julijana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ribica katja fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 za eno ribjo mamo Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 L!a mi je dala nov zalet, da sem zvečer doma še 3 ure tapkal po tastaturi za nov gorski prispevek za prihodnji četrtek.Dnevi so mi lepi, če to le zmorem opaziti. Jutranji zalet v službo. Že nekaj dni prakticiram prehitevanje avtomobilskih kolon po desni, danes sem prevozil tudi dva rdeča semaforja, trikrat sem vozil po levem voznem pasu, dvakrat kar po pločnikih. En voznik mi je celo potrobil, a zgolj v pozdrav. Nekaj šoferjev mi je dalo prednost, ko sem jo dejansko tudi imel. Super je šlo, res. Le vroče ti postane ob taki vožnji. V službo sem pripeljal čisto zelen. No, ne povsem. V obraz sem bil rdeč, čevlji so rjavi in ob smehu zobe rumeni.Kdo ve, če je treba podnevi imeti prižgane luči tudi na kolesu? Sedaj pa še en delovni zalet, pa bo. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Kok sem danes nestrpna in zoprna in vsa taka... nasichena. Razmisljala o vsem mogocem, sem imela ze raka na dojki, jajcnikih, crohnovo bolezen, tuberkulozo in vse zivo. Nekaj sem zakrvavela mal... pa se nekak 'ustrasla'. niti malo nisem panik, sam... krvavitev pac... ni kul... no saj ni bila prav krvavitev. slabo mi je ful, kar krche imam in tko... no in sem se skratka ze cist ufurala... da aha, ode tale moja energy, zdravje, da zdaj se bom morala pa sam se matrat, de se nekako 'ohranjam' pri kolkr tolk lajfu...cist slabe... pa se vse ostalo, kar mi gre v teh cajtih na jetra in zivce... :||In se mi sploh ni dalo klicat dr., ker bodo rekli pridte sem - in lahko se kaj odkrijejo (saj veste, ce se isce, se lohk kar kaj najde tkole)...Pol me pa kar pichi (*btw, dbest je googlov iskalnik na LN, a stekate da sem dala na osrednji strani LN v iskalnik zdravstveni dom Metelkova, najdi na webu, in sem dobila vse lepo takoj ). In klicem, mojga dr. ni, dobim pa sestro.In recem, dober dan, o sestra, Marsa tu, a se me mogoce spomnite po glasu? Rekla sem dve besedi, pa se je ze posmnila... Pravi, o, ja, seveda.. kako in kaj... povem, razlozim... pravi da je to normalno v ovulaciji oz. da je mozno, da se zgodi (ko sem itak mal to 'krivila').Pravim, a je bris bil ok (ko je bil glih pred kratkim), a lohk se to pogledate, pogleda, ok, pravim, kaj pa kaj mena, kdaj kaj pride, ali bom jaz kmal mela? Se je zasmejala, je rekla, vi ste tolk pozitivni in taki mladostni, da boste najbrz kasnej dobili.Pol sem ji pa se rekla, vse najboljse za r.d, ki ste ga imeli 9., ce se ne motim?In ona sam (dobr nisem je videla ), ampak sem jo cist presenetila.Tko da sem potolazena v zvezi s temle, a presenetljivo ne dosti manj tecna in zivcna. zdaj moram pa sibat nazaj v mesto, me ze vse lovi... :\\ Lep dan vsem! **Ribica, TOTALEN PLUS je, ce ga odkrijejo v zgodnji fazi, totalkrat vec sans za (celo popolno) ozdravitev!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Jooj joj joj ko to berem mi je kr malč hudo! Ej ribica katja sej bo vse Ok. Če se je do časa odkril pol ni panike ker je moderna tehnologija tok napredovala da ti že skor novo nogo pršijejo tko da bojo tud to zrihtal tko da ti se pa drži pa ne se obremenjevat ker bo vse OK. x!x Ti Aiwica pa tud podpiraj fotra ker v takih trenutkih najbolj rabiš ne koga da ti stoji ob strani! Sej bo vsee OK Lep pozdravček vseeeeeeeeemmm! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Sredi srede ponavadi nisem odlične volje, ker sem najboljše na začetku in koncu tedna. Ampak dons mi je pa bomba. Pregovorov nič ne pogrešam, še nobenega nisem napisal. Če ste vi kakšnega rabili, tuki je en za vsak slučaj: Lažje je prenašati neumne bedake kot pametne. (Ruski) PametnjakovičPiko Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Piko ....a ni brezveze gonit bicikl s prižgano lučjo. Meni se še ponoči tega ne da.Marsa no panic! Jaz izvedela, ful dobre novice, solze kr same prišle hvala Nebu, za uslišane prošnje. Ozdravitev je prišla. Ful mi je lepo pri ....kar nisem mogla verjeti, da se take stvari lahko zgodijo, **posebnim** ljudem. Včeraj slišala, da ni dobro meditirati po 22h zvečer. Meni pa najbolj paše, tik pred spanjem. A kdo kaj ve o tem? Selene hvala, včeraj nisem vsega opravila. Ni bilo ONE Gospe. Grem pa zdaj se pomenit, da odrihtam tisto, kar sem dolžna še sebi in Bogu, da začnemo z novim krogom. Včeraj naredila en krog po Lj. vse je že zunaj. Prešernov trg že živi svoje poletno življenje, Pločnik že cel zaseden. Kako rada imam svoje mesto, s soncem obsijano Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 joj saj res, Cosma, hvala ker si opazila in komentirala kelih - a ni res lep?ves kok je to tud simbolicno dobr! me veseli za dobre novice! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ribica za tvojo mamo. Marsa, sori, ker se moram ko berem...ker itak vem, kako potem razmišljaš... Sem nekaj zadnjič bluzila, kako ne vem, kaj bi rada...sporočam, da sem bistveno napredovala... ..sicer še vedno ne vem, kaj bi rada...NATANKO pa vem, česa ne bi rada...Prav odleglo mi je.. ..sem bila nekaj dni v napetosti, danes pa sem se z Astro mal vsedla in se pogovorila... ..sprejela odločitev..in sem kul Matr, si znam včasih zakomplicirat lajf... Po drugi strani pa sem vesela, tako dobro se čutim zadnje čase, včasih sem znala bluziti do nezavesti in šla po ovnovsko z glavo skozi zid...zdaj pa sem se končno naučila...prisluhniti...in kar je najpomembnejše, potem tudi ravnati v skladu s tem.. Pomlad je in nemir me daje...tisti nemir po daljnih krajih...čeprav ne več tako daljnih kot včasih... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hjoj Katja, Aiwa...držim da bosta vajina dala čez tole - USPEŠNO! Poznam nekaj primerov, ki so jo v boju z rakom dobro odnesli in so še zmeraj z nami, heh sosed se heca ker ne omenja besede rak in potem zmeraj ko tema nanese reče "Jaja jst sm pa svojo bolezen na morju pustil, letos sva bila tam (z ženo) pa me ni nič pogledat prišla, verjetno se je zgubila" zato lepo optimistično pa bo vse ok Na koncu si boste pa kake počitnice lepe privoščli, take morske da lahk tega rakca v morje spustite pa nej odplava kjer mu je dom Huh, priznam pa...je tut meni hudo grozn ko slišim bolezen rak, sm tut nekaj kar sem imela rada na malček mučen način s to boleznijo zgubila :xx!: pa so rekl nakonc če je že tko daleč se je brezveze upirat, samo objet tistga rakca pa se prepustit toku...Bom pa trkala na les ker pri nas v familiji drugače to ni dedno tako da ampak ravno zadnjič je šla mami mal pogledat če je vse ok in je prišla čist zelena nazaj od živcev čeprav so bili izvidi OK. Res verjamem da je hudo breme zvedet kaj takega, ampak bo sej bo!!! A whole lotsa love and luck pa se bo enkrat tut to zdel samo bad dream Zdej pa našponajte tisto kondicijo pa pokažte temle nepridipravom Drugače pa danes...danes je en lep dan, I know it's shining brightly up there at the bridge zato bo sijal še tukile Pridni bod'te 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 moja sestra je, ko je bila majhna, enemu gospodu, ki je imel raka, pa 'ni vedel' (niso mu povedali), rekla - gospod, a mi pokazete tistega raka, ki ga imate v grlu? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 jst pa dva dni že krvavim ko bi me nekdo iz kože dajal, bemu tole no... imam podobne misli kot Marsa ti, samo mah bi mi že kaj našli, ker je podobno sranje kot lani... za danes odpovedala vse za popoldne, že tule dopoldne komaj sedim... me čaka postelja žez pol ure, basta dost zajebanc.....pa jezi me ker zadnje čase nisem skoncentrirana popolnoma na nobeno stvar, folk slišim pa ne slišim, potem pa kdo misli, da se mi ne da, mah jaz se pa prov trudim da dohajam... Cosma, no danes pa tista guspa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ha, z Guspo sem se zdelele slišala, me čaka Astra se je z Astro pogovarjala dve brihtni na en mah Selene Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Cosma, hvala za dobre novice, te je tako prijetno brati! PiKOLO P.S. Ja, drugo kolesarsko vprašanje je, če se sme med vožnjo s kolesom uporabljati mobi. Kolesar Piko Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 mene tud že skrbi. to ni lepo... da se nč ne ve... pa ne pove... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>PI... me zachel ornk skrbet.....sonchnabemu ... SONCHNA JAVI SEEEEA si me klical?Evo me, tukaj Sončni, dobre vole da je kej! Zate ene sončni pa še en sočni in nekaj senčnih na lička! PIsončKO Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> she en, k je preprichan, de je tolk lep, de je vse njemu namenjen.... :xx!: zlomk Ti kličeš na pomoč ... jaz samo dajem tudi tokrat en kup vse to pa je namenjeno le tebi, dragi! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A lahko samo malce :bomb: :bomb: Se otresam negative! Zdelele sem dobila hladen tuš ....se ne dam grem naprej. Nič ni tako, kot izgleda da je! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Cosma, V jezi lahko tudi v vodnjak skočiš, vendar ti niti sedemkrat hujša jeza ne pomaga zlezti iz njega. (Malajalski) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 :onfire: Vse je tako, kot je treba bilo. Ona koka je vse nekaj pomešala. Zdaj se je pa izkazalo, da je prav, kot sem mislila, da je. Zakomplicirala bi mi lajf do amena, pa ne bi bilo treba. Zdaj je pa ok. Hvala ti Vsemogočni, ker me kljub vsem kozlom, ki jih streljam v življenju, včasih obvaruješ pred samo sabo in pa predvsem posledicami, ki bi si jih lahko nakopala. V bistvu me je v življenju že velikokrat rešilo moje žnarjenje, da se ne morem sprijazniti s tem, kar mi ponudijo na prvo žogo. Žnarim in iščem in vedno obstaja tudi druga pot.Danes se imam tako rada! Selene Pikovec V bistvu ni bilo vodnjaka, da bi skočila, pa če bi bil, bi najbrž tudi premislila. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 joj kok sem zmatrana, KJE sem VSE bila!!3x v mestu danes, pa kakih 6x pArkirala...Pri frendici bila, dobila daril, mdr. turkizne tangice, ful hude (a so mi premajhne ), kupila dve majcki, eno oranzno in eno zeleno. Joj kok se mi nic ne da, pa ful imam se za spedenat... ... sam zunaj je pa ful lepo... (grem obesit cote). mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hvala vsem za podporo.... Aiwa... Se mi zdi, da bojo zdej v njeni službi vsi izgubljeni.... (mi je rekla, da je VEDELA, da se bo kej takega zgodilo, da je to bilo POTREBNO, ker s takim tempom in to, da so se vsi preveč zanašali na njo, ne bi šlo več dolgo....) V glavnem, ful vesela, da se končno kaže malo pomladi..... mene pa velik preveč meče tole in bi se mogla učit, pa se nikakor ne morem spravit zraven..... ne smem pa it na blef pisat..... zdej sicer še včerajšnji šok..... tko da bom videla... a bom sploh šla zdej delat ta izpit.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Po mojem kul da gres, katja - kaj ces zdaj bluzit pa tezho dajat... to je idealno, da se z necim zaposlis! ** Vrag - kaj se pa ti cudis?A je cudnega kaj, meni se ne zdi, ce nekdo rabi mal miru, si ga mora pac pol vzet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ne hodim v lokale, kjer so smotani kelnerji in to že od nekdaj. Če so simpatični pa zabluzijo z naročilom, vse opravičim, če so pa smotani pol pa ne.Meni so dobri ameri kelnarji, prideš v lokal, pa se že z vhoda derejo....how you doooooing?Pol ti pa reče, še 2 sta v vrsti pred tabo, takoj pridem, pol te vmes pride še 7x vprašat, če si ziher da je s tvojo cocacolo vse u redu.....in ti gre že počasi na živce. In pol k se vrneš v domače loge, ti je tok fajn, k te kelner sploh ne vidi, naročiš lahko po kakih 10min sedenja, nakar ti še ne prinese kakih 10-20...in si rečeš, no pa sm doma Nismo navajeni na dobro Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts