Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 ja, sem ze komentirala tale amen, pa zbrisala pol... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Marsa, ti samo pij sok rdece pese, 2x na dan. Cez kaksna dva tedna tedna bos zaceloma nezavedoma govoriti "hasta la vista, baby" Pesa, zakon Ce kupis 20 steklenic naenkrat, te v trgovini cudno gledajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 saj, sam mal je tezek za zvecer...no saj ga imam itak rada, sam mi redko tolk zadisi, da bi ga pol ves liter spila.. evo, si ga grem vseen natocit en kozarc, na zdravje!! Thanx, krok! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Kwa kravavis? menstra al kej hujsga? ma ja, vcasih se je treba ustavt, pa zadihat;... potem pa lahko spet naprej. sem zadnjic dobil 1 pravi nasvetek morda:naj pogledam kako deluje goba! navadna goba, recimo za ciscenje avtomobila, ipd...ko je izzeta, je sicer zelo nasponana in zgleda, da ima veliko energije; dejansko pa je ravno obratno! ko je polna vode je pravzaprav pretocna!! no, potem sem si pac mislil svoje, predvsem sebe v spominih... kk sem mislo da mam full energije, dejansko pa... bil nepretocen -----------jaz pa sem slabe volje in cist zgazena, kot da bi imela mal vrocine.In se vedno krvavim. Sem si kupila pesin sok.se tolazim s tem, da sem presportna... ocitno pa tud premal jem za taksno izcrpavanje... sem mal po netu simptome iskala.Pa se ves dan sem okol norela spet.vse mi gre na zivce, 0 energy nimam, 100 milijonov stvari me caka... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Hja, mi je prou zav za zadnjic jst pa doma full enih energetskih zdravih napitkov!recimo skandinavski jecmen, ki iam ze tako ali tako menda ogromno beljakovin; je ta nekak super jecmen, saj da pocasi celo do 400 x vec energije kakor navadni menda cist 100% BIO!"Japonske raziskave so pokazale, da je jecmen izvrsten vir hranilnih snovi za rast telesa, zdravljenje in dobro pocutje. Patentirana švedska metoda, metoda OFO, omogoca žetev in biološko aktiviranje jecmena pred kalitvijo z vrocino, vlago in pritiskom. Aktivirani jecmen lahko ustvari 400% vec energije od normalnega jecmena, pomembne aminokisline pa so prakticno enake tistim, ki jih najdemo v telesu. Samo v izobraževalne namene.":: vec:http://cokolada.net/produkti/pdf_files/Act...n_Barley_SI.pdf dons sm glih eno decvo napojil, je kr odvihrala od mene, vsa nasmejana --------Hvala Silver, sem se odlocila, da bom zacela jest. dvakrat dnevno vsaj za zacetek. dons sem 1x ze. men se zdajle zdi, da sploh ne bo nic v redu, da mi bo posla energija kar. sploh ne mroem verjet, kok sem slabe. cist. kar vlecem se po stanovanju...ampak se pedenam, pospravljam, vsega boga imam, pa skoz je se kaj dodatnega.... beda.hvala, no, saj ne bom jamrala... sam sem prav bad. ** a sem se sla za stos stehtat - in imam normalno kil, natanko 53, tko kot vedno.*** kaj moram vedno na rd dobit kaksno odstekano j***! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, mi je prou zav za zadnjic Mah ful dobro je bilo, v tisti sekundi ko sem bila pri teb sem ravno na pesin sok nabasala in evo, vidis, ga ze pridno pijem... j*** uzbekistanski jecmen, ce imam pa peso pa vse. Kok je dobra, sok, sam ne smem pretiravat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a tolk hudo je, al tolk dobr a zaskrbljujoce al ne? ah, pomoje bo cist vredu!! -----------pa nujno si bo morala kako strokovno pomoch najt free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> shele zdej vem, zakaj me je skrbel....k bi jo ti vidu kaka je.... zlomk Hm.......fajna in luštna, k vedno Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 15.3., v torek smo imeli športni dan v službi. Kot v šoli. Imeli smo kolektivni dopust. Smučanje na Starem Vrhu pri Šk. Loki. S sabo sem vzel bob, da vidm kolk se bo dalo spuščat. Moram rečt, bilo je norooooooooo. Bil sem edini z bobom. Vsi so smučali. Pa mi je dol viselo. Žal edino, da nisem imel čelade, če ne bi bilo še bolj zanimivo. Večje strmine, večje brzine. Sicer sem imel v planu si sposodit smučke, ampak je bilo tako noro dobro se spuščat z bobom navzdol, po celi špuri smučišča. Hehe sem imel svoje občudovalce. V glavnem odkril sem nov ekstremni šport, ki mi požene adrenalin po krvi. Zlomku in komunistu sporočam, da je vseen za en kurc zrak al v lublani al pa f totem mariboru. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 jutro. vidim da je dogajal... mah jz pa nekak upam, da bi nam zmankal met cajt za predstavitev in bi sam oddal seminarske nisem lih ne vem kok prpravljena. ampak sej bo.. dva stavka povem pa adijo in nej drugi govorijo. hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Soncna bo rabila strokovno pomoc al kaj? :xx!: Kaj se pa gres Aakhut, a bos kar vse nacine v enem paketu porabil...Mislim, da lohk sama pove, kaj se ji dogaja, a saj vidimo, pa socustvujemo.Sam ne zato, ker bi rabla strokovno pomoc, sam mal miru - pa ga ocitno se vedno nima.Tezis z barvami naj ti jih da nazaj (najbolj tazadne finte, v glavo ti bi jih jaz vrgla, da mi ne pisknes vec v lajfu) - kao izsiljevat - in to na VSE mozne nacine. In vmes z najbolj svinjsko podlimi, podenj od podna. :xx!:Moram ti rect, dA MI je kar mal dol padl... ti.Kaksne finte so to, daj mal se k seb spravi - al pa sam poisci STROKOVNO POMOC! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hm micky.. kak se je ena ustrašla... kr črta... _____________________________________________________ Tole z barvam nč ne štekam.. itak je namenjeno aakhutu, sam se vid da sem čist aut.. Marsek! Na zdravje evo čin.. s pesinim sokom nazaj! haha.,, pa kolk se peni... jst tud s tem zadnje čase + še z ostalimi variantami.. se zdej spravljam korenček jest.. (ne zdle, doma danes, jutri..) sva zadnjič od Presada kupla pesin sok in korenčkov. Pa pesin je dober, un pa tak ko da bi gnile jabke not ble.. pol si kupim pa ono celo dozo korenčka, pa hm.. v hladilniku je.. Pa sej jem tolk vitaminov.. da bi mogl kej pomagat. Testiram FHES, bomo vidl kaj bo čez par mescev, bom mela 2 ščita.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm micky.. kak se je ena ustrašla... kr črta... _____________________________________________________ Tole z barvam nč ne štekam..V fotkah 3 aakhut apelira na soncno, naj mu 'vrne barve' (kao, najbolj mimo fore). Ju mam mal dost. kaksna scena, ker sta dva bla mal frenda 14 dni, grozno!!! *** pesin sok?mah, jaz tega ne pijem veckrat tudi zato, ker mi ni kul, da je mrzel, mora pa bit v hladilniku, pa je taka caka potem.Zdaj sem ze agrume (saj vsega pa tud ne morem naenkrat vase zlit). Pa clovek mora met ful casha, ce hoce kolikor toliko zdravo jest oz. sploh zivet.Vceraj mi je zadisala rukola in sem dala za pest rukole in za sopek redkvic 750 sit. V bistvu je cisti nadstandard, da si lohk privoscis zelenjavo in taksne zdrave raznoraznosti.OK, zdaj sem imela, imam... sam vcas pa nimam, pesin sok je vec kot 400 sit, tako da se kroko ni za bat, da bi jim v trgovini vsega pobrala oz. po 20 l kupovala. Danes mi pase prsut in tatarski biftek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 OK, zdaj sem imela, imam... sam vcas pa nimam, pesin sok je vec kot 400 sit, tako da se kroko ni za bat, da bi jim v trgovini vsega pobrala oz. po 20 l kupovala.He, he, pa zakaj pa mislis , da sem pobral vso zalogo v tisti trgovini ? Ni bil niti priblizno 400 tolarjev Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 saj jih je ful, sam so pol eni 0.70, 0.75 l pa tko..Pa eni so cisti, eni s korenckom ali z jabolkom, no jaz sem kupila slednjega...Drugace mam pa tud cistega rada, pa ceprav disi in imA MAL okusa po zemlji. Da bi si pa sokovnik nabavljala, da bi SE TO imela na pultu, zato da bi kaksne strzhenaste pese not tlacla... Vcasih sem cist shizila na peso, ampak ne na trgovinsko, jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Totalno je res, Lia, jasno, saj ze zelenjava, ki naj bi bila sama po sebi zdrava, je vsa zagadjena vecx in moras kupovati kao 'bio', veliX pa je sam gor napis BIO - kao, evo vam. :xx!: Ker ni VSE sam v pridelavi, je se v obcutku, odnosu, etiki, konec koncev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Drugace mam pa tud cistega rada, pa ceprav disi in imA MAL okusa po zemlji. Jaz pijem samo tega.To je to, ja, okus po zemlji, sem vedel, da sem nekje ze to okusil, pa se nisem mogel spomniti od kod.(Ko sem bil se mali, sem na vrtu jedel redkvice kar takoj, iz zemlje spuljene, kar neumite, se malo zemlje se je drzalo , od tod spomin zemljinega okusa .Ampak glist pa takih stvari, s katerimi so nas strasili, pa nikoli imel ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Krokodil, mene so tud zmeri strasil s kaksnimi takimi... in da ce bom pila vodo iz kakega potoka, bom dobila golso. In da ce bom jedla shtorchke (zelje, brokoli, kaj jaz vem, storcke pac) - mi bo slabo in taksno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 To ni nic, jaz sem se enkrat z mamino kremo za roke, namazal po obrazu, pa mi je rekla, da mi bodo prsti zrasli na obrazu Nekaj dni sploh nisem spal Zdaj je smesno, takrat ni bilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 groza, no s takimi me pa niso, razen da mi bo brada zrasla , ko sem se enkrat 'obrila' mal po licu s fotrovim brivnikom, ker me je zanimal filing. Nekdo je pravil, mesezdi da tu na forumu, mislim da je bila bejba, da kako so jo prestrasil, da se ji bo roka posusila, ce bo ne vem kaj.aja ne!!Mojo mamo so, ko je bila majhna, tko rpestrasil... je neko grozdje utrgala, potem pa sta dva zraven prisla in jo mal hecala in tako mimogrede omenila, da oni, ki ukrade karkoli, pa cetudi cist nekaj micenega in brezveznega (kot je recimo ena jagodka grozdja ), da se mu bo roka posusila...In se je moja mama total prestrasila. Je napisala, da morda tud zato od tedaj NIKOLI V LAJFU ni vzela drobtinice.Mi je bilo tko hecno to brati, ker jo poznam.... V bistvu se je ful sekirala, jaz pa sem se totalno smejala temu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 KAJ, a se ti ne posusi roka zaradi tega ali kako ??!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 .....Da bi si pa sokovnik nabavljala, da bi SE TO imela na pultu, zato da bi kaksne strzhenaste pese not tlacla... .........heheheh... kako ogorčenje.. sokovnik..hm.. kaj pa v multipraktik.. da tlačmo stvari.. sam da se preseliva, ma si bom take kašiče mešane delala... next week..... kroki, marsa.. kter sok pa vidva kupujeta? Drgač pa.. mi kr neki delamo.. mizo pa stole morma še ta vikend najt nekje.. Tako ornk sam ne pa za 400.000. Za zdaj. (cca.5 let). Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Fructal ali Presad, cisti pesin, 0,75l. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 kroki, no saj kdaj je s cim podobnim kaj poskusala pri meni, jaz pa sem se samo smejala... halo, nisem jaz tko naivna... mene se ni dal tkole... Mushi, nekak iz sentimentalnih razlogov vcasih kupim Presadovega (pa se dobri so kar), vceraj pa sem enega drugega... hm... morda 'zdravo zivljenje' al kaj tacga... nekaj novejsega na sceni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ze ni znala prav.Ce meni necak ne da mira, mu samo recem "...ce ne bos taksen kot jaz". uvijekpali.press Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts