Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

xokx Thanx, glej jo, takoj na broju, pa znajdla se v solatki vsejle. ;)

Aha dobr da si povedala, imam itak obcutljivejso sluznico, verjamem, ja, ce se po kapljicah daje, da ni tko... blago pac.

Kok pa stane? :8):

p.s. Katja, joj, thanx, ko si uspela se name mislit, lepo od tebe! :palec: x:Xx

Ja, vse je v najlepsem redu, tud ultrazvok so mi nardil. xyesx

Sem vprasala, ce je mena, je rekel, da ne.

Sem rekla 'kako pa ves' (kako clovek pac ve)?

Pa je rekel - 'vidim'. x:o)x

(kot da sem ga tikala).

Nic ni. premaknjena menstruacija (baje se statisticno vsakii zenski 1x letno to zgodi).

In tud raka na prebavilih nimam. xyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jp...to sem čakal...da vse zacveti...pa taka sočna zelena barva frišne trave... :2src: x:px ...pa zrak k diši...od tega se mi čist strga x:Dx ...kot bi se priklopla na 220 x^x

marsa, men se zdi, da nisem tavžente probala že prej sam zato, k se mi je zdelo, da je podobna tistim grenivkinim kaplicam...to je pa res GRENKO...groza in strah. ena moja frendica k je čist zmešana na grenko, jih pije kr tko...in njej ni to nič...pišuka, k bi vodo pila....ampak, da ne zabluzim, hotla sem te vprašat, če se ti da še nekrat napisat, za kaj vse je dobra tavžentka?

no, zdej grem pa še mal tistih grenivkinih pečk popit. bo ziher dober razkuževalnoantioksidantski efekt na tele moje sinuse pa to... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, za vse tezave na predelu zelodca, trebuha, prebavil, zenskih organov... za bolecine in za krce.

Pripravis jo pa tkole:

Tavzentrozo das v MRZLO vodo in stojis zraven, dokler ne zacenja mal vret. Potem ugasnes. Pustis kakih 10 minut, precedis, spijes POCASI - po pozirkih - direkt v bolecino, kot je dbest povedala tamle Katja. xyesx

In to je to. garantirano v roku najvec ene ure (navadno pa prej) mine tezava ali se vsaj ful omili.

Razen ce ni kaj... hujsega, ampak do zdaj je vsem VEDNO pomagalo (imam 41 let in ze vec kot 20 let bezamin prckam s tem in imam tud kaj fidbeka).

Ratas pa pol lacen. Zbuja apetit - tako da ni glih za v postnem cajtu (razen ce pac - nimas teh tezav, krcev AL cesa takega).

*To vse pisem, ker ne dela 'Zdravje' - sicer so vsi caji, ki jih priporocam za met doma, tam - in tud mal o vsakem. xyesx

Se vedno ne veste, kaj je vse gor (LN)?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja.

In pol jaz ful 'PIJEM', ker me enkrat en nino vidi s pol radlerja in drugic en folk s cvickovo bevando.

In se skoz omenjam tavzentrozo.

... pa ta ful pije, si mislite pol :P ;)

Picasso

marsa hvala...takoj po tistem, ko sem napisala vprašanje sem se spomnila, da mora bit opis nekje v eni temi x:Ix ....kar se pa ostalih čajev tiče jih mam pa tko skoz doma. zdej itak kuham kombinacijo koprive, bezga in lipe...je nekam ustrezno za ta letni čas...pa kakšen roibos za vmes...

thx x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz tud najrajs rooibos pijem zdAJ.

Bezga se izogibam v teh dneh, ker ze tko svicam. :)

Bezeg cist cisti. :)

Picasso

ajde, prazniki pred durmi, tole vreme ravno zdaj takole...

eno regratovo solato bi najraje...raje da se ne razpišem kaj vse "bi"

Lepe praznike vsem!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hej, Ribce! :palec:

Katja, pac bos ze, saj imas se raka poleg rib, bos se mal fo sfurala, skrb in nego. :) Lohk ful pomagas, ze z energijo, sploh pa pol se z delom. ;) :)

Stankec, tud teb. :palec:

Pa dober tek! x:)x

Picasso

:vragec:

prebujen ino spochit.... x:)x

samo she sestavit se moram..... x:o)x

in komaj chakam, da mi marsa pride pod luch x:Dx x:o)x

hehehe xzobkox xzobkox xzobkox

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x;)x

haha, kaj se mi je zdajle zgodilo!! x:Dx :sick:

Grem nest smeti (ki jih imam v eni roki), v kos, in hkrati si dam dol uhane, (ker grem v banjo mroda al si pa sam lase umit) z drugo roko.

