Skoči na vsebino

Mene pa zanima kaj vam v življenju največ pomeni!

MiTjA 22

Recommended Posts

• Komentarji 103
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zvestoba samemu sebi!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Žal je to tko: ne sme me zebsti, ne smem bit lačna in moram imet streho nad glavo, da lah sploh funkcioniram. To je pač kruta realnost. Ljubezen tega ne da. :palec:

Čeprav sem zelo naivna in najbrž sploh nisem za ta svet, prevečkrat sem v oblakih.

Meni največ pomenijo:

:love: moja družina ... mami, ati, bratec ... to so ljudje, za katere vem 100 %, da me imajo radi in da se nanje lahko vedno zanesem ...

:love: potem ... ljubezen na splošno & bolj konkretno ... na splošno mislim na ljubezen v svetu ... boli me, ko ljudje umirajo zaradi ''velikih'' ljudi, zaradi vojn, sej mogoče se to sliši malo preveč zlajnano ... ampak res si želim miru ... in seveda ljubezen bolj konkretno ... v tem trenutno nimam ravno veliko sreče na tem področju, ampak ogromno mi pomenijo prelepi trenutki, ki sem jih preživela z nekom - ki ga ljubim z vsem srcem -, ogromno mi pomeni on, njegov pogled, dotik, vsaka njegova beseda, vsak trenutek, ki mi ga nameni ... seveda so tu še prijatelji ... brez njih bi bilo življenje velikokrat pusto in prazno zato mi zelo veliko pomeni, da obstajajo, in da velikokrat v pravem trenutku najdejo pravo besedo zame ...

:love: ... sreča ... tj. sreča drugih in seveda tudi moja lastna ... veliko mi pomeni, če vidim ljudi okoli sebe srečne, saj mi to v trenutkih lastne nesreče daje upanje, da bo tudi mene sreča slej ko prej spet obiskala ...

:love: ... iskrenost menim, da rek: ''Resnica boli'', ne drži, vsaj zame ne ... veliko bolj me bolijo laži & prikrivanje resnice

... no tolk z moje strani o tem ... bi se dalo še kaj pisat na to temo, ampak najpomembnejše sem napisala :)

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Najvec mi pomeni, da clovek zna na pravi nacin ziveti, torej odprtost do zivljenja, posluh do srca, funkcioniranje izven strahu in skrbi, ...

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

pravo dejanje/beseda, ob pravem času... sploh ko to naredi nekdo zame mi to ogromno pomeni... hja... kaka ljubezen bi se tudi našla.... počasi bom začel še denarju dajati pomen...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

Izpostavil bi še željo, da bi bli moji starši, brat in ostali sorodniki čimbolj in čimdlje zdravi x^x

xcrossfingx xgoldfishx

men pa fulll (najvec) pomen vera! v love, zdravje, svobodo.... v kar verjames se navadn zgodi.

Biti brez straha, dvoma! Prevlada pa tko tisto, kar je mocnejse... Zato pa tudi obstajajo ljudje, ki s svojo prisotnostjo povzrocajo bolezni, nesrece... in tisti, ki dajejo najboljse xsrcx x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

• 2 weeks later...
xsrcx Življenje xsrcx :flower: :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Meni pa je najpomembnejše v življenju zavedanje in občutenje vsakega trenutka, ko lahko nekoga razveselimo s prijazno besedo xchatx , nasmehom :2src: , svojim najbližjim povemo, da jih ljubimo xsrcbumx xsrcx ; da lahko dihamo, da smo zdravi, da z voljo in potrpežljivostjo lahko dosežemo tisto, kar si želimo, pa čeprav nas na naši poti čakajo težke ovire.

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...