Milf 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Pred kratkim sem dobil za darilo avtobiografijo Petra Vilfana. Knjigo sem dobesedno pojedel. Skratka, knjiga je odlična. Dobrodošel je kak dober predlog za novo branje. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Fajn tema, Milf! Sam jaz ze biografij ne maram prevec, razen izjemoma, kaj sele avtobiografij.. nekako mi ne ptoegne, kaj jaz vem... Verjamem pa, da je dobra, tud Vilfan mi je kar simpaticen, pa je tud dost dober govorec, tako da verjamem, da tudi v knjigi zna to izrazit...Pa tud kaj se mu je dogajalo v lajfu pa tko... Se mi namrec vse bolj zdi, sicer, da je to postalo nekako... tak necimrn trend, zdaj bo pa kar vsakdo o sebi pisal knjige. Ti tale je pa napisal avtobiografijo.Kdo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 od jana plestenjaka je baje boring..sicer pa on, ne vem v bistvu lahk vsak človk napiše svojo biografijo al jo pa pisat dat, samo se mi zdi, da je še v bistvu nima za kaj.. Bi se pa spravila brat knjigo, po kateri je bil film posnet Moja Afrika, to bi pa znal bit full zanimivo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Zadnjo sem prebrala od H.R.Clinton in mi je bila zelo simpaticna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 Vilfanova bi bila zanimiva tudi za tiste, ki košarke ne spremljajo toliko. Veliko humorja, med drugim opisuje tudi njegov pogled na velikane nekdanje Jugo košarke (tisti, ki ste basketfili boste vedeli kateri so ti), tako da knjiga res ponuja dinamično branje, jezik pa zelo berljiv in preprost, da kar spolziš skozi knjigo. Konec koncev, bil je le svetovni prvak in biti del zlate reprezentance (sploh priti vanjo je bil že izjemen dosežek) nekdanje Jugoslavije, si brez talenta, sploh pa dela, ni bilo moč zamišljati. Plestenjakove biografije nisem bral in dvomim, da jo sploh bom. Recimo, Predinovo ali pa Kreslinovo bi z veseljem, Plestenjak, I don't think so. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Biografije požiram...nazadnje sem prebrala knjigo Striček Josip, o življenju Stalina... Ste vedeli, da je Stalin kar nekaj let študiral za duhovnika...? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Kolegica pravi da je od Lancea Armstronga dobra "Vsaka minuta šteje" sama je nisem brala. Sem pa pred leti od Boba Dylana, dost mlajša pa je blo kar zanimiv mal drug svet vidt skozi oči starega mačka Kaj jst vem, edina biografija ki sem jo prebrala, mogoče bi mi bla pa še katera všeč - Plestenjakova, a je kej trič trača not Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Men je bila pa vsec biografija Toulousea Loutreca. Naslov je(mordA) Moulin rouge. samm pojma nimam, kdo je napisal, morda... hm, joj en znan, ki je vec biografij slikarjev napisal, saj se bom spomnila, pa bom dodala. Pa zelo mi je bila vsec Utrillova biografija, sam je treba pazit, ker sta dve! in ena je cist brezvezna.Pa svetujeva s frendo divje tole, pa en frend ni mogel verjet, kaj sva dobrega vidli not - se je pa izkazalo, da je cist druga knjiga, drug avtor.'Prava' (pac ta ki jo priporocam) je - Moz (ali Clovek) z Montmartra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 A Jan Plestenjak da ima (avto)biografijo?! To pa preprosto MORM dobit! Da vidim kaj je imel možak za napisat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.