem svoj bes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa me bo sončna sem ze parkrat hotla dons uporabit tole... pa se zadrzala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Mene pa dans zjutri 1 zob neki tezi, k so mi ze zdavnirekl da bo seu ven.Mrz je pa zato, pa piha iz spranjic vsepovsod... pa cas rib.... tudi... ma, jst se najem FHES pa je takoj bols ma res no! sm razmislu, da bi si ga kr gor na zob stresu mal ap drzu tko...pa vsake toliko malo v vodo stresu pa zvrklal tisto antioksidantsko vodo... ceprav me ne boli 0, se mi neki pod kozo dela :xx!: - kaksna zastala recna struga... -------MA SAJ ZATO .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 ma ti zobje saturnovski!!!sam vnetja so pa tud plutonska..ma saj, ej, ze 15 let ruzhi po moji prvi hisi (P), haloooo, se vedno je not, capelj, a stekas!!!!! najprej se je do nezavesti rolal sem pa tja po mojem asc desetletje!!!(pa lohk ga v lajfu nimas na asc, soncu, luni...)...pa v najeksaktnejsem moznem aspektu se zdaj spet rola mal sem pa tja... :|||In pol se mi kaj cudno zdi?kot da sam saturn... ker kao zob.. ma sploh ni zob; menim da je neka odstekana alergija sploh... nek uran bo to, neptun/pluton povezava...Hkrati pa lohk tud na cakrah 'razlozim' - pa zakaj tu, ko se vendarle res polno izrazam, pocnem kar mi je kul - skratka, nimam problemov s tem?sam jih 'imam'...sem omejena na sam en medij, to pa nikol nisem bila.zdaj bi recimo muzko, pol risanje, in sele POL net in texti in scena (tolk sem se jih napisala, po dolgem in po diagonalnem in pocez , da sem jih SITA).tko. tko da tud celostno se da gledat... sam... nekaj se pac mal kuha v meni... ne strahotno, ker ni nic takega, vse normalno, tile cikli in vse tole, kozha, nohti, vse... ampak... ... nekaj..nekam za devet gora bo treba (ne dobesedno, to so moje 'pravljice' - to pomeni, da si za SPREMEMBO vzamem nekaj, kar ni na broju, tu pri meni, kar je sicer... moj nacin). Joj kolk nakladam, pa v hitrem odg. sem, da se pogledat ne morem.Pa kaj, a ne, eden od 25000 () postov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Sem se šla v ogledalo pogledat, za vsak slučaj..čist bjonda pa tud nisem...razumela pa tud nč Saj to veš, da vnetje zoba vpliva tudi na srce in vse ostale organe tudi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 sory za nerazumevanje, ja vem, saj sem nekje vmes (kdo bi ti zameril ce nisi opazila vmes v moji nakladanciji ) navrgla tole..,. ker dejansko imela tezave (itak imam aritmijo, pritisk pa sem si ze zdavnaj cist pozdravila, aritmija pa je... 'stalna', nekak).pa glih jaz, ki sem tolk ritmicna, a ni bedast! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja, ..neki pol torej ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 In kaj pravijo na aritmijo "ta pametni"? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Pojma nimam, kaj pravijo 'strokovnjaki'..jaz s tem cist dobro zivim.s pritiskom pa nisem - sam tud nisem z onim - 'vsak teden hodit na ekg' pri 20.ih.. pa sem.. ukinila. bomo sami zrihtal.In - smo. tolk pa sem.Tud pri tamalem bila. sam... mors bit res preprican v svoj prav oz. moras prechekirat vse dejavnike res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 ja, nekaj, Free... ze pridem do tega... saj kar dobro sprejemam tele signale, pa berem simbole... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 minus sestnajst stopinj... hudo.ocitno ful hajcajo, ker sem v tanki majici... pa me nic ne zebe... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts