Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 eh, ja ja, saj... .. seveda... *** Pozabila napisat, da se mi je v vidnem polju na avtocesti pojavil svetlozelen micen pajkec... na volanu pravzaprav... v oni 'luknji' volana... tko da sem pomislila, da ne bom zdaj kao pajkca za sreco gledala prevec pozorno, pa odletela s km hudimi kam v kake... neprimerne destinacije... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Je bil oči na kosilu z nami. Z bratom sva super gospodinja.... da bi vse sama delala, pa bi skuhala glih do večera.... :xx!: Lihkar šli sorodniki domov, so prišli pogledat mami... So mi za roj. dan kupli parfum Gucci - Envy me.... yummy.... Pa s sestrično sva se ful pogovarjali, sem ji mal v karte pogledala, pismu, ni vedla točno kaj bi vprašala, je blo kr kompliciran potem..... pa ok... nono je jokal, ko je govoril o noni... pa zaradi mami.... ga je ful ful prizadelo..... (ampak mi je smešno, kakšen pogled ima na vse..... ji, da boš zdrava! .....pa ne razume.... ) Z mojim se spet ne bova vidla..... nekam pogosto to zadnje čase.... pa ja, pač moram bit na razpolago mami, pa če potem njemu ni do tega, ko imam čas.... jah pač..... samo se bojim, da mi zadnje čase to kar paše... ampak je bil danes slabe volje.... ko sva se o tem pogovarjala.... se bojim, da bo kmalu kaj počlo.... In sem ful utrujena od vsega. :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Filetek, wibi vse bo še kul človeka najbolje spoznaš v takih situacijah, spoznanja so dobra - fant bo že razumel Sorodniki....hm, pogrešam jih mal zdej vidm, čist en mičken. Danes pa....LNF dnevnik - uff to je moj sploh ever prvi vpis v LNF dnevnik...hmm, danes je bil lep dan Dost bo za začetek 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kako pa sej piše da si že čist domača... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> (ampak mi je smešno, kakšen pogled ima na vse..... ji, da boš zdrava! .....pa ne razume.... ) Mene je teta vedno silila jest in to z besedami - 'Le jej, le jej, da bos debela pa rdeca'.Brez heca! A si predstavljas?? Zdaj se mi zdi cist odstekano, odkod je to pobrala, no saj se je hecala, sam ona je bila debela, no rdeca pa ne tolk. To je teta, ki je umrla na moj rojstni dan.In ki sme vedno bila jaz kriva, ce sva s sestricno kaj uspicili (pa je starejsa sestricna, no od obeh je bila teta, ni to recimo bila njena mama)... Uh arbajtam napoved... :|||Se dobr da je nisem dala ze vceraj gor, bodo spet shtale najbrz. :\\ Katja, zdaj je pac to, saj bo se dost vsega... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Hihi marsa ravnokar si bla v mojih sanjah (več v temi moje sanje) ampak morem pohvalit maš ful dobro barvo las... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 pha, kaksne stvari se ti grejo sanjat, vis kaj pa hodis podnev spat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 Nc, dost mam... kar nog sploh ne cutim, kar opotekam se skor, tok sem zmatrana, vse mi je ratalo naredit, kar sem si zadala za dons (ker vceraj nas pac ni bilo, pol mi pa sfali en dan).Zdaj pa cist ded, kar lebdim po prostoru...Tamle se je -na htv mensezdi- zacel en film z Nicholasom cageom in grem tja, da polozim telo, jes, da ne tapkam do dveh napovedi! In ta hrana, kar hodim gledat nekaj tjale in jest (glih kar sem mal poticke)... butast... joj kok se je tkole, groza... Uspesen zacetek delovnega tedna vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 sva ze 2, oz. zih nas je se fulllll!! eni pa celo oboje verjetn delajo al pa se kej druzga zravn al pa tretga, pa cetrtga, pa eni sam ucasih, za praznke, pa .... . bla bla ... ----------...cudna sem.. ampak men je en krog z motorjem, al pa en sprehod po dezju.. ful boljsi kot pa svicanje v eni zakajeni luknji imenovani diskoteka... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 evo, sej pravm ... sam ne rect spet, da ponavlam -----------men je oboje dobr. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Joj free kaka faca si ti! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Tut tep!! Ja, tkole se kr pika pika pika pa se leto petelina je jst pa cele praznke skor 0 jedu; no, pac malo, k sm bil bl sam.Razen dans k sm bil na obisku brezveze k utruja hrana... :xx!: ceprou mam pa zdele vec energije tkole fizicno -----------..In ta hrana, kar hodim gledat nekaj tjale in jest (glih kar sem mal poticke)... butast... joj kok se je tkole, groza... Uspesen zacetek delovnega tedna vsem! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kam? -----------Joj free kaka faca si ti! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 OK ni mi ratal vsega nardit, kar sm misla, bom pa jutr...Najprej k zdravniku, pol v lj, pa si na busu preberem, pol vaje. Aja, jutr je Chomsky v CD. Zvecer pa ponoc pa pisem sminarsko, pol bom pa cela zblojen sla na predstavitev... Je ful zanimiva tema, McDonaldisation of society, taka razgibana. Pol napisem porocila za fizko...Tale teden bo pa...fertik servus. Pa se pomlad me razmetava, pa se mal sm nesrecno zalublena, pa se rada bi si kupla kej lepga pa nimam denarja...Aja, na tecaj pa grem zihr. Uno seme se morm posadit... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 ves kdo je faca: 1 duhec k ga mam iz kinder jajcka k ma na glavi sveco in vzdignjeno belo haljico, spodaj pa rdece spodnjice z srcki free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Uuuu.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kwas ti devica ej ---------OK ni mi ratal vsega nardit, kar sm misla, bom pa jutr...Najprej k zdravniku, pol v lj, pa si na busu preberem, pol vaje. Aja, jutr je Chomsky v CD. Zvecer pa ponoc pa pisem sminarsko, pol bom pa cela zblojen sla na predstavitev... Je ful zanimiva tema, McDonaldisation of society, taka razgibana. Pol napisem porocila za fizko...Tale teden bo pa...fertik servus. Pa se pomlad me razmetava, pa se mal sm nesrecno zalublena, pa se rada bi si kupla kej lepga pa nimam denarja...Aja, na tecaj pa grem zihr. Uno seme se morm posadit... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kr dve čudoviti prijateljici sta mi tolk polepšali večer da sem kr mal potegnil hja pol pa luna v škorpijonu in šla mi je struna ampak js brihtnež sem zamenjal vseh 6 strun... hihi zdej pa mam Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Aaaaa El Nino je bubo ... Drgače pa sem si končno lahko ogledal razstavo Leni Riftnschtal. Mislim da priimek ni prav napisan, dobrosaj itak ni tolk važn. V glavnem zanimivo. Mogoče sem pričakoval več, ampak je bilo dobro. Dons pa en dolg sprehod, en krog okrog Blejskega jezera v prijetni družbici. Je treba izkoristit lepo vreme. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 pizdaaaaaaaa....k ne morm spat she prezgodi jst bi zhuruuuuuuu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 zlomkarija pa smo spet v službi.. po enem tednu. joj kok se mi ne da...hehehe... kar je treba je treba. sam tale ura je čist mem. tole se navadit ni lih od muh. čist premal sem spala. pa sem hotla še ful prej ustat. valda da mi ni ratal. no sej ta teden se bom navadla. v petek mam spet en izpit... mene pa lenobca daje spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 smookin good day kitarco uglašujem zdej že 9 ur bemu.... hihi včasih se najbolj preproste stvari zakomplicirajo hihi pol pa novo poglavje v mojem življenju jaja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pha, kaksne stvari se ti grejo sanjat, vis kaj pa hodis podnev spat. ja ponoč sem sanjal pa lepše al kaj hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ma da se te skoz drži. jz mom tud moj optimizem negvat. dons mu bom posvetila velik časa.... se bova mela fajn... pa skupi lepo pozitivno razmišljala... xrosex tkole počas bom šla na malco... da mal poklepetam, k jih nisem toooook dolg vidla... hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 morgen.... sm uspeu spat cele tri ure.... ampak,....dobr.....globoko in z lepimi sanjami zdej pa klele kavica.....pol pa sestank, pa zhurka...aja, ups...sluzhba zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts