aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a tko al kaj... pejt raj uno soalto za sabo pospraulat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hruška v steklenici raste Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 vem vem... sam zgleda pa odstekan (dokler ne izves), si mislis kako jo kao zbasejo not, in tu je tud kaka razlaga jasno... sam... ej,. kot da bi speljal cez krogce od zamaska, a ves tam na banji, da bi zamasek dol snel z one verizice, ga ovil tam cez ono luknje v banji (odtok), pa nazaj prsraufal zamasek.No tko zgleda. a stekas?jasno da ne. ker je tezko povedat. No recimo kot bi bilo obratno - kot da bi se hruska nenadoma znasla not v flasi na veji, kot da bi jo skoz vrat steklenice zbasal - no tko zgleda - kot da sem cez pol centimetrsko luknjico zbasala recimo 4 centimetrski zamasek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 retro Merkur in jaz še vedno sedim, ok, vsaj posodo sem pospravila pa kuhinjo po tleh pomila... mater sem gospodinjski tip Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 to bo, ja, saj prej sem pa ze uhane v smeti vrgla, .. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 sem brala, to mi je najboljše, pa še cel blok čez okno zija :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 jaz pa posesala, pol pa tele ibunge, najprej tok vroca voda (ki je splloh ne maram), pol pa ledenica... uh sem mislila da me bo kap zadela, se tolazila, da je kot v toplicah, ko gres na oni mraz pol ven. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 jaz pa končno rešla s tem poslom, pismo no, kako je lahko tako tramsta... grrrrr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 ratal mi je odtaknit zamasek brez sraufanja! Prej pa ne! - kot zakleto.zdajle pa grem, da slikam to, da vidte ko je cist odstekan... pol pa tam mal odtikam, pa ipak probam se 1x, pa dost smooth odtaknem. Mah... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 bemu....kolk cajt dons leti pravkar dobu zeleno luch za najem dodatnih luchnih efektou.... (specialno za marso dons) bliskanje bo fantastichnoi....tazga she ni blo u klubu pa nch skrbet, de bo presvetlo to so samo efekti.... blizha se konc sezone....pa treba odvechn dnar zapraut zhljomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 yeah!!! kwa bo dons žur... čutm u kosteh... hehehe... lihkar spoznala mišelko v živo d best. toook sem vesela. ful mi je d best! xrosex tkole zdej pa ne vem kaj nej počnem... bi se mogla na kšn pir dobit... hm bomo takoj poskrbel...polej pa u kinoooo, pa žurrrrrr spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ribuska pij vsaj zelenjavne in sadne sokove! ce cs. kwa bo casha ej a gremo zapit?? ----------..Mami je doma! ..Še vedno mi je slabo, še vedno mi hrana čisto nič ne paše, kar me malo skrbi, da si ne bom pokvarla želodca... :xx!: ......psiha...... :xx!: Ampak sem pa dobila KONČNO! odločbo od mestne občine LJ za štipendijo izpred treh let, ko mi je niso priznali, čeprav sem bila do nje upravičena... no, zdaj so šli še enkrat ovrednotit moje dosežke.... ugotovili, da imam prav... in mi bojo izplačali štipendijo za eno leto.... Zahvala gre itak mami.. ....ker je vlekla naprej in vztrajala... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_hug.gif .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Free, thanks, k skrbiš... ....gremo lohk tut zapit ja!! Sej pol je blo že ok za kosilo.... sem skuhala ful fajn, kok paše kuhat sam, sam določiš količino, pa kaj pa kako.... ma.... res... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ja itak!! sam dolocit kolicino ha ha.. pa potem se vmiru pojest.. tko s obcutkom... vsak grizljaj... -----------Free, thanks, k skrbiš... ....gremo lohk tut zapit ja!! Sej pol je blo že ok za kosilo.... sem skuhala ful fajn, kok paše kuhat sam, sam določiš količino, pa kaj pa kako.... ma.... res... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Juhu, en lep pozdravček tudi od mene. Ej, ma js sm pa mislila, da se vidve že poznata. hehe u bistvu ne... sva skor vsak dan počvekali... sam nikol vidle... zdej sem jo končno vidla še tebe mormo vidt pa smo na broju. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja neki tazga bo treba ja... joj... mi gre že na živce to čakanje... no sej zdej enkrat more pridt keti pome... pa gremo naprej... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja neki tazga bo treba ja... joj... mi gre že na živce to čakanje... no sej zdej enkrat more pridt keti pome... pa gremo naprej... Jz bi šu tut žurat........ pa ne morm....... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 jz bi te drgač takoj sabo vzela... zih bi se mele dobr... se bomo en dan zmenle k boš okidoki. prov? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ah vreme. Nč hudga bo že boljš. Mau se pocerklat, pa mau bubat, pa mau pančkat, lenarit. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> jz bi te drgač takoj sabo vzela... zih bi se mele dobr... se bomo en dan zmenle k boš okidoki. prov? Jaaaaaa Aiwi....... takoj k bo moj vratek boljš....... (upam, da kmalu... še vedno buba....... ) Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 kwa lenart pa panckat, plesat pa zhurat! Glih MObya poslusam, nic ni blo pol, to si ti sam nakladal, Volk, pa da me ni na tem naslovu pa tak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 zurerji... jaz pa delala, bla 12 ur na nogah in vstala ze ob 6h, tko da mi zdajle samo eno hodi na misel.. postelja!!!Uzivajte! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Sej vem, k so mi celice povedale zadnc, da so mi hvalezne za dodatne minerale , pa pravjo tut, da nej se mal manj 'sekiram' za 'gluposti', k si jih sam nardim :xx!: no, sej jst glih ne pijem kej dost... ampak vsaj na kak sokec ---------Free, thanks, k skrbiš... ....gremo lohk tut zapit ja!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kolk dober post!! x!x ---------..in jaz še vedno sedim, ok, vsaj posodo sem pospravila pa kuhinjo po tleh pomila... mater sem gospodinjski tip free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 toplice so zakon!! ko bom velik, bom mev svoje toplice! he he, ti bi lahk pa mela astro-toplice!! tko, da bi bil za vsako znamenje dolocen prostor... , seveda pa bi se tudi menjavali.. glede an aspekte in pozicije, ipd... ---------..se tolazila, da je kot v toplicah, ko gres na oni mraz pol ven. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts