Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=7"][b]Napoved za 7. teden[/b][/url] - [b]14. - 20. februar 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ma, dober, pustmo zdej drugo polovico tedna, se bom kar s prvo raj ukvarjal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 [b][i][color="gray"] To jutro je toliko pozitivne energije in elana v meni Marsa [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 o madonca....a spet en tak teden....najboljš da se zagužvam z delom....sam kaj, ko vem, da me čaka nekaj hudo zoprnih pogovorov....ma bo že...držim zase... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Mah, se en teden pac. Jaz nisem nic pozitivna pa taksna, nic ne drzi napoved. :||| ;| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 no, pa še zate en you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 [quote name='Marsa' date='14. Feb 2005 ob 08:32'][post="372122"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Jaz nisem nic pozitivna pa taksna, nic ne drzi napoved. :||||[/quote] če tako piše, bo že držalo... saj je Marsa napisala... Hecno, mal prej sem v dnevnik zapisala, da grem po opravkih, urediti stvari, ki me že dolgo čakajo... pa še ene cote sem si dala na stran, ker so mi bile všeč, pa se mi ni dalo v soboto o tem razmišljati, danes pa grem v nakup... valentinovo pa je tečno.. tako umetno mi deluje, to ni z nami zraslo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 [color="blue"]Skoraj zdrava... gripa me je kar malo zastrupila prejšnji teden in sploh se ne spomnim, kdaj za vraga, če sploh kdaj, sem imela gripo... ph, glavno, da smo preživelil. Veselo spet v službi... Me je pa tokratna napoved po dolgem času razveselila. Zjutraj sem se sicer počutila tako kot Marsa, ampak zdajle... dragi moji, ne vem kaj mi je, ampak jaz se počutim odlično (kljub nekaterim zelo žalostim dejstvom, da se, kakor izgleda, končuje eno poglavje mojega življenja...). [b]Bože, daj, da tako ostane! Nujno. Da lahko svojo odločitev sfuram do konca in naprej! [/b] Ole! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Jaz se itak vsakih 5 minut drugace pocutim... Mah ze zjutraj sem celga boga dobila not (jasno ker so pac vsi zelo komunikativni ).... Pa sem hotla obnovit sanje, si jih spomnit, pa mi je vse iz glave uslo, pa vem da je bilo nekaj... [i]pomembnega[/i]... Pa namest da bi dobila 150 navdusenih valentinovih cestitk ( ), pa sama jetra. Drugac sem pa kul, da ne bo koga skrbelo. hecno se mi zdi, da mi vse na celu pise, a vseen pri men kao 'nikdar ne ves' tocno... ... trapast. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 [quote name='Marsa' date='14. Feb 2005 ob 08:32'][post="372122"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Jaz nisem nic pozitivna pa taksna, nic ne drzi napoved. :|||[/quote]sem se večkrat čez dan spomnila napovedi in pomislila ravno tole :-|| funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Ja, saj.... a nisem hotla ze v zacetku tedna zagnjavit, sem vseen potegnila taleps iz aspektov. Ker... khm... Bolj se bo teden rolal h koncu, bolj... tko tko bomo... :[ Poleg tega pa je velik folku bilo kul, ful dogajal pa tko... mi ta senzitivni pa pac smo bolj senzitivni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 in jaz že na začetku tedna pizdim... ejejej, ampak, je pa nekaj res, ne padam več v svoje depresivno melanholično samosebismiljenje filme, to je pa tut neki glih razmišljam, če moji mali ne ruši Saturn po Soncu...mah men čiča lepo na moji Lunci... se kr ok držim ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jaz danes damit! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Saj ne upam komentirat..jaz pa že najmanj en mesec totalno naspidirana, kaj je to melanholija in svetobolje in dželem, dželem....( upam da sem prav napisala). Sem se odločila, da se tudi pod razno ne prepustim vsesplošnemu razpoloženju in da pomagam Marsini napovedi .... vsaj v prvem delu... MucaMaca (kakšni tranziti mi zdaj šibajo ... , ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Cel dan pozitiven, energičen, uspešen..dober skratka...zdajle zvečer pa glavobol. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ...ful se trudim, da ne podležem....saj na konc mi običajno rata, sam zdej pa ne vem al bi al pa preklinjala, da bi se kadilo ...presneta senzibilnost, včasih je z njo nemogoče žvet ...eh, sej bo šlo mim... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Jaz pa ne sljivim, sem se odlocila. A sem listek, skoljkica, da me bo kar zanasalo, pa neke custvene scene, pa bluzi? A sem to jaz? Ja, neptun je vse tole, sam NEPTUN je tud glasba, morje, klavir, barvice, slike, podobe, vse... saturn je tezak... ja, sam te sili k delu in razmisljanju, sicer bi se pa se vedno ukvarjal z ugankami 1+1 - ker zdaj si ze pri teh, kok prileze polz, CE... Tko je s tem... Nic ni dobro, al pa slabo. Sam JE. Dost mam! v glavnem. mal presaltat tele ribe... to se da... sam preklopis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Jaz pa sploh ne vem več, kaj naj si mislim. V bistvu ne počnem nič posebnega, pa vendar imam občutek, da se mi ful dogaja - kot da se pripravlja (ali pa že deluje)neka notranja transformacija... ful nenavadni občutki. Ali pa je to že bližnja poudarjena ribja scena Pa sploh nisem makaron ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ja, en čuden filing... sem že pomislila dons, da upam, da se ne pripravlja spet kaj... kakšna nesreča al kaj tazga ... ... Daša je skoraj kot kakšen 'lakmus' za te reči ... pa tisti ta senzibilni v šoli... jaz nekam čudno... slabo, pa filing en tak ... potem pa mi pišejo trije, za katere vem, da so ful intuitivci, če mi je kaj bolj jasno, kaj dogaja, ker je 'tko močno'.... sem kar odpisala, da 'dont vori, vse okej'... kaj čemo zej eno paniko nekaj zganjat... to sam planeti mal ružijo... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 a je vse tole res nujnost...... zlomk bo zamenu sanje tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Jaz imam te dni zelo močno energijo, jo prav čutim, kako vibrira. Uporabljam jo za zdravljenje otrok, pa zdajle kuc...kuc...za preventivo, da mi ne bo treba kaj zdravit. Pri nas v službi so pa vsi sfuzlani, živčni, vrstijo se neki breakdowni,nobene potrpežljivosti. To pač čutimo vsi. Samo sem se odločila, da se ne priključim na vsesplošno histerijo. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 15.2. Poslovno zelo uspešno. Raspoloženje tako tako. Venera z Neptunom mi vedno prinese vsaj malo razočaranja. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 [b][i][color="gray"] Jaz se pa že ves teden fajn počutim [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 O, helena, , pa punce, a daj nehaj, sploh nisme videla, celo Aakhut se je oglasil! ... jaz sem malo meshano, vendar ne na zharu, ker nisem tolk vrocega pocutja... In moram vam rect, da sem sita tednov, napovedi, ko mi skoz recete, jooj, daj kaj lepsega napis, a bo kej boljs pa tak, pol pa zanemarim kaj tecnega, mi pridete servirat vse, kar se ni uresnicilo... Pa tak... In danes je cetrtek, jutri je torej ze petek in spet cajt za novo zoprno napoved. Kwa sem jih sita! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Marsa , nikar ne odnehaj. Ti si naš . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.