Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

He he.. x:Dx zadnc je bla taka guzva u avtobusu, da je mogu se sofer stat!! x:Dx x:Dx x;)x :palec:

----------

To se gre.

Eni imajo tako majhna stanovanja, da svoj ego komaj stlacijo not.... :eek:  :vio:

P.S. A poleti kdaj rises v zunaj ? Resno sprasujem.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Waw!! BRAVO!!!!!!!!! :palec: :palec: :O: :vio:

----------

Hm, kako se stvari obračajo...

Pred par meseci sem tistih nekaj haikujev, napisanih čisto za štos, poslala v oceno... Odziv je bil dosti kritičen, a s pozitivnim sporočilom... zato sem poslala naslednjih nekaj haikujev. In slednje mi je bila urednica takoj pripravljena vključiti v naslednjo številko revije (Letni časi), ki je bila sicer že v pripravi. x:Ix

In zdaj, ko je revija izšla, so začele kar deževati ponudbe... danes sem izvedela, da je celo umetnik iz Japonske, ki riše ilustracije k haikujem (haige), izrazil zanimanje za moje delo... :vio:

Matr... ne dohajam več... čist sm fertik :inocent:

Ja, pa ponudba merkatorja in tus-a x:Dx x;)x

al pa se tega zlo ocutno drzijo tudi ariel in persil... x:Dx :palec: x;)x

sam rpoblem je vtem, da oni zlo prevec nad ornk megasticno ultra pretiravajo!! :xx!:

----------

xNNx Pa kazni za napačno parkiranje :vragec:

Sem se zdaj nekaj ful lepega spomnila.... nonota je ful prizadelo tole z mami..... :C: in je šel en dan na nonin grob.... se pogovarjal z njo.... jo prosil, naj pomaga mamici.... xsrcx ........čez nekaj dni, ko je šel spat.... preden je zaspal..... "......Milko!....."............(nona).............".......je rešeno..... xsrcx "......... xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xrainbowx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:vragec:

hoj.... x:)x

prshou domou pred urco.... x:)x

pa to niam veze... :8):

hotu sm povedat tole:

przhgem TV...HTV1....gostja....neka LILJANA.....ochitno pevka (operna)....bla bla bla....bla bla bla.....na koncu oddaje jo voditelj vprasha, kaj je njena najvechja zhelja....ona se malo zamisli in reche sledeche: "Rada bi se she enkrat samostojno (gospa je na vozichku) sprehodila na Slijeme...in gledala vsa tista chudovita drevesa....GLEDALA....kajti Bogu se moram zahvaliti za ochi ki gledajo in VIDIJO."

koliko je hrepenenja pri velikih po malem, in koliko pri malih po velikem....

tudi to je kozmichno ravnotezhje

grem spat x:)x

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

br jutr...

mal težjo glavo mam dons spet. ehja... x:Dx x:Dx

uh lih zvedla da mam izpit u pondelk ne u petek. sploh ne vem kje sem si zmisnla da je v petek. in pol sem bla že vsa panična da sem se prepozn prjavla. jao! :rolleyes: no pa se nisem. kjul. pa še za vikend se lahk kej učim. tkol zdej bi blo pa dobr da se še mal pretegnem pol pa u službo... zrihtal smo se tko že... B)

en prekrasn dan :D

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>

marsa...hm...za neopredeljene zadeve

Thanx Amis! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

In zdaj, ko je revija izšla, so začele kar deževati ponudbe... danes sem izvedela, da je celo umetnik iz Japonske, ki riše ilustracije k haikujem (haige), izrazil zanimanje za moje delo... :vio:

x8Dx :palec: Cestitke, Cocci, dbest!!! x^x :palec:

(*lohk bi dali pa kaksen link, Cocci in Katja :o|o:)

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa,  :palec:  ...

Najprej mi sploh ni bilo jasno, tile palci, sem mislila da si se zmotila, pol se pa spomnila, da sem tisto napisala in da ti je vsec kaksna slikca sem pa tja (no ena ti je ziher x;)x). x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

Coccinelle pismo, zdej k si slavna se bom važičkala,da te poznam  x^x

x:Dx Ja. x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Mami je danes boljše, včeraj jo je ful bolj bolelo.... kmalu bo dala drenažo stran.... x:)x ....se mi zdi, da se kar dobro drži no. 
Dbest, da se lepo odvija tole! xyesx

Zal mi je za bolecine. Upam da bo vse OK. xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>

mene ste pa ćist zrajcal z umetnostjo...pa spet pesmice pišem... .

wow! kul, pa katero pol tule objavi. x:)x :vio:

A ves da je mene tud nekaj grabilo pa ze ene povezave sem zacela sestavljat v glavi, pa ugotovila, da so zgonjene in pateticne, osladne, brezvezne...

Tko da bom rajs risala. :D

<{POST_SNAPBACK}>... in je šel en dan na nonin grob.... se pogovarjal z njo.... jo prosil, naj pomaga mamici.... xsrcx ........čez nekaj dni, ko je šel spat.... preden je zaspal..... "......Milko!....."............(nona).............".......je rešeno..... xsrcx "
:palec: x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>

... przhgem TV...HTV1....gostja....neka LILJANA.....ochitno pevka (operna)....bla bla bla....bla bla bla.....na koncu oddaje jo voditelj vprasha, kaj je njena najvechja zhelja....ona se malo zamisli in reche sledeche: "Rada bi se she enkrat samostojno (gospa je na vozichku) sprehodila na Slijeme...in gledala vsa tista chudovita drevesa....GLEDALA....kajti Bogu se moram zahvaliti za ochi ki gledajo in VIDIJO."

tudi to je kozmichno ravnotezhje ...

Lepo da te gane taksno. mene tud.

<{POST_SNAPBACK}>br jutr...

mal težjo glavo mam dons spet. ehja...  x:Dx  x:Dx

uh lih zvedla da mam izpit u pondelk ne u petek. sploh ne vem kje sem si zmisnla da je v petek. in pol sem bla že vsa panična da sem se prepozn prjavla. jao! :rolleyes: no pa se nisem. kjul. pa še za vikend se lahk kej učim. tkol zdej bi blo pa dobr da se še mal pretegnem pol pa u službo... zrihtal smo se tko že...  B)

en prekrasn dan :D

4:26. :sori:

Dobra si, Aiwa!!

Dober dan vsem! :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Morning!! x:)x

Sem se hotla pohvalit, da sem ze ob pol 9h vstala, pa vidim tlele Aiwino objavo... 4:26... bom kr tih xredx

Moram si nekak organizirat tale dan, da bo slo vse noter, kar imam v planu naredit.. blago kupit, cevlje dat dodelat, sestank, faks, sestank, vaja, ... eh ja.. so mi vsec taki nasponani dnevi x8Dx Sam soncek mi manjka... :sori:

Katja, lepo slisat, da je z mami OK :palec:

Cocci, cestitke! Hmm.. brala eno knjigo haikujev, ki jo je Dimitar uredil.. pozabla naslov :sori: vezana z rafijo.. v glavnem, ful bila navdusena... :palec:

freeeee, tile tvoji komentarji me pa vedno v dobro voljo spravijo x:)x

Lep dan si naredte! x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ah dej ne serte... hehehe blo je 5.26... sam k mate tako čudno uro klele... hehehe

x:Dx x:Dx x:Dx

ah glede mojih pesmic sem totalno zakompleksana. boh ne dej da kdo kej bere... pol pa če že kdo, bi najraj kr umrla če misl kej skritizirat... tk da... hehe... so sam zame. pa da jz dam mal svoja čustva na papir. x:o)x x8Dx x^x

o boga!! julijana pobožek x:((x kaj pa lahk nardiš da neha?

alianček x:Ix kar je treba je treba...slučajno sem mela mal cajta pred službo x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Waw!! BRAVO!!!!!!!!!  :palec:  :O:  :vio:

----------

Hvala! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Sem se zdaj nekaj ful lepega spomnila.... nonota je ful prizadelo tole z mami..... :C: in je šel en dan na nonin grob.... se pogovarjal z njo.... jo prosil, naj pomaga mamici.... xsrcx ........čez nekaj dni, ko je šel spat.... preden je zaspal..... "......Milko!....."............(nona).............".......je rešeno..... xsrcx ".........
:palec: xsrcbumx xrainbowx

<{POST_SNAPBACK}>.....na koncu oddaje jo voditelj vprasha, kaj je njena najvechja zhelja....ona se malo zamisli in reche sledeche: "Rada bi se she enkrat samostojno (gospa je na vozichku) sprehodila na Slijeme...in gledala vsa tista chudovita drevesa....GLEDALA....kajti Bogu se moram zahvaliti za ochi ki gledajo in VIDIJO."

tudi to je kozmichno ravnotezhje

grem spat x:)x

zlomk

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>

x8Dx  :palec:  Cestitke, Cocci, dbest!!! x^x :palec:

(*lohk bi dali pa kaksen link, Cocci in Katja :o|o:)

Letni časi so prišli ven šele pred enim tednom (na papirju), tako da ni (še) nobenih linkov... svoje haikuje (pa ne samo tiste iz LČ) pa itak po malem pišem tudi v temi HAIKU, kjer sta (bolj na začetku) tudi Katjina nagrajena srednješolska haikuja.

