Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljeni!

Eno uro sem se vozila domov, ker je groza na cesti. Dez, cudni vozniki, pa se neke ladje vozijo in se moramo skos umikati+polovica avtoceste je zaprta xrolleyesx

Drugace pa vse gut. Million dollar baby je super film! xsrcx Sem bila pretresena, ganjena in v zadrzevanju solzic x;)x Pa se druzba je bila xsrcbumx

Edino kar mi je za danes zal je to, da se nisem dobila z Misty :o|o: !

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

jutro

...pa čeprav vetrovno in oblačno...hm, drugače pa nič novega...

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutrček x:o)x

Bemu, pa res neki čudni dnevi, morm it mal napoved še pokukat. :inocent: Nikak, da se zližem iz neprijetnih misli in občutkov. Pričakovanj. :xx!: Pa kot zanalašč se mi kot mačkoni, ki prežijo na plen, tiho, potuhnjeno približujejo in počas spet naseljujejo vame stari dvomi, neki kurčevi kompleksi, katerim sam v bistvu že dolgo nisem dajal večjega pomena. Nezadovoljstvo. Hrepenenje. Samokritičnost, mogoče pretirana. Kva zdej to, pismu? :eek: :xx!: Namesto bi se veselil vsakega novga dneva, ki mi je podarjen. In ga zaužil. x:px Le zakaj si trenutn tko želim približat nekemu namišljenemu idealu tega kar bi naj bil, namest da se sprejem tak k sem, en in edinstven :2src: x:o)x , tako kot vsi mi? x;)x Ekola, bil to Mickov bluz.... :o|o: x:o)x Sicer pa....lep dan vam želim, mujceki..... :palec: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bodi dejaven, Mick, pa se ti bodo razpršile take misli iz glave, ki so itak samo v tvoji glavi.

Po domače: manj filozofiraj, pa več bodi aktiven (fizično). Ti povem iz svojih izkušenj.

Al še drugače: preveč časa maš za bluzenje.

Pa nočem, da mi zameriš.

Poznam to, Surangeni. Nimam časa oz. še čist micken pa sploh ne bom imel časa za bluzenje, obveznosti tolk, da se komaj ven vidim.... :o|o: Tisto fizično aktiven pa bo kar držalo, si ne vzamem časa, ne glede za kakšno fizično aktivnost bi šlo.... :vragec: x:Dx Nič ne zamerim x:)x , fajn, da si se oglasila. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick si ziher da nisi pokukal v napoved, saj se cist po njej 'ravnas'. xDDx x;)x

Sicer pa - dobro jutro vsem skupaj! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ahh selitev free..

da bi uspelo najti fajno varianto! :palec:

midva pa preseljenca, mam še par škatel za razpakirat. Drgač pa vse na mestu. Full mi je fajn da imava pomivalca zdaj! x:px

Mick ej da bi se vn iz moody razpoloženja spravu x:)x , grem še jst napoved brat.

Sicer pa, kaj nam fali drugega, če smo zdravi? Nč x!x

Jst pa dobla izvide včeri, pa še tablet mi ni treba jemat, ker mam TSI nizek in TSH ni zavrt povsem x:Dx , kao.. hope na the best... jem neko sojo pa tofu pa mesa nč.. pa freejeve dodatke prehrani in peso pijem... pa madona, hočem da se vse uštima, sej sploh še ni kritično, sam da stoji al pa sme it sam na boljš! :vragec: x:Dx

Pa lep dan vsem!

Mushi

mick...en paketek xrainbowx xrainbowx xrainbowx ...pa še malo xwitchx ...da se prej porihta. saj mogoče je pa to samo predpriprava na vse novo kar prihaja v tvoj lajf. včasih je teba bilanco nardit pa se ponovno pregrist skoz stare zadeve, dokler niso stari vzorci tolk utrujeni, da škripnejo in maš pol prosto pot v nove izzive... x;)x :palec:

Jaz tudi gledala Punčko za milijon dolarjev. Sva s Š. šibnila v MB Kolosej..tudi bila na tem, da malo jockala. Res dober film, nič tipično amerški heppy end.

Sicer pa v naši Divjini nič novega x:Dx Ubadam se z vinogradom, pa s sadnimi drevesi, pa z domačimi živalmi(evo opet živalce x:Dx ), nabiram zelišča(lapuh, pljučnik, vijolico)..mirno v glavnem.

Aja - včeraj bila pri frendici - vsak čas bo rodila..in ima štiri konje..spet nekaj zame..Sicer gruntam, kako priti, do keša, da bi mansardo spravila v red...pa se mi še ni nič posvetilo x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Jutrček  x:o)x

Bemu, pa res neki čudni dnevi, morm it mal napoved še pokukat.  :inocent: Nikak, da se zližem iz neprijetnih misli in občutkov. Pričakovanj.  :xx!: Pa kot zanalašč se mi kot mačkoni, ki prežijo na plen, tiho, potuhnjeno približujejo in počas spet naseljujejo vame stari dvomi, neki kurčevi kompleksi, katerim sam v bistvu že dolgo nisem dajal večjega pomena. Nezadovoljstvo. Hrepenenje. Samokritičnost, mogoče pretirana. Kva zdej to, pismu?  :eek:  :xx!: Namesto bi se veselil  vsakega novga dneva, ki mi je podarjen. In ga zaužil.  x:px Le zakaj si trenutn tko želim približat nekemu namišljenemu idealu tega kar bi naj bil, namest da se sprejem tak k sem, en in edinstven :2src:  x:o)x , tako kot vsi mi?  x;)x Ekola, bil to Mickov bluz.... :o|o:  x:o)x Sicer pa....lep dan vam želim, mujceki..... :palec:  x:)x

Ko bi ti vedel, kako podobno se počutim... :( Pa sej bo, ane? x;)x :palec:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

mushica :detelca: ful dobr da ni ful slabo xg:Dx pa sej veš kaj mislim xrosex itaq da bo šlo sam na bolš :palec:

julijana xsrcbumx bo bolš... dons je tak dan... nas je več, k nismo toookkk fajn k ponavad xrosex drž se... jutr bo mogoče bolš x;)x xwizardx

free i agree :fiju: :frog:

spet se mi je na bolš poslabšal

mah dons se skoncentriri na to da daš dons čez... jutr bo mogoče že samo od sebe bolš... če ne pa podvig. nardiš plan.. kako se razveselit x;)x

ma jz sem kr mal bolš. sem v službi vse nardila :wOOt: mizo mam kr pospravleno (ne čist - da nav kdo mislu da nimam nč za delat). sam en kupček mam k ga morm še vložit v mape... mala malca x:o)x x8Dx matr je d best, če se ti en dan celo da delat x:Dx x:Dx x:Dx

Ja mene tudi včasih zanese previsoko- Bik pa še malo Ovnovskega mam v sebi.

Meni je bilo včeraj rečeno, da imaš pač izbiro- če se odločiš, da boš naredila nekaj in si pozitivno naravnana -tudi ko ti ne gre najbolje, bo vse delalo zate, da se ti to izpolni.Če pa boš ostala v tem krogu, pša lahko še samo čakaš in moliš kako dolgo bo vse skupaj zdržalo in te prenašalo takšno kot si. Itak je izbira samo na tebi.

Veš, da mi je kr malo boljše, ko sem to napisala...Drži se :palec: x:)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

ma jz sem kr mal bolš. sem v službi vse nardila :wOOt: mizo mam kr pospravleno (ne čist - da nav kdo mislu da nimam nč za delat). sam en kupček mam k ga morm še vložit v mape... mala malca x:o)x  x8Dx matr je d best, če se ti en dan celo da delat x:Dx  x:Dx  x:Dx

=> ravno to sem pomislila da nimaš kej za delat..

:wOOt: tisti prvi preblisk.. hehehee...

aiwči :flower: fino da te nč pomladanska ne daje.. mene tud ne. Se nam delat da! xokkx

Mushi

sej me je kšn teden dajala... utrujenost... sam zdej je kul. zdej me ta premik ure mal zeza zjutri... eh... sej se bomo tud na to navadl.... kaj pa čmo... hihihi

tale ura je od :vragec: ...zvečer se ne morem spat spravit pred polnočjo...zjutraj pa pred 6 auf...pol se mi pa začne na smrt spat čez dan... :o|o: .....

....še dober teden, pol se bom pa menda privadila....drugač pa ful notranje mirna, kar je čist presenetljivo glede na napoved....mogoče je pa z mano kaj narobe :inocent:

ne ne amis... we are freaky... hihihi... ma mormo bit zmer obratni...

uuu dons k sem pa pridna mi gre pa ful hitro čas klele u službi. še mal pa grem domov. pa še prevoz mam... kok fino :8): uuu pol se bom pa doma zgonila na steperju...kwa sem se pa zdej navdušla nad njem... sem kr presenečena, glede na to da ga mam že ful dolg.. in šele zdej ratala čist divja nanga.... x:px :onfire: :onfire:

Aiwa, Amis :palec: xDDx

Mick x:Xx xcrossfingx

Julijana x:Xx xcrossfingx

Jaz pa sem se lih vrnila od dragega...... joj oni pa majo vedno neke opravke z mačkoni...... :2src: Zdej majo v bloku spet enega mačka...... ki ga je avto zbil..... :sori: ......ampak je TOOOOK lep maček...... :2src: :2src: :2src: rep tok košat, kot bi bil veverica, rumen, malo tigrast..... srednje dolga dlaka...... pa tok noro vesel je bil čohanja..... k bi ga kar k sebi vzela..... zdej je na hodniku ob radiatorjih..... enemu takemu so letos pozimi že našli dom, kaj bo s tem, pa ne vem..... pa toooook je lep..... pa kok je predel, sem bla potem vsa kosmata od njega.... ful mehek..... jooooj..... I think I'm in love.... :2src: :inlove: x:Ix

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...