Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

O, a tko, zanimivo x8Dx Ja, seveda, bom poiskala kaj in pogledala..Sem sla mal pogledat njegovo filmografijo.. dejansko ne vem, ce sem ze kaj gledala.. No, zadnjic enkrat (ze par mescev nazaj) zvecer enga, sam sem bla ful utrujena in nisem do konca..

Pa zanimivo, da nisem se nic vidla,ker je res eden od tistih kultnih, ko imas filing, da ga kar nekako poznas... :sori: :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ja... nenazadnje zato, je pustil velik vtis, najbrz ga tud dost kopirajo...

tak grotesken je na nek nacin, a s smislom tako za humor kot za sceno, izbira dobre face... take svetlobe, da tudi ce niso cist cudni sihti, pol so...

Ma saj si videla, ja, tkole nekak...

Pa dostkrat ima ta nek... 'razvrat'... pa vedno zna nacarat ta filing... nek preprost... italijansko tole duso... mah... fajn da so me spomnili, da dajo tud kaksen tak film kdaj, upam da bodo ponavljali. xyesx

Pa nujno - se 1x spomnim - Cabirijine noci. Hudo! :palec:

Igra prostitutko, tako naivno, ki se cist zaljubi v enga...

Pa ima tko lep znacaj... na kozo so ji pisane tele vloge, mucenice, zrtve... ampak tko psiholosko...

res je car felini, mater.

A Bunuela poznas? ta je pa norc (riba), z Dalijem fulare sodeloval.

Noro,. to je pa totalen nadrealizem, sam s tolk humorja, meni je bil najboljsi v bistvu tedaj (se posebej Fantom svobode, Diskretni sarm burzoazije in Ta mracni predmet pozelenja, pa tud Andaluzijskega psa mors gledat, meni je se vedno prizor pred ocmi en grozen, pa kaksne fore so pa za crknit od smeha, mal tak crn humor cist odbit).

Pa Mateja je antonionija omenjala, men pa zabriskie point ni bil tolk vsec kot Blow up (Povecava) aliana, to MORAS tud NUJNO gledat (ce se nisi) x!x

pa Stanovalca VROCE (ne sam toplo) priporocam - ali Podnajemnik (roman polanski, najboljsi film na svetu xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o:

bla ucheri do zdej najboljsha roza nedelja x:)x

DJ Vergi D'Angelo...najboljshi set, kar jih sploh premore x:)x x:)x

jasno zlomk zadevo strimou na PC x:Dx

folka pa tut zadovoljivo dost bilo :vio:

glede na to, da so boile zhelje okoli luchi bolj "erotichna luch" xrolleyesx , sem imel kar nekaj chasa zase, cheprau sem se naplesa in nazhuiral,posledica pa je revolucionarna ugotoviteu.....navkljub najbolj zhurerski sluzhbi, druzhenju, plesanju, kreativnosti..etc.....sem totalno osamljen

fakit

zlomk :o|o: :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

... kdor ljubezen nosi v sebi, potem jo vedno tudi sreca...

gre ZATE - ki si to kar si, ki se odlocas, delujes, ravnas... in tako s korakom, ki ga naredis danes, vplivas na tok dogodkov, ki se bodo zgodili jutri. in pojutrisnjem. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... in si pac drznem naceti to, imeti mnenje:

to ni ljubezen, aakhut. se strast in hrepenenje nista.

je sam strah.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... kdor ljubezen nosi v sebi, potem jo vedno tudi sreca...

x;)x

danes si bom privoščila frej popoldne, sem že povedala da grem na sprehod, da se moram malce pogovorit sama s seboj, hvala bogu da sem napoved prebrala, če ne bi danes šla v razčiščevanje nekih zadev, tko bom pa lepo tiho in uživala v naravi...

mejte se xsrcx

x;)x

Vcasih grem na modre misli...

Pa kaksno odprem, zadnjic mi je ta v uch padla, cez kak dan pa si jo imela ti (oz. sem jo naenkrat opazila pri tebi).

Tudi nov podpis sem si izbrala tko - prva misel ki je uletela, se mi ni dal iskat, pa ona prejsnja je tolk moja (esad jo je meni pripisal v Vivi v intervjuju, ces da zame najbolj pase zaupaj svoji osebni moci... itd), da nisem vedela, kero naj dam... no to sem pa tud ze imela, pa sem jo dala, pa se sede v prostor in cas.

Pa ne bi imela misli o ljubezni v podpisu, se mi zdi, da nisem najbolj jaz.. da mi ne pase... rajs imam kake bojevniske al taksne...

Pa Picassovega dam spet kdaj nazaj, je tud cist moj.

No tale pa mi je zdaj sedel cist za ga podat. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja... nenazadnje zato, je pustil velik vtis, najbrz ga tud dost kopirajo...

tak grotesken je na nek nacin, a s smislom tako za humor kot za sceno, izbira dobre face... take svetlobe, da tudi ce niso cist cudni sihti, pol so...

Ma saj si videla, ja, tkole nekak...

Pa dostkrat ima ta nek... 'razvrat'... pa vedno zna nacarat ta filing... nek preprost... italijansko tole duso... mah... fajn da so me spomnili, da dajo tud kaksen tak film kdaj, upam da bodo ponavljali. xyesx

Pa nujno - se 1x spomnim - Cabirijine noci. Hudo! :palec:

Igra prostitutko, tako naivno, ki se cist zaljubi v enga...

Pa ima tko lep znacaj... na kozo so ji pisane tele vloge, mucenice, zrtve... ampak tko psiholosko...

res je car felini, mater.

A Bunuela poznas? ta je pa norc (riba), z Dalijem fulare sodeloval.

Noro,. to je pa totalen nadrealizem, sam s tolk humorja, meni je bil najboljsi v bistvu tedaj (se posebej Fantom svobode, Diskretni sarm burzoazije in Ta mracni predmet pozelenja, pa tud Andaluzijskega psa mors gledat, meni je se vedno prizor pred ocmi en grozen, pa kaksne fore so pa za crknit od smeha, mal tak crn humor cist odbit).

Pa Mateja je antonionija omenjala, men pa zabriskie point ni bil tolk vsec kot Blow up (Povecava) aliana, to MORAS tud NUJNO gledat (ce se nisi) x!x

pa Stanovalca VROCE (ne sam toplo) priporocam - ali Podnajemnik (roman polanski, najboljsi film na svetu xDDx)

O, super!!! Kok mi je to vsec :2src: Da me spomnis na tole.. Od vsega tega gledala Andaluzijskega psa, ostali so pa tisti, za katere si vsakic, ko jih kdo omeni recem - TO, NUJNO.. pa se nisem.. Evo, zdaj takoj jih dam na seznam :palec:

So mi ful vsec te nadrealisticne fore.. od filma, do slikarjev, pisateljev.. Smo ravno zdaj pri knjizevnosti spanski pri tem delu in noro uzivam :2src:

Andaluzijski.. ja, rezanje oci.. itak nic stekala kaj vidim, pa sem si sla scenarij poiskat in pol se enkrat gledala.. hudo.. odstekano..

Vis, vi ste v kinoteko hodil, je blo 'moderno' takrat.. preden pa jaz koga najdem in ga zvlecem kaj takega v kino(teko) gledat :o|o: Ce ni -wood production, je ze tezko folk prepricat, da bo gledljivo :o|o: (Ja, ok, vem, ne vsi.. x:)x ) Al pa druga skrajnost - je ze vse to gledal..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz tud velikokrat med misli zajadram, pa si postavim kakšno vprašanje in naključna misel v tistem trenutku zame je bila - moj podpis in še kako pravi odgovor na moje vprašanje.

<{POST_SNAPBACK}>Fantom svobode, Diskretni sarm burzoazije in Ta mracni predmet pozelenja, pa tud Andaluzijskega psa mors gledat...

zabriskie point ni bil tolk vsec kot Blow up (Povecava) ...

joj, kolk maš ti odličen spomin... moje rešeto ni za imena in naslove.... ja, Blow up mač, mač beter kot Zabriskie point .... ja, saj res, pa Diskretni šarm buržuazije, kere odbite fore x8Dx :palec:

ja, uch, Aliana, namenoma nisem hotla napisat, se zdaj me stisne v zelodcu in srh spreleti... pa namesto ust kar vesche pa tak...

pa tipu pobegne froc, pa ga ta lovi kao, pol pa kar lov, kot kaksen monthy python, kar s pusko in tko... haha, tumach..

sam eni so res mal 'prevec umetniski', hocem reci, niso cist vsi iz opusa total gledljivi, a zato sem ti nastela sam take, novejse v bistvu, ki so zelo gledljivi, dobro narejeni in se jih lohk tko gleda - mislim tud koga s sabo zvlece, je za rezhat pa to, zelo zanimivo...

Hudo, no!!! :palec:

Aja, pa to, ko klosarje v cerkvi pedena, giulietta spet (no torej je najbrz ta film pa felinijev), kao na zaupanje, jim kljuc pusti, oni kako urco kul, pol pa razvrat. x:o)x

sam se ne spomnim naslova.

Mi je vsec, ko lohk o tem govorim, ker je tolk dobr, pa ker te zanima.. saj pravim, da sem rpav nate pomislila, da bogve ce gledas in ce ti je vsec, sam da najbrz ti je ziher. xDDx

jaz imam zelo rada italijanske ustvarjalce, reziserje, pisatleje...

recimo Moravio sem kar vsega zgoltala, pa kar sistematicno v knjiznici, ko je bilo tko razporejeno - najprej kar 'vse' Italijane, potem svede itd .

Ja, mateja, saj nisem hotla ces, jaz si bolj zapomnim... se mi je kar zdelo da ti je to pac v kontextu najprej nam misel prislo, a ker prav zelo maram POvecavo, sem spesl omenila, po mojem sem jo vsaj 10x gledala, tolk da je zdaj ne gledam vec, ce je, Stanovalca pa vedno. xDDx x;)x

je ful krut, a kako igra, kako je bistvo ufura postekal, tripa tegale, kako se kdo cist ufura in v bistvu znori, pa vsa nakljucja... v bistvu pa kljub mracnosti total duhovito, nad, no. ko je tko pretirano, da je ravno prav, da dobis vpogledek v tak svet...

Pa muzka, ko ti srh gre... navadno mi ni vsec, ko sam reziser pol igra, a tule je Polanski car - zame absolutno njego0vo remek delo.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... in si pac drznem naceti to, imeti mnenje:

to ni ljubezen, aakhut. se strast in hrepenenje nista.

je sam strah.

sploh nism mislu na to temo....ampak ok...ja mash res :palec:

strahu pa ni.....je panika :o|o: xrolleyesx

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mah saj, sori, kaj se sploh vtikam, ampak pac... sajs em rekla, 'si drznem'...

ja, panika, sam je povezano tud s ciscenjem...

Imas eno pomembno obdobje in se ti morajo dolocene zadeve zgodit, ker mors napredovat eno stopnjo, ti pa se temu upiras.

saj poznam tud sama to.

Picasso

jasno da ti bo, sam zdaj ne vidis se, ker si not, ne ves kok casa bo trajal, ce bi ti nekdo lohk to zagotovil, bi zrdzal, tud ce bi vedel, da ne bo jutri ze boljs... tko pa izgubljas upanje...

ves, nekaj so tud cist obicajni fizioloski oz. bioloski procesi (in ne nujno vedno samo psiholoski)... recimo imas pobrkan bioritem, to je v bistvu na nek nacin stalen stres... potem ko te 1x mal zvije, te ornk zvije, ker si si do zdaj ze porusil ravnovesje... vseh caker pac... v tem smislu.

Fino bi bilo, ce bi si izprosil 1 teden dopusta in sel na martuljk. Bil mal z naravo, na zraku, itd. tle si v tem kolesju divjem, pa te vse na vse spominja.

Mors si vzet vcas mal distance, je rpec vse lazje pol. x:)x :palec:

Picasso

z dopustom do konc maja nau nch....mi je ostal samo en tehnik....pa ceu teden de bi sam ddelu...se mu zmesha

zlomk

chist nemogoche....ker ni kle samo k4...so she zunanji dogodki, in teh je zmeri vech....vzporedno z vremenom in prihajajocho pomladjo....zdej se ludnica shele zachenja

zlomk

hmmm, ne razumem cist, ampak ok, saj ni vazno... ne mroes torej.

No potem pa si moras pac DNEVNO zagotoviti meditacijo, pocitek, pejt na sprehod, kolesari itd.

NEKAJ pac. ZASE. xyesx :palec:

pa ne omogocaj si ze vnaprej - nic ni mogoce, po 2. strani pa bi zdajle ne vem kaj se zgodil, pa bi letel, prec dopust dobil pa vse....

Vem da si vodnar, pa da se ne maras prilagajat - sam pol si pa osamljen... a ves... :8):

Picasso

:eek:

..dan...

neverjetno vsi mislimo podobno....

da smo nenadomestljivi..... xcivx

pa nas tako z lahkoto zamenjajo....še za blago v trgovini rabiš račun....

za človeka ne rabiš nič....

ko se pojavi potreba, je takoj v vrsti, drugi, ki opravi delo xcivx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hello! x:)x

kako ste vsi? zdej mam doma internet pa se bom mogoče kej večkrat oglasila, če mi bo čas dopuščal. pr meni ni nič blazno novega. job si iščem, pa se še nič konkretno normalnega in dobro plačanega ne kaže. dost mi je že študentskih del. ma, sej bo, eventually x;)x

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>... No potem pa si moras pac DNEVNO zagotoviti meditacijo, pocitek, pejt na sprehod, kolesari itd.

NEKAJ pac. ZASE. xyesx :palec: ...

:palec: :palec: :palec:

Univerzalen nasvet, najboljši za ta poseben primer... Dobro, da si mu napisala, potem lahko sam tudi prebira svoje izgovore, se jih zave ...

Vsak izgovor je dober, pa če ga pes na repu privleče. (Slovenski?)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...