Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

soncna (a ves da se mi je najprej napisalo socna ;)) da ne bi kaj kenjala, to JE za dnevnik, kajti nimas vsakega 1. marca minus 16. xyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ojla!!!

Evo mene iz dopusta, bolj konkretno iz Kranjske Gore. Sm bl slab smučar, pa smo se z muckama matrali na bolj lažjem terenu pr Gozdu Martuljku. Je bla gužva pr krainerbergu. Bemti sem probu karving dilce, pa je ful nevarn za mene, ker ne morem normalno pluga furat x:Dx . Čist mejčken sem prtisnu na desno ali na levo, pa me je odnesl u 3PM. Se bom držu tastarih smučk, itak tele karving ni za smučarske telebane x:Dx . Lohka bi se komot vpisu v kakšen kaskaderski klub smučarjev x:Dx x:Dx x:Dx .

No pa sem davnloudu videospot od Marse. Prov začutš sivino, monotonost samoupravnega socializma in norenja nas omladinaca :palec: .

Ej Marsa te morm pohvalit, glede muske, izredno blizu stila ala Motorhead. Dobr nas-žigate, nemaš šta :palec: , oz. ste zelo dobr nas-žigal ... xbendx

Ja sam ka mali pao s lipe

dobro jutro...

zlomkec moj, kaj je s teboj?Na x:Xx

Aiwa :O: :sori:

tko za menoj neprespana noč. Včeraj bila mala pri frizerju, mater je pogumna, lasje so bili do sredi hrbta, sedaj so pa hm do ramen, pa še to postriženi stopničasto. Ampak je ful zadovoljna, samo sedaj pa še starejša zgleda. So se kr malo prestari fantje zazirali vanjo :o|o: bil kolega na obisku, sva se dogovorila da greva enkrat tedensko skupaj na fitnes - da vidim če bo držal besedo... komaj čakam, če mi tole uspe... zdej moram pa samo še srček umirit pa bo...

Marsa, upam, da si danes boljše :sori:

jutro....

...mraz da reže in burja...ubitačna kombinacija...in ni za pravit kolk mi je všeč :vragec: :xx!: ...vremenske šok terapije ko bo pol naenkrat +30...ah...

zlomk in aiwa en velik pobož x:Xx

selene xsrcx

pa vsem ostalim tudi... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

......

In zdaj - al k istim mesarjem nazaj, al k drugim (da me bo ves zdravstveni dom poznal in bom pain in the ass, to je pa ona, ki tezi in ni zadovoljna, ker caplji pol vsi skup drzijo, ce je kaj tacga).. al pa pac cakat en teden, da se moja dohtarca odpocije z dopusta. Mislim halo! Kaj je zdaj to? nekoga ni in jaz ne morem dobit svoje usluge, ki placujem lepo normalno vse? In zato je v sole hodil tolk cajta? Da mi razmesari celjust in mi da trak not? ma daj sem tiste trakce pol!! :mad2: Za popenit.

In kaj?

Haha, naj kam prijavljam, tezim? x:o)x

Blazno bo pomagal.

ej sory... grrr...

Ej tole xzobkox jst tud mislim da skup držijo!

S privat doci pa ni tak več kot je blo, prideš prej na vrsto, pa nkol se ne zgodi da bi jim česa zmanjkal pa bi rekl da so kvoto zdej izpolnal pa bi te za naslednje tromesečje naroči.. recimo.. sam za prvim šušmarjem tud drug noče popravlat.. pa pol vpraša pr kterem si bil pa reče ah, oni je pa ja v redu zobozdravnik.. xrolleyesx

Ah ja tole zdej čvekarija za Sončno.. x:px

da bo za dnevnik pripomnim še.. da je blo dans zjutri legendarnih - 20° C :inocent:

Komi cakam toplejse vreme.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Dobro jutro! :palec:

Pri nas je ta hip minus 19.

jaz pa v mesto na banko, da grem lohk tankat, da grem lohk k frendi na gorenjsko nafutrat zivali itd.

Pol pa k zobarju al kaj. :\

ja, je boljse, saj je vsak dan mal boljs, sam prepocas... predolg me boli, ni ok, pac. Pa se slabo mi je (morda od tablete, saj pravim, da blazno slabo prenasam, pa se nic ne jem, ker nimam filinga, ker me vec ur pol vse boli).

Tako da moram lazit v temle mrazu okol dons.

Je pa lepo, sonce in tko. :vio:

lepo sredo zelim vsem! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, zoprno tole...zobje, dlesni pa to. pa še vsako tako vnetje ne vpliva najbolje na splošno počutje in delovanje organizma. marsa, držim pesti, da se ti reši in pozdravi, pa tud če z zobarjem...mogoč boš na enga/eno fajn naletela danes in se bo uredilo brez kažinov in zastojev.

men pa en tak čuden filing danes. kot da stiska okrog srca, pa neka žalost v ozadju....sam nič takega, kar se ne bi dalo prenašat. le nekoliko bolj obremenilno, ker imamo ful sestankov danes in neke zahtevne zadeve, ki hočejo veliko koncentracije.

zlomk, saj vem, da ni besed in se svet sesuva...sam ti vseeno želim, da mine....in da ne bi predolgo trajalo...pa da sonce posije nazaj v skrite kotičke...

mejte se....

<{POST_SNAPBACK}>...mogoč boš na enga/eno fajn naletela danes in se bo uredilo brez kažinov in zastojev.....
xokx xupx xyesx

....

Kaj sem tamle zdajle vidla - aiwa?? :sori: xcrossfingx

ja, jaz tud mal taka zalostna (poleg besna, da bi bombo nastavila enmu). :o|o: xrolleyesx

Picasso

:eek: lep dan vsem....

hvala silver....volan ni šel z menoj.....

Tole počasi ne bo več vesoljni dnevnik, ampak vesoljna stokalnica :vio:

Nimam več besed tolažbe...

šifra: jebigagremodalje... x:Dx x:o)x x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jah, kaj čmo, lia..ko so pa taki zblojeni časi....ko ni več jasno kaj in čemu se komu kaj dogaja...sam res ni blo tko včasih...so bile stvari nekoliko bolj definirane pa jasne...zdej pa kr neki....

...ampak itak da gremo dalje...saj druzga se tko ne da....(za stanje na mestu je definitivno premrzlo).... x^x x;)x

...ampak itak da gremo dalje...saj druzga se tko ne da....(za stanje na mestu je definitivno premrzlo).... x^x  x;)x

Ja, da ne boste prevec preklinjali po tem mrazu...se bo potem spomladi slisalo... :eek: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>vesoljna stokalnica :vio:

x:Dx :sori: :o|o: :palec:

Nimam več besed tolažbe...

šifra: jebigagremodalje... x:Dx  x:o)x  x8Dx

Ja, sifra: kajpacmo. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>šifra: jebigagremodalje... x:Dx  x:o)x  x8Dx

Zlomk, kaka poezija. :palec: a vidiš kaj pride ven, ko krvavimo...prava strast. Saj bo minilo. Ponavadi mine. Traja pa en čas, do takrat pa piši. Meni zelo všeč.

Sicer si pa poglej, Liino geslo, drugače ne gre.

Amis, pobožajlo, pa drž se.

Marsa, upam, da boš spedenala tole, kaj pa z olivnim oljem preventiva. A nisi ti nekaj uporabljala v tej smeri?

Aiwa x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kaj bi napisal v svoj dnevnik:

Sončna je bila nekaj razpizdena. Nekaj se je moralo zgoditi.

Aakhija je nekdo čustveno prizadel. Nekaj se je moralo zgoditi.

Marsa ima spet probleme z zobmi. Hm. Plačuje zavarovanje, zato zahteva zobozdravstveno pravico. Koliko cekinov sem že odštel za moje mostičke? Ali si sploh lahko privoščim še izgubiti, izdreti kak zob na socialno? Socialna mi potem ubogo sedmico, na kateri visi na nitki cel viadukt, ne bo nadomestila z implantantom.

Cosma ne piše o zobarjih kar v tri dni. Ona nikdar ne piše v tri pirovske. Ali Marsa ve, koliko jo zares stane (vse bolečine, slabo narejeno delo, izgubljen čas, slabša zmožnost dela itd.) neke poceni zobarske storitve? Mene to stane veliko več, kot keš za eno plombo ali pa 3 tretmaje. Da bi svojo zavarovalno pravico dokazoval v čakalnicah - tega pa ne mislim več početi. Preveč rad imam še tistih nekaj svojih zob.

Aiwa. Eni ne marajo zelo opazno praviti o svojih bolečinah. Morda ji je bilo tokrat v bolečinski sceni malo lažje napisati.

Uauuu. Selene se mi zdi boljše razpoložena od večine pišočih.

Lia zna z bolniki. Po moje dela kje v zdravstvu.

Muši se zna tudi bolj razpizditi, a ne more skriti, da je pravzaprav dobre volje.

Amis si je vzela čas. Lovi nevtralnost. Ima optimizem ob reševanju problemov.

Piko, kaj pa on? Včeraj je lovil misli za dnevnik, pa ni nobene ujel. Pa kaj! Saj tudi doma ne pišem vsak dan v dnevnik.

V svoj dnevnik ne podčrtujem, ne barvam, ne rišem smeškov.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>... Ali Marsa ve, koliko jo zares stane (vse bolečine, slabo narejeno delo, izgubljen čas, slabša zmožnost dela itd.) neke poceni zobarske storitve? Mene to stane veliko več, kot keš za eno plombo ali pa 3 tretmaje. Da bi svojo zavarovalno pravico dokazoval v čakalnicah - tega pa ne mislim več početi. Preveč rad imam še tistih nekaj svojih zob. ...
ej, Piko, prav imas, zato sem pa tolk bolj besna. zadnjic ugotovijo, aja, zob je se ziv, ok, in ga sam zaprejo. :eek: pa boli me. ga zdravijo cez dlesen! x:o)x

Enkrat se bom lotila zob ... *saj mitja si je sel zgornje vse spedenat jasno k privatniku, tako tudi jaz naredim, a tele sprotne kao... ma saj, shit, joooj. x:Dx x:o)x

Mah, jamranje, stokanje & co. :P

Evo, saj se spokam zdaj, boste mel kako urco mir. ;) :D

(*mal odlasam, zato sem se okol, ker tamal se spi, ce bo hotel slucajno z mano na g.)

Picasso

..in piko ima zelo dober dar za opazovanje in branje medvrstičnih zadev....kot vedno...opaženo že prej... x;)x :palec:

men so pa smeški všeč...včasih se da z njimi povedat veliko več, kot s celim vesoljem besed...zanimiva komunikacija.... x:px

<{POST_SNAPBACK}>men so pa smeški všeč...včasih se da z njimi povedat veliko več, kot s celim vesoljem besed...zanimiva komunikacija.... x:px

Res je! xsrcx Odvisno kdaj in kako. x^x Sploh, kadaj malo napišem, moram kaj nalimati za prikaz mojega razpoloženja. x:Dx Kako bi lahko drugače pokazal nekomu osle ali pa :vragec: ? Če bi imel 5 let, bi si za :palec: mislil, da je to fora, ko daš palec na nos in s prsteki poplešeš pred njim, podobno kot osle kazat. Pa ni to! Vseh smeškov seveda še ne znam rabit. x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>jah, kaj čmo, lia..ko so pa taki zblojeni časi....ko ni več jasno kaj in čemu se komu kaj dogaja...sam res ni blo tko včasih...so bile stvari nekoliko bolj definirane pa jasne...zdej pa kr neki....

...ampak itak da gremo dalje...saj druzga se tko ne da....(za stanje na mestu je definitivno premrzlo).... x^x  x;)x

Že mogoče, da ni bilo tako...

Pri meni je blo skoz tako, da na glavo padeš :xx!: pa mi ni bilo ne prej ne potem in ne zdaj kaj dosti bolj jasno...

Na trenutke mi je kapnil, kakor da igram vlogo v čist napačnem filmu...Potem sem pa se malo pogovorila sama s seboj in sklep tega sestanka je bil:

Ta svet je nor....Delati iste stvari in pričakovati, drugačne rezultate, je pa definicija norosti..... xrolleyesx xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Delati iste stvari in pričakovati, drugačne rezultate, je pa definicija norosti..... xrolleyesx  xcivx

Mujo, Haso, pred njima papir.

Na papirju diferencialna enacba, morata izracunati rezultat.

Haso:"Kojom cemo metodom ? "

Mujo":Metodom uzaludnog pokusaja"

x:Dx

Glede tega, kar sem citrial se pa strinjam.

