Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Vmes uletelo še 218341 žblj postov.

Marsa a premajhne da so? x:Dx :vragec: ...dobro, da ni samo meni vse premajhno. Čeprav zlobno, pa vseeno mala tolažba x:Dx ...ma saj se hecam.

Katja x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Po mojem kul da gres, katja - kaj ces zdaj bluzit pa tezho dajat... to je idealno, da se z necim zaposlis! xupx

Ma sej vem.... samo je problem, da sem se tri tedne nazaj še ful učila to... zadnje dva tedna pa več al manj prebluzila... pa tokrat NE SMEM zafrknit, ne smem pod nobenim pogojem past, ker sem že plačala premoženje za tole.... da zafuram 40 000 brezveze, pa potem moram dat še 40 000...... :O: mal too much.... tko da... bom vidla, kako mi bo šlo še danes...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Izkoristi, Katja, pa se spravi skup!! xcrossfingx xupx

Cosma, pa saj meni je tud odstekano... ce so meni premajhne... khm... x:o)x

Komu so pa pol prav? :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Katja, vse dobro tvoji mami :palec:

Pa še nasvet: za izpite, ki so bili RES zoprni , sem se hodila učit v NUK...v čitalnico...že vzdušje te prisili, da se učiš...

Uh, meni pa ne potegne, ne NUK ne nobena knjižnica.... ker ko se učim, rabim popolno tišino.... nobenega okrog mene.... in sem enkrat skoraj znorela, ko se v knjižnici nisem mogla zbrat, ker je vedno folk hodil noter in ven in šumeli s papirji in flomastri in vsem.... :xx!: :xx!: :xx!: (kaj sem jaz komplikatorka... x:Dx x:o)x x;)x )

<{POST_SNAPBACK}>Katja, vse dobro tvoji mami :palec:

...

ja, sploh ne vem, ce sem ze rekla kaj takega... vse dobro, zdravilne energije ful, tvoji mami, katja!! :detelca: xgoldfishx xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Katja v Nuk-u je popolna tišina...in tudi, če se po pol ure naveličaš učit, ne greš ven, ker se bojiš zmotiti to tišino...mene je zavzetost drugih potegnila......doma pa , recimo statistika ali pravo( kakšen dolgčas), vsake 20 minut pa sok ali sendvič ali na telefon ali....

men se pa nikjer ni zneslo ucit (no saj,.. rezultati pa to x:o)x x;)x x:Dx)... sploh ne vem, kako sem to, kar sploh sem, spedenala... nekak scarala ocitno... :P

Picasso

jaz tud... ali bi pa kaj desetega nasla, psihologija morilcev... nekaj kar ne bi bilo tedaj point, skratka. :D

Picasso

ja saj... tko kot jaz ko pisem v nedeljo napoved, pa sem evs dan tule, pol pa ..'UBOGA' do 2h jo pisem. x:o)x

Picasso

Ja, enako :o|o: Prisla domov zdajle, koncno en vecer frej, z dobrim namenom, da pomijem posodo, pospravim cunje, predelam tri poglavja knjige, pripravim zapiske za jutr..

In kaj? Itak, ze pol ure pred racunalnikom sedim :o|o:

Evo, zbrcala se bom zdaj...

Drugac bil pa ful fajn dan.. izlet v Italijo odpadel, sem pa sla na pico, pa kofetkala na soncku v Le Petitu, pa vaje na faksu so ble ful zanimive, pa frej vecer mam zdaj x8Dx Se ne spomnim kdaj nazadnje..

Ja, pa vse bolj planiram v petek skenslat uno predavanje ob 1h in se ze dopoldne domov spravit in na motor.. Rada bi si tle v mestu, zraven bloka nekje garazo nasla.. Da bi lahko motor v LJ imela.. sam so najemnine nore :xx!: Upam, da se kar enkrat nekaj ful pametnega pojavi...

grem posodo pomit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mojega prejsnjega komentarja pa ni... ? nekdo brise poste? x:o)x

kaksen admin smotan zategnjen (privoscljiv, mascevalen, ...)? :o|o: x:o)x :vragec:

Nekaj pedenam modre misli...

pa so mi same dobre uletele..

Bojim se uspeha. Uspeti pomeni koncati s svojim poslom na zemlji kot pajek, ki ga ubije samica v trenutku, ko je uspel z dvorjenjem.

Raje imam stanje neprestanega nastajanja, z golom pred seboj, ne pa zadaj.

Picasso

kot - kaj me vse se caka - same dobre stvari... :zoro: x;)x xDDx

Picasso

*nissem navedla vira, ker ... no ja,, saj je malo cinicen... sem mislila, da je remarque (al kdo, nek rak al kaj) rekel tole... pa sem vidla, da je menda shaw... no ja,... :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>mojega prejsnjega komentarja pa ni... ? nekdo brise poste? x:o)x

kaksen admin smotan zategnjen (privoscljiv, mascevalen, ...)? :o|o: x:o)x :vragec:

.[/color]

No a vidiš! Pravica za vse enaka x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:!!: Zaj..... totalno.... :xx!: :xx!: Za ta izpit ne znam dovolj, za tistega, katerega sem pa hotela it, pa sem falila datum...... :!!::!!::!!::!!::!!::!!::!!::!!::!!: In zdej mam maja veselo..... pa bolj me jezi to, da sem izgubila marčevsko možnost opravljanja izpitov....

Ja, Cocci, saj imaš praw.... sej zdej nimam kej... kaj pa naj.... razen tega, da se začnem RES zdej za maj učit... ker drugače itak ne bo zneslo.... xrolleyesx x:)x

Za mami pa najbrž izvem pojutrišnjem, kdaj ma operacijo.... xcrossfingx

Folk, kolk vam dogaja... saj sploh ne sledim :inocent: x:Dx

Meni po eni strani ful paše tale otoplitev... kolk je lepo na sončku xflowx , po drugi strani sem pa kar skozi nekaj zoprna in brez energije... nekaj mi manjka, pa ne vem, kaj xrolleyesx

Koseški bajer ima še leden pokrov, vse naokoli pa se že kažejo znaki obnovljenega življenja... grmovje se iz zimske sivine preoblači v bolj pomlasne odtenke, veje dobivajo rdečkasto-rumenkasto-zelenkast pridih... pomlad prihaja! Tudi vrabci v še golih drevesnih krošnjah glasno pozdravljajo prebujajočo se naravo... ali pa imajo zasedanje ptičjega parlamenta, tako so hrupni.

Tole sem morala izliti iz sebe, da se spomnim, kako lepo je v bistvu biti tu, opazovati spremembe v naravi in v sebi, se jim prepustiti, jih sprejeti...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

En lep pozdravček vsem! x;)x

Kar se meditacije tiče res ne vem zakaj pa zvečer naj ne bi smel meditirat če lohk pol normalno zapisiš pol to sploh ni problem tko da .....Veselo na delo! Pa tud itak da boš meditiral takrat kadar ti bo sedlo ne pa takrat kadar bo to pisalo v eni knjigi! Delaš pač tako kot čutiš da je najboljše zate! xDDx

Kar se sončne tiče je z njo zihr vse v najlepšem redu tko da brez panike > pomoje se je zaljubla x:)x pa ne vid nobenga več okrog! xwizardx

Kar se pa mene tiče je pa za mano kr en lep dan! Malčk smo bluzili s kolegi naokol! pa psičko sm peljal na sprehod sva bla kr kake 3h zunaj > no ja malčk sva se tud v avtom vozila ampak recmo temu da je bla na sprehodu! Jutr grem pa pomoje drugič in zadnič v letošnji zezoni smučat razen če se temu vremenu en maučk ne :wacko: pa da ga še kaj nepričakovano sipne!

xsrcx Pa Lepo se mejte !!! xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...