free 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 in, a je pomagal --------------hehe sem si že zdej dobr zapomnila... bom kr sabo na sprehod vzela pa ponavljala... pol jih pa sploh ne bom več rabla free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Dej ne derte se tok, k me glava boli!!! Matr, ste eni neuvidevni...hehe Av, av, av, av...mal se sama seb smilm. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Mislim da morš v službi prosit da ti dajo kaj z delat … pa se zmerej nič to ti je biznis Res se prav dolgočasim in čakam da ura odbije 4 . Pol pa malčk do ene prjatlce pogledat pa greva na en sprehod pa tko malčk naokrog… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> in, a je pomagal -------------- neki smo si le zapomnel. sam me je zunej tko prepihal, pa vsa prešvicana sem bla... ni dobr... se bo treba dons zdravi... love it... zabubit v toplo postelco in filmčki.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, če boš tole brala, se boš mogoče spomnila enega mojega posta iz teme "Ples". To je preteklost!Macona, imas pa zelo visoko mnenje o mojem spominu (se dobr torej, da se spomnim ).Super, no vidis, ma ja, brez veze, no vidis, vse je v sproscenosti,. Me veseli! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 letnice da sem rekla? cudno, za letnice niti nimam, cifre splosno, podatke razne pac...In obraze.ne pa tud imena. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz pa prec zacnem plesat, me kar odnese, ne mroem bit pri mir, izkoristim vse, sam da lohk migam.sam da jaz sem riba tu, ti pa kozel. pa je to dost... 'logicno' - ne poznam veliko (pravih) kozorogov, ki bi blazno plesali in tko, ono, do daske, konc, raztur. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa prec zacnem plesat, me kar odnese, ne mroem bit pri mir, izkoristim vse, sam da lohk migam. mene tut kr odnese.....odfrlim ke u musko...hihi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Danes se častim s tavžentrožco je čisto u redu za popit, ni tok grozna, kot ste opisovali. Tako, da sem bila potem totalno navdušena, ko sem poskusila. Sem mislila, da je res gravž :xx!: Želodček še vedno malo po svoje, sem ga peljala na akupunkturno masažo, je bilo prec boljše. Opazila neke čudne fleke okrog oči, upam, da tole čez noč izgine, si ne predstavljam kaj bi to sploh bilo, ampak čudno zgleda Danes dan kupovanja nakita. Kupila darilo za frendico, pa še eno drugo...sami rojstni dnevi, pol sem pa še zase ubodla en tak qulski prstan z granati in biserno matico. Danes, počivanje do večera p.s. Plesat .....oooooooo meni se tudi ful pleše, pleše... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 saj tud jaz. zelo velikokrat ali morda celo najveckrat... sam ni to nikakrsen pogoj, to hocem reci, sem tak tip (*migajoc )...In prec se lohk sprostim, ceprav sem mroda tud jaz prvi hip zategnjena in tud - na kar vse jasno tud ne plesem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hehe pr men si zadela u piko zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hehehe zlomči.... res maš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Strelec - zelo rad pleše, mogoče celo klati okoli sebe in koga udari. mega tole, Macona!!! (*sam da nimam glih zadrzanih gibov, sam tud strelc nisem ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oven - preneroden, ples je bolj šport in rivalstvo..Ne ne, to pa nisem jaz Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 o zadrzhanosti bi se sploh dal kako recht.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 Oj, Cosma, sploh opazila nisem, torej imas tavzentrozin krst za sabo?! Pih. In ok se ti zdi? Pih pih! me veseli, da je boljs. a ni no, mega, tavzentka? Aakhut, a ne midva ki sva bolj zadrzane sorte, pa lohk pleseva sam v paru, ono, a gres plesat pa to? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 tekne Tavžentrožka, se kr nalivam. Jaz sem skos mislila, da ti šnops piješ s tole tavžentrožo aja pa na vrečki piše, navadna tavžentroža, pol sploh ne vem če imam tapravo a je kaka nenavadna tavžentroža še al kaj? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 ne pardon, centaurium officinalis morda... Sem ti se hotla rect, sam to je caj, pa se spomnila, da v lekarni bi najbrz tudi dobila - caj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Centaurii herba, zel navadne tavžentrože. -uradno ime upam, da tudi tale moja zadane, kot je treba Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut, a ne midva ki sva bolj zadrzane sorte, pa lohk pleseva sam v paru, ono, a gres plesat pa to? pa bohnedej, de je prevech svetlo pa velik folka okol.... midva zhe veva kuko je treba de nama je ushech zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 saj je pravo, Cosma, herba, pac zel (officinalis, pac navadna, saj je to to), da je cela zel najbrz - to pa je itak vedno, jasno da je prava.svetlo bezh rjavkasta s par rdecimi -mal na viola- 'zdrobljenci' zraven.To je taka bilka s cist mejckeno rozico rdeckasto gor... tak mal 'palcast'.Pa grenko, ne mors zgresit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa bohnedej, de je prevech svetlo pa velik folka okol.... midva zhe veva kuko je treba de nama je ushech zlomk Hm?Nisem cist rpepricana da stekam? Res pa da ne maram prevec luci na seb (mogoce sem ti s tem tezila kdaj ko si luchkal). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Mal cudne stvari se mi godijo danes.. ne vem cist tocno kaj naj in kako in me to ze cel dan spremlja.. te misli.. Kaj, naj poslusam sebe in svoje instinkte najbrz.. bom poskusla.. Drugac blo spet prav fajn na faksu, smo Lorco obdelovali In muzko poslusali, z njegovimi teksti.. Zdaj sem si pa dala flamenko CD not, od Camarona in se jaz mal poplesujem tlele O plesu in levih.. hja, jaz ne plesem prav rada.. mislim, uzivam gledat plesalce in to, se pa tezko spravim, da bi sama kaj.. sploh ce je se kaj folka zraven.. ce ze plesem, pol takrat, ko sem sama.. al pa ko me res potegne.. Hehe, tle mi se pijaca ne pomaga, da bi sla plesat Koncno uspela dobit en zrel mango v trgovini, sem si naredila zdajle velik kroznik mango-pomaranca solate.. za malco... njami! v glavnem.. ful cudni dnevi.. ampak se drzimo, a ne? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. Hehe, tle mi se pijaca ne pomaga, da bi sla plesat a daj ga lomit, tega si pa ne bi mislila, sem bila ziher, da ful pleses in to - lev vodnar.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hehe, da mal pokvarim statistiko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts