Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

jaz sem ga tud mela... sam..... morda je sam ta filing pred vremensko spremembo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

je luna v raku ne :o|o:

mi danes nekdo reče, kakšne podočnjake pa imaš... pa pogledam kasneje v ogledalo :eek: fak...

pri nas pa sedajle ful sirene tulijo...

grem jaz naprej počiat, mejte se xsrcx

pri nas tud (ta hip so sponale ful, sirene)!

men pa vsak ki ga srecam, rece, joj kok si suha. :|||||||||||||||

Da ne bi kdo (kak Duh? x;)x) mislil, da je to zame kak kompliment - ker ni.

Se prec ustrasim, da cist posushena zgledam. x:o)x x:Dx

ampak tehtam pa defolt kil. x8Dx

me je fotkala zadnjic frendica pri njej, no pa sem res tolk suha nekam videt, da jo vam bom nalasc gor pripopala :sniky:, ko/ce dobim. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

sem videla da si vznemirjen, upam da prijetno. x:)x :palec:

Pa pejt mal odlegnit, saj ni treba da zaspis (ce imas kaj pmembnega), jaz se lohk v 15 minutah do 1/2 ure fajn spocijem. xyesx :palec:

Mi je uspel glih to. x;)x Zdej pa pičim.........hej hej ljubljančanke xsingx :vragec: x:px x:Dx x:o)x Mejte se lepo, mujceki..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hoj x:)x

zadnje čase bolj prebiram, kot pišem... nek divji tempo, ki kar ne neha :switz: ... mi je pa prejle Daša prišla povedat, da bo Bernarda na E+ ... prejšnji vikend sva se dobili, ko se je vrnila s potovanja... je šla plavat s kiti grbavci... ne morem si zamislit, kakšna izkušnja je to, biti sredi oceana čisto blizu kita... xyiyax xhypnox xyiyax ... če se ne bi tko bala globine, bi šla kar z njo naslednjič xcivx :2src:

tamala je šla ta teden gledat neko hm... monokomedijo :inocent: :8): na temo svetega pisma... očitno se je zelo zabavala ob tem, saj si je zaželela, da greva za njen rd to še skupaj pogledat... meni pa je tudi kul... končno tudi sveto pismo zabava ljudi x;)x x:px

lep vikend želim vsem x8Dx :palec:

Uiiiiiii!!!! x8Dx x8Dx x8Dx

Kolk kul dan!! :palec: Naredila po moje ene 100 km (na priblizno, ker sem ze jeseni zajlo polomila in se zdaj nimam popravljene, pa mi stevc ne dela.. tud km/h ne kaze x:Dx ).. Po mestu, mal na dolenski konec zavila, pa mal na primorski, pol pa na rakitno iz Cerkniske smeri (shit, makadam bil!! sploh nisem pomislila, da bi bil lahko makadam, pol se mi pa ni dal vec nazaj obracat in sem se mal cijazla z nogami na tleh x:Dx ).

Vau, kok pase to... Pol sem pa doma oprala motorcka, ga spolirala, pa se par (p)opravil na avtu opravla (ko sem ze ravno doma in so vse stvari pri roki.. Tko da sem imela cist mashine-dan x:o)x

Jutri bo pa ze bolj dez.. No ja, mogoce se vseen se kaj proti morju zapeljem..

Pomlad je :2src: Vidla ful zivali na poti, sem si bolj take poti izbirala, da ni blo velik avtomobilov, zvoncki ze cvetijo.. Pa ko se z motorjem vozis, ful vec takih stvari opazis, kot pa z avtom...

(hihi, zdele sem ocita ucila smajlije delat :) Tlele gleda kaj to pisem pa kaj so to eni smeskoti, pa sem mu sla pol une osnovne kazat, jih zdaj v wordu rise :) ) jutri gremo pa na trznico po ribe x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

tamala je šla ta teden gledat neko hm... monokomedijo  :inocent:  :8):  na temo svetega pisma... očitno se je zelo zabavala ob tem, saj si je zaželela, da greva za njen rd to še skupaj pogledat... meni pa je tudi kul... končno tudi sveto pismo zabava ljudi  x;)x  x:px

Sklepam, da je gledala Hagado (gregor Čušin) v izvedbi MGL-a, za crknit smešno, ne vem če si je sama tudi nebi še enkrat ogledala! x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>hoj  x:)x

zadnje čase bolj prebiram, kot pišem...

ful znano tole... zadnje čase sem čisto v enih bluzerskih scenah... samo ni toliko makaronasto, kot se morda sliši :inocent: x:)x

... je šla plavat s kiti grbavci... ne morem si zamislit, kakšna izkušnja je to, biti sredi oceana čisto blizu kita...  xyiyax  xhypnox  xyiyax ... če se ne bi tko bala globine, bi šla kar z njo naslednjič  xcivx  :2src:
tole... bi pa fuuul rada enkrat doživela xwizardx

tamala je šla ta teden gledat neko hm... monokomedijo  :inocent:  :8):  na temo svetega pisma... očitno se je zelo zabavala ob tem, saj si je zaželela, da greva za njen rd to še skupaj pogledat... meni pa je tudi kul... končno tudi sveto pismo zabava ljudi  x;)x  x:px

lep vikend želim vsem  x8Dx  :palec:

fajn :palec:

Pa čestitke Daši za RD :hapyb: xpresentx xpartyx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

jaz tud, a sem ga pa slisala. xsrcx

pa mi niso verjel (dokler niso po radiu objavil), ces da 'ni kitov'. :)

No plavala bi tud z njimi sam se rrajs z delfini...

'gledava' s tamalim back to the future, nisme mogla verjet, da se ni gledal.

pa sem mal sem skocila vmes...

pa sem se 4. jedla dons. :)

nek riz pa rukolo.

pa ne grem ven, ne da se mi.

sem svicala dons, kopalnico pomila, norela okol, da je teklo z mene...

ful rund cot, vse zivo... sem morala mal reda naredit tule. :)

edino napovedi se tud dotaknila nisem, do 19h sem garala...

mah, zmanjka mi cajta za vse... pol pa se ta hrana skoz nekaj. xrolleyesx

pa ni to zame, skoz s to hrano bezanje nekaj. :||

najbolj dbest je, ko par oliv zgrickam, en sopek redkvic pa taksno. to je zame.

se avto sem spucala, saj res, ze do pralnice zategnila se, pa vrsta totalna, pol se mi pa ni dal cakat, tok hudo pa spet ni, in itak ga pod drevesa parkiram in pticki in vse. :D

dons me je pa tolk folka klical, da sem bila totalno casa na telefonu... mi je ze kar v usesu piskalo.

lep vecer vsem! :palec:

Picasso

evo, dam eno fotko tega kita, ob katerem je plavala, na ogled... meni je tko vauuu tole... se pa bojim te globine... pravi B. 'greš?'... rečem 'veš kolk se bojim te globine'... 'ja, saj, ravno zato! da se je ne boš več!' xcivx .... :palec:

*... ja, pomlad, to je šla gledat... čisto navdušena, dva dni že poslušam štose x:Dx

zdaj pa ne stekam vec, kdo je plaval s kiti... :)

jaz bi bila pa zadovoljna ze sam ce bi plavala, kaj sele s kiti al delfini. :vio:

ne duha ne sluha o kakem dezju, pravzaprav je bilo ful zvezd.

Ob 23:30 sem cunje obesala na balkonu. :)

sploh se ne morem umirit, mi je skor mal zal da nisem sla ven. x:o)x

a se tolk slisi tole nabijanje, da se umikam.

lepo spite oz. prijetno zurajte! :palec:

Picasso

:P

Hihihi, ne vem, če nism v vsem času mojga lnfiranja ta hip prvič na forumu čist sam. x:o)x

Mmmm, fajn večer sem preživel. Fajn lokalček, živa muzka, dobra družba, fajn papica, drinkič-i, pa še darilca sm dobu.... x:)x :vio: :8): Bemu, jaz bi tak vsak dan.... x:o)x

Sicer pa se sprašujem a sem čist slučajno neopazno odrastu, al se bojim, da zlo kmal bom al pa se bojim, da še dolgo ne bom. V celoti svoje biti in dejanj lahko najdem vsako od teh vprašanj.....

Nič mujceki, mogoč pa to bluz zarad pomanjkanja spanja. x:o)x Lahko noč, pa x:Xx nekomu, ki mi je danes obogatil, polepšal dan. xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

chakal celo noch....kot ponavadi

glede na to, da niste sposobne, ali pa celo nalashch, dostaviti "paketa" v K4 (to est do mene, kot je bilo "dogovorjeno").....se bom naslednji teden, ko bom ekstremno slabe volje, oglasil v shtudentu in pobral svoje stvari....

zlomk....razpizden na vse sonchno... :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

drgach je blo pa zlo kulsko.... x:)x

spet enkrat chutil muziko brez "dodatnih" sredstev.... x:)x x:)x x:)x

lushtno....techno sicer....ampak kjut x:)x x:)x x:)x

vedno bolj mi je jasno v kaj sem bol zaveden v zadnjih mesecih :xx!:

dejte mi dober "shtikl" pa ne rabim ne alkota, ne chesa drugega x:)x x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zvecher grem pa kukije delat

pa sm se mislu she pofrbat (pa ocitno nau nch :xx!: )

pa mal sanjat

<{POST_SNAPBACK}>Kako pa je z njenim zdravjem?  :inocent:
x?x ... a zdravjem tele kitovke... x;)x x:o)x xDDx ... B. je odlično x8Dx :palec:
<{POST_SNAPBACK}>zdaj pa ne stekam vec, kdo je plaval s kiti... :)
no, jaz (še) nisem xDDx ... Bernarda Pavko pa je xyesx ... ker je bila včeraj na E+ in so kazali posnetke, ko je plavala z njimi, sem si dovolila tukaj objavit fotkico...

dons bi bla pa več kot dobrodošla kakšna pospravljalna vnema :o|o: :8): .... nikol me niso matrale predpraznične generalke, letos pa si prav želim, da bi 'spucala' domek pred veliko nočjo ... imam en tak filing, da... no, zaenkrat še zaspano srkam kofetek in samo pogledujem malo po stanovanju, kje bi, če bi, začela... x:px x:Dx

JUTRČK! x:Xx

Danes so skoki v Planici. Folka je že milion. On 04.25 se je nekdo vpil iaiaiao. x:Dx xrolleyesx

Ob 7.15 pa je nekdo že trobental po cesti.

Punca, ki jo poznam je imala lani šank v Plnici in do desetih ni smela prodajati žgane pijače. Baje je folk pri šanku odšteval sekunde do desetih, pol je pa vse prodala. :cry: :eek:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:palec: Hudo! :)

Mick, me veseli, da si se mel fajn. :vio:

Aja Mateja, jaz pa sem najprej mislila, da je Dasa. :vio:

Aakhut, kaksno farbo rabis, mroda pa imam jaz kaj doma?

Picasso

Danes lep dan x:)x sem se zbudila že pred 8h. A ni sobota dan za spanje? No ok...sem skoraj šla v Planico, pa nekako nisem bila zainteresirana za še bolj zgodnje vstajanje, prav tako mi pa ni za iti na oni mraz, ker sem ena tistih, ki se ne pogrevajo pri šanku ampak, jih vedno ZZZzzzzzzebe.

Mickeni, dobro žural, pa dober krepčilni spanec, ko vstaneš pa eno krepko govejo župco, da boš k sebi prišel.

Sicer pa morebit na Šmarno skočim. Sneg se je stopil, upam, da ni plundra do kolen.

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

zvecher grem pa kukije delat

pa sm se mislu she pofrbat (pa ocitno nau nch :xx!: )

pa mal sanjat

Mmmm kukije delat! x:px Kakšni pa bodo? čokoladni,rumovi, kokosovi, zažgani :vragec: ! Ti to namesto jajc kukije farbaš x:Dx ! Zanimiva ideja :vio: ! Bom mami reku če bo za xrolleyesx !

Drugač se nam pa dons obeta en lep dan> Zdej na en kofetek, na biljard ..... Zvečer pa na house party v Jumbus.... In pomoje se pomo mel ful fajn kot ponavadi!

Sam vreme ni dons glih bleščeče jasno ampak bo že moglo bit vredu, ker včeraj je blo pa res lepo že prav mal poletno ne le pomladansko x:)x !

Ja Marsa včerej sm bil pol v lj pa smo šli najprej na en karting v btc in je blo res the best! Pol se je pa že kr mudilo naprej ker ..... Tko da ob priliki se že dobiva! Skor sigurno drug teden ker pridem že v četrtek v lj ker je en roj. dan tko da se že slišva če boš na času!

xsrcx En lep in dober dan vsem xsrcx

Še tole ja Marsa mene zanima če ne morš pod priponke shrant več kot 150 kb ker sm v temi od duhov hotu gor prpopat ene take cool-ske slikice pa so neki čez 400kb? No to je to ! :palec:

Mitja, glih prav za vceri, sem do ne vem kdaj prckala, mi ne bi zneslo ven pred 23. recimo, to se mi pa pol ni dalo, sem bila povabljena na en transich bolj tko... mal... 'intimnejsi', pa tud nisem sla.

Ja, ja, se ze dobiva... :) a hvala ker skrbis.

Aja - in ne ga zdaj spit! :sori: :8): x;)x

Ti onegale pa ne vem na pamet.. po mojem pise, kako in kaj.... po mojem lahko, ce se pa ne da, pa pac resajzaj. :)

Picasso

jutro, sem že ful pridna, sam delam nič hehe

sem kupila darilo za bolnega dečka, malce sem pretiravala, ampak sem čutila da je to to.. ja mala povabljena na njegov r. dan. upam, da mu bo še dolgo služil tale fotoaparat, pa da ne bo retro M. tule kaj štrene mešal, lepo prosim, tule ne... prigoda z retro pa napovedjo za ta teden - moj se odloča podpisat ene zadeve pa me sprašuje za mnenje, kaj mu rečt - če rečem ja, bo potem, sej si rekla, če rečem ne, pa no a sem ti rekel, da bi moral... prepuščam odločitev njemu in ga podpiram, samo rekla sem, če se da počakaj do srede aprila, planeti niso naklonjeni zdejle, in glej ga zlomka, celo poslušal me je :vragec: x:Dx

mejte se :palec:

aja Bernardo sem pa ujela čisto na koncu in zaznala mir v njej, lepo xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...