Aliana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no saj kdaj je s cim podobnim kaj poskusala pri meni, jaz pa sem se samo smejala... halo, nisem jaz tko naivna... mene se ni dal tkole... Jao, to so take bolne fore no.. se ti bo roka posusila.. :xx!: Mene so tud, ja.. saj ne da sem kdaj kej zlo verjela.. sam, ko si se ful majhen pac mal drugac jemljes te stvari.. hehe, mene so najveckrat s tistim, kak me bodo cigani odnesli, ce ne bom pridna Pol pa opazis v vrtcu, da se grejo ene vzgojiteljice se zdaj iste fore.. sm sam debelo pogledala zensko enkrat.. ce se ji to zdi OK, ej... :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 joooj Kroki kok sem jaz bila kruta in hudobna do tamale! Halo!Pa kaksne 'vzgojne'.. sem jo strasila, da ji bom dol pometala vse, ce ne bo pridna... nekega Lojzeta je imela iz cunj ki je cist shizila nanj... in jaz da ga bom skozi okno vrgla.No dosegla sem pa to, da je nekoc srdito pograbila kroznik izpred mene in ga zabrisala skozi okno. (7. nadstropje, stolpnica v centru, ista ulica kot je neboticnik). K sreci ni nikomur priletelo na glavo, tudi na avto ni padlo, neverjetno. Pa s policijo sem ji grozila. Da bom policijo poklicala..In sem recimo ze stopila k telefonu, dvignila slusalko, medtem ko sem jo jezno gledala, in je ona (revcka), rekla: :OO!: NEEE! pliz!!!! Boga... jaz pa sem se zabavala. grozna sem bila. *** Ja, aliana, ne mroes verjet, se zdaj imajo te idiotske fore..pa da naj se dojenc kar dere, da si bo pljuca razsiril!!!!! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ja, aliana, ne mroes verjet, se zdaj imajo te idiotske fore..pa da naj se dojenc kar dere, da si bo pljuca razsiril!!!!! :xx!: A tko se temu rece, aja... pljuca razsiril WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hehe, splanirala vse grem domov, se preoblecem, vsedem na motor, se peljem na faks, pol pa zviiiizzzz.. nekam na jug verjetno, bo se navec soncka, kot kaze..Tko ne bom mela slabe vesti, da nisem sla na faks, pa se mal bom motorcka prezracla.. jutri ze dez napovedujejo nekaj Uzivajte! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hihi conti kolk oblekc pa maš ti Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hihi ;) hja oblekc ni nkol zadost js bom mogu spet kaj it v nabavo me že mal daje hm kšne črne hlače bo treba hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> no pa prousej je biu res zhe cajtmarsa mash prau....bla sva mal frenda 14 dni....v skupnem seshtevku 4ih meseceuostalo je bilo prizadevanje bolechin s pomochjo psiholoshkih prijemouposledica je bila tudi moja zadnja depresija....ki je dala kapljo chez robja.....imam jo radto seveda nich ne shtejekar se pa barve tiche....si pach ne morem privoshchiti kupovanja novedefinitivno pa rabi strokovno pomoch......zhe samo zaradi njenega pojmovanja prijateljastva pa bom izkoristil tole tule in se javno zahvalil PUJSI in AIWI....ker brez njiju tale tekst ne bi nastal....HVALA zlomkOK, sory za 14 dni, s tem sem ponazorila v bistvu nekaksno (ipak!!! nista bila 15 let porocena in nimata kupa otrok recimo) kratkotrajnost...ampak vsakdo pojmuje stvari drugace, ne rabi ona zato stokovne pomoci, saj kot vidim, si ti padel na finto, torej tvoja presoja je slabsa.Mislim pa da ni v tem sploh stos... 'psiholoski prijemi' in to...saj imas dejansko lahko ljudi rad na razlicne nacine in tudi prijateljstvo je zelo sirok pojem.OK, jo imas pac rad - kul, to je ok, saj gre za TVOJO ljubezen.Sam prevec nihas... uporabljas prijeme glih ti, ce ta ne pali, bos pa drugega. In to ni ok, ker se ne da nicesar izsiliti... ce pa je kaj morda bilo, si pa najverjetneje ze pohodil s taksnimle delovanjem.Zal, sory, te imam rada, sam tole mi ni bilo nic vsec, a to ni moja stvar..ker pa je tolk tega tu, se pa oglasam kot frend - in ne kot kaksen urednik al kaj tacga - se boste ze zmenil, saj ste odrasli. Srecno obema!! p.s. lohk se zahvalis se meni, ker si meni odgovarjal, tako torej tudi brez mene ta tvoj text ne bi nastal - in brez sonchne jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 you're welcome. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ma ja, ves da se... *** ker je dnevnik, si bom pa prav zabelezila, da pol vidim, ce mi je to sedlo.Danes sem spila kozarec agrumov (ena limona in dve pomaranci, tolk socne, da nisem dala se grejpa) s scepcem soli, kot vedno zadnje cajte.Pred tem sem zvrkljala olivca.Pol sem vseen spila kavo (da me ne bi kaj glava bolela al kaj takega, ker jo zadnje cajte zjutraj spet pijem)...Pol cez kako uro sem spila kozarc pesinega soka, zdajle sem pa pojedla dva mickena sendvicka s sirom in redkvicami.Torej sem ze 3x 'jedla' dons. ***razmisljala mal, da ceprav sem rada sama in hocem bit sama v glavnem, da pa vcas bi mi pa pasal mal druzbe in da mi ne sede bit glih cist skoz sama.In vse taksno, za kar sem si pa itak predvsem sama 'kriva', ko sem v glavnem dost 'odrezala' vezi. pa se mal smilila sama seb.. pa mal jezikala bogu spet... da a tko... al kaj... pa me dons drug za drugim kliceta (*no eden mi je sms poslal) dva frenda (oba skorpijona) in me povabita na party - en za danes in drugi za jutri. Wow! ***Tko da sem dons velik boljs, pa ceprav cutim totalen pritisk v glavi, morda bo pa vremenska sprememba tud.pa narocena sem v sredo pri dr., sem danes se 3. klicala. ***Pa ful sem ze naredila, yess!!ce se bo le dal, bom naredila okostje za napoved. ***prijeten petek vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 no tkotega sm spucu od sebeme kokr sploh ni blo kle zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Jast sm pa glih domov pršu iz službe pa sm reku da še malč tle gor skočm prečekirat če je kaj novga! Zunej je res lepo vreme tko da bom kr mojo psičko vpregu pa me bo malč na sprehod peljala! Drugač pa pridem dons verjetno v Lj pa če bom na času pokličem marso za en drinkec pa da ji že končno dam obljubljen šnopi! Lep in prijeten petek vam želi ....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 15. vesoljna obrekovalnica tut brez zlomka zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Samo en hitri pozdrav vsem, ker sem leteeeeeeeeeeeeeeeča Včeraj bila v Bologni, prišla pozno zvečer domov, čez eno uro in 17 sedem na vlak za Milano Za vse, ki imate radi čevlje , bom v nedeljo zvečer obširno poročala, kaj se obeta jeseni kar se tiče šolnov . Grem namreč na največji sejem čevljev (srednjevisoki, visoki in deluxe rang) na svetu Shoevent. Sejem čevljev Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kulj rubi poročej. a vi veste da mamo v lj 24 stopinj???? hudo... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Pri nas 37. Podpazduho.press Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 blagorcek Ruby, shizim na cevlje! SUPER se imej!!!!! ej jej aakhut, kok si siten madonca! Mitja, ful mam guzvo danes, ampak magari se se slisiva! (*moram se posesat, kopalnico pomit pa tko, pa se napoved mal zacet, mogoce zvecer ven, bom vidla)... pri nas pa je zdajle 21 oz. pri meni tule na rac. tko pise.Toplo je pa ko shus, me je ze vnaprej groza, pa ze neke muhe govedarske so! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej jej aakhut, kok si siten madonca! sploh neb biu.....che zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Od kod pa pr teb muhe govedarske, ko nisi s sela doma tko kot jst.. mam mrežo na oknu zanje.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od kod pa pr teb muhe govedarske, ko nisi s sela doma tko kot jst.. mam mrežo na oknu zanje.. A da ven ne morejo ali kako ? Ma smo se hecali Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 tud vn ne morejo! (Mi se pa nismo ) Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 che... Mushi, hvala! ja, muhe... in mravlje... in cebele (sam te so ok).Pa nekaj pajkov, da me vsake tolk spomnijo, da je 'vse ok'. Joj pa pticki, kok so zivahni, pa prej so se ful nekaj skregali al kaj Pa na detla me je frendica opozorila, pa ga skoz ze poslusam..Kmal si bom lohk zacela noge sonchit. Kok mi gre vreme na roko, vse cote bom posusila, sam imam na sumu... spremembo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Že dans zvečer? Ne, ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 aja... ne vem, po mojem da se ne, morda cez noc ali jutri (a nisem kak expert, sam tko mal... po filingu, vzdusju, pritisku itd.). sem videla da si vznemirjen, upam da prijetno. Pa pejt mal odlegnit, saj ni treba da zaspis (ce imas kaj pmembnega), jaz se lohk v 15 minutah do 1/2 ure fajn spocijem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Jaz mam pa dans en tak slab filing, ne vem, da se bo neki zgodil...čudn občutek! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa dans en tak slab filing, ne vem, da se bo neki zgodil...čudn občutek! Ne strašit.... :OO!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts