Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Ja, saj... to je tud res...To je pac hotel potencirat Tjazy, ampak mi je vseen lepo, kako je speljal Mitja tole. Pac - tista majhna luknjica v jinu oz. jangu dopusca in vsebuje, pa ceprav v pikici, tudi drugi pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa v zivljenju najvec pomeni, da zivim oz. da ima moje zivljenje nek smisel. Jaaaa! Smisel! ...da vem, da ni to zgolj živeti, ampak tudi ustvarjati...moram....to zavedanje življenja kot daru in izkoriščanje tega vsak dan...to je to...zame. Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Ljubezen in strast. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 aleluja...tole sem prebrala ... kar ste napisali :xx!: same floskule... ekola...največ mi pomeni živeti.... ne pa ta psihološka in duhovna mašila...ma kaka sorodna duša :xx!: ma kaki mir :xx!: mir bo tam, kjer bomo na koncu vsi pristali.... ...ko življenje začneš izgubljat, na kakršenkoli način že....bemu ...ti je prav švecko jedno in za partnerje :xx!: in za žlahto :xx!: in za ustvarjanje :xx!: za ljubezen :xx!: za kariero :xx!: za vikend :xx!: za bajto :xx!: za delnice :xx!: ...takrat si želiš čutit veter v laseh, poletni dež na koži, vonj borovca v nosnicah, če si pa bolj utrgane sorte si pa želiš storit samo še kaj skrajno trapastega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> aleluja...tole sem prebrala ... kar ste napisali :xx!: same floskule... ekola...največ mi pomeni živeti.... ne pa ta psihološka in duhovna mašila...ma kaka sorodna duša :xx!: ma kaki mir :xx!: mir bo tam, kjer bomo na koncu vsi pristali.... ...ko življenje začneš izgubljat, na kakršenkoli način že....bemu ...ti je prav švecko jedno in za partnerje :xx!: in za žlahto :xx!: in za ustvarjanje :xx!: za ljubezen :xx!: za kariero :xx!: za vikend :xx!: za bajto :xx!: za delnice :xx!: ...takrat si želiš čutit veter v laseh, poletni dež na koži, vonj borovca v nosnicah, če si pa bolj utrgane sorte si pa želiš storit samo še kaj skrajno trapastega Prav malč smešno se mi je zdel ko sm to začel brati! Sam jast bi se kr mal zamislu nad tvojmi besedami!A tok hudo je tud lohk al kaj! Sej če se ti pa vse to lohk zgodi pol pa lohk res storiš sam še kaj skrajno trapastega in kaj skrajno trapastega lohk narediš sam ko res res res zgubljaš ljubezen do sebe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> aleluja...tole sem prebrala ... kar ste napisali :xx!: same floskule... ekola...največ mi pomeni živeti.... ...takrat si želiš čutit veter v laseh, poletni dež na koži, vonj borovca v nosnicah, če si pa bolj utrgane sorte si pa želiš storit samo še kaj skrajno trapastega Saj to je moj problem. Temeljni. Zdaj, ko se drsam navzdol, in vidim temno jezero daleč daleč v daljavi, se sprašujem, kako mi bo, ko bom spet sam. Čisto sam. Ampak, Lia, nimaš prav, da so zapisano floskule. Kaj pa če niso? Jaz verjamem, da je vsak od nas zapisal točno to, kar je čutil. In, kot ni Zoran Predin poklican za ocenjevanje, kaj je umetnost tudi nisem jaz (ali ti) poklican za to, da bi ocenjeval, kaj so primerni odgovori, ali ne? Največja floskula vseh časov je stavek "Ljubim te." Ampak, ko si zaljubljen, ni lepšega stavka. In ni bolj zaželenega stavka, ki bi ga želel slišati, ali ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 nisem ti jaz merilo za ocenjevanje....niti duhovno jako razvita oseba...ti šment še materialno sem šele v zametkih Sem mislila, da me boste kaj navdihnili, ko sem pa prebrala kar ste napisali vsi pred mano, so se mi pač v glavi pojavile take misli.... Ti šment, sem jih pač zlila na tipkovnico.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ...v zametkih.... ....lia, kolk me nasmeješ, ko maš take zdrave sočne primerjave.... ..ma kaj tolk filozofiramo-to mislim tako, na splošno- žvet je treba....enkrat nam gre bolš , enkrat pa slabš....to je vsa umetnost...pa če kdo pravi, da je skoz ok, bi temu težko verjela......pozdrav od še enega zametka... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ...pozdrav od še enega zametka... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Ampak, Lia, nimaš prav, da so zapisano floskule. Kaj pa če niso? Jaz verjamem, da je vsak od nas zapisal točno to, kar je čutil. In, kot ni Zoran Predin poklican za ocenjevanje, kaj je umetnost tudi nisem jaz (ali ti) poklican za to, da bi ocenjeval, kaj so primerni odgovori, ali ne? Največja floskula vseh časov je stavek "Ljubim te." Ampak, ko si zaljubljen, ni lepšega stavka. In ni bolj zaželenega stavka, ki bi ga želel slišati, ali ne? Saj se velik zivljenjskih resnic slisi kot bedasta fraza. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>se pravi, če nastopi sovšraštvo posvečas pozornost njemu. ali kako?ali pa ga zatiraš in hočeš nazaj spet ljubezen? a sovraštvo ni nič druga kot nasprotni pol ljubezni. ni kaj izbirat, ljub.sovrašt. vse to je neko stanje, pride in gre. se pravi ni trajno in nisi to ti.. oboje od tega treba presečt. presežemo pa ne, ker izbiramo eno in zatiramo drugo. z ljubez.se istovetimo, sovraštvo pa zanikamo. hmm pizdarija,bi rekel po domače.. Tkole jast mislim da itak je vse stvar odločitve saj si ti tist ker se bo od zavestno odločil da bo nekoga ali nekaj sovražil! Sej lohk pride momentalno do "sovraštva" ampak vse je stvar razuma,sočutja, ljubezni saj vsakem slabem je tud nekaj dobrega od tebe pa je odvisno za kaj se boš odločil za tiso dobro al za tisto slabo! Glih na to temo mam jast par življenskih izkušenj v kerih sm bil tud že čist na tleh zarad določene osebe in res ne vem kako bi kdo odreagiral ampak je tako da je vse stvar razuma predvsem pa . Be In Love & Think In love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 mitja 22 tukaj bi pripomnil, da je um tisti, ki se odloča in nonstop izbira, to mi je všel to mi ni.. umo ni mogoče ljub.-sovr.videt kot celoto, temveč ju deli. in tako je stvar rešena. zdaj sem ljubeč, a čez čas pa potrka na vrata jeza. človek/um je zmeden. neve ali je ljubeč ali je jezen.. na eni strani so prijatelji na drugi sovražniki. zakaj bi sploh moral kaj izbirati? venomer, ko kaj izbereš, si pustil drugo stran prazno. ko vdihnem, vdihnem, in ko izdihnem izdihnem. dve zelo različni stvari kot jing-jang. ampak ju nikol ne izbiramo. samo vdihaval bom. nemogoče. drugi pol je zmeraj prisoten, čaka.tako je tudi v ljubezni itd. zdaj bom samo ljubil. ha,kaj pa bo z drugo stranjo?kakorkoli, jaz več ne izbiram, ali sem ljubeč ali čutim sovrštvo. se me ne tiče. oboje od tega je minljivo stanje. ko je je. z nobenim od tega se ne istovetim. pride in gre.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Zanimivo razmisljas, res je takole! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 pride in gre.. ko bi res že šlo.... pa se me drži ko klop in eno in drugo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 sovrastvo ne pride, nikogar ne sovrazim.Onega ki pa ljubim, pa ne morem sovraziti, ker ga razumem in so-cutim. *nekdo tko fajn 'kompaktno' kaj napise, da se v njegovem kontextu, kot govori, preprosto moras strinjati... pa potem tezko vse razseckas pa zanaliziras... zato se mi ni dalo ze prej rezati pa odvzemati, s cemer se ne strinjam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 najvec mi pomeni volja do zivljenja,voda,veliko vode,tud zrak,pa notranji mir oziroma harmonija. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sovrastvo ne pride, nikogar ne sovrazim.Onega ki pa ljubim, pa ne morem sovraziti, ker ga razumem in so-cutim. Vasudeva saj je tko kot si napisal ampak jast sm samo hotu rečt da na koncu zmeraj prevlada ljubezen in sočutje! Vsaj kar se mojih izkušenj tiče pa mi je določena oseba res res zagrenila del življenja pol pa ko je bla ona v podobni situaciji ji pa še vedno nisem privoščil tistega kar se ji dogaja! Kar se je dogajalo med nama se ji je potem v podobni obliki tudi vrnilo! To je bil z mojega vidika prvi res tak primer delovanja karme! Če drugim krivico godiš te bo življenje prej ali slej pripeljalo do podobnih situaciji s katerimi se boš moral spopasti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Jaz sem nekoc nekoga mal sovrazila... tko, ogorcilo me je nekaj, nategnil me je totalno, po domace povedano, ono nagrauzno, da sem bila cist nemocna in prav bes sem cutila v sebi...Potem pa sem nekako razmisljala, da si tega ne smem dovolit in ne morem, saj imam zelo mocne energije in lahko tipu skodim - tega pa nisem hotla.In sem se prav prisilila, da sem molila zanj, v bistvu sem tezho 'predala' na ramena Bogu, nekako... ni mi bilo dobro stanje; ne samo da onemu skodujem, cesar nisem hotla, je tudi mene zrlo, ker potem razmisljas samo o tem oz. te prevec vzame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Meni pa ljubezen, denar, spoštovanje, prijaznost, iskrenost, sočutje, ampak ne glih v tem vrstnem redu. Z leti in s trenutnim počutjem se le-ta menja pa tud ne držim se jih vedno, če je treba. Sovražim pa nikogar ne, sam jih je pa kar nekaj, ki jih pač prprosto spregledam. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 men pa še vedno ljubezen največ pomen.... ker skozi njo ... vse drugo samo pride.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem nekoc nekoga mal sovrazila... tko, ogorcilo me je nekaj, nategnil me je totalno, po domace povedano, ono nagrauzno, da sem bila cist nemocna in prav bes sem cutila v sebi...Potem pa sem nekako razmisljala, da si tega ne smem dovolit in ne morem, saj imam zelo mocne energije in lahko tipu skodim - tega pa nisem hotla.In sem se prav prisilila, da sem molila zanj, v bistvu sem tezho 'predala' na ramena Bogu, nekako... ni mi bilo dobro stanje; ne samo da onemu skodujem, cesar nisem hotla, je tudi mene zrlo, ker potem razmisljas samo o tem oz. te prevec vzame.Nisem vedela, da če doživljaš taka čustva, da lahko škodiš drugemu... Mislila sem, da škodiš samo sebi. Men se je isto zgodilo z enim mojim nekdanjim fantom, ko sem res bila čist uničena zarad njega... Vse kar se je vmes čudnega zgodil je skor preveč za napisat, sem pa izvedela, da je čist na konc z živci in da zarad tega jemlje tablete... Enga je pa avto povozu... V bistvu sem mislila, da se te stvari dogajajo, ker se pač nekomu vse vrne, kar naredi, pri prvem sem imela pa žal rpste vmes, sam dejansko nisem hotla nič slabega... bila je sam ena želja, ki pa na konc nisem hotla da se uresnič, sam teren se je pa očitno pripravu za to. :xx!: Ups, to pa ne bo v redu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ne boj se - to vedno, no, navadno, deluje skladno z osebno rastjo in zavestjo posameznika.V bistvu je skoraj prepomembno si misliti, da lahko to tako vpliva... and yet... a ves....raje ne... sploh posiljat taksnih misli... nikomur, v bistvu.Jaz sem potem nekak se mu 'opravicila' kar prek tega medija, ki imam cast pac, da se lohk kadarkoli prikljucim nanj - 'Boga', ce zelis tako imenovati, lohk pa imenujes kot zelis.Skratka, kaj cem zdaj se sebe mucit z obcutkom slabe vesti in krivde, od trenutka dalje, ko se tega zavem...Torej, trenutek prebliska je trenutek 'odresitve' in 'tocka moci je v sedanjem trenutku' - v tistem pac, iz katerega zacnes to 'izvajati'.Tako nekako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Meni pa največ pomeni ena zelo meni ljuba oseba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ljubezen (ne samo do partnerja, do vseh, živali, rastlin...), svoboda (na nek način je s tem povezan denar, ker če tega ni nisi svoboden, ker te stalno nekaj mori ali pa točn tist trenutek ne moreš počet tistga kar bi hotel, to pomen najmanj 400 k na mesec ), mir, zdravje- predvsem fizična kondicija in to da se lahko normalno gibam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ..zdravje,ljubezen,svoboda.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.