Klinar 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Duško !! Super si napisal, pa veš, da bo vedno več ljudi, brez teoretičnega znanja imela veliko izkušenj z energijo-bioenergijo. To bo naravna pot, kot je za vsako stvar, ki se naravno odvija. Biti moramo odprti, pazljivi, ker tudi slabo prileti, ne le dobro. V glavnem, je to pomembno zato, ker je to energija, s katero se lahko sami zdravimo in to res učinkovito. Če se umiriš, prisluhneš v sebi, se vprašaš kaj moraš storiti, se ti odgovor sam pojavi, točno veš, kaj je najboljše zate. To je Univerzalna, Božanska energija, ali če hočemo življenjska energija ki je v vsem, kar je. peace and loveClean xrosex Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... gospa pri sedemdesetih čakajoč na ortopedsko operacijo, prestavljanje zaradi njenega povišanega krvnega tlaka.....220 ta zgornji, sam da je videla belo haljo...noben anestezist ni hotel take operirat, niso pomagala zdravila za nižanje tlaka in ne pomirjevala... znižal tlak en tak bioenergetik ...to bi bila ena sila izkušnja to je bil _ _ _ _ dobro je bilo tole, prav zares Kako to dela?Kako mi gre vse to na živce, česar ne razumem!Upam, da mi bo šlo tako zelo na živce, da bom našla, doumela... it nekam in se kar prepustit, adijo, to je pri meni mimo!razen, če se imam kaj naučiti, nova lekcija, spoznanje,ki mi potem nekako pomaga lahko za naprej banalni primer v bistvu, danes ponoči me zbudi mož ob 2. in pove, da ne more spat, v glavnem na kratko povedano verjame, da lahko pomagam, rekla sem mu samo, da bom mu vse skrbi spravila iz glave, ker nič ne pomaga se ponoči sekirat in sem se stisnila k njemu, mu en čas držala dlan na čelu, grela in brez nobene umetnosti druge, samo s trdnim prepričanjem, nežno sem prignala spanec, čelo se je sprostilo, napetost je šla, prišli so končno potrebni trenutki počitka za od stresa prežeto bitje to kot primer govorim samo zato, ker menim, da prav vsak ima v sebi to moč zdravljenja, in kakor je duhovnost življenje samo - je gotovo tudi bioenergija, že avtomatsko, ko zaboli in se tam primeš, že zdraviš! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Seveda! Haj, Stanka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 no, vsi smo lahko zdravilci skratka, ne Marsa? ne gledati na koga kot... Boga,samo to je, da je imel poti v življenju, izkustva, ki soga privedla do ozaveščanja tega, kar ima vsak v sebi,a se drugi temu ne posvečamo v enaki meri in dopuščamo, da nas valovi življenja mečejo in mlini časa meljejo,namesto, da bi sami izstopili in si prisluhnili svojemu poslanstvuin ponovno bili v notranji harmoniji s sabo in z naravo,redki so se mi zdi joj sem danes pametna ko strela... saj lahko, da se tudi v čem motim, v glavnem smisel življenja je - Imejmo se fajn Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Stanka vse maš prav. Človek ima to v sebi. le da je zatrto. Bogve kaj vse še ne znamo. Zanč sm mal spet pogledal kaj kej Aplfalearning inštitut počne. Sej vest za njih ne. So s pomočjo vizualizacij in zvoka prišlo do izenačitve desne in leve polovice možganov. isto dosežeš ko par let taichi treniraš. In so še nekaj odprli kar je mnogim nedosegljivo. In bo v prihodnje se še velik stvari odprlo za kar bo postalo normalno, da človek to zna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 že mogoče, sam za tiste k majo material, ber denar.... ...si lahko prvoščijo vse znanje, material,storitve :xx!: celo raj na zemlji Zato bo to najverjetneje ne samo mnogim, ampak večini nedosegljivo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 prikljucit se na vesoljno energijo je vsakomur dosegljivo x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 So s pomočjo vizualizacij in zvoka prišlo do izenačitve desne in leve polovice možganov. isto dosežeš ko par let taichi treniraš.Kaj pa vem, pomoje je pa to prav, da potrebujes nekaj let, ne pa da te priklopijo pa si na "cilju".Nisem za neke instant resitve, vecina stvari potrebuje svoj cas.In pot jasno.Ki pa je posebna.Ne zato, kaksna je.Zato, ker je TVOJA. Kako je ze tisto ? Aha:"Postajati je vec vredno kakor ziveti". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 aja, kakor uni vic imeli ste možnost, če pa niste izkoristili pa vaš problem, ane? Marsa, saj čist zastopiš, saj si v življenju že veliko stvari videla... ...pa mislim, da je beli Vran nek to lepo napisal....razumite, da eni ne zmorejo... dodajam takih visokih napetosti transformirat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja... hm, Tudi oni, ki daje cash, brez lastne udelezbe ne bo nicesar premaknil na bolje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Kadarkoli vidim, naslov tele teme, imam flash od ET-ja, ko je imel prvi stik s človeško roko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa vem, pomoje je pa to prav, da potrebujes nekaj let, ne pa da te priklopijo pa si na "cilju".Nisem za neke instant resitve, vecina stvari potrebuje svoj cas.In pot jasno.Ki pa je posebna.Ne zato, kaksna je.Zato, ker je TVOJA. Kako je ze tisto ? Aha:"Postajati je vec vredno kakor ziveti". Predvidevam, da je po tvoje tudi prav, da hodimo peš....zakaj bi z avtom in instant? Pa da peremo na roke in uživamo v ročnem pranju? :xx!: Sita sem postajanja... bi raje kar živela,pa čist švecko jedno je, če bo instant.... Milo rečeno dol mi maha....Sita sem caplanja na mestu...Pa stopimo dva koraka naprej in tri nazaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Lia razposajena nekam ratatatala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa da peremo na roke in uživamo v ročnem pranju? Žena, nostalgik Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja... hm, Tudi oni, ki daje cash, brez lastne udelezbe ne bo nicesar premaknil na bolje. Ja, če pa to ni udeležba, če odpre tošl, je pa tud že nekaj naredu....A nisi prebrala o čem piše Duško! A zastopiš nobenih meditacij...Pa si čist skuliran...Pa nbenih mučenj po fitnesih pa telovadbah...Pa nobenih psihoanaliz pa odmetavanja smeti iz glave.... P a se ti kr odpre... Bemu glih en malo sem povohala te reči...ravno prav, da me je samo še bolj razdražlo :OO!: Nostalgija...razposajenost...ne to pa ne...sem raj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 aja, ne, kot kaze sem izgubila nit oz. nisem vedela, da govorimo samo o eni konkretni zadevi oz. metodi...jahm... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predvidevam, da je po tvoje tudi prav, da hodimo peš....zakaj bi z avtom in instant? Pa da peremo na roke in uživamo v ročnem pranju? :xx!: Sita sem postajanja... bi raje kar živela,pa čist švecko jedno je, če bo instant.... Milo rečeno dol mi maha....Sita sem caplanja na mestu...Pa stopimo dva koraka naprej in tri nazaj Ni treba obracati mojih besed, so rajsi pri miru Nisem pisal o tehniki kot taki, na to se spoznam in jo vsakodnevno uporabljam, brez skrbi.Pisal sem o dusevnem razvoju, o postajanju...In tu, po mojem mnenju, ni nekih bljiznic.Ni tabletke, da jo pojes, pa neka skrb zgine, vidis stvari drugace, nehas sovraziti, cutis.... OK, tabletke so, samo...ma, saj razumes Ne mores pobegniti.Ne z nekimi tehnoloskimi napravami, ne