Odprem kos za smeti in vrzem uhane not. x:o)x x:Dx :xx!:

Ze izbrskala :sick: x:Dx

Picasso

pa kdo si je danes to vreme zmislo? smola! xcivx

Boljši da grem, sn en del tečke zdajle! xrolleyesx

In da boste lepo pofarbali jajčke!!

take in onake... x:o)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

kva sem jaz smotana, dve uri se že spravljam pomit po tleh, pa kopalnico mal spravit v normalnos tanje, pa mal pospravit tko an en dva tri... ma nisem resna, še vedno bluzim.. pa zdejle moram enga tipa poklical ki je že dvakrat zatežil glede naročila, kolk mi je tečno, ker vem da bo še četrtič... ampak pazi to, on meni pove kaj hoče, jaz posredujem naprej, naredijo neki tretjega, potem jaz kličem njega, on reče, da to ni to, da želi tko, jaz kličem nazaj v službo, me šefica napiz..., kva se tip gre, naredijo spet neki, tip zavrne... no da vidim sedaj reakcijo... niso pa tolk da bi se sami med seboj zmenili... in za nameček službo končam ob 12 in koliko je ura...

a vpliva luna name al ne ;)

Sem se skregal z babico... xnckrivx ona more kao vedet en dan preden js vem da bom šou na dejt... ahjajaj... nvem kako je tata to zdržal... ga grem vprašat za nasvet ;) hihi torej v wajdušno spet... na pozno kosilo, da vidim kaj je kaj mamica skuhala :P pa kako sta kaj bratca :) hmal bomo meli ovni v familji rojstne dneve...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>veš kdaj je bila ona zadnjič na dejtu...jo pač zanima, pa tud zato ker te ma rada, domnevam. pejt se zdaj lepo opravičit, če sta se res skregala.  x:Xx :palec:

Osebno sporočilo

DIANA:)

šivjo lunatk :), 23. Mar 2005 ob 15:07

Izbriši objavo Citiraj

SkorajOdvisnik

Group Icon

Št. objav: 665

Član od: 17. Jan 05

oj Aakhut- kako si kaj, midva se še ne poznava- po OSih icon_smile_wink.gif

The signs of Love

Should be as clear

As when you look

Into a mirror.

And, as an image,

Comes to you

Because you're

Merely being you.

user posted image

V adresar

VizitkaOS

Na vrh strani

Izberi mapo:

[ Posreduj OS | Odgovori ]

tkole si to mislila? x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>saj ni bilo namenjeno tebi...ker te maram. x:Dx

sem zgleda ujela Aakhutovo vibracijo, povezala z zadnjim postom, in tko... xrolleyesx  xrolleyesx  x;)x

ja ja....

zej se pa ven mazhesh

sam zato, k bi rada vedla vse tist, de bi lohk po OS-ih naprej meshala golazh... x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx a tko al kaj...

Ej, kaj se mi je zgodil!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad2:

Vroca voda, banja in vse... in se zamasek zatakne in ne morem vec zamasit, vroca voda torej odteka...

Hocem si se lase oprat, ledena voda!!!!

ne stekam, in se tople vode nisem mogla zadrzat.. tko da imam na pol mokre lase, po vroci savni sem se z ledenico tusirala, lase imam pa nekak na pol zajfaste pa mal mokre pa cist ledene.

Jaz pa hotla se ven. :|||

In zdaj moram cakat vec ur!!!, da se voda segreje, mater!!!

Tko da se niti stusirala nisem dobr, niti glave umila. x:o)x

Pa se s sraufencigrom bom morala tam banjo, oni zamasek, resit, ne stekam, kako mi je to ratal.

Kot hruska ki je v viljamovki, kao kako jim je pa to ratal?

Evo tko... cez je zavezano cez pol centimetra. :eek:

No saj se ne da razlozit, sam je cist odstekan.

Tko da zdaj vsa zajfasta z mokrimi lasmi tule sedim. :P

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...