aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 iiiii ja svoboda, mir.... mhm .... mogoče ne lih največ, ampak zelo veliko... eh če ga nimaš pa tud največ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ZDRAVJE mi v tem trenutku največ pomeni, ker ga nimam... pojma nimam kam se je skrilo.. in mi pustilo glavobol, bolečine po vsem telesu, vročino in neke čudne občutke, ki strmijo le k enemu cilju... postelji... Ja v tem trenutku, mi je najbolj pomembno zdravje... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 En velik pobož MBmetuljčica, čimprej okrevaj... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Pocajtaj se, Metuljcica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Največ mi pomeni živeti brez strahu v sebi. Živeti z mirom v glavi, srcu in duši. Metuljčica, drži se Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Največ mi pomeni biti srečen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jaz bi tud rekla, da mi največ pomeni to, da sem enostavno srečna, vesela, dobre volje....kaj me spravi v takšno razpoloženje pa je ful različno in se pri meni ful spreminja s časom... Ljubezen, zdravje, uspeh ... se mi zdi, da itak vsak to potrebuje - včasih bolj, včasih manj... Sem ravno v zadnjih dnevih dost razmišljala o tem. V moje življenje sta se spet vrnili 2 meni fuuuuuul pomembni osebi in za to sem res ful hvaležna in srečna... Najprej ena res ful dobra kolegica, s katero sva v zadnjih letih malo izgubili stik, zdej pa je spet vse tako, kot da se nikoli ne bi izgubili... Kot drugo pa moj bivši, za katerega sem ravno pred kakim tednom v oni temi napisala, da si ful želim, da postaneva oz. ostaneva tako dobra frenda kot sva vedno bila...in eto...kr naenkrat se je pred nekaj dnevi pojavil...Bla sem tolk vesela (in sem še vedno), da tega sploh ne morem opisat! Tolk sem ga pogrešala, da to ni res...(in on mene tud)...ampak ne kot mojga frajerja (ima itak novo punco), ampak kot kolega... No, in to je to, kar mi trenutno največ pomeni... Kar pa se npr. zdravja tiče, pa ga znam na žalost cenit navadno le takrat, ko nekaj zbolim... Ampak trenutno sem zdrava in zadnje čase tud dost nardim za svoje telo - in to je recimo še ena stvar, ki mi trenutno dost pomeni... Skratka zaenkrat mi vse laufa, tako da lahko rečem, da sem res zadovoljna s svojim življenjem...Sem že zdaj en dan razmišljala, da se mi zadnje cajte ful dosti želj uresničilo... Ma upam, da temu mojemu razpoložneju ne bo sledil spet kak ful padec... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>En velik pobož MBmetuljčica, čimprej okrevaj... xrosex Hvala dragi Boris, ob toliko pozitivnih misli, mi že gre na bolje In ko začnem na oslarije mislit...hahaha..potem vem, da je zdravje pred vrati... Hvala Marsa in hvala Julijana... lepe želje so izrečene Želim vam lep dan Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala dragi Boris, ob toliko pozitivnih misli, mi že gre na bolje In ko začnem na oslarije mislit...hahaha..potem vem, da je zdravje pred vrati... Lepo, me zelo veseli, da je tako MBmetuljčica, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Trenutno mi res mogoče ljubezen največ pomeni.... Drugače je pa zdravje res najpomembnejše... sam včasih se tega zavemo šele, ko ga nimamo... Ljubezen, zdravje, svoboda... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 meni pa najbolj pomeni izobrazba, drugega nabi bil rajši kot da me sprejmejo v srednjo zdravstven, če se mi to uresniči vas vse forumce peljem na pir - sam nekdo drug ga bo moral naročit Po izobrazbi, pa ljubezensko življenje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ni panike... bom jz naročila...hahaha... sam da dobim jz moje pivičko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Mi vsi vemo in verjamemo vate da ti bo uspelo uresničiti svoje cilje pol pa le ne pozab na nas, ki te tako pridno in vestno podpiramo .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 V življenju mi smeh, veliko smeha, veliko pomeni. Smejati se, smejati in samo smejati se, nasmehniti se. Ni samo ena stvar, ki bi mi v življenju veliko pomenila. Je več stvari. Ljubezen, smeh, seks, družina (moje mucke in sorodniki), prijatelji, dobra papica, dobra pijača, hribovja, dolince in tujina, mooorjeeee z otočki, sonček... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Resnična skrivnost uspeha je ljubezen. Dovolj moramo ljubiti sami sebe, da se zavemo, da smo vredni uspeha. Verjeti moramo, da ljudje okrog nas želijo, da bi v življenju uspeli in da naša zmaga le podpira njihovo. Zavedati se moramo, da Bog želi, da bi bili srečni na vseh področjih svojega življenja. Razumeti moramo, da ni potrebe za bojevanje, napor ali življenje v bolečini in pomanjkanju. Takšni peklenski pogoji niso nič drugega kot znamenje, da moramo kreniti po drugi poti. Ne smemo biti zadovoljni z ničemer, kar bi bilo manj kot celotno in sveto obilje pri zdravju, razmerjih z drugimi ljudmi in preživljanju. Nismo se rodili, da bi s kurami brskali po gnoju, temveč da bi letali z orli. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cakra 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Meni najvec pomeni morje , morski vetric v laseh , glas galebov in vonj po soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Men pa najvec pomeni moja miska , ker zna iskreno pokazati toplino in ljubezen. Pa veliko mi pomeni razumevanje, spostovanje, ljubezen med partnerjema. V bistvu jaz pravim, da je najpomembnejse tudi to, kar nosis v sebi, da si v srcu bogat clovek. Se pravi, da si prijazen , razumevajoc, ustrezljiv, pripravljen pomagat, neskodozeljen, nesebicen , neegoisticen in pa seveda poln ljubezni do sebe in drugih . Ljubezen pa moras znati tudi brezpogojno razdajati tistim, ki jo potrebujejo. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Jooooooj, to je pa težko vprašanje, k je tok stvari.... Težko sam eno izpostaviš... vse lepo...ljubezen do samega sebe, do drugega, njegova ljubezen do tebe, sreča, zdravje, mir, svoboda, da delaš stvari, ki te veselijo, veliko smeha, ki prihaja od srca, dobra hrana, filmi, družba, tarok, odbojka, ko si kupiš nekaj, kar si si že dolgo želel..., ma polno stvari je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Mir! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Mir v sebi in po svetu, pa seveda zdravje. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 evo tole je pa celostno tanaja! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 zdrava pamet, glih nisem jst nase mislila. Na okolico da bi jo več rabili. Ko jst jo tak mam, te bimčkam tudi! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj itak da ti je v življenju enkrat pomembnejše eno drugič drugo ampak vsemu kar ti je v danem trenutku pomembno posvečaš posvečaš ljubezen oz. neko pozornost! Ljubezen je napomemebnejša pa naj bo to ljubezen do partnerja (kera men pač največ pomen) do narave, do dela recimo kerga si naredila do sedaj. Če ne bi blo te predanosti oz. ljubezni do dela kerga opravljaš a misliš da bi naredila to kar si do zdaj? Kar se tiče egoističnega osvajevalskega čustva> Saj itak velika večina ljudi gleda na ljubezen površno zato tudi ne more priti do prave ljubezni. A se je kdo sploh kdaj vprašal sam pri sebi kaj bi sploh rad v ljubezni! Ljudje vse preveč gledajo na ljubezen s fizičnega stališča in ne iščejo v ljudjeh nekih notranjih vrednot, ki jih sami cenijo. Pomoje vsak nekako išče neko sorodno dušo saj itak koga boš bojle razumel kot samega sebe! Je pa čist res da ljubezen imamo v sebi moramo imeti sebe rad tako kot bi imel rad to sorodno dušo.Ljubezen nam lahko prinese najvišje izkustvo življenja!>zato je tud najpomembnejša! Mitja22 še jz ne bi mogla tega bolj opisa kokr si ti. Jz čist isto gledam na ljubezen. LJUBEZEN je to kar nas osreči, obudi, razveseli, ozdravi....... Le kaj bi brez nje. Samo prvo se moramo naučiti ljubiti sebe, da lahko ljubimo druge. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Meni v življenju največ pomeni iskreno prijateljstvo. Bolje je imeti iskrenega prijatelja kot pa neiskrenega partnerja. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.