Skoči na vsebino

Napoved za 7. teden

Marsa

Recommended Posts

marsa, sem se ful nasmejala zdajle, ko sem videla tvojo napoved s smeški x:Dx x:Dx x:Dx :palec: ...vse jasno x:px

....sam je pa fora...men je bil teden glih kontra....prvi del pravi šit, od četrtka naprej pa fajn....vprašanje psihologu: a je z mano kaj narobe? :inocent: x:Dx x:o)x x;)x

lia, pocajti se xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 57
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Saj ne, Lia in Amis, to sem kar tko, pac vzela en xx teden, kakrsen bi pac lohk bil, tak ritemcek en...
Ni to realno za prihodnji teden, no, morda zacetek... :)
Ampak hotla sem pac probat, kako bi se dalo s smeski... in bi se cist dalo... :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

....sam je pa fora...men je bil teden glih kontra....prvi del pravi šit, od četrtka naprej pa fajn....vprašanje psihologu: a je z mano kaj narobe? :inocent: x:Dx x:o)x x;)x

popolnom nič, tvoja notranja volja in moč sta močnejša od kozmičnih vplivov x:)x pa nisem psiholog, jih ne maram, spljoh

lia, pocajti se xwizardx[/quote]hvala, amis-naj se pocajtajo, jst sem ok, sam okoli mene so sami bolniki.krompir na glavah ( xrolleyesx lupim ga pa jest)
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ta druga polovica tedna je bila bolj čudna. Kaj vem. Nekako vidim, da sta še otroka bolj razdražljiva kot ponavadi. Kaj šele mi odrasli.
Drugače pa je bil vsaj zame cel teden bolj napet. Že na šest je šlo. x:)x

Andres

x:Dx Ja, saj... da ne boste mislili, da nisem resno ze razmisljala o tej opciji... tko se mi NE DA pisat zdajle... :||||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, saj to je zoprno... (ceprav bi lohk v img shranila)..
Ampak bi... hm, izpadlo bi tako, kaj jaz vem, kot da je kar nekaj, pa cetudi bi bili se tako precizno izbrani (kar bi itak bili, sicer ne bi imelo smisla)...
Bi se kdo zdel kar 'opeharjen', enim pa bi bilo kul, ker jim ne bi bilo treba tolk brati. :D

Saj vcasih me pici da bi bila mal objestna, pa se vzdrzim. x:o)x
Da bi recimo napisala, hud teden bo, do daske bo dobr in vse... al kaj tacga, kar nekaj...
Kaj me ima... sam... v bistvu ni ok... ce se grem, ne morem tkole iz centra metat folka... :P ;)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...