s tabletkami, ne z...S sabo si.24 ur na dan.Zato je zazeljeno, da si cimbolj v sozvocju s sabo.Jasno, ne gre vedno.Ampak vztrajati je treba.Nadaljevati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni treba obracati mojih besed, so rajsi pri miru Nisem pisal o tehniki kot taki, na to se spoznam in jo vsakodnevno uporabljam, brez skrbi.Pisal sem o dusevnem razvoju, o postajanju...In tu, po mojem mnenju, ni nekih bljiznic.Ni tabletke, da jo pojes, pa neka skrb zgine, vidis stvari drugace, nehas sovraziti, cutis.... OK, tabletke so, samo...ma, saj razumes Ne mores pobegniti.Ne z nekimi tehnoloskimi napravami, ne s tabletkami, ne z...S sabo si.24 ur na dan.Zato je zazeljeno, da si cimbolj v sozvocju s sabo.Jasno, ne gre vedno.Ampak vztrajati je treba.Nadaljevati. Dej nehi, no...ma ne govorim o tabletkah, govorim o tehnikah (o orodju. a zastopš da si daš cd gor pa si skuliran....se vležeš na resonanco pa si sproščen.... pa to ti glih razlagam, da se ti ni treba nč matrat, pa si v sozvočju s seboj Pa kak bo neko fizično razštelano truplo v sozvočju s seboj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Klinc, ce je pa tako enostavno vse skupaj, pa se meni poslji en CD. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Aja. CLEAN. Thx. Se strinjam, da je pomembno treninga in vsakodnevne vaje. In da je nekaj potem tvoje. Veliko ljudem pa ni mogoče osvojiti vseh teh stvari brez da se ne bi odrekli življenju ki ga poznajo. Orodja so našemu svetu primerna. instant. In če je učinek pozitiven, kar pri AI tudi je, zakaj pa ne? In rezultati so permanentni. Zakaj pa se ne bi naučil brat knjige trikrat hitreje, 30 procentov povišan iq in še cel kup neverjetnih povezav se ti odpre. sej ne govorim zase. Jaz mam drugačne načrte. Res pa je da se ne trudim preveč,in ne delam nobenih vaj vsakdan, le mislim posvečam veliko energije in se že tko marsikaj zgodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 (popravljeno) marsa to je kentavr nessusmoje lepe uchen'ce so ležale v meditacijijaz pa ničcelo15 ur aviona, hotel benetke in ničseveda so inicrane pa niso TO hotele Popravljeno 16. februar 2005 -> astroMATRIX Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ne razumem, sory... Mislim razumem, ampak ne stekam, v zvezi s cim je tole - kdo je zdaj nessus? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Duško, moraš takole vzeti. Vedno izhajam iz stanja v katerem se nahajam, ali nahajamo. Družina, otroci, mali ali veliki, sploh ni pomembno. NAJPREJ, NAJPREJ bi morali vsi po vrsti postaviti človeško bitje pred vse materialno. Najprej poskrbeti za tiste, za katere smo odgovorni. Saj materialno je , to že oba dobro veva, posledica misli in besed, to se enostavno potem udejani. Zato bi morali biti te besede, s katerimi razlagamo, kako vse deluje in kako bi moralo biti. To pomeni tako živeti. To je potem vzgled za naše potomce, da bi lahko stopili dva koraka naprej ne le enega na tej duhovni ali energijski poti . Ker imamo vsak svojo stopničko, da stojimo na njej, tudi vsak svoj način zaznavanja te energije. Če pa se zavedamo moči brezpogojne ljubezni, pa sploh ni kaj dodati, kajne. Ta je krona vseh energij, saj zdravi, obnavlja, z njo je mogoče doseči čisto vse. Sočutje je najvišja oblika brezpogojne ljubezni.Omenil si misli. Toej tebi je glavna misel, komunicirati na daljavo, super. Tudi to še pride, seveda. Napiši kaj tudi o tem. kako čutiš ljudi tukaj doma, mislim, da je že kar nekaj ljudi kar na visokem nivoju zaznavanja, tudi oddajanja. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.