Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

ka pa jest :inocent: :o|o:

x:Dx x;)x

as ti tut u lukno padu?

--------

hehe u bistvu ne... sva skor vsak dan počvekali... sam nikol vidle... x:Dx  x:Dx  x:Dx zdej sem jo končno vidla :2src:  xsrcx še tebe mormo vidt pa smo na broju. xokx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Torej... danes bla pridna.... pomoje mi danes mami prvič ni zatežila z učenjem.... mi je veliko ljubše, če mi reče (kot danes), da si bom mogla več časa vzet - zanjo. xsrcx

Joj jutri jo bom mogla peljat na onkologijo.... pa nisem vozila že.... huh..... 5 mesecev.... upam da ne bo kej narobe.... xcrossfingx

Zvečer gledala The Green Mile na HTV po priporočilu nekoga.... x:)x Fajn muvi. I like it. Pa spet sem po telefonu čvekala.... xrolleyesx x:Dx x:Ix :palec:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Sej vem, k so mi celice povedale zadnc, da so mi hvalezne za dodatne minerale  x:Dx  x:Dx  x;)x , pa pravjo tut, da nej se mal manj 'sekiram'  za 'gluposti', k si jih sam nardim  :xx!:  x:Dx  :vio:

no, sej jst glih ne pijem kej dost...  :inocent:  ampak vsaj na kak sokec  x:Ix  x:Ix  x:Dx  x;)x

---------

:palec: :palec: x;)x x:Dx x^x x8Dx

:vragec:

bila pa megabombastichna muzika.... x:)x x:)x x:)x

ljudstva seveda ni bilo kdo ve kaj...pa to smo vajeni :vio:

ko ni kravarije je klub prazen.......krave le zbirajte se....techno&R&B....fuck it

zlomk.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tkole, za menoj tibetančki, sprehod, tek, vmes sem nabrala še male dodatkov za jajčka ;)

kako sem jaz pogrešala naravo in jutranji mir, bom tole spet prakticirala med vikendi...

lepo praznično soboto vam želim xsrcx

Tudi tebi Selene, eno prijazno praznično soboto.

Midve s hčerko se pripravljava na peko kruhkov, da bo praznično vzdušje zadišalo tudi pri nas.

xrosex

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Jaz pa včeraj že pofarbala pirhe (pa ne s šminko) in potička je že bila pečena, ko sem uspela prispeti na mesto zločina.

No pa saj je danes še veliko dela s pripravami za **veliko soboto**, ki jo bomo uprizarjali danes.

Včeraj srečala, očarljivega lunatika. Hja punce, ko bi ve vedele, kaj se vse skriva za raznoraznimi nicki x;)x pa ne bom preveč reklame delala, da ne bom izpadla iz konkurence x:px

Pa hvala še enkrat x:Xx

Pa seveda, vsem želim obilo lepih nehoresterolnih pirhov, dišeče dietne potice in varovalno šunko x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>ka pa jest  :inocent:  :o|o:

x:Dx  x;)x

as ti tut u lukno padu?

--------

x:Dx x:Dx hehe ja solči... se bomo mi tud kej namenl... hehe sam k si tak NE pivec... jz pa tko rada pivo pijem... hehehe x:Ix x:o)x x:Dx

br jutr glavo mam k avion... pa mi ni čist jasno od česa. jasno sem s pijačo betonirala... sam...to ni lih ta najhuj... morm dat kšn dan čez...sploh dan s polno luno.. k ni nč tko k se zdi... zihr... ma ne vem... grem nazaj spat. hehehe x:)x x:)x naj bo en krasn dan... :vio: xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Yes, ratalo brez kakršne koli škode.... xsuperx ......vožnja namreč.... x:Dx x:Dx x:Dx

Ampak želodec in trebuh..... :xx!: :xx!: :xx!: Sem se ponoči zbudila od bolečin..... še vedno ni kul.... :C:

Uhh... mal me glava boli. Dam prisla okol pol sedmih.

Izgubila uhan, skor spet izgubila jopico, frend jo je pol nasel zame.

Aakhut me ni kaj dosti osvetljeval, ker je naneslo, da sem plesala na drugem floru, sem srecala frende, cist slucajno.

No pol sem se pa se na metelkovo mal odrolala...

Ful sem plesala jasno, no zdaj sem pa mal zmatrana.

Pa mal mam velko glavo.

Dons gremo pa k 'tasci' na kosilo.

