Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

haaah mal se mi zeha :D bemu zgleda da bo treba ponoči spat... ne pa podnevi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kak lep dan zunaj, končno sonce tut v LJ.... sam jz pa grozn otožna ratala.... :V:

Včeraj sem bla potem na tistem partyju - ma v vukojebini, ene 2x sva se zgubila vmes, pa taka grozna cesta, kot makadam, da so naju kamni prehitevali, ko so se od pleha odbijali.... :xx!: :xx!: :xx!: Je blo pa kar zabavno, sicer 3/4 ljudi že zadetih ali pijanih, smo jih poslikali.... x:Dx (stric Freud bi imel veliko za povedat... x:Dx :vragec: )........ drugače sem pa pela...... xsrcx

Marsa, vse najboljše, lepo praznuj! x:Xx x:)x

.....ahhhhh....... kompliciram lajf, ko mi ne bi blo treba..... :(

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

men je pa tko finčkan dan. sem zjutri vstala... pogledala en filmčk... šla v citija po telefon... pršla domov spila en sok... šla na izlet... tralalaa.... zdej sem mal kle pol me pa še en filmčk čaka in spanje... in spet vstajanje sred noči... x:Dx x:Dx x:Dx no tko.... tretji dan posta je že skor mim. sem zelo vesela da mi tko lepo ratuje. im proud of myself. x8Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

midva sva pa na koncu pristala v kavalu na pizzi (je tim izbral).

Prav lusten sva se imela. :)

Pol sva sla se do mame, zdajle pa mrzlo kavo pijem (ko sem vmes nujno isti hip morala fotko dat gor :8): x:o)x), pol pa napoved. :[

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jast sm pa ravno domov pršu sm malčk naokol bluzil čez popoldne ker je blo res tako lepo sončno vreme! x:)x

Ja masra sej je tud ena pač rekla ko je bla na moškem WC- ju da je na ženskem res katastrofa! :o|o: Pa naj bi ble ženske kao neki bolj fine pa to kot tipi! xrolleyesx No ja sicer sm pa jast enkrat pršu na wc pa je res malo mankalo da nisem bruhal ker je res nagravžno smrdelo po enmu bruhanju! En moj kolega je pa tud zgubu listič za garderobo pa sm mu mogu pol jurija posodit da je sploh lahko dobu za oblečt če ne morš pridit pa kao u torek ko so uradne ure po oblačila z jurijem seveda tko da si se ti kr lepo znašla da ti ni blo treba nič plačat! :palec:

Ja in pol sm še kr enmu ki sem ga prvič vidu posodu jurija in mi reče da mi ga vrne takoj ko pridemo ven da gre na bankomat! No in pol on že da nima sabo bankomat kartice da bi mogli it z njim do metelkove kjer ima parkiran avto. No pa smo že skorej šli pa je začel neki komplicirat in na kocu koncem sm se mogu zadovoljit malčk zelene rastlinice v protivrednosti jurčka! To je pa tko če rad pomagaš drugim! Pa ne da se kaj sekiram al kakorkoli sam tip ni odkrit do mene ampak eno dobro delo je pa blo narjeno ker če ne bi zmrznil do koderkoli je že moral priti! x:)x

Ja pa Marsa ma dons rojstni da tko da bom tko reku >

Naj v tvojem novem letu dnevi polni bodo toplih sončnih žarkov xflowx , ki greli bodo tvoje srce xsrcbumx . Naj dnevi polni bodo zdravja, sreče in ljubezni in

naj sonček prežene vse oblake sive.

Vseeee naj naj naj ti iz xsrcx želi ....

No zdej pa letim jast še malč ven pol pa pod tuš pa nina nana!

O, thanx, Mitja!! x:Xx :palec:

A tko al kaj?

Jaz pa ze drugic zgubila, pa se vsakic vse zmenila. :P :vragec: haha blagorchek meni, obvladam pol, kaj? :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa ze celo nedeljo frcim okrog.. delala dopoldne, pol mi je uspelo eno komplicirano poglavje v knjigi predelat, pol vaja, 3 ure in pol.. sem mal mirila situacijo.. je blo tko zivcno vse skupaj.. zdaj sem si pa vzela eno urco, mal prechekirat kaj je novega v virtualnem svetu, pa vecerjica.. pol grem pa se eno poglavje obdelat..

Marsa, ze cel dan se vsake tolk spomnim nate, pa na to, da bi ti SMS poslala.. pa sem zdaj ze ravno tu, pa bom kar tlelele : Vse naj, naj!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Super. Ti privoščim. In hkrati mal zavidam. Pa vseeno bolj prvo. Fajn, da si srečen volkec.... :palec:  :palec:

So trenutki sreče in trenutki žalosti, vsak to doživi in doživlja. Non stop. Hvala Mick. Jutri pa ne vem kaj se mi lahko zgodi. Lahko karkoli. Živim za zdajšnje trenutke.

Ja sam ka mali pao s lipe

x:o)x

Wuh, nisem vedla al bi šla kar bruhat ali bi se naprej režala, ko je Marsa opisovala one scene tam na žuri in pa WC-ju.....

čeprav če se dobr spomnim, je že pred xxx leti v k4 al pa tisto (kk se je že imenoval...FV?) blo približno tako ...ma saj so ble ves čas iste scene..

pri nas bil danes sonček... x8Dx ...našla peturno varstvo za deco ...laufala na Grmado in nazaj (SONCE!!! in super razgledi xDDx :palec: )

potem pa preobleč pa v LJ na sejem DOM...bo treba letos izvest nekaj ukrepov na našem veleposestvu... x:Dx :vragec:

Nč. Fajn se mejte...

Nočko!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

ma ne, je za smejat v bistvu, Mucamaca... ples oz. zabava 'z ovirami'. :D

Noge v luft dajat (ko prala bruhanje s cevljev), spodnesenje nog, ki za nobeno ceno (x!x) ne smes pasti v ** (jamo, whatever, med krokodile, v tem primeru pac v bruhado x:o)x x:Dx)... itd.

Tezave, listki (+ dodatne naloge - orientacijskA scena 'najdi listek', ki se nekje pac valja x:Dx x:px), birokracija... a stekas, kok enih zivljenjskih okoliscin in situacij?

In - vse spedenala, prisla dam, ob pol enajstih vstala, svezha svezhcata (VSE na broju, vkljucno [x!x] s kameno strelco..).

ce to ni izpit s petico totalno. x^x x:Dx x;)x

Alianca, chenx!! x:Xx :kiss:

Stara mlada garda.

Kok je hecno... vse tole... :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, thanx, Mitja!! x:Xx :palec:

A tko al kaj?

Jaz pa ze drugic zgubila, pa se vsakic vse zmenila. :P :vragec: haha blagorchek meni, obvladam pol, kaj? :vtz:

Ja ti maš to tam ene veze pa ti zmerej skozi prste pogledajo! x;)x

No sej jast se odpravlam pa kr spat ker sm kr malč utrujen!

Joj jutr zjutrej pa ob 7h vstati pa glih tok fajn se malčk čez viken razvadiš lohk mal dlje spiš pol pa spet ......

Ah pa sej bomo prežvel še kaj hujšga smo tko da .... Lahko noč x:)x

... ne spravim se pisat napovedi... sploh se mi ne da... rojstni dan ni nek razlog ali orpavicilo in sploh bo kmal konc dneva... :||

Kolk razburjenih mailov sva dobila, x:Dx x:px, da 9. marec in to. x:o)x

Ces halo! in to, da je mitja cist pop***, da halooooooooooooooooo!!!!!! al kaj!

x:Dx

se dobr da nisva sla k cadu.. bi bila cist nasicena...

tko sem si pa super pizzo izbrala. x8Dx z belusi in kaprami in tem (sam so bile tolk slane kapre, da sem spila ful soka... sicer pa soka ne maram... se dobr da so imeli naravno limonado, ful dobra, prava in mocna ko shus, mi je ful pasal).

In po mojem bom do srede sita. x:Dx x;)x x:o)x

Picasso

jaz tud ob 7h...

veze?

ja, vceraj se je res aakhut pojavil vmes, sam ko sem se ze vse zmenila, zadnjic ga pa itak ni bilo in sploh nobenega, pa sem se se boljs - ker so manj kompliciral.

Jaz sem recimo rekla, da 'smo ugotovili', v resnici sem pa samo jaz povedala. :D

mors bit pac prepricljiv in ne en tutek.

Picasso

No, me veseli, da tut 'paseee' pizze pasejo kdaj x:Dx x;)x x:px :palec:

he he,,,

Ves kwa sm prvo prebral: "...se spravim k spovedi... " x:Dx x:Dx

lahko noc! pa se velik veselih dni ti zelim!!

------------

... ne spravim se pisat napovedi... sploh se mi ne da... rojstni dan ni nek razlog ali

orpavicilo in sploh bo kmal konc dneva... :||

Kolk razburjenih mailov sva dobila, x:Dx x:px, da 9. marec in to. x:o)x

Ces halo! in to, da je mitja cist pop***, da halooooooooooooooooo!!!!!! al kaj!

x:Dx

se dobr da nisva sla k cadu.. bi bila cist nasicena...

tko sem si pa super pizzo izbrala. x8Dx z belusi in kaprami in tem (sam so bile tolk slane kapre, da sem spila ful soka... sicer pa soka ne maram... se dobr da so imeli naravno limonado, ful dobra, prava in mocna ko shus, mi je ful pasal).

In po mojem bom do srede sita. x:Dx x;)x x:o)x

saj ni tko napak... imam privilegije, me sam Bog poslusa, torej... imam spoved kadar cem. xDDx x:Xx

Picasso

No ja... zasluziti si... to je tko... tezka, zavezujoca beseda nekako... odgovorna...

... jaz sem bolj impulzivna, a Bog mara iskrene in pogumne. xyesx xDDx x8Dx

Picasso

saj jaz tud ne posebno. sam sem pac. xDDx

Ja, lahko noc... jaz bom se mal around... morda pa le spacam napoved do konca. :)

Picasso

Jaz pa grem zdej končno spat. Malo sem se zafrkavala s slikcami (danes jih cel kup pobrala pri dragem)..... x:)x Naslednji ponedeljek mam že izpit..... :O: Bom morala zelo omejit letanja po LNF...... (pa sem mislila, da je to ful lahko!!! xrolleyesx :ermm:)

Hvala za lep dan........ (komur je namenjeno že ve) xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

jz tud xwizardx for U zlomči :palec:

jz pa vsa dobre volje se zbudila... danes dan 4 ... včeri zvečer nardila en manjši prekršek... ampak se ne bom sekirala, danes nadaljujem. ful enih opravkov mam dons. pa še ta mobitel ful je hud in vse. ampak seveda se mi noče napolnit. jim ga bom dons nazaj nesla. hočm novga.

tkole se pa jz ne grem. sam k dons tok nimam cajta. mogoče se zmenim da med službo skočim.bi blo super. da tole uredim. je pa ful huuuudddd... res... matr je huddddd... hehehee :onfire: :onfire: :onfire:

spet se mi je na bolš poslabšal

Uh :P nov teden.... manic monday... wish it were another sunday.... ampak jebat ga just another mayday... ;) hihi torej mal faksa... mal klepeta zjutraj pol popoldne se grem pa kaj učit.... hm pismu lajf mi je čist fajn zdej.... pa še sanj nisem napisal morem it še to :) lep dan vsem... sploh tistim miškam k so včeri dopolnile še en let...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Mater kak začetek tedna  :xx!: Mal prej sem vstal, ker nisem bil prepričan, da nisem zamešal datumov in me tako danes čakajo obveznosti, na katere nisem računal. Ko pridem do avta.....mrk. Pol pa v lov na kleme, drug avto itd. Ok, to je ratal, v službi ugotovim, da datumov nisem zamešal. Potem pa ugotovim....in me ob branju kar stisne pri srcu :V: ..da me čaka jutri totalno neprijetno delo....pedofilija.....totalna spolna zloraba s strani očeta ob tihi toleranci matere. Moj dan je pokvarjen do konca še preden se je sploh prav začel...... :V:

Pri nas mogoče obstaja kazen"kastracija"?....sem za!

Bedaki, ne berite tega :

Veliko bedakov bo ostalo na svetu, celo takrat, ko ne bo več tebe (Nemški) :vragec: x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...