Skoči na vsebino

Mene pa zanima kaj vam v življenju največ pomeni!

MiTjA 22

Recommended Posts

To me pač zanima! Zame oz. nasploh mislim da je ljubezen najpomembnejša vrednota našega življenja pa naj bo to ljubezen do partnerja,narave al kogarkoli že. Čeprav itak je je najlažje za nas ljudi gojiti ljubezen do partnerja! Sicer lahko da je kakšna taka tema že bila ampak sm nov tle gor tko da .... No ja morem rečt da sm se kr uživel! xsrcx xsrcx xsrcx

x:)x Lep pozdravček vsem! x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 103
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tam zgori ti nekje piše "iskalnik" pa pokukaš mal...

Saj jaz tud ne vem x;)x . Zato bom za ziher kratek.....brez ljubezni smo verjetn res samo živi mrtveci. Sex je tak ljubezen. x;)x No, če pa še maš mal več dnarja, pa je glih vredi vse.... x:o)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ljubezen, itak x;)x

Najbolj do druzine, najboljsih prijateljev in narave. Ne vem, glede partnerja. V mojih letih, se prihajajo in odhajajo :) Tko, da ni tolk poglavitno. Ma ne vem, kako nej se izrazim. V tem trenutku ( oziroma tistem) ze.

Ne rabim imet vedno partnerja, ker sem velikokrat sama sebi zadost in rabim cas zase. Nujno pa mi je potrebna ljubezen druzine naprimer. Zaenkrat.

Bogi so mi pa tisti, ki ne znajo bit sami. Ki morajo biti z nekom, sam da niso sami.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hm. A to, da "prihajajo in odhajajo" pomeni, da si sama? :inocent: Se spomim, da sem se tam med 18-28 pogosto spraševal.....kaj hudiča ne morem biti sam, a mora bit tolk prihajajočih in odhajajočih, a s tem mogoče ne zamujam kakšne res prave?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne, ne pomeni to. Ampak sam povem, da vseeno dajem druzino na prvo mesto.

Jaz naprimer rabm ful prostora zase in pac...takrat sem rada sama in ni prihajajocih in odhajajocih.

Kar se pa tice "pravega"....se pustim presenetiti. :D

Zihr pa nam kle pateticna in se sprasvala al je pravi al ni. I'm too jung for this shit :D

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ne, ne pomeni to. Ampak sam povem, da vseeno dajem druzino na prvo mesto.

Jaz naprimer rabm ful prostora zase in pac...takrat sem rada sama in ni prihajajocih in odhajajocih.

Kar se pa tice "pravega"....se pustim presenetiti. :D

Zihr pa nam kle pateticna in se sprasvala al je pravi al ni. I'm too jung for this shit :D

"I'm too jung ..." Mogoče pa too Freud ...

Da odgovorim na začetno vprašanje: meni brez dvoma moji trije mladiči.

Meni pa v zivljenju najvec pomeni, da zivim oz. da ima moje zivljenje nek smisel.

Ostalo je pa v paketu - odvisno, za katerega se lohk odlocis - a, b, c, d... itd.

Enkrat mi je najpomembnejse to in drugic ono.

In ce recem - ljubezen je najpomembnejsa?

kaj to pomeni?

Sex?

Ali neko osvojevalsko egoisticno custvo?

Tole ljubezen preveckrat valjamo po ustih in v besedah, v srcih pa je ne ali je pac ne znamo prebuditi, gojiti, 'vzdrzevati' oz. mislimo, da je odvisna od zunanjih dejavnikov.

Tako da pravzaprav kar ne verjamem, ko kdo rece, da mu je najpomembnejsa ljubezen. kaj je pravzaprav mislil s tem?

pa moje delo mi je pomembno.

Pomembno mi je, da SEM (naredila do zdaj), kar sem. xyesx

sicer pa je ze vec takih tem (jasno).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja.. Marsa ravno to sem hotel povedati.. pa sem si izbral ovinek.. da bi mogoce Mitja sam prisel do tega..

Sem ze imel napisano, da je lanski sneg nekako bolj pomemben od ljubezni.. pa.. :)

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

ja saj sem videla... :)

da si sel v skrajnost, ker si hotel pac 'absolut'.

Ta trenutek mi je v lajfu pomembno cisto nekaj drugega, kar mi bo morda jutri ali cez en teden ali cez en mesec ali cez eno leto...

na koncu lajfa pa bom (morda) videla, iz cesa je bil slednji sestavljen in kaj je bil torej njegov point in kaj mi je torej najvec pomenilo, ker je recimo bil to smisel mojega bivanja.

In morda, najbrz, bo to dejansko ljubezen.

Slutim pa nekak, da nima zveze s tule ali pa tocneje - splosno pojmovano ljubeznijo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hm, to pa je zaje*an..

a nimamo vsega bogastva že pred nosom - v sebi. le odpreti je treba zaspane oči in uvidet.. hmm. a mi pa le iščemo bogastva zunaj sebe v vsemogočih si stvareh.. no, stvar ljudi. sam sem okusil, mnogotera trplenje na tem.. čuti te ne bojo nikoli dokončno zadovoljili.. ne rečem, da jih ne smeš upoštevat. seveda jih. le na svojem tapravem mestu morajo biti. ne sme prevladovati vsepovprek...

no, vglavnem, vsemogočno bogastvo/zadovoljitev je tukaj, že znotraj nas...

MIR - tisti znotraj mene.

Je posledica zadovoljstva, izpolnjenih načrtov, razbremenjenosti. Zavedanje, da nikoli ne gre vse tako, kot sem si predstavljala, da bo šlo, je prišlo zelo neopazno, vendar je prišlo... :palec:

Razbremenjevanje v materialnem smislu veliko pomeni, vendar ne takšno, da bi imel naakumulirano blazno veliko vsoto denarja, temveč takšno, da ugotoviš, da marsičesa enostavno ne potrebuješ....In da posvetiš čas tistemu, kar te veseli.

Skratka MIR. x:)x

stekam kaj mislis, a osebno pa menim, da za mir je se cajta... pocivali bomo v vecnih loviscih in skratka tam sele imeli mir.

Ampak vem, kaj mislis...

Ampak vseen si ne zelim zelo miru, umirjenosti vec pa ze... kajti nemir je med drugim to, kar me zene.

Picasso

Ma ne, slabo sem se izrazila. Nisem mislila takšen mir... :sleeping: :shsh: .

Končno sem se pri svojih "rosnih letih" odločila za faks zaradi golega veselja, poslovno še vedno funkcioniram (ne več 100) 80 na uro, športnica sem, muvalo od glave do pete itd.itd.

Vendar stvari, ki so mi bile pomembne in zaradi katerih sem bila nemirna (denar, premoženje, varnost, opaznost v okolju itd.itd., mi ne pomenijo nič več. Dosegla, dorasla, prerasla sem te simpl zadevice.

Nobene stvari ne dojemam kot tragedijo (razen miru v večnih loviščih tistih, ki jih imam rada ).

Si zlomim nogo....pa kaj. Razbijem avto....pa kaj. Me drži ihta en dan, potem me mine.

Mir dosegam že z neverjetno hitrostjo. Ne uspeva mi vedno. Ampak tako fajn mi je v miru, da se trudim dojemat vse kot lepo in fajn.

Zato je MIR vrednota številka ena. Ker je posledica vsega ostalega....

Pa še zdaj ne vem, če sem izrazila to, kar sem hotela... xrolleyesx

saj sem vedela, saj sem ti rekla, da stekam, a sem pac razmisljala o tem, ker je bilo to prvo, kar mi je prislo na misel ob tistemle 'miru'...

da najdes svoj notranji mir, center, to si najbrz mislila. :vio:

Picasso

ko ubijaš notranjega otroka v sebi...to boli in neče umreti...te jezi...a ko ga zacutiš,da bi ga lahko sprejel k sebi,ga sprejel takega kot je,igrivega ,brezskrbnega,nagajivega,hudomušnega...,ko si začneš želeti ,da ga sprejmeš.takrat ti je to najbolj pomembno,ker le to malo bitje ti prinese duševni mir,ljubezen,spolnost,prijateljstvo,razumevanje,sprejemanje....

otrok v meni-ta mi je najbolj pomemben xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa v zivljenju najvec pomeni, da zivim oz. da ima moje zivljenje nek smisel.

Ostalo je pa v paketu - odvisno, za katerega se lohk odlocis - a, b, c, d... itd.

Enkrat mi je najpomembnejse to in drugic ono.

In ce recem - ljubezen je najpomembnejsa?

kaj to pomeni?

Sex?

Ali neko osvojevalsko egoisticno custvo?

Tole ljubezen preveckrat valjamo po ustih in v besedah, v srcih pa je ne ali je pac ne znamo prebuditi, gojiti, 'vzdrzevati' oz. mislimo, da je odvisna od zunanjih dejavnikov.

Tako da pravzaprav kar ne verjamem, ko kdo rece, da mu je najpomembnejsa ljubezen. kaj je pravzaprav mislil s tem?

pa moje delo mi je pomembno.

Pomembno mi je, da SEM (naredila do zdaj), kar sem. xyesx

sicer pa je ze vec takih tem (jasno).

Saj itak da ti je v življenju enkrat pomembnejše eno drugič drugo ampak vsemu kar ti je v danem trenutku pomembno posvečaš posvečaš ljubezen oz. neko pozornost! Ljubezen je napomemebnejša pa naj bo to ljubezen do partnerja (kera men pač največ pomen) do narave, do dela recimo kerga si naredila do sedaj. Če ne bi blo te predanosti oz. ljubezni do dela kerga opravljaš a misliš da bi naredila to kar si do zdaj? Kar se tiče egoističnega osvajevalskega čustva> Saj itak velika večina ljudi gleda na ljubezen površno zato tudi ne more priti do prave ljubezni. A se je kdo sploh kdaj vprašal sam pri sebi kaj bi sploh rad v ljubezni! Ljudje vse preveč gledajo na ljubezen s fizičnega stališča in ne iščejo v ljudjeh nekih notranjih vrednot, ki jih sami cenijo. Pomoje vsak nekako išče neko sorodno dušo saj itak koga boš bojle razumel kot samega sebe! Je pa čist res da ljubezen imamo v sebi moramo imeti sebe rad tako kot bi imel rad to sorodno dušo.

Ljubezen nam lahko prinese najvišje izkustvo življenja!>zato je tud najpomembnejša!

<{POST_SNAPBACK}>Ok.. MItja.. pa naj bo tako.. A ni cudno, da obstaja oboje? Kje pa si potem ti? med dvema ognjema?

Men se ne zdi nič kaj čudno da obstaja oboje! Recimo tud strah je ena izmed oblik ljubezni! A kje sem jast? Jast kot dvojček sem res med dvema ognjema sam odločt se morem na keri strani!

Have A Nice Day & Smile xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Saj itak da ti je v življenju enkrat pomembnejše eno drugič drugo ampak vsemu kar ti je v danem trenutku pomembno posvečaš posvečaš ljubezen oz. neko pozornost! Ljubezen je napomemebnejša pa naj bo to ljubezen do partnerja (kera men pač največ pomen) do narave, do dela recimo kerga si naredila do sedaj.

se pravi, če nastopi sovšraštvo posvečas pozornost njemu. ali kako?ali pa ga zatiraš in hočeš nazaj spet ljubezen? a sovraštvo ni nič druga kot nasprotni pol ljubezni. ni kaj izbirat, ljub.sovrašt. vse to je neko stanje, pride in gre. se pravi ni trajno in nisi to ti.. oboje od tega treba presečt. presežemo pa ne, ker izbiramo eno in zatiramo drugo. z ljubez.se istovetimo, sovraštvo pa zanikamo. hmm pizdarija,bi rekel po domače..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...