Mejte se! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ampak mora bit pa ruta, Macona? xDDx

Aja saj res, srecala aiwo in keti (ki sem jo prvic videla v zivo, lustna punca). :vio:

Sam sam v zacetku, pol se nismo vec srecal.

Shit ko me mal glava boli, v K4 sem pila vino, na metelkovi pa pivo. :||

Pa najbrz zato. No saj sem sam enga, sam je bil se topel, bljek.

Komaj cakam juho. Pa zelje al kaj ze bo, jes. :)

Bi bilo fajn v trgovino se spravit, da ne bom brez vsega ostala, pa se mi ne ljubi.

Kaj bi mi pasala ledena radenska, sam je ni, pesin sok pa mi ne disi zdajle. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa tko vesela x:)x Frendici prisli iz Nove Zelandije, zdaj se bo lajf zacel x:)x

Se spravljam mal pospravljat zdajle, se mi se ne da domov k starsem hodit.. bom sla pol, proti veceru.. Cakam, da se skuta odmrzne, bom nekaj spekla, da s sabo nesem..

hmm.. :inocent: v bistvu prisla vprasat.. danes je ze praznik a ne? So trgovine vecinoma zaprte?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Vceraj spoznala aiwo!!! :wub: :hepko: :hepko: Upam, da jo kmalu spet vidim!!!

Bila zunaj z xsrcx , potem pa zadnji hip odlocitev, da ga bomo zazurali celo noc in hopla na metelkovo, kjer je blo hudo dobro, spoznala nov folk, tak da je bilo res lusno. Fotr pa mat sta bila vsa presenecena, da sem sla tok zgodaj zjutraj iz ljubljane ( sta mislila da sem prespala) in sta mi utrujala ce sem ugasnila vse luci ( ker ponavadi jih ne), ko sem pa povedala, da sm direktno iz metelkove, sta bila pa kar tih in se sam zasmejala xnckrivx

Anyway, aiwek d best si x:Xx

Ribica, super, da se ti stvari urejajo :palec: x:Xx Za zelodcek in mami pa xcrossfingx

Pa vesele praznike!( ce jih praznujete)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem si hotla dat kako naspidirano muzko gor, mal za migat... (ko ste me ze pripravli k razmisljanju o plesu x;)x )

pa ugotavljam.. da pravzaprav nimam nic takega... take dance muzke..

hmm :ermm:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

morgen... x:)x

vreme je odlichno x:)x x:)x

prou pashe....de she sonce ne sveti x:)x x:)x

lahkotno, dezhevno, zgodnjepomladansko.....tralala x:)x x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hehe

zdele bomo pa mal marso narajcal x:px x:px x:px ....pa she kerga che che:

BLACK SUN EMPIRE (BSE Recordings / NL)

Markoman (G2 Rec., Cell Rec., Illegal kru, K4)

PlankTon (Illegal kru)

Tsunami (Sea of green)

Mc N’ToKo (Moveknowledgement)

Vizualije:

Barbato Kanak + Salsaman

Labs Of perception:

Naveen (AD, labs Of Perception, K4)

Cu (AD, K4)

Info:

Enim ime, ki je skovanka iz Vojne zvezd, pove vse. Za neredne obiskovalce Digital dogodkov kolektiva ILLEGAL pa sledi vabilo na odkrivanje novih, čudovitih svetov drum and bassa.

Trije Utrechtski mladci v svetu drum and bassa sijejo šele kratek čas, njihovi izdelki pa širijo obzorja junglistom, ki se redkeje zvijajo na tehnaške ali trenserske odtenke elektro palete. Toda fantje s pogonom na bas skozi svoje izdaje, mikse in nastope potrjujejo mit o Temnosončem kraljestvu, ki je odraslo ob poslušanju izdaj založb Prototype, Virus in No U Turn.

Že pred ustanovitvijo svoje založbe BSE Recordings so z demo posnetki pritegnili pozornost velikih DJ-jev in producentov kot so Trace in Bad Company ter na legendarni založbi DSCI4 izdali EP Smoke, ki danes sodi v izobraževalno gradivo mladih rodov. Razcvet z lastno založbo, na kateri so izšli hiti kot The Rat ali The Sun (slednji v sodelovanju s Concord Dawn), pa je bil popoln ob lanskem izidu albuma Driving Insane, v katerem razvijajo futurološki tech-step in si komadi sledijo kot temačna saga, zrasla na razvoju sodobnega, kreativnega in zvočno bogatega drum and bassa.

Fantje, ki jih sicer redno vrtijo veliki kot Ed Rush&Optical in Pendulum, so novembra zagnali svojo novo, že drugo založbo Obsessions, pri nas pa bodo predstavljali svoj prihajajoči album. Glede na dejstvo, da precej radi izvajajo vojno zvezd na plesišču in da radi nastopajo prav po vzhodnoevropskih prestolnicah, se obeta vrhunski Dungeon, na katerem vas bo premikal še ILLEGAL kru z Markomanom in PlankTonom, v K4 pa se bo prvič predstavil tudi DJ Tsunami, zato tisti, ki ste željni novega vetra, poskrbite, da boste prišli dovolj zgodaj.

.............................................

hehe

de vidmo reakcijo x:px :vio: :vio: :vio:

Kk pa ves, da nism pivec!? :inocent: oz. kwa pa ce sm!? :vragec: :vio:

----------

x:Dx  x:Dx hehe ja solči... se bomo mi tud kej namenl... hehe sam k si tak NE pivec... jz pa tko rada pivo pijem... hehehe x:Ix  x:o)x  x:Dx ...

Zivci a ne!? :inocent:

K te je blo strah al kwa?? x:Ix

x:Xx x:Xx x:Xx

-----------

...

Ampak želodec in trebuh..... :xx!:  :xx!:  :xx!: Sem se ponoči zbudila od bolečin..... še vedno ni kul.... :C: [/color]

Jst su tut zjutri spat :8):

pa me tut gava buli! :o|o: mal tko cudn neki... pritisk al kwa!?

kokrkol, bo itak jutr bols x:Dx :palec: x;)x

Pozdrav tasco! lahk reces: ej, tasca, free te pozdravla!! x:Dx x:Dx

pol bo pa zih cudn gledala.. tist: Kwa, kdo?? :eek: :inocent:

x;)x

----------

Uhh... mal me glava boli. Dam prisla okol pol sedmih.

Izgubila uhan, skor spet izgubila jopico, frend jo je pol nasel zame.

Aakhut me ni kaj dosti osvetljeval, ker je naneslo, da sem plesala na drugem floru, sem srecala frende, cist slucajno.

No pol sem se pa se na metelkovo mal odrolala...

Ful sem plesala jasno, no zdaj sem pa mal zmatrana.

Pa mal mam velko glavo.

Dons gremo pa k 'tasci' na kosilo.

Mejte se! :palec: :vio:

Ua, cool! :vio: :vio: :vio: :palec:

New Zealand!! :palec: :palec:

Mene tut zanima kako je dol dejansko!?? :inocent:

slisu sm ze marskej, sam iz prve roke je najbols slisat! :palec:

ne, kake so cev dan odprte.

---------

Jaz pa tko vesela  x:)x  Frendici prisli iz Nove Zelandije, zdaj se bo lajf zacel  x:)x

Se spravljam mal pospravljat zdajle, se mi se ne da domov k starsem hodit.. bom sla pol, proti veceru.. Cakam, da se skuta odmrzne, bom nekaj spekla, da s sabo nesem..

hmm..  :inocent:  v bistvu prisla vprasat.. danes je ze praznik a ne? So trgovine vecinoma zaprte?

Hvala vesolju, da se je na moje mile prošnje odzvalo z obilnimi darovi... :2src:

Skor ne spim, še lačna nisem.. :palec: ..energija pa na višku...včeraj mal žurala okol, danes zjutraj pa sem si nakupila belega cvetja...saj vem, da sem pretiravala x:Ix ...sam takooooo lepo je...

na živce mi gre, da je za jutr napovedan dež :o|o: ..jaz pa sem tko lepo pripravila teraso..sem povabila frende na velikonočno kosilo...

danes se moj gospod vrača s smučanja...fajn xsrcx ..sam se mi zdi, da si bo zaželel mal domače scene, mi pa vsi raztepeni okol... :o|o:

Uživajte praznike xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

hehe

zdele bomo pa mal marso narajcal x:px  x:px  x:px ....pa she kerga che che:

hehe

de vidmo reakcijo x:px  :vio:  :vio:  :vio:

xNNx Klin se s klinom zbija.Še ena neprespana noč vabi, sam dons MORAM luči na avtu ugasnt, da ne bo spet veselica s porivanjem in kabli.Živahna je ta 4kina klet od nekdaj. xsuperx xsmokex xcheersx :mex:

xscratchx xscratchx xscratchx Kam to pele??!!

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...