Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Lia, hvala za trud pa razlago.Vem, da je bilo dobronamerno.

Samo jaz to ze vem, brez skrbi.

:palec:

(Vec sam krenuo, nemoj da brines)

Ni blo dobronamerno, baš sam htjela da poludiš :onfire: :onfire: :onfire:

(znam ja tebe puško, več kad si pištolj bila..)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ej Vas dva (Lia+kroko) bo Sončna uletela. :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Grrrr, no.. vstala, se vsedla pred racunalnik in sploh ne opazila kdaj je ura in pol minila.. Tale LNF... OK, zdajle, v tem trenutku bom ugasnila tole in sla prevest se eno pesmico, preden grem na faks..

Jooj.. mal me skrbi.. sem mislila, da mam en izpit priznan, pa zdajle vse bolj kaze da ne.. Moram it na tajnistvo se natancno pozanimat...

Iiii, soncek je! Se 20 stopinj gor, pa bi blo idealno :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Lia zna z bolniki. Po moje dela kje v zdravstvu.

xrolleyesx Ne boš verjel, ne delam v zdravstvu...

Edina stalnica je sprememba :2src: :vragec:

Teh nekaj tvojih postov bi zlahka viselo na kakem trajnejšem in bolj opaznem mestu, kot je ta dnevnik.

Oboje sem mislil zares. Če dobro pomislim, hm, uradno zdravstvo je zelo daleč od takih pogledov, kot je tvoje. Pri navadnem zdravniku odpreš usta, pokažeš, kje te boli in na koncu dobiš samo tableto. Lahko bi napisal ironično - Lia zna z bolniki. Po moje ne dela v zdravstvu. A vem, da so tam nekateri, ki tudi znajo. Ki imajo občutek za malega Človeka z veliko začetnico.

Zanimivo je to, da ravno pri Krokotu nisem znal najti kake uporabne misli, ki bi jo napisal zjutraj. Ti pa napišeš in zraven še lepo zavežeš z mašno. V tisto darilce sem pokukal seveda še sam, kaj dobrega je notri. Kaj vse od tega sem jedel tudi sam... Skratka, če Kroko tega darilca ne mara, sem ga nekaj koknil. Z veseljem.

Kaj bi za sladkarije. Kot otrok so mi bili najboljši. Včeraj sem pojedel 3 prave bombončke. Včeraj sem jih gledal in si rekel - saj niso nič vredni, v sebi nimajo nič. A so mi vseeno teknili. Ampak 4. mi ni več.

V teh letih mi pašeta tudi radič in žajbljev čaj.

Hvala. xsrcx

Aliana, si videla Liin zadnji stavek: Edina stalnica je sprememba ?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Lep pozdrav vsej ekipi Lf-ja, ampak samo pozdrav, ker pojasnil zaradi odsotnosti ne bo.

Najprej (upam da) popravljam stari greh in se javno opravičujem Piku, ker sem spregledala njegov RD, zato voščim z zamudo: Piko vse najboljše za tvoj Praznik!Te forte maram in vedno berem! x:Xx xsrcx

:o|o: Še nikoli nisem čitala celega fouma, tu se dnevno pojavlja kup ljudi, ki jih enostavno ne poznam. No, potem pa se tudi zgodi, da dlje časa določenih tem ne odprem in mi uide kakšen fleš, pa RD, pa še kaj :o|o:

V glavnem, sem busy, preveč :madpro: , full dogaja, v glavnem neko sr., kombinacja zblojenosti, zvila gleženj, Velikan bil na neki mini operaciji v petek, vmes imela Velikanka lažno brejost, sem jo imela v varstvu, tip ji ni dajal antibiotikov :vragec: , k sreči ni šlo v mastitis.... :xx!: , .....

super smo začeli to leto :xx!: :vragec: fak, cela bolnica, non-stop neke zrdavstvene zajebancije, evo me v zobni ekipi- v ponedeljek mi dajo gor intarsij, vmes delam kot beštja in še srce me boli...

:madpro: :bomb: ....sem preutrujena, sitna, nesrečna in še kaj, evo zlila vse, ker smo v Lf stokalnici :o|o:

Preživite folk, kajti v tej smeri se trudim tudi jaz. :palec:

:D uh sem že doma in prost :D naredil urco pa par minut na smučkah uh :D kok to sede...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Najprej (upam da) popravljam stari greh in se javno opravičujem Piku, ker sem spregledala njegov RD, zato voščim z zamudo: Piko vse najboljše za tvoj Praznik!Te forte maram in vedno berem! x:Xx  xsrcx

:madpro:  :bomb: ....sem preutrujena, sitna, nesrečna in še kaj, evo zlila vse, ker smo v Lf stokalnici :o|o:

Ruby, javno povem, da sem skoraj spregledal tudi sam! Potem pa je kr ena spraševala, kako sem praznoval in letel tja, v voščila gledat...

