Amis 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 marsa, sem se ful nasmejala zdajle, ko sem videla tvojo napoved s smeški ...vse jasno ....sam je pa fora...men je bil teden glih kontra....prvi del pravi šit, od četrtka naprej pa fajn....vprašanje psihologu: a je z mano kaj narobe? lia, pocajti se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Saj ne, Lia in Amis, to sem kar tko, pac vzela en xx teden, kakrsen bi pac lohk bil, tak ritemcek en... Ni to realno za prihodnji teden, no, morda zacetek... Ampak hotla sem pac probat, kako bi se dalo s smeski... in bi se cist dalo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ....sam je pa fora...men je bil teden glih kontra....prvi del pravi šit, od četrtka naprej pa fajn....vprašanje psihologu: a je z mano kaj narobe? popolnom nič, tvoja notranja volja in moč sta močnejša od kozmičnih vplivov pa nisem psiholog, jih ne maram, spljoh lia, pocajti se [/quote]hvala, amis-naj se pocajtajo, jst sem ok, sam okoli mene so sami bolniki.krompir na glavah ( lupim ga pa jest) ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ta druga polovica tedna je bila bolj čudna. Kaj vem. Nekako vidim, da sta še otroka bolj razdražljiva kot ponavadi. Kaj šele mi odrasli. Drugače pa je bil vsaj zame cel teden bolj napet. Že na šest je šlo. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 - ponedeljek - torek - sreda - četrtek - petek - sobota - nedelja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Ja, saj... da ne boste mislili, da nisem resno ze razmisljala o tej opciji... tko se mi NE DA pisat zdajle... :|||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ... bi oni, ki dobivajo napoved na mejl, ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 ja, saj to je zoprno... (ceprav bi lohk v img shranila).. Ampak bi... hm, izpadlo bi tako, kaj jaz vem, kot da je kar nekaj, pa cetudi bi bili se tako precizno izbrani (kar bi itak bili, sicer ne bi imelo smisla)... Bi se kdo zdel kar 'opeharjen', enim pa bi bilo kul, ker jim ne bi bilo treba tolk brati. Saj vcasih me pici da bi bila mal objestna, pa se vzdrzim. Da bi recimo napisala, hud teden bo, do daske bo dobr in vse... al kaj tacga, kar nekaj... Kaj me ima... sam... v bistvu ni ok... ce se grem, ne morem tkole iz centra metat folka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.