Samo, koliko tega vidi clovek v zivljenju xrolleyesx

Lia zna z bolniki. Po moje dela kje v zdravstvu.

xrolleyesx Ne boš verjel, ne delam v zdravstvu...Ker ne poznam nobenega zdravega, si torej lahko razložim, da znam z ljudmi.

Mi je en v pogovoru pred kratkim rekel, da kako so pa lahko drugi zdravi, pa vse jejo in si vse prvoščijo....no takih zavistnih težav jst nimam... Ko se dovolj globoko približam človeku se vsak odpre in vsak ima rano in bolezen, ki ga kljuje...

In zanimivo je, da med tistimi, ki so najbolj fit, in v glavi prezračeni so se vsi spopadli s kako hudo diagnozo....In ker sem firbčna, kakor se za žensko spodobi,sem lih toliko pofirbcala po tistih vodnjakih, kjer so se ti modeli napajali...

Prav tako s srečnimi partnerstvi, ko imamo tle spet en zlomkast model...

Ni srečnega partnerstva....Ko dovolj globoko prideš, vidiš da si ti sam tisti, ki privlečeš take in onake stvari, čeprav je težko sprejeti odgovornost za to, ker se ves ta shit odvija v podzavesti- torej sprejmeš pač tragično krivdo-kriv brez krivde...In če je zamera najhujši strup, ki zastruplja dušo in telo...in če lahko odpustiš drugim...zakaj pri milem bogu ne bi tudi sebi....

Potrebno je pridobivati znanje...ampak včasih te to potegne v en tak čudn vakuum...Da kar obvisiš na nekih hipotezah....

Edina stalnica je sprememba :2src: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Mujo, Haso, pred njima papir.

Na papirju diferencialna enacba, morata izracunati rezultat.

Haso:"Kojom cemo metodom ? "

Mujo":Metodom uzaludnog pokusaja"

x:Dx

Glede tega, kar sem citrial se pa strinjam.

Samo, koliko tega vidi clovek v zivljenju xrolleyesx

Veš, čisto vseeno mi je če se strinjaš ali pa ne....Takale prikrita zagrenjenost in breizhodnost vije iz tvojega podpisa in tvojih vicev... Nihče na tem svetu ni dolžan skrbeti za tebe, sam moraš to opraviti...In če ti ni prijetno in če si se tega naveličal, je potrebno tudi uzaludno pokušati (tudi ribje glave kupovati ca ceno cele kg rib)...zato da se premakneš ....in ko človek vztraja počasi, zelo počasi pridejo spremembe na boljš....

Pa če se enkrat sprijazniš, kakor Vojko reče iz dobrega težko narediš odlično, lahko pa izboljšaš in postane prav dobro...

Drugače pa življenje samo poskrbi, da odstrani iz svojih obzorij vse kar noče živeti, ene prej druge kasneje....Verjemi, da vem....sem bila že čisto tam,ko pride trenutek, ko se sam še razpršiš...

Boriti se ja, ampak z občutkom in z zaupanjem...Negovati sebe in svojo notranjost in paziti da se ne izpostavljaš, da bi te prav vsak lahko z gnojnico polil in uničil nežno rast, ki se prebuja v tebi...

x:Dx To mi je ostalo iz otroštva...pridiganje xrolleyesx x;)x

[Veš, čisto vseeno mi je če se strinjaš ali pa ne....Takale prikrita zagrenjenost in breizhodnost vije iz tvojega podpisa in tvojih vicev... Nihče na tem svetu ni dolžan skrbeti za tebe, sam moraš to opraviti...In če ti ni prijetno in če si se tega naveličal, je potrebno tudi uzaludno pokušati (tudi ribje glave kupovati ca ceno cele kg rib)...zato da se premakneš ....in ko človek vztraja počasi, zelo počasi pridejo spremembe na boljš....

A ni prvi korak vsakega zdravljenja, da SI priznas da je narobe nekaj ?

A ni to ze v najbolj poceni holivudskih filmih, famozni stavek pred skupino:

Ime mi je John Smith in sem alkoholik.

Lia, hvala za trud pa razlago.Vem, da je bilo dobronamerno.

Samo jaz to ze vem, brez skrbi.

:palec:

(Vec sam krenuo, nemoj da brines)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...