Vsakemu posebej sem se zahvalil, ti hočeš ali nočeš - ne moreš biti izjema. xsrcx x:Xx

Vidim, da tudi ti z optimizmo pišeš "sem preutrujena, sitna, nesrečna in še kaj" in da računaš na boljše v zelo bližnji prihodnosti. :palec:

Sem vceraj omenil, pa zdajle objavljam.

Prva: dokaz, kako kleni so/smo Stajerci (posneto vceraj okoli 17.ure, pod Bocem, zunaj -8, igrajo nogomet kot za salo x;)x )

http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&sort=2&cat=500[/img]

Druga: dokaz, da lahko primem sonce z dvema prstoma (seveda, ko je ze v zatonu, takrat ni vec tako vroce :vio: )

Zdaj pa v toplice, he he x^x (cosma in lia, eat my dust )

<{POST_SNAPBACK}>... dokaz, kako kleni so/smo Stajerci ...

O, ti kleni Štajerc, si mislil k Leni ali k'len :vragec: res pa je, da so mi Štajerke bolj všeč kot Ljubljančani. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>marsa, držim pesti, da se ti reši in pozdravi, pa tud če z zobarjem...mogoč boš na enga/eno fajn naletela danes in se bo uredilo brez kažinov in zastojev.
xsrcx xsrcx xsrcx

:onfire: :onfire: :onfire:

Ejjjjjj, olajsanje! :2src:

Sam Bog mi je poslal tole dohtarco dons...

Nalasc nisem hotla klicat pa preverjat katera je, sem sla cist po impulzu.. al cem najprej v mest pa na gorenjsko, pa pol nazaj k zobarju, tko sem najprej mislila... pol pa v mestu nisem dobila parkinga, pa me pici pa kar produzim do zobarja. najdem plac, pildek... pridem v cakalnico, blazotno folka... se hocem kar obrnit... pol pa nekak, da jih le ni tolk pred mano...

skratka, cakam mal vec kot uro, uro pa pol recimo, pridem not, naletim na eno dbest, ki se jo spomnim - kot majhna sem k njej hodila, ful prijazna! xsrcx

In mi pusti da pojasnim, kaj se je dogajalo, pravim, po mojem sem imela luknjico, pa se je spodaj nabralo nekaj, ker je bila pa tko majhna, se pa tud scistit ni dalo. je rekla, ja, natancno to je bilo. Mi odpre zob in rece: ojoj, :sori:, boga... in me kar po licu mal poboza... :C: :8): Pravi da to ni res, cist mim, da mi je na cist vnet, obcutljiv zivec direkt gor nabasala cement in da je slednji cist zabasal zivec in da NIC CUDNEGA, da me zverinsk boli... Pravi, sory, zdajle boste do stropa skocili, ne morem drugace... jaz pa ze vse razboleno, sam mal trznem, no, ja, v bistvu kar ornk. No in rece, da imam neverjetni bolecinski prag, da to boli za znort in da kako sem lohk od prejsnje srede zdrzala.. Prav jezna je bila na ono zobarco. Pravi, bova naredili, da vas bo v hipu nehalo bolet, in res... me je se ene parkrat pobozala po licu, no! xsrcx x:)x :8):

Potem je se rekla, da imam dbest ustno higijeno.

Sploh nisem mogla verjet, da se mi po vsem tole dogaja... Kot bi mi jo en, ki bi vedel, poslal.

Pa slucajno sem se tko odlocila, pa res nabasala na tole, kot je amis prerosko rekla. xsrcx

Ze zarad filinga, same obravnave, sem boljs... vsaj 3x je rekla, joj, boga, pa parkrat me je po licu pobozala... Se ji je zdelo cist super, tele moje 'diagnoze', skratka, cist totalno druga pesem, ne mores verjet.

kako sem res imela prav, je rekla, kok pametna, da sem rekla, mislim se mal pobunila, da mi niso brez veze onega traka se tlacil. je bila kar jezna.

Kot sem rekla, skratka, total vnet zivec, ona mi pa cez dlesen gre zdravit!!! :O:

Zdaj me kao se mal boli (po mojem se mal bojim, da se ne bi nehal), mal imam pa tud vse razboleno.

In aja, zdravilo imam seveda not in se nekaj! Kljub temu, da kao ti to 'tvoja' dela (ona zadnjic mi recimo tega ni hotla naredit) - enkrat mi je plomba ven padla, no pa mi je se to spedenala. xDDx

tako da - yes!!! x8Dx

Pol pa v banko, pa tankat (mi je ratal, sem bila mal v krchu, a bom lohk vratca odprla, sploh zdaj ko je tko mraz), pridem do frende na gorenjskem, zavijem pred bajto, se spomnim, da sem kljuc od bajte doma pozabila. :P

In dam po kljuc (tokrat 'zadaj', ne po avtocesti), pa nazaj po avtocesti do nje... Mi je pa prav pasal vozit, meditacija. :vio:

Pol sem pa tam kar mal sedela v miru in tisini kako urco. :)

Pol sem sla pa po farbo (mango, sam tisk je baje zanic, je pa ista barva kao, sem bila boljse, pa se mi je dalo pozanimat :))...

Tko, zdaj sem pa doma, ne morem verjet, da imam zdravilo not. x:)x

zdej si dam pa mal muzkice lohk.... kar lahka sem bila, ko sem hodila, se diham lazje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, vesela zate :onfire: ...no, pa se le dogajajo čudeži...super :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ej, Lia, poosebljeno socutje, cist magic, kot da bi vse VEDELA - ona.

ker sploh nisem jamrala.. sem zelo stvarno povedala, niti nisem (prevec) sinfnila one druge.... prav socutno me je mehko pobozala po licku, kot bi bila jaz majhna puncka, me je kar ganilo, ker je bilo tko lepo... iskreno... nisem se cesa takega nikoli dozivela... :C: :2src:

Res, prav odstekano, no...

Ej, THANX vsem, res!! xsrcx

**

Amis xsrcx x:Xx, tebi gre danes ful zahvale, ker si me 'preklopila'.. nekak sem si zlo zapomnila tistole, kar sem tamle citirala tvoje... je bila prav nekaksna prerokba - in ravno zato nisem hotela se z majndom in svojo voljo vmesavat. sem sam sla.

Se clo sem bila nesrecna nekak... ker sem bila zaradi bedarij negotova - kaj cem najprej in taksno... pol pa sam peljem, sproti nisem vedela, kam me bo obrnilo, no in res - NE dobim placa, se sam zategnem dalje (*zadnjic za intervju sem sredi centra ob pol desetih dobila 50 m stran ali manj plac, ko je bilo pravo). :)

ce bi sla popoldne, bi naletela na koga drugega, ce bi sla prej, bi uletela, ko bi bila malica. xyesx hehe... ;) :D

A ni nad, no? :2src: xDDx (mislim da sploh se obstaja to!! x^x)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zlomk, :sori: :8): xsrcx Kok dobre pesmi pišeš! :2src: :vio: Tvoji sklepi so mi všeč. :palec: :palec: :palec:

Piko, krasen kot vedno. xsrcx Vedno bolj se zavedam, kok edinstvenih ljudi je na LNF........kok sem vesela, da vas lahko "poznam". xsrcx

Marsa, :wOOt: x8Dx :vtz: :medal: Happy for u. xsrcx

Jaz sem mela pa tko lep večer in lepo jutro..... nekaj se je zgodilo z mojim..... se je bolj začel zavedat, da sem zanj spešl.... xlove2x Pa šla sem na pir s starim kolegom. Sva mal obujala spomine na gimnazijo. x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>lepe slikce...ni kaj.... :palec:  x:)x

šifra: grešpoglivicekstarimmamamsedet.press

Meni je pa všeč njegova ideja, ki jo je pole tule takole izpeljal! Moraš se domisliti kaj takega, da potem to slikaš. :palec: :palec: :palec:

ejjjjj... cist se mi mesha od nekih custev hecnih. xDDx

Thanx vsem za socustvovanje v zadnjih dneh, to mi je veliko pomenilo, navadno nisem tako uboga, tudi ce me kaj boli in ce sem zlo v badu... tole je bilo pa... :\\\

xsrcx xsrcx xsrcx

kok je fajn, da lohk mal delis.. pa tolk ne maram jamrat, sam sem ful...

... se opravicujem vsem za tole mojo tedensko zobno epizodo v dnevniku. :||

pa ona nemoc te sesuje, pol pa se najbolj trdni in pozitivni zacnej/mo razmisjat o mracnih zadevah.. kaj pa bo, pa tko... zdravje, zavarvovanje... starost, a bom zdaj kar brez zob al kaj? x:Dx

In - nisem obupala. sem kar mal 'rinila'. vedla, da je zoprno, ko tezim, sam je slo zame. pa sem kar rekla. to je ok. xyesx

tko da, sem se pa tud necesa naucila, pa nisem izgubila vere - da se da sporazumet - sam na pravega mors naletet. xyesx

Lia... cudno se mi zdi, da si mi TI to rekla... zdaj ko te 'bolje' spoznavam,.,, vem da mi je kdo rekel ze tole, sam si ne bi mislila, da glih ti, kar me pa preseneca, po drugi strani, ker take stvari si ponavadi zapomnim... morda se mi je zdelo tko nekak... 'neskladno' v nekem smislu s tabo, da te nisem povezovala s to informacijo. :)

a stekas? :8):

Picasso

o, še to sem ujel: nekaj se je zgodilo z mojim..... se je bolj začel zavedat, da sem zanj spešl....

Vidite, da je že več dobrih kot slabih reči. xsrcx

A ste videli, kako je Marsi bolečina popustila in koliko je zlahka pole naklofala tlegor? x^x

Da nou na konc obveljal - Marsa naprstih - vsi napeti! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ej Vas dva (Lia+kroko) bo Sončna uletela.

x:Dx x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav vsej ekipi Lf-ja, ampak samo pozdrav, ker pojasnil zaradi odsotnosti ne bo.

...

V glavnem, sem busy, preveč :madpro: , full dogaja, v glavnem neko sr., kombinacja zblojenosti, zvila gleženj, Velikan bil na neki mini operaciji v petek, vmes imela Velikanka lažno brejost, sem jo imela v varstvu, tip ji ni dajal antibiotikov :vragec: , k sreči ni šlo v mastitis.... :xx!: , .....

super smo začeli to leto :xx!:  :vragec: fak, cela bolnica, non-stop neke zrdavstvene zajebancije, evo me v zobni ekipi- v ponedeljek  mi dajo gor intarsij, vmes delam kot beštja in še srce me boli...

:madpro:  :bomb: ....sem preutrujena, sitna, nesrečna in še kaj, evo zlila vse, ker smo v Lf stokalnici :o|o:

Hej, sem glih razmisljala, kje si kaj!!! a daj nehaj, ti tud al kaj (tele je****)!!!!! :|||||||||||||

No, ja saj... halo, ce imamo tko podobno vse... :|

Ti mas tud tole (zobna scena), ojojojoj, se cist najsvezejsi spomini, iskreno socustvujem, drzim fige in pesti in caram kot norc v tvoji smeri. :vio: xwizardx

<{POST_SNAPBACK}>

hvala, Piko xflirtx  xzobkox kakor pravi Garfield, kdor dovolj dolgo čaka....vse samo pride k njemu...

Garfield ie torej crnogorc. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>...

... odlochitve.... x:)x

pustim X-e, in ostala sranja..... x^x

detoksikacija

in zachnem spet RES met RAD ljudi....

in RES uzhivat v glasbi....

ne pa na kemiji in ostalih sranjih

kjer so itaq vsi sorodne dushe, pa sonchki, pa lubice pa.... :xx!:

skratka.....

zlomk se bo prjeu u roke x:)x

:palec: :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

Druga: dokaz, da lahko primem sonce z dvema prstoma (seveda, ko je ze v zatonu, takrat ni vec tako vroce  :vio:  )

[/color]

:palec: x8Dx takele so mi vsec, frend ima pa s tajske na obali, soncni zahod, sonce na dlani tko pred sabo, podobno mal kot tole, ful dobr!! :palec: xDDx

Picasso

Kr neki vse zadnje case teli dnevi x:o)x

spet dogajajo nasa ribja posla... x:Dx

zanimivo bi bilo nardit 1 ribji planet :inocent: :vio: x:Dx

vcasih mi ni blo jasno, al semi sam zdi ali pa le dozdeva... x:Dx kr neki torej.

se ustavljam in ukvarjam s svojimi luskami, pa ceprou vem da sm u jati... :o|o:

vsako vlece na svojo stran.

mogoce luske lepse svetijo v stiku z drugimi.. :8):

x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...