Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Ja, sam odlocitev zal ne bo cist dovolj... ipak... :|||Sam ne mene pol klet, nisem kriva ce bo se zblojada dalje. Jaz sem tud dala za kavo glihkar gor...Zdaj si kaksno tud privoscim, a sam zjutraj in ne vsak dan. Mi pa ne sede vreme tole, rajs mam mraz pa da lohk diham, ponoc me je nekaj dushil mal spet pa srce mi je poskakovalo pa trepetalo spet. Ampak mi je pa pasal poslusat dez ponoci oz. proti jutru... me tko umirja tak sound...Pa ko je nizek pritisk, vedno vstanem in zacnem vohat nenadoma kot lovski pes in recem, da je v zraku 'anorganski' vonj. Kot po kaksnem plinu ali... skoraj 'gnitju' al kaj tacga.In sam jaz to voham, mitja misli, da se ufuravam...Pride frendica k meni, pravim, o, po 'Bvitaminu' disis.. Pa margarina ima okus 'po nafti'. Moje fore neke... Vre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alana, ziher poznas Dedica - pegasto dekle pa tak, no... sploh ne ves, da je to to, ni pa mozno, da ne bi slisala ze cesa. Aja, ja, sej to pa poznam, itak Bom zbrskala kaj, tko, da slisim.. Saj itak bom pol ugotovila, da pol komadov poznam od nekje... Je vedno tko, da nimam pojma o naslovu in avtorju, komad pa pac poznam.. <{POST_SNAPBACK}> ... sanje imam že neakj časa tko odpuljene, da ne vem, kako naj jih sploh zapišem,... ... aja, sanje... čuden filing, ker so tko nekam resnične, žive, potem pa kar nekaj časa rabim in , da sploh pošteknem, kje sem zdaj... bljubljuz Jao, moje sanje danes... in ful sem se jih spomnila zdajle zjutraj.. noro... pa ful ne lepo... in se zbudim.. a?? kje za vraga pa sploh sem? Preden sem dojela, da doma, v sobi za goste lezim... Grem na zajtrk WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Jaz tud ful sanjala - mdr. eno frendico, da sva bili nekje, in je prisla k njej Macona, pa ji rekla, joj kok si se ti postarala in je bilo meni ful nerodno zanjo.. no, za obe... hec je pa to, ker sem jo zadnjic videla pa pomislila, kok se je spremenila.macone pa v sanjah sploh nisem videla, nekak, sam vem, da je bila ona. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Pred kratkim sem rekla..ko praznuje moj otrok rojstni dan...se zame začne pomlad..pa je bil zunaj še hud mraz... In poglejte danes...pomaaaad...in naša "tamala" je dopolnila 16 let...trenutno sedi v postelji...med kupom ovojnega papirja in vzklika od veselja nad darili...joj, kolk je danes še mickena... mejte se, mi gremo za babicama in dedijem na kosilo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 O, lepo! Pozdravi tamalo in cestitke tudi od mene, astra! Pa lepo praznujte.Hm, 13-ica je tamala? ker, saj res, ta hip sem se spomnila da smo danes 13. in da imam tocno cez en mesec rd in nom vec 40. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ojlas, danes vstala že ob 7h , pristavila govejo župco in padla v knjigo z naslovom Traži se impotentan muškarac, Gaby Hauptman. Zelo priporočam, sem se . Sproščujoče branje. Astra, vse najboljše tvoji princeski za rojstni dan Aliana, Dedič je stara stvar, a zelo kvalitetna. Jaz padam predvsem na njegova besedila, tako kot pri Balaševiču. Marsa zakaj mislim, da si fit in ne rabiš pobožajlotov. Ker si napisala, da si našponana že 48h, če sem prav ujela. Mi vsi nekaj traumiramo, pa režemo žile z topimi žileti, kregamo se z luno, ti pa na to izjaviš, da si našponana.Kar se tiče teme Rak, mi je ful hecno, ker se vedno napiše, melanholija, blabla, nekih lastnosti in mi je ful hecno, ker sama nisem taka. Ampak se je moral Rak totalno zamerit človeštvu, da ga takole okranclavajo. Sicer sem pa jaz edini, rak, ki ga poznam. Najbrž podzavestno bežim od njih. Aja pa Astra, ampak midve ne štejeve Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 marsa že 41 al kako? hm hm hihi joj js tud še dva mesca, pa ne bom več 20 hja šmrc, to je tok fajn leto, počas bom mogu že kaj narest v življenju... lala la la no sej zdej grem začet se mal učit da bo do poletja vse narjen.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Cosma, Luna, vladar Raka je pa v dvojckih, to se ti pa ful vidi. Pa tehtnica tud. nasponana? jah, no, na nogah pa vse... no ja, najbrz pa ze, nisem bila razkuhan makaron, ampak prazhen recimo. Jurci, kaj cmo, a ne, tud ti bos enkrat 40 in 41 in ce se bos tko dobro drzal kot Ich, bo po mojem kar OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 hihi ja hudo mi res nebi blo če bi se tko držal... kt ti hihi pr 40ih hja, ampak to je še 2x tolk daleč kot sem zdaj... hja, merjeno v letih, merjeno v kšni produktivnosti al kaj, pa še bol dalč... počas počas... ampak odločno z dolgimi koraki.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 ja to sem sla pa tud jaz, z dolgimi in se hitrimi... v lajfu... Ti imas mal drugacno usodo kot jaz, se ti ne bo treba tolk matrat, konec koncev ti luna ful ven seka, si zelo ti...Vis jaz pa nimam nic v tehtnici... vcasih ne bi bilo napak imeti kaj...Po drugi strani je pa cist ok, ker mi ni treba met pac tega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ja i love my tehtnico hihi, zabavno je, pa eno tako nežnost mi da, pa hm kako že, zračnost... sicer pa življenje zame, če ne daš vsega kar maš od sebe, ni pravo... in skrajnosti morjo bit, ampak na vseh straneh da se lepo uravnoteži hihi predvsem za voljo tehtnce... pol se pa vrtim v krogu pa zadovoljujem vsak konc mal... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigani...njihova glasba, al preboliš al umreš, ali preboliš s tem da umreš konc je z mano... aaaaajjjjjjlalalalalalaaaaa... .... kakšna šola , kakšna služba , likat :xx!: , pospravljat , ma ne me zdele motit x!x ,a ne vidiš, kolk sm ena ciganska duša, da zdele glih srce jočestoče ahahajjjajjjjajjj.... okej, še pol urce brenkam na srčne strunce, pol pa likalnik zakurblam aja... kera muzka 'road of the gipsies' astra - vse naj, naj tvoji hčeri funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Astra, vse naj naj tvojemu sončku! Aakhut, vse najboljše! Mi pa ob štirih dobimo obiske iz Avstralije in čistimo kot zmešani.... Sem pa ful vesela, da pride, je bla pri nas dve leti nazaj, zdej pa spet pride za kake dva tedna. Ful vesela, ker ponavadi ko spoznaš nekoga, ki živi na drugi strani sveta, je malo možnosti, da ga boš še kdaj videl.... No ampak tole s čiščenjem...... ok, ni panike, pospravit svojo sobo, ampak mi gre na živce to, da se delo non stop nalaga, pa mi zmanjkuje časa.... ......evo, se že brat dere, kdaj bom posesala... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Grrrrrrrr! :!!: Na živce mi gre, ko me "učijo" kako moram delat kake stvari samo zato ker ni popolnoma isti način kot ga imajo sami....... pa čeprav je rezultat isti, če delam tako kot jaz naredim...... pa p***a sej sm 20 pa neki že znam sama naredit no! :xx!: ......pa še ko sem sesala, je baje telefon zvonil, mami je bla pokonci, brat v kopalnici blizu telefona (pa ne bi rekla, če bi se tuširal), pa tudi če ne bi mela walkmana ne bi slišala nič zaradi sesalca...... in ko dojamem, da mi mami neki skuša povedat..... "telefon zvoni" ......... ugasnem sesalec in walkman in grem do telefona, pa je bla tišina..... pa zadirčen glas iz kopalnice "ja pust zdej, k ni več!" .....ja halo kako pa nej slišim???? "ja sej sem se drl!" ...... Hvala bogu imam vsaj še April u Beogradu.....Čolić.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Haha, Katja, , men so tud skozi s prstom kazali na vse napake, kako slabo kaj pocnem, skoz govorili. :|||Lepo se imej z obiski iz Avstralije! *jaz sem mela enga 'frenda' iz avstralije, pa me je fulkrat klical ob 2h zjutraj pa taksno pa po dve uri sva se po telefonu pogovarjala!! , sam pol ne vem ze zakaj mi ni bumeranga poslal - a tebi so ga prinesli? Pa za Novo leto je klical k frendu, ko smo bili tam in me doma ni dobil, pa pri nas je ful snezilo al kaj tacga, bilo mraz, on je pa ob zakljucku pogovora recimo rekel - OK, grem jaz zdaj srfat mal. Kok je vroce pa tak... Enkrat je pa 'skor' strela vame udarila, ko sem imela njegov usnjen jacket, poln vsega boga kovinskega, po mojem je imel 20 kg tisti jacki, tud zato ga nisem hotla pol...Kaj je bil model... Kar enkrat je uletel, ko je imel neke sorodnike v Dalmaciji, no potem se je pa se z nami v LJ kaksnih 14 dni rolal, pol smo bili pa se ful na zvezi dolgo cajta... pol pa enkrat pac ne vec... Vsec mi je avstralija, me privlaci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 ojla, Ribica, to je samo trema (ne tvoja )se psihično pripravljam, da grem jutri v službi, sem se odločila, da sem že zdrava, kao... mah bez veze...uživajte v večeru Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Blagorchek, jaz pa nisem pol nikol prisla do njega (pravega, razna jajca brezvezna so se pac ze kdaj kje valjala )... Fak, kok sem cudna. Cist zalostna, vse mi je brez veze... :|||ejjjjjj, mi gre na zivce tole pri seb, to nisem jaz... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Marsa, pobož Astra, vse najboljše tvoji princeski Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Thanx selene, , saj pac niham mal, plavam pac... mal sem tko, mal sem pa tko...vcasih plavam hitr, vcasih pa sponam - riba pa ni nikdar pri miru... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 evo mene ... fala bogi, konc tele jamrajijestokarije... sem se šla mal sprehodit, svežga zrakca nadihat, celo res sem nekaj kao likala, potem pa laske umit, kopel...mmmm... dišečo... pa ono žajfico, prav direkt s Krete, prav po oljki diši (v bistvu sploh ne diši tko zlo ... ker je tko čist neparfumirano, ampak mi je fajn vonj, pa tko mehko kožo imam zdaj), pa mleko za telo iz pomarančevca.... ma, kolk sem spedenana ... edin za službo se mi pa še vedno ne da nič delat ... (po moje, tud ne bom, ker se mi rahlo fučka ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 jAZ sem imela tud podobne plane... pa mi je tamal vso toplo vodo porabil pa tak... :||Zajfice tele, a? Jaz tud cist shizim,. ze kakih 10 let sploh ne uporabljam teh #zajf# raznih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 pozabla povedat, da se je tamala odločila za Šolo uporabnih umetnosti (fotografija, digitalni mediji) ... sem vesela zanjo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 superca! Glih zanjo, kot sem dobila vtis o njej.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 wow, kaksen dober podpis, sele zdaj sem opazila! Say 'cheese' to the cosmic camera. kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 ... ko se včasih sprehajam, si tkole zmišljujem, da me fotkajo in naredim 'cheese' in se potem zares režim sama sebi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts