Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

pajade!!! :sick:

Najlazje!!!!!!!!!!! :wOOt:

Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! :O:

arbajt, garanje!!! :xx!: x:o)x

x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>pajade!!! :sick:

Najlazje!!!!!!!!!!!

Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!  :O:

arbajt, garanje!!!  :xx!:  x:o)x  x:Dx  x;)x

:vragec:

ja....ok...no.... :inocent: :inocent: :inocent:

amapk REZULTATI!!!!!!....ti so pa zavidljivi x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Oj, Cosma, sploh opazila nisem, torej imas tavzentrozin krst za sabo?! x^x Pih. ;)

In ok se ti zdi? Pih pih! xcheersx

me veseli, da je boljs. :palec:

a ni no, mega, tavzentka? x8Dx

Da še jaz dodam piskrček x^x , hvala Marsi in Lf-ju, spoznala to čudežno zel :eek:

S tavžentrožo sem se namreč rešila peklenskih bolečin vnetega mehurja :palec: xokx xDDx , ma častna reč; že ena šalca tega čaja ima moč 2. spasmexov :eek: :palec: :palec:

No, drugače pa pridno in brez goljufanja že skoraj dva meseca furam tisto Tinkino kuro za mehur x:)x . Samo da sem zlato rozgo morala zamenjati za preslico, ker me je po rozgi dajala zgaga :eek: .Pa kapsule brusnic goltam.

Drugače pa brez preslice in tavžentrože mi živeti ni!

Toplo svetujem- sploh če ste goreči častilci (uživalci ) Velike noči.

Če se boste v prihodnjih dneh na veliko mastili s pirhi, šunko s hrenom in blagoslovljeno pinco, si ziher pribavite tavžntrožo, kimelček in janež, da si boste čajčke kuhali :vio:

Ruby Popuje

Najlepša hvala vsem za skrb za mamo.... se je do zdaj obrestovala.... xsrcx Sem jo šla danes obiskat, izgleda fajn, zdravniki so rekli, da bo lahko šla jutri domov, če ne bo hujšega... :2src: x:)x

Jaz pa sem popolnoma zblojena, nič mi ne paše jest, pojedla danes skoraj nič :xx!: , ničesar ne dojemam kot bi morala, kot da sem pijana al kaj takega.... sem poizkušala prebrat, kaj se je vam dogajalo, pa ne morem.... zmanjka koncentracije.... čisto iztrošena... zato se opravičujem vsem, ki ste mi pošiljali OSe in niste dobili odgovora.... ne morem.... :nuke:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Matr, spet en čuden dan xrolleyesx

Težak in naporen v službi... preveč dela, tečen folk, pa še programi miso delali, kor bi morali (očitno Merkur na delu)...

Za povrh me je začelo še črvičiti v želodcu (bemu Cosma, da mi nisi telepatsko kaj poslala x:o)x ) in nabijati v glavi :U: ... dobro, da ste me spomnile na tavžentrožo x:Xx

zanimivo tole o plesu... kot riba/strelec/dvojček bi morala biti car na podiju, pa sploh NE MARAM PLESAT, sem čisti les... saj sem v oni temi o plesu nekaj o tem...

Ribica in mami... xcrossfingx xupx :detelca: :detelca: :detelca:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

he he, pol bos pa zabuboslava x:Dx :vio: :wOOt: :P

xcrossfingx

--------

x:Dx  :palec: neki smo si le zapomnel. sam me je zunej tko prepihal, pa vsa prešvicana sem bla... ni dobr... se bo treba dons zdravi... love it... zabubit v toplo postelco in filmčki.... x:px  :palec:

Coccinelle :wOOt: kwa zdej to ti men? Nisem ti nič pošiljala, mene je črvičilo od gobove rižote, po vsej verjetnosti, pa me je Astra vprašala, če mi jih je mož kupil :sniky: pa v bistvu ni, sem jih sama.

Tko, da tale črvičenje nima nič z mano, vsekakor dobiš pa pobožkota x:Xx pa naj čimprej mine.

Zdaj sem tudi jaz postala častilka kulta Centaurii herbe ali po domače Tavžentrože, pa to ni šnops ampak čajček. Meni je ful dober za piti. Ne vem kaj so vsi jamrali, da je grenko ko hudič. Sicer pa so meni taki bolj grenki okusi všeč. Probajte nerazrečene kapljice grenivkinih pešk....temu se reče grenko in nekaj takega sem tudi pričakovala.

Če bo kdo barval pirhe, sem danes izvedela, da se dobi lepa rumena barva, če jih kuhamo s kamilcami.

Hvala vsem za pobožke, lepe želje in OS x:Xx

Katja xcrossfingx :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja? Spet tavžentoroža x:Dx :vragec: x?x

Mislim, da bodo pri nas kar čebulni pirhi. In pobarvani z voščenkam, ter tistim topnimi barvicami x:)x Čebula, pa deteljice, ali druge narezljane travice pa bodo fajne pisanice..

V bistvu bi jaz ful živih barv tole imela..pa ne ve vem kako priti do naravno rdečih(z rdečo peso nemara???) ali vijola oz. modrih

Moja boljša polovica se pred kratkim vrnila domov(s Kroejša x:Dx ) ga niti prav pogrešati še nisem utegnila x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

morgen...nacht...jutro...dan...ma jebiga...bohdej x:Dx

dons blo izjemno...u K4 x:)x

zlomk rolu musko....spet x:)x x:o)x

celo historio....tko rekoch od john Cage-ja....do dons....vse x:px

programc me hoche met za residenta... :onfire:

kul....sem za x;)x

itaQ x:Dx

zej grem pa spat....de bom jutr spochit

pa lohk marso osvetljeval x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>he he, pol bos pa zabuboslava  x:Dx  :vio:  :wOOt: :P

xcrossfingx

--------

hihihi... ma sej sem res spala in spala in spala.. sem se zbudila tko k ponavad po... 7 urah... pa so lih vsi začel vstajat... pa sem šla še mal... še 2 ure doštukala... fantastišn.

katja :palec: :hepko: :hepko: xsrcx juhuhu! sam da je vse oki doki! x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

tale tavžentroža se pa res dobr sliš. a to greš v lekarno pa rečeš tavžentrožo? kok pa košta? zih pomaga prot tem menstrualnim krčem. dons sem se zbudila po 5 min mi je slabo ratal od bolečine. pa mi ni lih da bi ketonale jedla :xx!:

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro vsem...ups...dan pravzaprav...sem spala danes tako, na obroke...glava še zmer čudna od teh smotanih sinusov. sem prejle nekaj okol štancala in hodim ko kuglca za fliper. čist mi je center za ravnotežje zje* :vragec: ...sicer pa ok...če so sam rahle fizične težave, se vse še da prenest x:Dx

coccinelle... x:Xx ...pa cosmici tud x;)x

katja, lepo, da je z mamo ok xsrcx

aiwa :palec:

celo borism je tle x:px

dež dež dež dež dež...pa neke rastlinice kukajo iz zemlje in prve narcise so začele cvetet...kosi imajo pa svoje koncerte vsako jutro in večer...fajn poslušat...se mi zdi, da bo po temle dežju kar na lepem vse butnlo ven pa cvetelo kot noro...pa smo le dočakali pomlad xcivx x:px

mejte se...vsem x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Aiwa, tavžentrožo se da kupit povsod, kjer prodajajo zelišča.... za lekarno ne vem, jaz sem jo kupila na glavni tržnici, Marsa pravi, da jo imajo tudi pod Maximarketom.... :palec: In res pomaga, jaz sem se držala Marsinih navodil, piješ direktno v boleči predel (če veš kaj mislim no x:o)x ).

Mami je doma! xsrcx Ampak je žal ni mogel prit iskat brat, mene pa ni dobila na telefon.... je potem mojega dragega klicala.... jo je šel on iskat, čeprav je iz nočne.... :sori: xsrcx ...mi je ful bad, da smo ga obremenjevali tko... :o|o:

Še vedno mi je slabo, še vedno mi hrana čisto nič ne paše, kar me malo skrbi, da si ne bom pokvarla želodca... :xx!: :o|o: ......psiha...... :o|o: :xx!:

Ampak sem pa dobila KONČNO! :wOOt: odločbo od mestne občine LJ za štipendijo izpred treh let, ko mi je niso priznali, čeprav sem bila do nje upravičena... no, zdaj so šli še enkrat ovrednotit moje dosežke.... ugotovili, da imam prav... x^x in mi bojo izplačali štipendijo za eno leto.... x8Dx x8Dx x8Dx Zahvala gre itak mami.. xsrcx ....ker je vlekla naprej in vztrajala... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_hug.gif

Aja, Marsa, si mela neke preglede ne.... pa je blo ok... d best! :palec: :palec: x:Xx x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

še eno uro, samo še eno uro zdržim, potem pa tud če...

pa sprehod mi popoldne odpade...

sem pa moja mamičko razveselila navsezgodaj zjutraj...

pobože vsem ki jih potrebujete

Katja super za mami x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Da še jaz dodam piskrček x^x , hvala Marsi in Lf-ju, spoznala to čudežno zel :eek:

S tavžentrožo sem se namreč rešila peklenskih bolečin vnetega mehurja :palec:  xokx  xDDx , ma častna reč; že ena šalca tega čaja ima moč 2. spasmexov :eek:  :palec:  :palec:

x^x x8Dx :palec: :palec: xsrcx ZAKON! xyesx

me veseli, da ste si ubodle, ker - mega skratka, no.

Rubyslava, saj jaz se bom pa teb imela za zahvalit za gnila jajca. ;) :P

Podam v 'Nasvete' enkrat. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Najlepša hvala vsem za skrb za mamo.... se je do zdaj obrestovala....  xsrcx Sem jo šla danes obiskat, izgleda fajn, zdravniki s
:palec: :palec: :palec: x8Dx xsrcx

Dbest, ves kok smo mislili na vaju!

Kaj se bos opravicevala, kdo pa hoce kaj nazaj, saj je vsem jasno, kul ko prides semle referirat, saj to je dovolj. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

zanimivo tole o plesu... kot riba/strelec/dvojček bi morala biti car na podiju, pa sploh NE MARAM PLESAT, sem čisti les... saj sem v oni temi o plesu nekaj o tem...

eh pa kaj je zdaj to, a bom na konc edina riba, ki plese (pa se jaz ne tipicna)! Dajmo mal... :hepko: xmusicx

<{POST_SNAPBACK}>

Zdaj sem tudi jaz postala častilka kulta Centaurii herbe ali po domače Tavžentrože, pa to ni šnops ampak čajček. Meni je ful dober za piti. Ne vem kaj so vsi jamrali, da je grenko ko hudič. Sicer pa so meni taki bolj grenki okusi všeč. Probajte nerazrečene kapljice grenivkinih pešk....temu se reče grenko in nekaj takega sem tudi pričakovala.

:palec: :palec: Dbest!! x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

*sem mroala v dveh rundah...

<{POST_SNAPBACK}>Ja? Spet tavžentoroža x:Dx  :vragec:  x?x
x:o)x x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>(ne bomo zdaj razpredal, kdo je kupil gobe)
x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

programc me hoche met za residenta... :onfire:

kul....sem za x;)x

itaQ x:Dx

:palec: x8Dx
de bom jutri spochit, pa lohk marso osvetljeval x:Dx

x:o)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

tale tavžentroža se pa res dobr sliš. a to greš v lekarno pa rečeš tavžentrožo? kok pa košta? zih pomaga prot tem menstrualnim krčem.

Ja, proti VSEM bolecinam, krcem na VSEM predelu zelodca, trebuha, zenskih organov... Stane kaj jaz vem, po mojem med 500 in 1000 sit ali manj.

<{POST_SNAPBACK}>

Mami je doma! xsrcx ...

...

Ampak sem pa dobila KONČNO! :wOOt: odločbo od mestne občine LJ za štipendijo izpred treh let, ko mi je niso priznali, čeprav sem bila do nje upravičena... no, zdaj so šli še enkrat ovrednotit moje dosežke.... ugotovili, da imam prav... x^x in mi bojo izplačali štipendijo za eno leto.... 

Heeeeeeej!!!!! x8Dx :palec: :2src:

Prima se izteka zate, vidis, mega tud za stipendijo!!!!! :palec:

(* pa ful dobro stekas ti tole, 'direkt v bolecino' da pijes, to so te moje fore, in me je rpesenetilo, ko si ti prec postekala in ocitno tko furnila in zdaj ti mahersko reces tole, nad se mi zdi!!! x^x x:Xx

No to je pa ves forum vesel (da znas ti tok dobr pit v bolecino x:o)x x:px x;)x). xDDx

Pozdravi mamo. :palec: :vio:

Picasso

katja :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: jupi! no da še pr nas eno zmago nardimo pa je :palec:

amis... veš kok je zvončkov pod našim balkonom.. iiiii k sem bla mejhna, oz. mlajša... hehe... tko ene 15 let nazaj sva jih z mami sadile... pa to po moje ene 5 vse skupi... zdej jih je :2src: fulllll ... kok je lepo... pa sploh nisem opazla, k ne hodim več na balkon kadit... hehe....

kjul! tole tavžentko si bom pa omislila... :palec: zdej že dost dolg poslušam o njej...čas da grem v akcijo. sej drugač nimam lih nobenih bolečin, ampak menstra me pa čist ubije vsakič. k bi me z nožom rezal. pa mam ketonale... pa so mi toookk fuj.. k so res ful škodljivi... bomo zamenjal x;)x

no, zdej ste pa še mene okužli s to tavžentko...po moje si jo nabavim takoj ko grem ven.. x:Dx :palec:

zvončkiiiiiii...uau...ful lepo...a ni fajn, aiwa, ko vidiš kolk jih je pol več.... :2src:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aja, amis, tebe sme pomotoma skenslala, ko sem citirala (ko sem morala delit v dva posta) - ful si lepo opisovala tole vzdusjece. x:Xx :palec:

Bejbe- TAVZENTROZO MORS MET DOMA!!!!! :att:

(pa preslico, rman, kamilce, bezeg, meliso in meto, sipek...)

Mi jo imamo vedno doma, od mojih otroskih let, kadarkoli je kaj bilo, sam tavzentroza.

Mislim ker ne sam da je bolj zdrava kot buscopani, spasmexi in spasmo cybalgini, BOLJ POMAGA! ne mors verjet.

Evo vam zdaj, cist vsaka, ki je probala, od tedaj dalje prisega.

Ce niste men verjel, boste pa zdaj njim. ;) x:o)x

Pol je pa fino, ko tolk potenciramo grennkoto njeno, ker pol sploh ni tolk, a ne Cosma. ;)

Ja, grenivkine pecke, to je tud grenko.

Cosma, a se ti da 1x napisat, za kaj so vse tele kaplje grenke?

xscratchx... hm, ce ni tinka ze nekoc nekje tegale opisovala... joj, kje bi pa to bilo....

se spomnim najbrz... me zanima, sem pomislila zadnjic, evo tole je zame. pa sploh ne vem zakaj. xDDx

Picasso

bezeg, šipek, kamilce, meto... to zih mamo... hehe še tavžntko rabmo. bom zrihtala... hehe po moje bo tud mamici ful pomagala ma tud ene bolečine v kolku skoz... x:)x

joj morm na stepper... pol pa glavo umit...

aja hehehe amis... matr mi je tud iz glave ušlo... zvončkiiiiiii :flower: :flower: :flower: ful jih je kr tko po skupincah so. kr tko vse belo. pa včerej k sem šla na rožnik.. iiii kok je blo vse vijolčno... k bi en vijolčen tepih položu.... če bi mela kšn fotič bi slikala :2src:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...