rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ribica Katja.... naj bodo same dobre energije ob tvoji mami, da bo vse ok........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 zlomčiiiii i had a great time spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 se že pregrevaš Mickeni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Evo, pridna bla Pomila posodo, dva stroja perila, pometla, predelala dve poglavji.. zdaj mi pa kar brni v glavi od vseh tistih antropo-stavkov.. Ucki se mi zapirajo, ampak se mi se tolk ne da it spat... Ribica.. nisem se nic komentirala.. eno za tvojo mami.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jutro everybody, jutro Aiwička Slabo sm spal, od polenih že pokonci. :xx!: It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kwa? jao. jz pa šla spat neki čez punoč... pa glavo mam k avion... šit...hehehe.... sej zdele je še zabavno,čez ene dve ure ne bo več....hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sej bo. ma morm rečt da me je nehala glava bolt... en mičken me še ... ni panike... no lej... pa je že skor pol šihta za mano... pa mam še neki za narest... pa bo 12 ... pol se bo pa vleklo... al pa tud ne ... no dejmo rečt da se ne bo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sej res ni treba da zmeri vsi vse vejo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Namesto, da bi ti imel rad sebe in sebi svojo nežnost in dobroto pokazal, morš bit prav shizofrena osebnost. Veš kaj učim svoje mladiče, kako naj v tem butastem sistemu , ki si ga ti požegnal preživijo, kako se naj izognejo lakomnim dušebrižnikom, če jim ne bom dala penezov za enega pozlačenega angelčka, da ne bodo prišli v nebesa, spet mormoni trkajo na vrata, da bi se malo pogovarjali o Bogu in od kod smo in kam gremo,bemu, jst sem na šihtu al pa delam domače naloge, al pa še kaj bolj butastega, perem recimo, ali pa šivam preluknjane hlače, al pa tolažim nesrečnika z zlomljenim petošolskim srcem.Al pa z drugim premlevam tragedije razrednih obupancev, ki so vso noč prejokali v odejo, ker sta ta stara dva prepucavala rane iz otroštva in jih je v današnjem dnevu učiteljica nazjala, ker so preveč zehali, da bi lahko sledili pouku. In deklica, ki z aroganco in nasmeškom na ustih odleti do učiteljice jo zgrabi z drobnimi prstki za lička in ji reče: "Kako si pa ti danes fletkana?" Med tem, ko ta ista učiteljica zija ko zmaj na ta drobni telešček, ki so ga v dvanajstih letih preselili že po petih gnezdih.Razlog selitev-spolna zloraba v družinskem okolju.Pa kaj so to za eni ljudje...ki to naredijo z otrokom....pa kreacija vsemogočna, pa to si ti sam naredu...Pa kaj naj si zdaj zatiskam oči, da to niso ljudje kakor jaz in moj sodelavec, ta talevi sosed, al pa un tadesn, ki je bolj črno usmerjen... In veš kaj ti pa najbolj zamerim, tvojo trdoto in tvojo sveto pravičnost...Zatakni si ti lepo nekam, vsa svoja angelska sporočila in kanaliziranja.... Pa ne me hecat...bolezen kot priložnost za duhovno rast...veš kaj ti povem, sploh nikoli ne bi zboleli, če bi živeli v skladu z naravnimi zakoni, slavili bi tvoje stvarstvo, če nam ne bi ti skoz nekaj grozil, če se ne bi bilo potrebno skoz nekomu upirat, če ne drugemu pa sami sebi, ne pustimo dihat. Pa poklicala sem mamo, ni ji lahko, že petdeset le je poročena z istim človekom.Še zdaj se ga ni navadila, jo čist razumem. Zdaj grem umit svojemu gospodu noge in obvezno odžebrat svoj del molitvic, kakor svetuje Pascal, če te ni, nimam kaj zgubit, če pa si , me pa mogoče tole reši večnega ognja Madona, ženska maš smisel! Berem poste od zadaj naprej! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 No, sej nis edina, k ma rada cisti mir!! mir mir mir mir.... na zemljici.! jst mam tut najraj da se lahk prklopim na kej druzga ... k ta pa glih okolico, vcasih, ko to pac potrebujem. torej mir tudi na tak nacin.--------------------Uh, meni pa ne potegne, ne NUK ne nobena knjižnica.... ker ko se učim, rabim popolno tišino.... nobenega okrog mene.... in sem enkrat skoraj znorela, ko se v knjižnici nisem mogla zbrat, ker je vedno folk hodil noter in ven in šumeli s papirji in flomastri in vsem.... :xx!: :xx!: :xx!: (kaj sem jaz komplikatorka... ) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 pol sm jest papagaj mene sele zdej pr .. mojih letih ... zanima kej malga, pa se to mam raj, da koga poslusam. ---------men se pa nikjer ni zneslo ucit (no saj,.. rezultati pa to )... sploh ne vem, kako sem to, kar sploh sem, spedenala... nekak scarala ocitno... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jst bi pa zihr kero ogovoril , al pa 'ponesrec' polico prevrnu ... ---------------jaz tud... ali bi pa kaj desetega nasla, psihologija morilcev... nekaj kar ne bi bilo tedaj point, skratka. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ouyea kolk u easy dan Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Pejt pretepst enga ----------:!!: Zaj..... totalno.... :xx!: :xx!: Za ta izpit ne znam dovolj, za tistega, katerega sem pa hotela it, pa sem falila datum...... :!!::!!::!!::!!::!!::!!::!!::!!::!!: In zdej mam maja veselo..... pa bolj me jezi to, da sem izgubila marčevsko možnost opravljanja izpitov.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ja, jst pa po narocilu knjizice posiljam naokol.... nova FHES! Yesssssssssss Tko mam se 1 razlog it vn na sonce free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jst pa po narocilu knjizice posiljam naokol.... nova FHES! Yesssssssssss Tko mam se 1 razlog it vn na sonce Cestitke, free! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 jaz pa sem slabe volje in cist zgazena, kot da bi imela mal vrocine.In se vedno krvavim. Sem si kupila pesin sok.se tolazim s tem, da sem presportna... ocitno pa tud premal jem za taksno izcrpavanje... sem mal po netu simptome iskala.Pa se ves dan sem okol norela spet.vse mi gre na zivce, 0 energy nimam, 100 milijonov stvari me caka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Hvala Silver, sem se odlocila, da bom zacela jest. dvakrat dnevno vsaj za zacetek. dons sem 1x ze. men se zdajle zdi, da sploh ne bo nic v redu, da mi bo posla energija kar. sploh ne mroem verjet, kok sem slabe. cist. kar vlecem se po stanovanju...ampak se pedenam, pospravljam, vsega boga imam, pa skoz je se kaj dodatnega.... beda.hvala, no, saj ne bom jamrala... sam sem prav bad. ** a sem se sla za stos stehtat - in imam normalno kil, natanko 53, tko kot vedno.*** kaj moram vedno na rd dobit kaksno odstekano j***! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Silver, sem se odlocila, da bom zacela jest. dvakrat dnevno vsaj za zacetek. dons sem 1x ze. men se zdajle zdi, da sploh ne bo nic v redu, da mi bo posla energija kar. sploh ne mroem verjet, kok sem slabe. cist. kar vlecem se po stanovanju...ampak se pedenam, pospravljam, vsega boga imam, pa skoz je se kaj dodatnega.... beda.hvala, no, saj ne bom jamrala... sam sem prav bad. ** a sem se sla za stos stehtat - in imam normalno kil, natanko 53, tko kot vedno.*** kaj moram vedno na rd dobit kaksno odstekano j***! Samo majhen nasvet, Marsa...ni point v tem, da ne jes, ampak kdaj, kolikokrat in kaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 saj sploh ni pointa nobenega Duh, saj se nic ne grem, al jem al pa ne, imam 53 kil in energijo... praviloma.zdaj pa tole... res pa je, da fitnisiram in da sem vceraj se prav posebej... se ven metala na fitnesu...potem pa pac.. no, ja, hvala... hotla sem sam rect, da nic ne hujsam, al kaj tacga, preprosto ze dolgo zelo malo jem - je pa res, da se zdaj se velik vec izcrpavam kot drugic... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ......jaz pa sam hocem rect, da nimas za kaj hujsat.... Si prou fejt, taka, kot si! Mislim, da ni kaj spreminjat! (moje skromno mnenje ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 glej ga, saj ti glih pravim da ne gre sploh za to... ampak saj vem, pac hoces mi dobro, jaz se pa nazaj pregovarjam, kot vedno pac... Hvala, saj... pac... zdaj se nisem cist dobila slike... ko sem she not...je pa vec stvari, seveda... ma saj rabim jaz vcasih mal take podne, da se od dna odzenem, lazje splavam... riba/sco pac... in na r.d. velikrat dobim kar ene odstekane bolezni, neidentificirane... kAR ene krvne slike odstekane, pa vedno kaj drugacnega, razna vnetja rebrnih mren, zivcev raznih... pa kar nekaj... a kot pride, potem to pol gre.. imam na sreco dbest obnovo. ampak saj zato sem pa slabe volje... najbolj sem nekak 'ponosna' na svoje zdravje, moc... zdaj pa tole... :xx!: ne maram. x!xampak nisem tko negativna in tud ne tko nepremisljena kot zgledam, se sam poslusam, vcasih namenoma grem cez, kako naj sicer spoznam meje, mere? saj sem jaz, saj je kul... na nek nacin je tud simbolicno, v bistvu... pa se ribje... se lohk mal smilim sama seb, saj se mi ne da vedno bit tok taf.taf bom pol, ko bom resevala. zdaj se se utapljam mal v tem, da okusim to... kako naj sicer tud razumem koga - ce se mi ne bi (dogajalo), ne bi mogla tolk razumet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 .... , uh....upam, da te nisem razkuril! Moj zadnji post je bil izkljucno kompliment! Saj sem prej razumel, he, he,....in nisem hotel pogrevat prejsnjih postov. Upam, da bo cimprej mimo! Amen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>,....in nisem hotel pogrevat prejsnjih postov. haha, ja razumem kristalno - sam jaz sem ocitno hotla pogrevat... Hvala, , saj bo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 amen hehehehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts