Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

ne saj ni letelo (sam) nate oz. ni bilo namenjeno tebi, Mystica.

na splosno je tko - povsod se omenja, tud tule na forumu, odpirajo se teme polna luna in tko... pripisuje se skratka Luni se nekaj, kar ni njeno. :)

Jaz pa sem natancna pa pac pojasnim, nisem tebe popravljala ali kritizirala ali nic taksnega, je v moji naravi, da pac skusam bit cimbolj tocna in precizna (no na enih prodocjih vsaj xDDx x;)x).

Cosma, sploh ni problema, sam res, imas zelo blizu in to navadno kar imajo tkole po lekarnah (no ne vem ce tud tvoja, sam ne vem, zakaj ne)...

Sam ne rect, saj bo boljs, odplazi se pol dol do lekarne, pa si skuhaj, ker brez veze crkavat, ker res pomaga in to hitro. x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ok...grem cez par minut itaq mora še skočit ven, frendici pasoš nesem za vizum, pa imam oboje itaq za vogalom. Se boljš počutim, ampak še vedno feeling, da imam luknjo v želodcu.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nekaj vam rečem – kadar se počutim zares za en drek, tega ne morete izvedeti, ker takrat ne hodim na forum. Tako. Pa to niti ne pomeni, da se ta hip zato počutim dobro. Sem pač zaplaval v vodo, kjer so lepi koralni grebeni, pa tudi kakšna čer, v katero se da butniti.

Peljem se zjutraj v službo in na pol poti ugotovim, da nisem obrit. Kot da ne funkcioniram najbolje? Pa se spomnim, da peljem mimo očeta, kjer se lahko obrijem. Za kaj pa so očetje? In njegov kanarček poje, poje lepe melodije. Kanarčki znajo peti samo lepo!

Piko

P.S.

Berem odzive na torkovo protivečerno dogajanje v Dnevniku. Vmes berem tudi obtožbe, ki jih Marsa napisala proti Micku in meni. Trojni mix bi rekel.

Tole sem premišljeval že včeraj zvečer, preden je Cosmo zvilo v želodcu. Zato, Cosma, tega ne beri naprej, pocajtaj se prvo, posveti se sebi… še posebej, ker se z boleznimi ne gre hecati.

Poskušam razumeti nekaj stvari:

Free daje podporo Marsinim ukrepom. Če sem razumel, ima boljše informacije od mene, ki sem bil sredi 15-minutnega dogajanja, ko mi je Marsa sproti brisala poste (o številki nima smisla, a jih je bilo veliko), pa čeprav sem rekel samo »A«, samo pomignil s prstom, zgolj z razlogom, da je pokazala svoj prav. Free, vse to lahko veš samo, če si bil zraven. V tem primeru se vprašam, zakaj se nisi oglasil takrat. Pisal si torej o dogajanjih, komentiraš ukrepe, pri katerih predvidevam, da nisi bil zraven. Zdi se mi, da si čutil potrebo, da zagovarjaš Marsine ukrepe.

Cosma je dobra gostiteljica. Zna organizirati veliko fešto za veliko ljudi. Razlika je le v tem, ali goste na večer poimensko povabiš, ali nabiješ na vrata stanovanja: Tukaj je žur. Vabljeni VSI. Prosimo le, da se držite naslednjih pravil… (kaj če se izkaže, da na zadnjih vratih še piše, kako boš prevelike gobezdače na gobec, ker si v tvoji hiši ti gospodar?) Oprosti, tukaj se ne strinjava. Vsak ima svoj razlog za prirejanje fešte, gostitelji pa se ponavadi ne sprašujejo o njih. Kaj bi se vtikali v razloge, zakaj gostijo, to je stvar gostiteljev, a ne? Velika fešta zahteva tudi vunbacitelje, se strinjam. Zaradi pretepov, nemirov, motenja itd. To smo že vse videli. A ne mi reči, da me lahko gostitelj na nos, ker imam o določenih stvareh svoje mnenje, zraven pa trdi, da sem ga napadel? Daj no. Veš kako sem jaz videl začetek brisanja? Navidezno se je začelo vse okoli Akhija. Marsa mu je pela litanije, pa tudi midva z Mickom sva vsak na svoj način kaj dodala. In Marsa je napisala 3 stavke, od katerih je bil prvi : »Marsa ima raka na prebavilih.« Takoj vprašam nazaj: »Prosim lahko tole pojasniš, je res?« Medtem ko sem odgovarjal še Micku, sta izginila oba posta, njen in moj. Ampak s tem se je tekma, kako hitro se bo moje poste brisalo, šele začela. Enega od brisanih imam predhodno nekje celo spravljenega.

Ja, pa Krokodil. Nikomur se še ni zameril pri njegovih 28 letih. Ja kaj si pa delal do sedaj? Bil z vsemi dober, če pa ti kdo ni bil po godu, si mu pa natrosil eno šalo? Z vsemi se ne moreš strinjati, sam v sebi vsem ne moreš dati prav. Ker izkazuješ prijateljstvo z njo, ti še povem, da kakorkoli se Marsa trudi iz mene narediti njenega »sovražnika«, ji to ne uspeva.

Nekaj komentarjev je bilo v stilu, da ne vidim toliko, kot urednik, on menda vidi več. Od kod taka miselnost? Ali ne vidimo vsi enako, kar je tukaj na forumu? Vidim jaz kaj manj?

Vse tri moram zaradi podpore, ki so jo dali Marsi, vprašati tudi naslednje (ker te opredelitve eksplicitno v pisanju ni bilo) če se strinjajo z ukrepi, ali se strinjajo tudi z njenimi utemeljitvami:

1. da sem (sva z Mickom) hujskač

2. da se vmešavam v urednikovanje (ker za vmešavanje bi potreboval kako admin pravico, torej izražam samo neko mnenje)

3. da o Marsi mislim slabo in še kaj.

P.P.S.

Za vse, ki jih teli dogodki niso zaobšli in jih je kakorkoli doletelo (pa to ni moglo biti kaj dobrega) nekaj ljubečih pozdravov. xsrcx xsrcx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

xrolleyesx ne skrbi Piko, nihce mi ni dal prav, razen free-ja, ki steka kaj je internet in tko (in ker se po ribje v stvari dodatno posveti - vendar neosebno, ker se ga ne tice).

In Principese, ki ji dol visi, ni obremenjena z balasti (pa relativno malo casa je tu).

Drugace so mi pa vsi 'dali prav' SAMO v tem, kar mi itak po defoltu pripada - da lohk delam kar cem, ker sem pac urednik.

To pomeni, da mi niso dali prav.

Torej pozabi, pa prosim ne me vlacit skoz po forumu, povsod, nenehno, ker mi gre to na jetra.

prosim, ukvarjaj se raje s sabo.

Kot receno, pripombe javi drugam.

Ja, hujskas. namigujes. in to nenehno. od 'trudija' dalje.

Se ti ne bom vec oglasala v zvezi s tem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Torej pozabi, pa prosim ne me vlacit skoz po forumu, povsod, nenehno, ker mi gre to na jetra.

...Se ti ne bom vec oglasala v zvezi s tem.

Hvala. Te tudi jaz prosim taisto. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

Vse tri moram zaradi podpore, ki so jo dali Marsi, vprašati tudi naslednje (ker te opredelitve eksplicitno v pisanju ni bilo) če se strinjajo z ukrepi, ali se strinjajo tudi z njenimi utemeljitvami:

1. da sem (sva z Mickom) hujskač

2. da se vmešavam v urednikovanje (ker za vmešavanje bi potreboval kako admin pravico, torej izražam samo neko mnenje)

3. da o Marsi mislim slabo in še kaj.

P.P.S.

Za vse, ki jih teli dogodki niso zaobšli in jih je kakorkoli doletelo (pa to ni moglo biti kaj dobrega) nekaj ljubečih pozdravov. xsrcx  xsrcx  xsrcx

1. Ne

2. Ne vem kaj počneš Piko. Vsak ima svoj stil komunikacije. Rada berem tvoje poste, to kar imaš pa ti z Marso ali pa nimaš, se res nisem poglabljala. Kdo je komu kaj brisal, pisal, risal.

3. Ne, ne mislim, da misliš o Marsi slabo

p.s. 4. Pri meni so dobrodošli, vsi ki imajo pozitivne misli in ne slabih namenov. V Marsino uredniško politiko se ne vpletam, ker sem tukaj prijavljena kot cosma, gost in ne kot ustanovitelj.

p.s. 5. V življenju se ne maram odločati med dvema partijama. Jaz sem jaz. In to če imaš ti konflikt z Marso je tvoja stvar, če misliš o njej, kot pač že misliš ravno tako tvoja stvar.

p.s.6. Tudi jaz sem podala samo svoje mnenje in ne hvalospeve, komurkoli. Samo objektivna sem želela biti iz čisto tehničnih razlogov. Vem, pa da so medčloveški odnosi več kot tu. Tu pa nisem posegala.

p.s.7 ne vem zakaj namiguješ, da dam Marsi prav. Se mi zdi, da sem napisala, da se z njo včasih ne strinjam, ampak se ne vtikam v to kar počne. Tako, kot se ona ne vame. Dajmo si prostor za dihat, ne pa kr neki zapenjat. Pa ne mislim, na tole konkretno situacijo, ampak na sploh.

p.s. 8 Tudi s svojim možem se ne strinjam vedno :O: ampak potem malo razmislim, zakaj....ali pa on razmišlja zakaj. Point je, da sem hotela reči, da imam o stvareh ustvarjeno lastno mnenje in ne tisto, kar mi sugerirajo drugi.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Peace brother! x:Xx

V mojem življenju tudi obstajajo ljudje s katerimi zapenjam, da ne boš mislil, da jih ni, pa da sem do vseh tooth fairy. Sploh ne.

Rada berem tebe, micka in marso.

In se zaradi tega ne mislim, počutiti krivo.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ja, pa Krokodil. Nikomur se še ni zameril pri njegovih 28 letih. Ja kaj si pa delal do sedaj? Bil z vsemi dober, če pa ti kdo ni bil po godu, si mu pa natrosil eno šalo? Z vsemi se ne moreš strinjati, sam v sebi vsem ne moreš dati prav. Ker izkazuješ prijateljstvo z njo, ti še povem, da kakorkoli se Marsa trudi iz mene narediti njenega »sovražnika«, ji to ne uspeva.

Ne bi se vtaknil, ce ne bi prebral svojega nicka x;)x

Piko, iz vecine tvojih postov vidim, a znas z besedami.

Ampak obracati ti jih pa res ni treba, vsaj mojih ne, prosim.

Nikjer nisem napisal, da se nisem nikomur zameril v vsej svoji zivljenski dobi.

Vsakodnevno se zagotovo zamerim komu, tudi najblizjim, tudi domacim.

Ce bi me poznal,ti tega ne bi napisal.

Napisal sem, da si vsakemu upam pogledati v oci in ga pozdraviti, ne glede na to, kaj sva v preteklosti imela, ker sem stvari vedno razcisceval osebno, ne preko nekoga, ne preko kaksnega medija.In to je velika razlika.

Glede trosenja sal, hmm, salo povem, ce dobim asociacijo na kaj, ce se mi zdi primerna.In ne, ne trosim jih, da bi bil komu po godu, ali zato da bi se strinjal s kom.

Zadnji stavek pa ne bom komentiral, to razcisti ti sam s sabo, ali kakorkoli pac ze mislis, da moras.

A sem se ti zameril s tem ? No, ce sem, nisi prvi v mojih 28tih letih, a ne ? x;)x

Bodi dovolj.

<{POST_SNAPBACK}>Ne bi po osebnih poštah, veš:
berem osebno posto ocitno.

<{POST_SNAPBACK}>heh, zbrisan je bil tudi en moj post

na veliko brisem poste.

<{POST_SNAPBACK}>V preteklosti je bil tudi kateri moj post zbrisan in.

... in se vec postov, ki so bili 'kar izbrisani'

<{POST_SNAPBACK}>

Sicer se pa strinjam z Marso v nečem, če komu ni všeč, naj gre

Cosma se strinja z mano v tem, da je to moj plac. NIKAKOR mi ne daje prav, a se je pac izrazila diplomatsko.

<{POST_SNAPBACK}>Z vsakim se lahko po malem strinjam.
tudi to je diplomatsko.

<{POST_SNAPBACK}>Ko bi vidli kolk ste otročji :o|o:

To je v bistvu diplomatsko, mal na humor kao dejmo obrnit, a ne prav posreceno.

<{POST_SNAPBACK}>forum je Marsin, tko kot lahk sefica lokala osebo, ki ji ni vsec, ven vrze, tko lahk sefica foruma brise.. Ampak je tud res, da so 'forum' ljudje, ki ga sestavljajo...
Tule vidim spet samo potrditev necesa, za kar ne rabimo potrditve - da je pac forum moj.

Forum so tudi ljudje.

Torej tudi Aliana se ne strinja z mano.

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz molčim, ker nočem s tem imeti nič...PIKA.

Tole je tud diplomatsko in tud slucajno ne vidim kakega strinjanja tule.

In se Pomlad nekje (pa nisem nasla):

"sem opazila, da so nekateri clani obravnavani drugace" (*no napisala je tretirani).

Torej, delam vam krivico - in tole tud slucajno ni strinjanje z mano in tud diplomatsko ni.

torej, Piko, kot lohk vidis, se NIHCE ni strinjal z mano.

nekak ste mi pa mal mulast dali prav, da ipak - ja, je pac moj forum, pa se to ne cist. :D ;)

x:)x Ko mamo tolk radi seckanje in analiziranje in posamezno citiranje.

cele slike pa se vedno nihce ne vidi. In je tud ne bo. xyesx

Picasso

Krokodil, hvala za odgovor. xsrcx

Zaobšel si sicer moja 3 vprašanja, a tako ali tako ne bom več na ta način iskal odgovorov.

(P.S. Marsa, ali si nisva rekla, da bova nehala med seboj?) x;)x

x:Ox x:Ox x:Ox x:Ox x:Ox x:Ox x:Ox xnckrivx xnckrivx :O: :O: :O: :OO!: :OO!:

pa to ni res!

sem hotela it malo pojamrat, kako je v šoli tako napeto, včeraj sem morala intervenirati pri treh pretepih, eni razbiti šipi, izbitem zobu in preščipnjeni nogi...

nekaj je definitivno v zraku...

saj bo bolš, upam...

.. da tudi tukaj

Se strinjam Lia in moje izhodišče je nekako tak, da je res škoda časa in energije, ker je veliko stvari lepih za početi v življenju.

Samo, ko se tega zavedamo, ponavadi, ko koga izgubimo :V: ...ljudje :xx!:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja je bil zbrisan kakšen moj post, ampak sem razumela, kar je bilo v nadaljevanju tud pojasnjeno... in bila hvaležna za to... ma Piko rada berem tvoje prigode, tule pa prav drezaš...

O, Mili, te pa dolg nisem videla, aja, ja seveda, otroke sem pozabila omenit (zivali mroda sem in res je Mimi po vec letih 'oznacila' tamle nekaj, zelo v blizini mojih novih cevljev, a k sreci ne katastrofalno v blizini)... ja, cist shtala mora bit v solah, ubogi otroci in ubogi ucitelji. :|| :palec:

*selene, saj je vseeno, saj vem, ti si pac hotla rect cist nekaj drucga, totalno mi je jasno, ampak v tem kontextu je bilo pa tako, tako se lohk to vidi.

In ko tam recem freeju (ali komurkoli), da njegov post ni bil izbrisan, mi jasno ne verjame, ker - brisem poste. :|||

In ker se po forumu valjajo trditve, da jaz berem OSe, se lohk pac tkole sklene, da berem OSe.

In ker se govori, da benam clane (benana sta bila dva oz. trije v treh letih foruma), dobivam besne OS-e in maile na urednistvo, ce folk ne more gor, ce da so bili jasno zbenani.

OK, jebi ga, ne mroem pac imet vpliva na to, kaj kdo v kakem postu navrze, ker ne opazim nit vsega, je pa skodljivo pac zame. In zaljivo, jasno.

Picasso

Je že treba tu pa tam mal ventile spustit, ja jih tudi dostikrat, važno je samo, da se stvari RAZčistijo, ker je potem lažje dihat, ne pa vlečt preteklost s seboj v tem smislu, da si potem izmečeš v faco vse "kaj pa takrat, kaj pa tisto, ko...???

včeraj sem imela hudo dobro lekcijo z eno gospo, čist službeno zadevo.. v glavnem, spoštujem jo, ker je ženska brez dlake na jeziku. Pove v obraz vse, kar si misli --- in jaz sem si mislila, matr mora ta ženska sladko spat ponoč, svaka ji čast jaz bi tudi

<{POST_SNAPBACK}>sem hotela it malo pojamrat, kako je v šoli tako napeto, včeraj sem morala intervenirati pri treh pretepih, eni razbiti šipi, izbitem zobu in preščipnjeni nogi...

xsrcx xsrcx xsrcx

Zdej sem se spomnila... ko letiš z letalom in gledaš dol to našo zemljico.. gor je vse tako lepo, mirno, spokojno, vse tako PRAV...

kar en tak občutek upanja se prebudi v meni..

zdaj pa že moram šibat,

radi se imejmo, saj vsi plavamo v isti župci:)

Mystica, saj vem to - zate velja kot za selene tamle, ki sem dodala v post (namenoma -da ne bo spet bogve kaksnih sklepov- da ne pisem novih postov pac...). :)

Saj meni so jasne stvari tkole...

POINT pa je v percepciji, ravno za to pa tud gre.

Mili, res je, prav prileglo bi se, vendar ne vem, ce se ne bi skor rajs odlocila za stari dobri svoj elementek (sam jasno, ti si pac zrak). :)

Picasso

Dogaja dogaja ….. dolgčas tle v službu :xx!:

Že cel dan neki kao neki pišem poročil za prakso xrolleyesx

Pa vske tok malč skočm tle gor pogledat … :vio:

xsrcx Tko da lepo se mejte še naprej xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...