ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Aakhut na rošco pa pobož.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 No, ni še vse izgubljeno, smisel za humor še maš! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 ... in zdaj so VSI OSTALI butlji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 ... prisla z Gorenjske. fajn bilo pritisnit po avtocesti, sam tja grede pa je bila grda cesta... spolzka, sem sla sam 130 lepo.Zdaj pa pravim tamalemu, a greva na pizzo? se mi skor ni dal rect, ker pol je konc, sem si mislila...pa pravi, ne vem, morda bom ... sel (*pac nekam). Kao prosit ga moram. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 a dej?? ----------danes sem se zbudilo ob pol treh in nisem mogla spati , slabo sem se pocutila, slabo mi je bilo in sem sla bruhat :xx!: zdaj sem pa v sluzbi in komaj sedim, cist povozena upam, da bo kmalu boljs free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 ne pa tud konkretni al kako... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 ... nic ne stekam, sori..si rekel, ce bo kaj konkretnega, bos objavilA to je to al kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 hmmm ce se ti zdi, da bi utegnil kdo zlorabo prijavljat, potem pa morda pliz ne bit tolk konkreten. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ... da gre stabo! ---------... Kao prosit ga moram. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 ma point je v tem, da mu ne smes nic rect, ker pol je konc (luna v biku, sam baje sem jaz bila ista )... se cist ufura.Bognedaj da bi 'v prazno' kaj tkole rekla - kao, morda bi sli pa na pizzo - ce ne bi mislila it. Morenje. No danes pa da ne bi. se boljs, saj se mi itak ne da, dol mi visi za pizzo, sam sem mislila, da je fajn na vsake par dni kaj pojest. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ha, as mislu da mas AIDS al kwa? pa vidm da nimas! --------- bom jutr poskeniru rezultatsam....de nau pol kdo kake zlorabe prjavlu zlomk....svet je lep, ko se megla razkadi free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 He he , TOOOOOOOOO je spirit! kwa pa naglas razmislas... -------- ma point je v tem, da mu ne smes nic rect, ker pol je konc (luna v biku, sam baje sem jaz bila ista )... se cist ufura.Bognedaj da bi 'v prazno' kaj tkole rekla - kao, morda bi sli pa na pizzo - ce ne bi mislila it. Morenje. No danes pa da ne bi. se boljs, saj se mi itak ne da, dol mi visi za pizzo, sam sem mislila, da je fajn na vsake par dni kaj pojest. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 es ke majo naj pizzo v Lj. pizzerija na Parmovi!! FULLLL DOBRE!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 vem piazza je ze pasee, zdaj je ze kaval pasee. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa pa naglas razmislas... --------tole ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 zakwa pasee, men majo se zmer dobre pizzze free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 mah teb ki nimas okusa! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ej, vina blo 0. pravi, da drugic. bi ga tut zase mal nabavu, pa ni free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ja, itak, sej sam kapsule jem --------mah teb ki nimas okusa! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ma ne da se mi saltat sej, tko na hit, k se mi mudi. Drgac pa FAJN DAN ZELIM!! -------- a neb shla vedva raj u dnevne chvekarije.... marsa bo huuudaaaa zlomk....tralala free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>se boljs, saj se mi itak ne da, dol mi visi za pizzo, sam sem mislila, da je fajn na vsake par dni kaj pojest. Vsake par dni? Ti si pa najbrž kaka klena gorenjka? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 bl crnogorka. x:px Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 jo. sam zdaj bos spet narobe postekal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 saj je kul. ni panike... saj svasta prenesemo, sam vcasih mamo pac cesa za hip mal dost... saj je dnevnik pa saj smo prijatli. (*tod si lohk mal vec dovolis, upas, gres vcas mal 'cez'). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu....UPAM, DA NE SHIRIM PANIKE PO LNF-ju zlomk....tralalaNe širiš panike...samo olajšanje ...pojma nimam kdo si, kaj te je mučilo....samo nelagodje in nemoč- to sem čutila ob branju tvojih posov.Hvala bogu, da bo vlak LJ.-Trst še vedno vozil po voznem redu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts