Danda Luna 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Dobro jutro, pri nas tud sneži. In čudna sem še od včeraj. Ko bi mi kdo skuhal čaj... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 sam enga virtualnega ti lahko pošljem .... sem pri poročilih na radiu slišala, da po sloveniji baje sneži ....se mi zdi, da je cajt, da neha, pa da pride pomlad you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jz tud tko mislim. dejmo pomlad. zjutri so prički čivkal zdej pa sneži. zlomk... a morš km hodt? doma bod pa je spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>[p.s. uspelo mi je citirat iz dveh razlicnih tem bravo, jst ?e zdaj ne znam....ko bo? lahko moje prispevke z nasmehom brala, bo? na konju... zdrav ?rni humor, zmeraj pomaga ja, ja, seveda! vceraj sem bila bolj *cmerava*. slo je bolj za tisto mamasto, pateticno, sluzavo ganljivost, ki me prime in mi tecejo solze ob za druge popolnoma necustvenih scenah hormoncki, pa to a tebe to nikol ne prime x!x pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zlomk.... Hehe Amis, meni je tole tako všeč! Žal jaz pa ne znam reči, da pojte vsi v pizo materino, samo da mi kera pole pošlje kakega lupčka pa srčka Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tam, kjer nekoch morda bosh, sem bil zhe mnogo pred tabo.... zlomk Mogoče res. Samo tam kjer si, pa je nekje kjer si jaz nikoli ne želim biti Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 danes sem se zbudilo ob pol treh in nisem mogla spati , slabo sem se pocutila, slabo mi je bilo in sem sla bruhat :xx!: zdaj sem pa v sluzbi in komaj sedim, cist povozena upam, da bo kmalu boljs Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ...piko, sam tebe svet trenutno ne matra tolk....se mi zdi ...sicer pa pojdi v ustrezno temo mal pokukatmick...saj bo šlo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Sam preberm Aiwin komentar da sneži se obrnem levo proti oknu in res tud pri nas padajo bele snežinkice Men je prav fajn ko pada sneg pol pa malčk zimskih radosti .... Dobro jutro in en dober dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 micki, še zmer pjan.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Amis, obratno: svet je, kakršen je. Če mislim, da se kaj dogaja pa meni, hja, to je samo moj občutek. Ampak še vedno se dogaja meni, torej sem jaz sam to dogajanje in ne svet okoli mene.Zato nima smisla niti preklinjati sveta, še manj pa sebe. Če bi kdo mislil, da sem najsrečnejši človek na svetu, se lahko moti. Ampak zato še ne grem vse po vrsti pošiljat nekam. Niso oni krivi. Ali misliš, da so? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 sledi mojmu stilu lajfa A niso tole zate malo presvetli trenutki?Počakaj na zvečer in temo, takrat ti bo bolš, boš videl! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 daaaaan.... a je kdo pomislil, da včasih ni vse tako kakor zgleda na prvi pogled.... a je kdo pomislil, da tisti, ki gre najgloblje v temo lahko tudi najvišje v svetlobo.... a je kdo pomislil, da se včasih kr en drek nabere tam, kjer uni zgoraj oceni, da je neka močna energija, ki lahko nabrano umazanijo razpuca.... a je kdo pomislil, da vse kar se nam dogaja v življenju samo vrh ledene gore, na katerega lahko zavestno vplivamo in da se vse kar je globokega in pomembnega odvija daleč v podzavesti, kamor mnogi niti približno nič ne vidimo ..dost filozofije...gremo vrh ledene gore rihtat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jaz bi tud raje pomlad, pa sonček in rožice..., ne pa ta sneg... drzim pesti, da bo kmalu 20'C Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Dobro jutro! Pri nas je tud snezilo, a samo malo, je ze nehalo (no se vedno mal naletava, a ni nic). Saj ne bo vec dolg, saj ima sonce ze kar moc, ste opazili? Sem sama od vceraj, Mitja na SOF-u... Pa kot nalasc neko posiljanje mailngov, pa kup enih tehnicnih vprasanj, pa vse zivo... :||No ja, bomo ze. Vceraj sem si koncno kupila cevlje - take 'skorenjcaste superge'.ma nic mi ni bilo vsec, ze par let si mensezdi nisem pametnih cevljev kupila, pa ni mi vsec ta moda zdaj... vse prehodila stokrat po dolgem in pocez in diagonalno... ze cist obupala... pool pa vceri v eni trgovini tole najdem... Tocno zame, no... So bili zelo dragi, sem se tezko odlocila...A je bil zadnji par in cifra - 38.5 direkt moja! Zdaj pa ne morem it se za majice gledat, ker sem cash za cevlje zapravila. Mal sem se sebi posvetila zvecer, se mi ni dal za racunalnikom viset - sem si kremo naredila, pa noge namakala, pa nohte spedenala pa tko.Namest da bluzim rajs kaj pametnega zase naredim. Ful imam enega tekanja danes. Aja, vceraj smo selili LN na nov server (mora bit na svojem, je ze cist tumach), pa so bile kake frke sem pa tja (da ne bi kdo spet prehitro cesa sklenil)... morda se vedno selijo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 aaa to je blo to? mhm... kulj pol sam da je jasno kaj ga biksa kr sneži in sneži... kukr da je december ne pa sred marca... mi čist nč ne paše. čudno je. ampak zanimivo. dons sem se končno lotila delat... sem kr pridna. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Jaz grem avto za sanke pa dva jelena zamenjat (nima smisla čakat, pomladi ne bo), če pa bom premalo za avto dobo, pa kake 4 kokeršpanjele zvežem zravn, pa jiiiha. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... jiiiha. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 [ja, ja, seveda! vceraj sem bila bolj *cmerava*. slo je bolj za tisto mamasto, pateticno, sluzavo ganljivost, ki me prime in mi tecejo solze ob za druge popolnoma necustvenih scenah hormoncki, pa to a tebe to nikol ne prime x!x poznam to ja, sam odkar sem malo bolj kako že ti rečeš pasja, redko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Evo mene spet mal naokol! Sm meu zdele kr neki cajta deu z eno muco, tko se že dolg nism namatru, sam se je splačal. Hehehehehe,kdor je vztrajn je vztrajn Drgač pa kak ste moje lunatkice? Kera me je najbl pogrešala? Js sm jih kr ene par, sam deu je deu, pa čeprov slab! Upam, da bom zdej kej bl gor,se že mal razhajava u mnenjih, pa kmal se bova še u čem! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ...samo para neče It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hehehehe kwa ste modeli... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Če bi kdo mislil, da sem najsrečnejši človek na svetu, se lahko moti. Ampak zato še ne grem vse po vrsti pošiljat nekam. Niso oni krivi. Ali misliš, da so? ma u bistvu se kar vsak sam zase odloči kako bo živel. tle maš čist prou, oz. se s tem strinjam, saj kaj je prav in kaj narobe že zdavnaj ne vem več. na koncu je itak vsaka reč za nekaj dobra. in včasih se pač čez "svet" mal potožimo, ker nam je hudo, pa čeprav si jo sami zakuhamo al pa čutimo tako kot čutimo....skratka....svet je poln stvari, ki nam delajo veselje, pa tud takih, ki nam ga ne....ma, daj, zdaj pa že bluzim.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam enga virtualnega ti lahko pošljem .... sem pri poročilih na radiu slišala, da po sloveniji baje sneži ....se mi zdi, da je cajt, da neha, pa da pride pomlad aMIS: je čist pasal tale virtualni, do tistega malo manj virtualnega Js tud čakam nanjo.. pooomlad, kje si? In kolikor vidim se počasi že maje tudi v naše kraje... končno imamo spet sončka malo <{POST_SNAPBACK}>Žal jaz pa ne znam reči, da pojte vsi v pizo materino, samo da mi kera pole pošlje kakega lupčka pa srčka Piko: dobiš enga lupčka od mene, pa kr tk brezveze, da ne bo treba kakšnega z razlogom - ti se kr naprej raje fajn počuti <{POST_SNAPBACK}>jaz bi tud raje pomlad, pa sonček in rožice..., ne pa ta sneg... drzim pesti, da bo kmalu 20'C Me too!!! xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... na koncu je itak vsaka reč za nekaj dobra...ma, daj, zdaj pa že bluzim....Lej ravno to sem napisal v prvem odgovoru - ko si šla z lepim nasmehom nad jezo, jaz pa tega velikokrat ne znam! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts