Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

hehehe komi čakam da ponovimo... se pravi next vikend??? hihihi kulj... pa še deviček se nam lahk prdruž... mam tud en tak filing... da bomo veselo xpartyx xcheersx xcheersx xsmokex xcheersx xcheersx xcheersx :hepko: :hepko:
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kwa mene briga če je bobn al pa trobenta... sam da je fajn družba... sej včeri je bla na začetku kul... pol mi pa tud ni več tok sedla. pa sploh mi šterka ni všeč... cel ambient mi je mim... ampak če je dobr folk grem kamrčeš, ker je povsod kulj...

in jaaaaaaaaaaa če bo kje kašno soboto kšn tak hausiček zame!!! mormo it! x;)x x:Xx x:Xx x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx

Na vodi cutim, da se znamo met se fajn....

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ja, ati. kul. se boljs! x:o)x x:Dx x;)x

... kot mami. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

snickers bols

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

se strinajm deviček. ampak a ni tole res vse za v čvekarije? ajde banda... preselmo se tja. se bomo tm vse zmenl... sej lahk si tud eno žur temo odpremo sej ni panike... sam nehmo kle po dnevniku svinjat... :frog:

aakhut... xrolleyesx... marsa je ze skoz mars... poleg plutona... in urana...

... in kadar ni neptun... (sam to pa ni nikol oz. je skoz x:Dx x:o)x)...

skratka, kakorkoli obrnes, ali vanzemaljac ali... 'malefik'... nekaj 'slabega', groznega,... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Soncna, a nisi zanc neki zugala, da to ni klepetalnica? :inocent:

Pomlad, dobro ves, da si dober clovek in nikakor zguba! Ne poslusaj jih (starsev), ker ocitno nimajo pojma! Jaz vem, da si kul in dober clovek! x;)x

Sicer je bil pa lep dan dane, no, vsaj zame! x:Dx

:o|o:

Ooooj folk, mene se je nekaj polotlo, pa noče preč. Že par dni sem na ornk antibiotikih..pa res jih nisem hotla začet jemat. Samo sem kašljala in še kašljam kot v poslednjem stadiju... :xx!: ampak no, saj mi gre na boljše.

Nekje je bila ena debata o razstrupljanju telesa po antibiotikih. To bi pa jaz nujno rabla, ker tale zdravila so zelooo močna (baje sem tolk časa odlašala z obiskom zdravnika, da mi je šlo že na pljuča.. x:o)x , no prav mi je).

Kakšne ideje za razstrupljanje telesa?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Aja, btw, vsi ste ful lepi in simpatični. Če bi pa zdaj jaz postnila kako svojo sliko gor, bi se me ustrašil še Freddy Krueger (ne Freddy Miller... xDDx !)

<{POST_SNAPBACK}>

Nekje je bila ena debata o razstrupljanju telesa po antibiotokih.

Hoj, Mcmac, z zeljami po okrevanju! xupx :detelca:

Najbrz nisi mislila tega oz. si mislila neko konkretno debato (ki je jaz nisem zasledila), ampak nekaj je vendarle:

Razstrupljanje organizma. :palec:

Picasso

Krematorij, ciprese,....... :vragec: x:Dx ....vse to dobro raztruplja! x;)x

Veliko tekocine, vode, lahko caji, a ne mocni....lahki.....

Pa ne jej vec extazijev, punca! x:Dx

Ne vsega resno jemat.... x:Dx

živjo Duh, long time no see x:)x :palec:

Mucamaca, evo, zdele sem Ssssstanetova possssoljenka... ampak meni je tole megastična varianta.... sssslana kopel (mlačna voda za 10-15 minut) ful pomaga pri tem... če si ubodeš zraven še alge... recimo tri dni vsak dan kopel in vsak dan povečano dozo alg z velik vode (še bolje kakšen eliksir) ... dobr spedenej... in fajn novica, da ti gre z zdravjem na bolje :palec:

:2src: O tanx.

Hecno, tudi jaz že nekaj probavam s slano vodo ( izpiranje nosu.....jala neti.... a poznate?)

Veš Mateja, da sm jz danes na tebe mislila? "Čokoladnicapress", :palec:

x:Dx

Mateja x;)x , ciganskih plesov ne obvladam, bolj kake latinsko ameriške... x:Dx drugače bi se pa kaj našlo.

Pa tule čez Zbilje ni daleč do Kamnika, a ne...

ma saj smo tud pri nas imeli eno društvo, so nekaj časa imeli krasne tečaje masaž (reflekso, pa tajske). Kar sem se z veseljem udeležila in mi prav pride vsaj pri otrocih oz. v ožji in širši družini, drugače tega ne furam.

Se zmenva za kako predavanje o energiji denarja, ker to pa res furam ( xDDx v resničnem življenju, jah na predavanjih ki jih imam po naših branžah pa to vsaj malo uturim zraven.. x8Dx naj se jih malo prime)...ma se hecam...čisto malo...

ajd..če boš rabla kakšno pomoč, se pa le javi :8):

xcrossfingx Mucmac, da bi se pozdravila čimprej.

Na tale predavanja o dnaru, bi se tut jest prjavla. Sm neki hudo skregana z materijo :unsure:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, kar je posledica in ne vzrok...vzrok je pa novi WW avtič, se meni zdi...?

x:Ix Ok, eno poslušalko bi pol že imela.

Mateja, x:Ix :palec:.

Vidim, da si se že odločno napotila v to smer. Kako že..kjer je volja, tam je pot.

Moja pot bo sicer zaenkrat (vsaj večinoma) še v znanih okvirih, pa v teh skušam iz možnega narediti najbolje.

če prav pomislim, so naše službe tako hecne, v bistvu jih mi sami naredimo osebne in tole delo, tale moj job description bi nekdo drug čisto drugače speljal. Ko daš noter še malo intuicije pa svojih začimb, rata to job description s tvojim podpisom. xDDx

no, evo, mi pošiljate take vibracije, da sem že skoraj zdrava..

MucMac ni avtič vzrok, to je iz čist drugega fonda. Pa ni VW ampak en drugi štos, ki je tudi tebi všečen, se mi zdi.

Je pa mišljen tako nasplošno. Eni znajo iz 100.000 naresti 200.000 jaz pa -100.000 sem hudo talentirana za takele matematike na minus.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:)x saj si nekje omenjala špricanje pri matematiki, ane?

Nič hudega, so pa tvoji talenti kje drugje.

Sem že velikokrat ugotovila, da lahko ljudje z dvakrat manjšo plačo živijo tudi dvakrat bolje, pa ni za posploševat, ali pa reklama za revščino...res je fajn, da človek dobro zasluži, fajn je pa tudi, da zna z denarjem oziroma ga spoštuje kot neko energijo.

Zdaj pa res...nočko!

hehe nočna ekipa :D uhjej kakšen večer mi je pričaral ovnica :D je še jutro lepo :) hihi tko da en lepo pa dobro jutro vsem skupaj... pa še en cmok x:Xx bodite pridni... !
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Cau! Mal mam muceka, sam ni vecje skode, kr sm zadnjo rundo spila sok, pa doma en hektar vode...Mal sm sam zjahana. Ja, pa sanjal se mi je neki o S. Bedak! Mi je celo jutro zamoril! :vragec:

Dear Human,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...