Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Aliana, si videla Liin zadnji stavek: Edina stalnica je sprememba ?

Videla, ne dojela, pogledala se enkrat, mislim, da razumem x:)x

Ok, lajf je kljub vsemu lep.. saj se dogajajo grozne stvari, da te sesuje do konca, da ne vidis vec izhoda.. pol pa naslednji dan.. se zgodi kaj tko special, da je vse videti v lepsi luci..

Ne vem no, tko.. lepo mi je v bistvu.. Srecala unga srcka zadnjic na snemanju, ga mam ze cel teden v mislih in me misel nanj spravi v nasmeh, danes na faksu ugotovila, da mi bodo priznani kar trije izpita (mene je pa skrbelo, da mi se enega ne bodo priznali), spet se mi v zivljenje vracajo eni ljudje, ki jih nisem videla ze 2, 5 let in mi prinasajo ful enih novih stvari.. Tko, sproscena sem v odnosih s folkom..

Berem tlele kako se Marsi lepo izslo.. in mi gre kar na smeh in se mi kar plese..

Pa Aakhut, ves, si priblizno lahko predstavljam skozi kaj gres.. ne cist, ker je samo tvoje, ampak priblizno.. in sem s tabo..

Pa Piko... xsrcx

Mah, men se tud neki mesa od raznoraznih custev x:o)x Ampak je fajn, no...

Ja, edina stalnica je sprememba.. in sprememba je kul.

Zdaj pa sibam na vajo. x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx  xsrcx  xsrcx

:onfire:  :onfire:  :onfire:

Ejjjjjj, olajsanje!  :2src:

Sam Bog mi je poslal tole dohtarco dons...

oooo, kolk je to krasna novica xsrcx x8Dx :palec: ... tud meni se je dons čudežno zgodil zob in to z isto zobozdravnico, samo, da je bila danes zelo prijazna, celo nasmehnila se mi je in... pazi to!!... opravičila za zadnjič, ker je videla, da imam še vedno vso ranjeno dlesen... zob poštiman in čisto nič ni danes bolelo x^x

aakhut, drži se... tu smo, če rabiš ramo za plakanje, pa fajn za tvoje odločitve :palec:

ruby tebi tud dogaja, berem :sori: :o|o: ... evo, jaz tud čaram ko norc za vse, ki se jim dogajajo razne **** ... xwizardx xwizardx xwizardx

<{POST_SNAPBACK}>oooo, kolk je to krasna novica  xsrcx  x8Dx  :palec: ... tud meni se je dons čudežno zgodil zob in to z isto zobozdravnico, samo, da je bila danes zelo prijazna, celo nasmehnila se mi je in... pazi to!!... opravičila za zadnjič, ker je videla, da imam še vedno vso ranjeno dlesen... zob poštiman in čisto nič ni danes bolelo  x^x

aakhut, drži se... tu smo, če rabiš ramo za plakanje, pa fajn za tvoje odločitve  :palec:

ruby tebi tud dogaja, berem  :sori:  :o|o: ... evo, jaz tud čaram ko norc za vse, ki se jim dogajajo razne **** ...  xwizardx  xwizardx  xwizardx

A DAJ NEHAJ al kaj!!!!!!! xsrcx xsrcx xsrcx x8Dx

Glej kako sva 'poklopili' zadeve. x!x ti z isto, jaz pa ne.--- pa je vse ustimano. x^x

Mega!! jaz tud ful vesela zate, itak, pa se taksna vzajemna situacija, kako ne bi bla se tolk bolj!! xsrcx x^x

Halo!

Cist magic, glih razlagam (zdolgocasenemu) mitji, ko je prisel z joba (najbolj ga zanima moja zobozdravstvena epizoda torej :|||); da cist magic, skratka. xsrcx xcivx

Saj sicer pa je to samo fizicno...

Drugac sem lohk prec slabe, ce se ufuram. Sam se mi ne da; sem prevec dobre. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsi in Mateji za čarovnije :palec: x:)x xsrcx , pomaga x^x

Ne res, razmišljam, kaj :vragec: smo zakuhali, da se nam je na pleča zgrnil ves ta zdravstveni menage :eek:

Tri plombe imam v ustih pri 32 in vse tri problematične. Eh, kraljica s krono še nisem, zato pa bo intarsij. Druga plomba pa mi redno na 3-4 mesece ven pada :eek: :o|o: :xx!: (to je bila moja prva plomba, pa sem se pustila nahecat, da se jo zamenja z belo :o|o: :vragec: ).

Edina dobra stvar pri tej zobni štoriji je, da je moj zobozdravnik res.... :inocent: x:Ix xredx xredx x:px ...prva liga...no :inocent: 64 letnik, sem prebrala na laurei v njegovem studiu....jao, ko se sklanja nad mano, vonj in toplota njegovega telesa, ki pronicata skozi njegovo belo majico....feromoni, grešne misli in totalni anestetik zame :eek: xredx xredx :farb: xsrcbumx xflirtx

Ja, Venera konjunkcija Pluton bo to :fiju: :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>A DAJ NEHAJ  al kaj!!!!!!!  Cist magic...

tole pa res, no xhypnox xhypnox xhypnox :palec:

saj jaz tud drugač... ves dan me nekaj okol srca tišči in špona... ampak vse normalno šibam okol in delam in nisem slabe, čeprav čutim zadaj eno žalost, sam očitno še ni cajt za zjokcat, al pa sploh ne bo nič za zjokcat, bo šlo kar tko mim... grem zdaj prevod spedenat (končno!!!) ... he, kolk v kontekstu tole... sem kuknila na spletno od Ligtworkerja in vidim, da lahko poslušam marčevsko sporočilo, ki ima naslov --->>> 11 ČAROBNIH DNI <<<---- x8Dx x:px x^x :palec:

Ruby xflirtx :fiju: :party:

Ruby, pobož za vse vas. jaz pa danes po dolgem času v dobrem razpoloženju, hvala bogu... upam, da potraja...čeprav mi je tole z narazumljivo žalostjo čist znana zadeva, ki me je mučila do včeraj (upam, da nisem čutila prijatelja, ki je umrl). Torej nič ne bom jamrala, temveč grem med sanje pogledat, če me kdo tam čaka...

upam, da jutri ne bo sledu o kakršnem koli zobobolu, vidve x;)x

Kdo rabi te nizke temperature xrolleyesx

Imam strica, ki je hkrati sosed, pa ima hiso tu, stanuje pa v tujini.

Pa sem jaz neke vrste hisnik x;)x

No, frajer ima talno gretje, pa jasno, ravno danes je crknil gorilec na peci.

Pa sem zdajle dobro uro izcrpaval vodo iz cisterne (sam bog ve kako je prisla noter)

Pa nic boljse.

Pa mi odpizdi, pa grem po zagico za zelezo, lepo prezagam bakreno lajtngo, dovod do gorilca, pa vtaknem drugi konec v dvajsetlitrsko kantico.

Dela k mina x:Dx

Ce bo kdo kdaj rabil hisnika.... x^x

To, da cel smrdim po nafti...to je pa smetana celega podviga. :vio:

Tusirenzi pa slafenzi.

Mirno noc, pa poboz vsem gripoznim, zobobolnim, nespecim.Pa nezadovoljnim, jasno. x:)x (se sebe zajel x;)x )

<{POST_SNAPBACK}>

Garfield ie torej crnogorc. xDDx

:palec:  :palec:  :palec:

x:Dx :palec:

Bejbe, dobr ste spedenale tele zoboderske nebodigatrebe.

Kroko, pa ti si videti jako uporaben material x;)x

Rubička x:Xx lepo, da te ni bilo nekaj časa, smo se vsaj malo oddahnili x:Dx :vragec: ...glede zoboderca pa bi lahko bila malce bolj kolegialna in za nas z lune organizirala strokovno ekskurzijo, vsaj čiščenje kamna, tako kolektivno...najbrž bi tudi kaj popusta dal.

Free men se zdi, da sem te videla v ponedeljek v bližini mojega prebivanja. A me zalezuješ x:px ....si bil nekoliko bolj daleč, pa se nisem mogla dret FREEEEEEEEEEE ej FREEEEEEEEEEEEEE

Drgač pa pr men kao neko zatišje, mogoče ne več tok euforije....mal za oddahnit pa dragocenih momentov. Bila v bolnišnici na obisku in me je presunila, neizmerna volja do življenja....bem mu pol pa mi nekaj jadamo tukaj in onesnažujemo luno s svojimi namišljenimi kao problemi. Ljudje, ki se pa fajtajo z resnimi boleznimi se fajtajo, za vsak dan, za mesece, ki so pred njimi, če so.

Lepota življenja...zakaj nisi vsak trenutek v meni ozaveščena?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ok.. uro kasnej... feeling much better.

tkulele... dons bo en ful zanimiv dan. nov predmet se mi začne na faksu, v službi ful dela. preživite lep dan! x:)x x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  gudi

Meni se pa dns tako nič ne da. Nikakor se ne morem spočit. Ne spim že ar dni noralno. Vsak dan imam večje podočnjake.  :xx!:  Če bo šlo tako naprej, jih bom imela jutri do kolen.  :eek:  Danes delam do 16ih. Upam, da bom zdržala. Potem bom pa poskusla it spat. Al karkoli že. En drek vse skupaj.  :xx!:

misti te čist štekam. jz tud že cel teden ne spim... podočnjaki do kolen... skor jih že za sabo vlečem. sem včeri misnla it spat popoldne pa mi sploh ni ratal. čas sem mela in vse... ležala v postli, ampak nikakor zaspat. :o|o:

upam, da bo napoved za drug teden lažja x:Dx :palec:

Muši se zna tudi bolj razpizditi, a ne more skriti, da je pravzaprav dobre volje.

O tem bi se dal razpravljat.. xrolleyesx

Itak če jokam, grizem, praskam.. tole trenutno ko me muči nč boljš ne bo.

Ej, ščitnica moja take it easy.. če ne, te stolčem! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>

1. sem busy --> full dogaja --> neko sr. --> kombinacja zblojenosti...

2. zvila gleženj + Velikan na operaciji + Velikanka lažno brejost + non-stop neke zrdavstvene zajebancije + evo me v zobni ekipi = srce me boli...

3. sem preutrujena --> sitna --> nesrečna in še kaj...

Eh, če sem včeraj opazil bolj sebe, kot tebe,

jin-jang svetlo-temno belo-črno; tudi delovanje-nedelovanje. Pride obdobje, ko vsako delovanje poslabšuje stanje. Počakati je treba na ugodnejši trenutek, čakati. Mislimo, kaj vse moramo narediti. Ko zbolimo, premišljujemo česa vsega zato ne bomo naredili. Med procesom zdravljenja že delamo prehitre plane, kako bomo zamujeno nadoknadili. No, to ravno ni tvoj primer.

Je pa verjetno obdobje, ko vaju okoliščine silijo, da se s tatom Velikanom bolj skrbno posvečata samo sebi in morata drugo pustiti na stranskem tiru.

xsrcx xsrcbumx xrainbowx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

pol pa grem včeri mal v mest, pa v Biotop, pa v lekarne, pa mal jamram, pa rečem za tole no a je kej.. pa mi da v Biotopu čaj Lakota x:Dx x:Dx x:Dx , kao grgrat.. pa da je dolgotrajno tole pol, jajaja.. sam ga še nisem včeri grgrala... hm.. danes se začne kura ( ko ko ko x:px ), pol sem se šla pa v parfumerijo past, pa tam stila celga boga dnarja..

Sam počutje pa nkol boljš! xnckrivx

Bojo tole men govoril od tele ščitnice, ko se jst tak fajn počutim madona! :onfire:

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>ne morm spat. ne morm jest. ne morm žvet.  :sick:  :C:

xsrcx xsrcx xsrcx

Danes pojdi na kak sprehod v naravo, nariši si kakšen vilinski znak, zvečer popij še kamilični zvarek, ko se na koncu vležeš v posteljo, občuti lahkotnost svojega telesa, ki lebdi v postelji, pričakuj nov in lep jutrišnji dan, potem se bo tvoja duša gotovo zazibala nekam ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ni vrag da je nauš :vragec: u red spravla x;)x

šoping je prenevarna zadeva... hehehe.... drugič... dons mam tko predavanja, pa bom pridna... zvečer se pa dobim s frendi... in bo d bestič x^x x8Dx

x:Dx x:Dx

-----------

Muši se zna tudi bolj razpizditi, a ne more skriti, da je pravzaprav dobre volje.

O tem bi se dal razpravljat.. xrolleyesx

Itak če jokam, grizem, praskam.. tole trenutno ko me muči nč boljš ne bo.

Ej, ščitnica moja take it easy.. če ne, te stolčem! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, sej mozno, k grem dostkrat mimo :vio: pa skor zmer pomislm nate x:Ix

sej cez kako uro al pa ze prej grem spet mimo x:Dx

v glavnem sm cist mimo dans, x:Dx k sm se ucer prevec pizze najedu :o|o: ne maram polnega zelodca vec! :xx!: ampak cel dan skor 0, pol pa zvecer..

no, ti pa se kr zader, sej folk itak nau vedu kaj dogaja, pa iz ke prihaja... x:Dx

...prouzaprou bi se jst zdele tut kr neki dru najraj :inocent: :eek: xcivx xcivx xcivx

1 custva zgleda potlacena u men :o|o: :xx!: ma ja, morm na fitness pa bo x;)x

-----------

.....Free men se zdi, da sem te videla v ponedeljek v bližini mojega prebivanja. A me zalezuješ  x:px  ....si bil nekoliko bolj daleč, pa se nisem mogla dret FREEEEEEEEEEE ej FREEEEEEEEEEEEEE

Lepota življenja...zakaj nisi vsak trenutek v meni ozaveščena?

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Marsi in Mateji za čarovnije :palec:  x:)x  xsrcx , pomaga  x^x ...
x8Dx Hvalabogu!

Tistele misli se mi pa tolk hecne zdijo zate.. o feromonih in tem... x;)x

Ej, stara, saj bomo zgural! x;)x xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>... ves dan me nekaj okol srca tišči in špona... ampak vse normalno šibam okol in delam in nisem slabe, čeprav čutim zadaj eno žalost, ...
... jaz tud tko... vceraj mi je pa tko srce nabijalo, da sem morala it kar lezat mal, kot da ne morem zajeti dovolj zraka, kot da si nekako ne morem oddahniti. :||

Ma saj bo, res jamramo, a saj je dnevnik... neumno bi bilo pisati kaj drugega od tega, kar dozivljas in se ti dogaja... pa ne glede na to, v kaksni obliki, cetudi torej slednja sploh ni konkretna... a vedno je jasno zadaj ta vtis...

<{POST_SNAPBACK}>

Free ... A me zalezuješ  x:px  ...

x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

eden boljshih vecherou u K4.... x:)x

disco....ampak kjul.... x:)x

tazga zhrura she ni blo kle v tej kleti..... x:)x 

zlomk....brez kemije...super muska x:)x 

:palec: xokx

<{POST_SNAPBACK}>ne morm spat. ne morm jest. ne morm žvet.  :sick:  :C:

Boga. :sori: Upam da je dons kaj boljs. xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>...

Zdaj grem pa še malo pospravit dol v kurilnico, da mi ne bo nerodno, ko pridejo  :  xredx

x:Dx x:px xcivx (poznamo tole :D)

<{POST_SNAPBACK}>...

Sam počutje pa nkol boljš!  xnckrivx

Bojo tole men govoril od tele ščitnice, ko se jst tak fajn počutim madona!  :onfire:

Drz se, Mushi, ne se dat! x!x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...