Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Eh, mački nasmukam skoraj vsak dan trave v našem gozdu-parku.

9 let sem sejala travo v kištico, potem pa je k nam domov prišla Velikanka.

To je bilo tacanja in lomastenja in sem prekinila s tem xrolleyesx

Sedaj včasih vržem Mačko na finto tako, da ji namažem taco z eno tako mačjo pasto, nakar se kosmatinka med umivanje pošteno obliže. Potem ji nastavim papirnato brisačo in- :eek: pobruha prav tja. x^x

Zadnje čase sem jo že dvakrat zasačila, da je skočila na pisalno in lepo iz moje šalce pila tavžentrožin čaj mix preslica, koruzni laski in lakota. :eek: :sniky:

Marsa, kaj tako grdo matraš rože? x:(x :ermm:

Bogi fikus :C: . Pa benjaminček tudi xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

p.s. :vragec: sam kesodejka mi pa dela... x;)x x^x x8Dx (*najbrz pa sam zato, ker je ni treba skor nic zalivat)... xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jutro vsem skupaj.... zgleda da še vsi spite... no pa sej je prov, k je sobotkica x:Dx  x;)x

Takrat sem mel jst 2. uro v šoli! :xx!: :xx!: :xx!:

Pa kdo se je spomnu šolo v soboto??? :sori:

No ja, k sm domu pršu sm šu mal spat, pol pa v kitajca...

do jutr bom že prebolel tole šolo! x;)x

chameleon

Joj kaksni nacrti...

Posluste to - LN Komuna, VAS!!!

'Moderna' komuna, jasno... xDDx xyesx

Ne upam si... priseci... zagotavljati... a... res menim, da ni tako neuresnicljivo...

Slogan - nazaj k naravi - a si predstavljate?

Vse dobi pomen potem...

Tako da...

Ceprav je mroda prezgodaj za obelodanjanje nacrtov, pa, po drugi strani - ce je stvar za bit, kaj jo lahko se ovira? xDDx xupx xyesx

NI utopicno, to si zapomnite, pa ceprav se slisi hipijada.

Ojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, kaj poslusam!!!! haloooo!

jesen u meni tuguje xsingx pa vse kocine (ceprav jih ni velik xDDx) mi grejo pokonc!!!!

ahhhh, tumach... :(

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Shit, zdajle sele prav ugotavljam kolk sem se postrigla.. Cist too much.. sem spet na oni dolzini, mal cez ramena, ko se ti kravzlajo v vse mogoce smeri.. Prav hudo mi, ko se pogledam v spegu.. ampak OK, sej se bom navadla..

Sem se pa na rdeco pobarvala, tako temno, tko da sem spet mal stara jaz :)

Nikamor se mi ni dal.. Titanik skupaj z mami gledam.. Ja, itak, vikend pa sem doma na kosilu in vecerji in jutrisnjem kosilu :) Tolk fajn, ko mi vedno ribice pripravjo, tko da enkrat na teden morske stvari jem.. njami!

Ruby, mi je znana ja, ko se spomnis kdo je, se meni povej! Mene tud tko neki nostalgija zagrabla za temi starimi pesmicami... Za Hazard si pa itak obljubljam, da bom CD kupla, odkar sem zvedla, da obstaja.. No, pa ga se nisem..

Men tud cist mal cuden dan.. saj vem zakaj.. mal me daje.. da pride dragi v ponedeljek nazaj.. Ful.. sem razmisljala v teh 6 tednih.. nekaj stvari bo treba resit, ce hoceva se naprej.. pa.. ne vem..

ma ja, bom se prepustila toku.. whatever will be will be...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

joj kok smo povezani (al kaj, ... nekak...)...

jaz vse tak razmisljam in TOCNO tole ze nekaj dni razmisljam, pa se prav bedast se mi zdi - 'que sera sera'... :|||

kao... :o|o:

In hotla sem omenit Titanik, ko se mi je prst na daljincu ustavil tamle.

Prezirala sem ta film (vnaprej, bedasto, s predsodkom, torej nisem hotla dat sploh sanse), a sem hotla rect, da ceprav skorajda s sramom, ipak 'moram' priporocat ta film oz. 'priznat' da je dober.

Kel ljubezenska zgodba, sporocilo, scena... voda, ono ko je bilo tolk teh dus, da je postalo nekako... hmm, 'kolektivno' tole... skratka, pozitivno me je presenetil (*enkrat me je 'dobil na finto' -sicer ne bi zavestno se odlocila gledat limonadastega filma, triurnega)...

Ampak vseen ga ne gledam... ne da se mi...

tule bluzim, ko sem pomirjena, ko je napoved ze napisana... sam se mal kozmetike, ce pa tud si roko zlomim (kar pomeni, da niti niti vec ne popravljam in kozmeticiram), lohk dam ze kar gor, brez blazne slabe vesti. :)

heej, zdajle sem se spomnila na aakhuta... morda glih nazdravlja, ali pa se je glih stusiral in se je usmeril na zur sceno,. :)

fajn se mej, aakhi! xDDx x:Xx :palec:

In super praznuj!! xcheersx

Picasso

oj x:Xx x:px ... meni pa je kul, ko je tko odbluzen mal ... mi včasih prav mazohistično sede, da sem žalostna, melanholična, da nekej pogrešam pa to... si nalašč našponam kakšne ciganske do fula... da so čustva čist našponana, srce razbija, da grem čist not, jokam magar, pojem, plešem, ma ni da ni ...dželemdželem xsingx xsingx xsingx ... ne bi skoz tko, ampak vsake tolk ... kot dons, recimo...

dnevi so pa res mal bljuzbljuz :wacko: ... vse živo :eek: :o|o: xrolleyesx xcivx ... so pa tud nore ene take neptunovske... recimo, pisal mi je nekdo, ki ima enak priimek kot jaz :eek: x?x x!x in mi ponudil zastonj gostovanje na strežniku x8Dx :palec: ... just like that... ker mu je všeč, kar pišem x:Ix x:)x ... pa aakhut mi pošilja filmček, ker je tam prebral, da bi ga rada gledala xsrcx :2src: x:Xx ... lepo praznuj, aakhutek :palec:

grem se jaz dalje v svoja 'razbijam čaše' valjat x:px ...

fajn vikend vsem :palec:

(aja... pih... sem si po dolgem času napacala masko iz gline in koščic olive na obrazek, pa pol še eno tako hranilno kremico ... x:Ix xflirtx :party: )

blagorcek, jaz pa tolk mal zase nardim,. se kar 'zanasam' na svoje 'caranje' v teh smislih... ;)

... se dobr, da sem (ipak) riba... da mi je tole naravno in me ne zmede... pac, plavam... xgoldfishx

Picasso

xsrcx... xDDx

... zdej pa... nehujem? nehavam? :||||| xrolleyesx

ker tlele...dol padajo... :D

...zame pa tud ne bi blo svoh mal horizontale po ne vem kolkih urah (48?) x:Dx

tko da se muvam v bekgraund.

Ciao!

kdor gre spat, mirno noc, kdor gre zurat ali zura, dbest zur zelim!! x:Xx :palec:

Picasso

Joj... a res pri vseh tale "odbljuz" scena... ker jaz sem toliko odbita zadnje dni, kar nekaj lebdim, se spravljam nekaj delat, pa se premislim, pa kaj drugega... edino nekaj malega mi je uspelo ustvariti za dušo x:Ix

Dobro, da sem (smo) vsaj "športne obveznosti" tega dne opravila/i že med tednom, ker danes s svojim razpoloženjem res nisem za v avto, še manj pa za na stezo xrolleyesx

Sem nama privoščila danes brancine, dalmatince (malo dražji, a se splača) in zraven blitvo s krompirjem z veliko česna in olivcem x^x

Mejte se x:Xx :palec:

* aja, pa tamle vidim, da Aakhut danes praznuje :palec:

:vragec: Zlomk, upam, da se maš fajn x:px xsrcx x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Ubritačen dan :D hihi, tok se mi zeha, da sem skor mal objokan, pa mal me zebe, ehja, pa posla me tko vabljivo gleda,... joj rjuho sem strgal kak mi je to uspelo... hjao... joj sploh se mi je ne da zamenjat... bom jutr... hihi zdej pa da padem v pojslco... tale luna v ovnu me neki rajca po veneri, pa še mal pa bo na soncu.... hehja, dokler ne trešči merkurja bo kr vroče... pol me bo pa glava bolela...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

en tak skrajno prijetno odbit dan danes...čeprav se je hotlo kao nekaj fižit razpoloženje zjutraj...nekoliko meglena glava pa problem s koncentracijo....pol je pa popustilo, pa je blo nekam bolj na izi...nežno celo....mogoče sprejemanje odpuljenosti...pa naj bo, pa kaj.... x^x x;)x

zdaj mi pa počasi učki skup lezejo...pa blazino voham x:px ...kolk se bo dobro spalo x:px ...jp...nočko xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

nočko mystica...in pobož x:Xx ....ja, tud žalost se neki rola dans....saj bo minilo...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Spet imamo makaron sindrom :huh:

Matejčula đelemđelem take si jaz gor navijem, ko je tajm za žile rezat s topim žiletom in v glavnem taka glasbena terapija zaleže. Pa še nekaj jih imam v tem folderju. Oh, trga!

Sicer me pa trga, danes posegla celo za dvema komadoma od Dediča, to je že res huda stopnja :O: , šanson.

Mi vsi povoženi, Marsa pa našponana. Ne vem kako ti rata :vio:

Pobožajloti za Ruby, Amis, Mystico, Coccinelle, Matejčulo, aliano in ostali makaroni.

Danes mi je končno uspelo pogledati Terminal. Še ne vem kaj naj si mislim. Nekaj mi hodi po glavi v zvezi z vztrajnostjo...pa nisem v šlunku za tovrstno razmišljanje.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz tud spanckat zdaj... V bistvu se na en cik pred spanjem, da me uspava (Ok, saj vem, da je tole cist nevzgojno, ampak vseen.. mi je ful noro, ko pokadim dva, tri na mesec in me pol vsak cigaret tolk zadane, da se sam se direkt v postlo splazim in odvrtim v sanje :) ) Mam filing, da ne bo lahko zaspat, prevec misli se podi po glavi...

Titanik.. Ma jaz sem ga sla v kino gledat, ko je bil, v prvi vrsti sedela in cel cas sam o bolecem vratu razmisljala.. Dans je pa tud tko, cist po nakljucju ratalo, da smo vsi (mami, oci, jaz) pred TV pristali.. saj je fajn, sam bi se ga dal v dve uri spravit, pa bi bil cist gledljiv. tko sem pa vmes mal okrog bluzila, ker unga dela, ko se po hodnikih podita, se mi pa res ni dalo gledat..

Dedic? Sploh ne poznam.. ampak ce so sansoncki mi bo ziher vsec.. kaksen spesl komad, ki ga je treba poslusat? Bom kaj poiskala..

Lepo spanckajte, lepo zurajte,

Aakhut...

Nocko!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Danes pa nisem čist nič koristnega nardila... Skor cel dan na netu visela, zraven tv gledala, pa se nič učila...

Moram jutri nadoknadit... oziroma danes... Sobotna noč, jutro, jaz pa še kr na netu...Pa se mi kr ne da it spat...

Dobro jutro Slovenija, dobro jutro Lunin.net ... :D dobro jutro Lunatke, Lunatki.... :D

Up, hjao, kok mi je fajn, vsako jutro se zbudim presrečen :D hihi, tale joga res deluje, :) tkole še mal Shanie Twain, pol pa mal potelovadit, napoved napisat, pol pa smuknem kam ven...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljeni neprekosljiva ekipa Lf-ja xsrcx !

Nimam besed :eek: , da smo nekako isti bili kripl zaradi ribje Lune, pa se nam je to zavleklo še v ovnovske čase, pa da smo sinoči vsi odlepili na isto muziko :eek: x^x in podlegli melanhoniji in spominom.... :C:

xsingx xsingx dželem dželem....udarim se ciglom :C: , 'Kafu mi draga ispeci' od Cuneta :C: žilrez, 'Zajdi zajdi' :C:

Cigani...njihova glasba, al preboliš al umreš, ali preboliš s tem da umreš :O:

ALIJANA xsrcx : Arsen Dedić :2src: : zame največji šansonjer na svetu, Zagrebčan, v Slo je zaslovel s komadom 'Pegasto dekle', pa se še vedno mal muzamo x:Ix od tistega širokega l-ja... x:px ,

absolutno priporočam komad:'Milena', po možnosti v duetu z Boro Čorbo x:px , pa 'Sve bilo je muzikaaaaaaaaaaaaaaaa' xsingx , 'Kuća pored mora'..... :2src: :2src:

Komad po katerem sprašuješ je že v mojem folderju :inocent: , izvaja/jo ga Kantor in se imenuje 'Ljubezen iz šolskih dni' x^x

Aja, pa vsi neke negovalne štose izvajali x^x x:px x^x

Lepo nedeljo vsem en pobož za ekipco, v Ts imamo tako meglo :eek: da ne vidim skozi okno niti ene strehe :eek: :xx!:

:) hm kje je Ts ? kaj je to zaeno mesto.. hihi joj kok ne znam geografije...

hja napoved je že ojej spodi mi mleko vre... aaaa :D že letim

trst..

aja pa guten jutrček..

kwa je lep sonček. se morm res zdej kšno urco učit, da grem pol lahk ven uživat brez slabe vesti... pa še tko toplo je... čist sem paf... morm it veeeennnn. tooookkk mi je lep dan. prov na morje bi se odpeljala... tralalaa

spet se mi je na bolš poslabšal

Heloua! :palec:

Dons pa dost zajebancije, nic bluzev in zmedenarij! :att: xDDx

Cosma, odkod ti, da sem nasponana, v bistvu sem bila se kar down (tko telesno pa tko sem pa skor vedno) - to si sam zato napisala, da mi ne bos rabila dat poboza kot ostalim, ker sem se ti zamerila vceraj v temi rak. x:Dx x:o)x x;)x

Alana, ziher poznas Dedica - pegasto dekle pa tak, no... sploh ne ves, da je to to, ni pa mozno, da ne bi slisala ze cesa. xyesx

Jaz pa ne shizim prevec na sansone, sam motijo me pa tud ne in se da cist not past.

Cocci - brancincka 'si vama priovoscila' - x8Dx x^x

Jaz bi tud ribo zdajle (sam je ne bom, ker je nimam). :)

Mitja gre delat, jaz pa bom po flatu mal prckala pa do mame sla pa mroda do ene frendice...

Mejte se! x:Xx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... pa se nam je to zavleklo še v ovnovske čase, pa da smo sinoči vsi odlepili na isto muziko :eek:  x^x in podlegli melanhoniji in spominom.... :C:

xsingx  xsingx dželem dželem....udarim se ciglom :C: , 'Kafu mi draga ispeci' od Cuneta :C: žilrez,  'Zajdi zajdi' :C: Cigani...njihova glasba, al preboliš al umreš, ali preboliš s tem da umreš :O:

Ruby, ti pa to tko slikovito x:px ... kaj je zej to, da zblojada kar ne neha

:wacko: :o|o: ... sanje imam že neakj časa tko odpuljene, da ne vem, kako naj jih sploh zapišem,... ponoči se je herpes razbohotil na mojem žnabelcu, vsa sem makaronsta in nekaj sapo lovim ... :o|o: ... aja, sanje... čuden filing, ker so tko nekam resnične, žive, potem pa kar nekaj časa rabim in :eek: :eek: :eek:, da sploh pošteknem, kje sem zdaj... bljubljuz

luštno se jemajte, grem si še eno kofeto nardit, se mi zdi, da imam pritisk 2/3 xcivx x:o)x xDDx

jap! dost zblojade, je rekla Marsa x!x ( x:o)x x;)x xDDx )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...