Ko pa bo kaj tudi na spletu, boste seveda obveščeni x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Morning!!  x:)x

Sem se hotla pohvalit, da sem ze ob pol 9h vstala, pa vidim tlele Aiwino objavo... 4:26... bom kr tih  xredx

ja, Aiwa zgodnja tička (pa čeprav eno uro pozneje) :palec: x:Xx
Cocci, cestitke! Hmm.. brala eno knjigo haikujev, ki jo je Dimitar uredil.. pozabla naslov  :sori:  vezana z rafijo.. v glavnem, ful bila navdusena...  :palec:

Lep dan si naredte!  x:Xx

Ribnik tišine? antologija sl. haikuja v 12 jezikih... nisem še utegnila pregledati :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Sem prišla s teka in mi hoče oči požret od cvetnega prahu-mam alergijo na cvetni prah.SRRRBIIIII :eek:
Pobož x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Čakam da dobim homeopatska zdravila.Samo je zanimivo, da me kako leto bolj, kako manj daje. Lani sem bila čisto ok..Mogoče je pa res psihičnega izvora vse skupaj xscratchx

Hvala

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Uf, kolk je ze ura... sem nardila nalogo, prevedla pesmice, zdaj se bo pa res treba spokat...

papa!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Julijana, socustvujem - cimprej naj se ti zrihta xcrossfingx

(*jaz imam tud tole zadnje desetletje, odkar nimam vec kar enih alergij, bolj ali manj mocno, vcasih imam en teden rozhevinast nos)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ni problema bomo zrihtali x:)x Kdaj ti paše bit noseča, bolj ob toplih ali bolj ob hladnih dnevih? x:)x

Joj, kako lepo, da še na to misliš! x:Xx

Sem morala prav razmislit... sam ni debate, bi bla ob hladnih dnevih. x;)x

Pa prosim brez komentarjev, da se morava v katero drugo temo spravit. Temu se zdaj reče dnevno načrtovanje dogodkov in zapisovanje skritih misli... x:px

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

x:Ix x:Ix hvalabogu! ce sm ze tolk cajta kle gor, vsaj koga v mal vesela spravm. :vio: no, vcasih vsaj sam sebe. x:Dx x;)x

v bistvu ce bi mel vsak dan doloceno uro za smejanje, bi blo kr cool!

tko, da bi se fsi mogl 1 uro smejat!! :O: x8Dx :hepko: x:Dx to bi kr fajn sprostil nase dojemanje... in se kaj.. x:Dx x;)x xzobkox

pa pac ni tega .... :C: :V: xnckrivx

Ja, tut tep! pa paz kako vozs!! x;)x

---------

..freeeee, tile tvoji komentarji me pa vedno v dobro voljo spravijo  x:)x

Lep dan si naredte!  x:Xx

:vragec:

morgen.... x:)x

uchas se je pa res problem naspat.... :inocent:

kle neki sosedi ruzhijo....a ne morjo to ponoch pochet, k me ni x:o)x

drgach pa kulsko....ucheri bla muzika za mojo dusho... x:)x

nova elektronika.....improvizacije....liveact.....pa nch folka....k glupci muske ne shtekajo :vio:

hehe...dons pa VJcombat.....bo veselo x:Dx x:o)x x:px

aja...za JUTRI:

concert skupine B A S T

to pa za vse nas stare elektro frike x:)x x:)x x:)x

zlomk x:)x

K4-15let

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Joj, kok mi grejo na živce tile človečki tu na strehi..... mam okno direkt nad vhodom, tko da mam malo terase pod oknom...... ta pa danes že cel dan polna.... ne morem niti rolet odgrnit, če nočem, da mi folk noter buli.... xrolleyesx :o|o: Pa sploh ne vem, WTF delajo??? Vem da je polno vrvi vsepovsod, pa vse do strehe... xrolleyesx So me že zjutraj zbudili... :xx!: :o|o:

Oči bil na obisku.... xsrcx ....ful thoughtful..... je prinesel mami nekaj ful dobrega grozdja.... meni pa darilo za rd..... pismu, mi je že prow bad, kok dnarja da zame.... :o|o: :sori: Dobila eno FUUUL lepo zapestnico..... :2src: Sicer ne nosim preveč zlatnine, ker sem ponavadi še vse izgubila.... xrolleyesx x:Dx Od sosede, ki mi je kot babica, pa ful lep zlat križ...... ful special.... xsrcx Pismu, folk me ma kr rad al kako.... :inlove:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...