Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Jaz tud bla v mestu, se mal po trznici in po stari ljubljani sprehodila.. sem si kupla tavzentrozco, ko ste bil vsi tako navduseni, da jo mam zdaj na zalogi, just in case..

Pa v knjiznici, nabrala en kup knjig za faks... tale sobota bo bolj delovna.. razmisljam, da bi sla tjale ven, v parkec in se spravla brat...

Sem pa sele ob 1h v mesto prisla in so mi pred nosom trgovino zaprli, tko da sem pol se v Emporium morala..po roza bokserce za predstavo... x:o)x pa se z enim bajkerjem se na kofi dobila spotoma.. x:)x

zdaj bo pa treba nekaj za jest naredit.. v bistvu mi sploh ni do hrane.. bom kako solatko si omislila... ja, pa en avokado imam se...

uzivajte na soncku x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

OOOOoooo...kako mam rad 4ko....... x:)x

vsakich...ampak RES vsakich.....se najde en nou

samo.......potrjevanje....

zbejzh zlomk----iz spominou

zbejzh.....

........BODI.......ZDAJ.......

zlomk

pizda ......k tok boli

pozabu....

pichka se predstavlja po, IRC-u kot NERA...sam ne vem...a je to fucking dusha...al pichka zlomk....

:vragec:

ah....

she posebno obvestilo za POSHTARJA MICKa.....

vsakemu posebej priporochim pregled pri zdravniku....

sloves se shiri..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

morgen.... x:)x

pa kwa se razburjata vedve.... x:Dx

komur ni ushech....gre pa drgam x:Dx  x:Dx

sicer bo pa drug let boljsh....K4 dobi showroom ...... x:)x

in to v BTC-ju x:Dx  x:Dx

skratka vsi party-ji bojo tam.... x:o)x

in to 64 ur...nonstop....sam de mi je she najdt luchkarja k je dost idijota x:Dx  x:o)x

saj se ne razburjamo, sam ugotavljamo... tko je pac blo, lako tebi, ki si bil na odru, mi ostala raja smo se moral pa guzvat tam pa po nogah so nam hodil pa z vini so nas zalival pa taksno. x:Dx x:o)x

Muzka je bila dbest (pa tud lucke not x:Xx x;)x, na onem je pa itak presvetlo) - no ce muzka ne bi bila ok, bi se pa itak ze zdavnaj odrolala, ko mi je bilo mal klavstrofobicno (ne prenesem guzve, ce ne bi bila z anilom not zmenjena, bi se po mojem obrnila pa sla)...

Pa ob 'obicajnih' dnevih navadno (tipi) ne tezijo, vcer so bili pa tud eni cist off in so v bistvu kar tezil... xrolleyesx

A tko, v btc se bo preselil?

no ja, ne vem kaj naj recem, po eni strani je to ziher dobro, po drugi pa ne - tam so ze bli placi pa zuri, pa je ratala bolj kmetavzarija. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj se ne razburjamo, sam ugotavljamo... tko je pac blo, lako tebi, ki si bil na odru, mi ostala raja smo se moral pa guzvat tam pa po nogah so nam hodil pa z vini so nas zalival pa taksno. x:Dx x:o)x

Muzka je bila dbest (pa tud lucke not x:Xx x;)x, na onem je pa itak presvetlo) - no ce muzka ne bi bila ok, bi se pa itak ze zdavnaj odrolala, ko mi je bilo mal klavstrofobicno (ne prenesem guzve, ce ne bi bila z anilom not zmenjena, bi se po mojem obrnila pa sla)...

Pa ob 'obicajnih' dnevih navadno (tipi) ne tezijo, vcer so bili pa tud eni cist off in so v bistvu kar tezil... xrolleyesx

A tko, v btc se bo preselil?

no ja, ne vem kaj naj recem, po eni strani je to ziher dobro, po drugi pa ne - tam so ze bli placi pa zuri, pa je ratala bolj kmetavzarija. :|||

ma zajebavam te

kakshn BTC...as fukjena x:Dx

zlomk x:Dx :vio: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx zgleda, ce sem prec nasedla, pa glej, clo 2. april je ze, jaz pa se vedno vsa naivna. x:o)x x:Dx

no saj se mi je cudno zdelo, sam saj nikol ne ves... sam pol ne bi mogel bit vec K4.. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx zgleda, ce sem prec nasedla, pa glej, clo 2. april je ze, jaz pa se vedno vsa naivna. x:o)x x:Dx

no saj se mi je cudno zdelo, sam saj nikol ne ves... sam pol ne bi mogel bit vec K4.. xDDx

pa WIDE OPEN smo tut zhe bli x:Dx x:Dx x:Dx

no vidis dons sem zgleda pac 'fukjena', nic ne stekam, a to vceraj kao? :8):

Picasso

aja...

Ti kako pa to, da so dali ta vikend prost vstop? :eek:

In a so s shankom pol not dobil?

V cem je fora?

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aja...

Ti kako pa to, da so dali ta vikend prost vstop? :eek:

In a so s shankom pol not dobil?

V cem je fora?

fora je v 15. rojstnem dnevu kluba K4....vstopnina je bla samo za BAST-e....zarad najetega ozvochenja

ajaaaa, komaj 15 let?

Pa saj smo ze mi tam prckali pred 20.'imi leti? :eek:

Pa tud tko se je imenoval...

aja, najbrz pac v taki podobi, 'obliki'...

No zdaj je kar lusten, sam tolk mularije¨!!!!! :o|o:

Picasso

aiwa prau de ne mara otrok :eek: ..............................................................(u K4 x:Dx )

a razpolagas s ful njih? :P

aakhut, zacel?

sem ze mislila, da se mi ze pocas koncuje... ;) :D :madpro:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...