Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 [quote name='VEČNOST' date='17. Feb 2005 ob 09:45'][post="374200"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Marsa , nikar ne odnehaj. Ti si naš .[/quote] Thanx! Saj ne bom, sem prevec... to bi se mi tud trapast zdel... sam mal izbruhnem vcasih (ker poleg vseh rib in vsega sem pa se zmaj). Hvala za spodbudo, saj to je bilo mal impulzivno.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 marsa, saj veš, da ne kritiziramo tebe in napovedi ...menda smo počasi siti vpliva vseh mogočih in nemogočih pozicij planetov, ko je splošno vzdušje nekam bedno....pa ko ni tiste radosti, pa ko vse al pa skoraj vse skoz nekaj zvija...psihično al pa fizično...pa tale filing, da se to včasih ni dogajalo tako masovno....pa nč bat, nisem kot makaron niti pod točko razno....sam tkole mal filozofiram, ko gledam okrog sebe in opazujem in imam odprta ušesa za vse kar mi folk pove.....in opažam določene skupne značilnosti obdobja....kolektivno nekam... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 ja, saj... ampak vcasih sem jih res tolk sita... Na splosno pa mi cist sede pisat pac... Saj ves kako je... meni bi tud pasalo kaj lepsega oznanjevat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 [b][i][color="gray"] Marsa, veselimo se tvojih napovedi [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Me je dajala luna v dvojčkih(klepetava, raztresena...na kubik) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Helena, thanx. Jaz se mal manj veselim, ko se jih spravljam pisat, a se kar, ko jih pisem, razen vcasih, ko mi stavki ne tecejo prav ali ko skusam... uravnoteziti ali pa mal 'omiliti' slabe vplive. :| O, Nat, haj, , ja jaz tud raztresena, 'klepetava' pa sam tule, v 'ril lajfu' sem se vedno nedruzabna. :| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Uf.. ta teden je pa napoved.. do zadnje besede res : Zacetek je bil super krasen, vceraj sem bila pa povozena, kot ze dolgo ne.. pa danes po moje tud se ne bo precej boljse.. Saj se spravim muvat kaj, samo.. ne morem da ne bi razmisljala kaj za vraga sem sprozila s tistim SMSjem zadnjic.. pa ceprav se deep down inside cist dobro zavedam, da je blo edino prav.. me se vedno ful stiska.. saj mogoce bo res ze jutri bolje WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Cak moram sploh pogledat, kaj sem nalozila. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 in sploh nisem sla, grem zdajle, evo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Hja, pravzaprav se je tud meni pol nekak kar poklopilo tole... razen da za valentinovo nisem bila nic 'valentinova' in taksna. Bolj na bluzenje in taksno je meni udarilo tole. Ampak nisem bila ziher, ce sem omenila dihala in tole, pa sem... Pa prav posmejala sem se, ker sem dejansko zadnjic prav plesala doma, muzko neko ponovno se zacela ufuravat malo... pa tko... Kul, sam tolk nakladam vcasih, da se mi ne da brat ponovno, pa se 'bojim se', da ne opazim kaksne radikalne napake, ki je tedaj nisem opazila. kot npr. septenber ali zivljenski. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 en pregled tega tedna: začetek je bil slab in se je tja do srede le še fižil ...sreda je bil dan, ki ga je najbolje čim hitreje pozabit, arhivirat, undone-at in tako naprej....pol se je pa bistveno lažje dihalo in žvelo....če bi blo tako kot danes vsaj še nekaj časa, bi bila kr zadovoljna you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 tudi če ne bi bilo tega tedna, pa te lune v raku uživajte v vikendu in današnjemu lepemu vremenu, grem jaz z malo spat... prečuta noč za nama... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 A je sploh še kaj za dodati? Ampak, što ne ubija to jača! Gremo naprej! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Čeprav bomo čutili močno željo in potrebo po pristnem, ljubečem in tudi fizičnem stiku z dragimi, si bomo to pravzaprav sami onemogočali, saj se bomo nekako osamili in si ne bomo pustili blizu (potem pa se bomo v sebi pritoževali ali celo obupovali). OMG! (svojemu sem rekla, da bova danes še vsak pri sebi spala....???? zdej pa jamram... ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Jah... zoprn... Saj mogoce je pa ze prav. Morda pa bi bila oba taka cudna, al kaj takega, ko so tele energije cudne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Ma sigurno, ker je rekel potem tudi sam, da se ne počuti najboljše (on ma pa Mars in Luno v Ribah)..... in sva oba čudna, vsak na svojem koncu, po eni strani mi ful manjka, po drugi pa sem še sama sebi preveč... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Pa smo komplet... jaz imam pa oba para v ribah (tko kot ti sonce pa merkur in tko kot on luno pa mars). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Po vsem uspešnem upiranju raznim virozam in podobnim nadlogam, ki so pestile vse okoli mene (če odštejem straniščne vaje izpred nekaj dni), se je danes zgodilo tudi meni - rilec kot paradajz, pipca kar naprej pušča in sploh eno sluzasto počutje Na srečo vsaj razpoloženje odstopa od splošnega počutja, začuda v pozitivno smer Saj bo kmalu nov teden ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 ... ... ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 saj ti veckrat dramatiziras, Macona. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 ne saj nisem nic tako zelo konkretnega mislila, splosno pac, si tak clovek, muhast in impulziven... Joj enkrat sem ti tolk dobr nekaj napisala... ko si uletela z enimi strelci al devicami (ali v temi mi vsi al kaj tacga, cist na zacetku tvojega sodelovanja tule), pa si rekla, da si cist off in izven al nekaj tacga... pa sem ti vse zivo napisala v impulzu... pol pa ne vem, kaj se je zgodilo... al mi je zamrznil racunalnik al kaj... skratka, tistega odgovora mojega potem nikol ni bilo... se pa vedno spomnim... kako sem te tedaj videla in kako te vidim zdaj... In vmes in vse... si skratka kar 'taprava', kot te jaz vidim... Nic hudega, ce si mal muhast v trenutkih... sam na splosno moras bit trden, imet neke vrednote in jih tud krepit, to pa imas in pocnes. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Ja, smeski so kul, se dobro da so... prav res. jaz vcasih tule crknem od smeha al se pa zlo prijetno in milo pocutim, pa me potem skoraj preseneti, ko kak odgovor izpade skoraj osorno al tko... hladno... Se celo s smajlijem vcasih... Ampak tko kot v lajfu... ceprav ne morem reci, da sem nek zabavljac, morda sem celo prej 'resna', a vseen... se mi zdi, da skoraj vedno nekak... vsaj mal s smehom gledam, al pa vsaj mal... hm... hudomusno... No hocem reci, zato mam rada smeske. Vcasih je kar presuhoparno, ce ga ni. Vcasih so pa cist pretirani, za moj okus... no, imam pac svojo mero nekaksno... Ko smo pa ravno v napovedi... Lohk bi jo s smeski opisala, sam bi prevec licilo na bedaste... oznake razpredelnicne, kao, src za dobre dneve za lav itd. Drugac pa bi bilo kul, predstavljaj si: teden se bo zacel Tam nekje vmes bomo mal Proti koncu tedna lahko pricakujemo , za vikend pa Ce se le da, svojo energijo usmerimo v ali ali - prav lahko pa se zgodi, da bomo ravnali takole Bi se cist dal, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 [quote name='Marsa' date='20. Feb 2005 ob 00:09'][post="376060"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Drugac pa bi bilo kul, predstavljaj si: teden se bo zacel Tam nekje vmes bomo mal Proti koncu tedna lahko pricakujemo , za vikend pa Ce se le da, svojo energijo usmerimo v ali ali - prav lahko pa se zgodi, da bomo ravnali takole Bi se cist dal, a ne? [/quote] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 [quote name='Marsa' date='20. Feb 2005 ob 00:09'][post="376060"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ja, smeski so kul, se dobro da so... prav res. jaz vcasih tule crknem od smeha al se pa zlo prijetno in milo pocutim, pa me potem skoraj preseneti, ko kak odgovor izpade skoraj osorno al tko... hladno... Se celo s smajlijem vcasih... Ampak tko kot v lajfu... ceprav ne morem reci, da sem nek zabavljac, morda sem celo prej 'resna', a vseen... se mi zdi, da skoraj vedno nekak... vsaj mal s smehom gledam, al pa vsaj mal... hm... hudomusno... No hocem reci, zato mam rada smeske. Vcasih je kar presuhoparno, ce ga ni. Vcasih so pa cist pretirani, za moj okus... no, imam pac svojo mero nekaksno... Ko smo pa ravno v napovedi... Lohk bi jo s smeski opisala, sam bi prevec licilo na bedaste... oznake razpredelnicne, kao, src za dobre dneve za lav itd. Drugac pa bi bilo kul, predstavljaj si: teden se bo zacel Tam nekje vmes bomo mal Proti koncu tedna lahko pricakujemo , za vikend pa Ce se le da, svojo energijo usmerimo v ali ali - prav lahko pa se zgodi, da bomo ravnali takole Bi se cist dal, a ne? [/quote] Bi ..čist jasno in razumljivo...skratka ta teden bo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.