stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ...in hvala, vsem tistim, ki si nam jih danes poslal pred obličje, da smo se jim za trenutek zazrli v oči in v njih našli isto hrepenenje po sprejetosti, ljubezni in pozornosti....in nenazadnje hvala, ker si nam pustil upanje, da se kljub črnim oblakom, mračnim silam in zoni somraka, lahko izkopljemo iz podzavestnih in zavestnih labirintov...Pa orko dijo, nehaj že te viroze pa angine pošiljat...za naše grehe en dober neurje pa malo strele pošlji.......Dobro, no , sej vidim, nebo je še, pa zvezde tud....Pazi nase , ne računaj name, si me skoraj že čist razsul s svojimi vzgojnimi Joooj, dobro si tole se pomenla gor, saj sem vedla, da maš dobre veze lia, in hvala vsemogočnemu, da danes začenjam z dopustom za en dober tedenin da sem zdaj slučajno naletela na ta lijin ultrafajn post...in hvala za tisti balzam za mojo dušo včeraj in za ribje občutke nežne totalne prevzetosti od narave in za tistega fantka, ki sem ga vidla včeraj v trgovini, ker mi je dal mislit, deloval starejše kot mama, tako miren, odrasel in še zagotovo sploh ne hodi v šolo... in hvala, da se mož čisto nič ni spomnil na 8.3. in da se je Nekdo spomnil z besedo in nasmehom in z vprašanjem: "kaj pa ti?" (si zaljubljena) in sem zamahnila EEeeeh, niam pojma kaj sem in kaj nisem... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 OOoooooooo Mick, kak fajn, kar zašpilalo mi je v srčeku,se toti Štajerc mene spomno Hvala Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hih, ko nam pri srčku zašpila nam ponavad še kje drugje začne špilat.... You are welcome. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jooj vid2, solze mi lijejo od smeha!!! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jast sm pa glih iz službe! zdaj smo se preselili v novo pisarno in ne morem več tok surfat po netu oz po luninem forumu ker je zraven mene ena tko zagrenjena sodelovka kera bi narajš vrgla kaj za mano če ne bo vse pospravljeno! :xx!: Zdej pa moram malčk sobo pospravt pol pa ven na sveži zrak! En lep preostanek dneva želim prav vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Eeeeejj Akhut a si ti tisti lučkar v K4! Zadnjič enkrat smo se spoznal ko smo en mau ! Tko neki znano se mi zdi tole zlomkovo ime! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Eeeeej Zlomkec A se gre ta petek v K$ da se malo pozabavamo pa še Seal-a bi lohk povabl bi bil zihr ful vesel povabila in fajn družbe! Kok časa pa ti že delaš v štirki? Pomoje ti prav nič ne manka! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ...a v piz....? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 .....torej imamo vsi vsaj eno stvar skupno... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 zlomk.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana......saj se bomo, ne.......Se ti še morm zahvalit za pomoč pri fotkah, pa to. Vsak izgovor je dober izgovor. dil.. Sej zdaj, ko bo pomlad, bom zacela mal kilometre z motorjem nabirat.. itak sem ze lani obljubljala, da na vase konce pridem.. <{POST_SNAPBACK}>aliana in kok košta?ja jaz sem dans 500 sit vrgla not za 4 minute. drugac so pa razlicni solariji od 80 do 200/min, odvisn kaksnega zberes.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz predlagam cenejso resitev=> Copertone, da pocrnis, a ne izgoris! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ma men pase, ce mam se vsaj za 5 minut zraven obcutek, da sem na morju, soncku, pod palmami WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma men pase, ce mam se vsaj za 5 minut zraven obcutek, da sem na morju, soncku, pod palmami Sam da uzivas, to je vazn! Pa to, da hods v solarij, za katerega ves, da dovolj redno menjajo zarnce!!! Ker ce jih ne (nekateri studiji sparajo), lahko fases kako rakavico... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> prou neverjetnoako enm uspe prizadet ravno v najboljshem trenutkuvse chestitke zlomk Ja, eni so prav specializirani, da izberejo pravi trenutek, da te pohodijo......le cevlje sodi naj kopitar ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 res je! šmrk šmrk... grem na pir... ta je zmer moj frend spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 še en dan je mimo in hvala kozmosu, da je....vsemogočnega danes ni za omenjat..je zgleda na zasluženem dopustu... Tudi bogovi se utrudijo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je! šmrk šmrk... grem na pir... ta je zmer moj frend Jaz sem tudi zmeri Pozdravcek vsem! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 br jutr.zadnje čase neki težko vstajam. mah....morm jz par stvari na svoje mesto postavt, če ne nav nč. ZELO POMEMBNO: moj mišelk je nazaj! hvala bogu - končno!!!vsi me hočjo na vse konce raztrgat...jz pa nimam časa. kaj narest? kako se odločt? komu dat prednost? eh grem delat... delo osvobaja spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 dobro jutro... pri nas fulll sneži naj se naredi vsem lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 sneži? pri nas ne spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 k sreči pr nas tud ne sneži... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jp, se strinjam...pri nas k sreči tud ne ...pernati prijatelji imajo zjutraj svoje koncerte, sonce sije, nebo popolnoma jasno...mrzlo je sicer še...ampak vse skupaj je že bistveno bolj podobno marcu mesecu ...sicer pa v službi, mal mi je še slabo, sam bo že šlo mimo...včeraj pa en prav beden dan, vsi nekam slabega počutja, pol pa še tle berem, da tud vam ni blo nič bolš ...upam, da bo danes bolje....pa da ne bo tale mlaj, pa še v ribah, kakšne štale spet skuhal... ...mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 snežit je začel :OO!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts