Skoči na vsebino

Najboljši izgovori

cosma

Recommended Posts

Zadnjič sva s prijateljico razmišljale o vseh izgovorih, ki sva jih deležne s strani moških. Ugotovile sva, da včasih domišljija res dobi krila x:Dx

Od najbolj nedolžnih, te pokličem kasneje -pa seveda ne. In v zagovor sledi, -pozabil, -nisem imel časa, -mama je imela rojstni dan, -moja mačka je asocialna, zato se ji moram več posvečati....

Nekako sva jih razvrstile v par osnovnih kategorij. Šolske, službene, zakonske, otroške, starševski, moški-ženske, ženske-moški, poročeni......

Me zanimajo vaše izkušnje s tem, ko ste nejeverno ostrmeli, če vam je kdo serviral izgovor ali ste pa vi povedali, kakega komaj verjetnega.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Bom jaz napisala tistega svežega, sem ga že v dnevniku omenila...

Moj gospod (torej spada v zakonske?) pride domov poooooozno ponoči, bil s frendom v Avstriji.Prisveti se z velikim šopkom orhidej...in pravi...

" sori, da sem tko pozen, sem na letališču čakal, da pristane letalo iz bangkoka s svežimi orhidejami"....

:palec: x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx x:px Kul! x8Dx

A nismo imeli necesa podobnega ze?

Drugac pa dbest tema! :palec:

jaz sem mela ful dobre izgovore. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

OJA, TUD JS SM MELA HUDE, SAM ZDEJ VEČ NE PRAKTICIRAM - U GLAVNEM KR POVEM KAKO JE, ČIMBOLJ DIREKTNO - SE NAJBL SPLAČA.

DRGAČ MI JE PA ZANČ MOJ BIVŠI (K ŠE NI BIL BIVŠI) PO 2 DNEH ODGOVORU NA SMS, K SM MELA ŽE SURLO DO PAKISTANA, DA JE PREBRAL SMS, PA NI MEL CAJTA TAKOJ ODGOVORIT IN GA JE MOBITEL TOTALNO ZAJEBU, KER GA NI POL K JE MEL CAJT SPOMNU, DA ŠE NI ODGOVORU - MA KR NEKI NO... :xx!: IN ŠE MISL, DA JE FUL DUHOVIT ZRAVEN :xx!:

NO AMPAK ZDEJ, K SVA NARAZEN PA TUD JS TALE IZGOVORČEK KDAJ UPORABIM, KER VČAS SE MU KR ZROLA IN MI ČIST BOLANE SMS-E POŠILJA, KO NČ NE ODGOVORIM - SM PREBRALA, POL PA POZABLA - SORČI - PA KOMU SE DA DRKAT PREKO SMS-OV x?x x?x x?x

KOK SM NALOŽILA x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Ne saj jaz sem imela predvsem 'solske' pa taksne...

Tipom se nisem nic zgovarjala, sem rekla, ni se mi dalo al kaj tacga, to kar je bilo res, v glavnem. xDDx

Ja, men se tud ne da drkat - ne prek sms-ev ne prek cesa drucga. :)

pa tapkat tam tistega... xrolleyesx :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx :palec: neki pa bo počasi.

Marsa, ne velja samo, da si jih imela, zdaj jih moraš še obelodaniti :vragec:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

saj sem jih ze nekje, saj zato...

Sam jih je se kljub temu, da tolk cudni, 3/4 bilo resnicnih.

Recimo sem zamudila solo, prvo uro, ker sem prisla direkt iz koncerta v ZG ali pa K ni prisla na maturo, ker nisva dobili shtopa. :P

Ampak to je bilo res - iz GO sva zastopali enega franc. tartufarja, ki ni znal NITI NITI ang., tako da sem se tam jaz matrala z njim, K pa cist na trnih, ker cez 36 minut al kolk maturo, midve pa tam cez AQjdovscino sele nekje, al kje. :D

Sorchy, bila na koncertu pa zamudila shtop. :P

Picasso

saj... ;) :P :P

Moja razrednicarka je, medtem ko je pisala OPRAVICENO ('ste vsaj izvirni', je rekla xDDx), zraven tisocpetsto na uro z ocmi zavijala..

Pa da sem, ko sem sopala v solo, padla na ledu oz. v mokroten sneg, plundro, pol sem se morala pa dam preoblect, ker pac ne morem z mokro riitjo v soli sedet. :D

Picasso

uh, na tone jih je.............. x:Dx , če želiš, da punca živi v iluziji, da ti je pomenila veliko, potem - z menoj boš nesrečna, nisem te vreden, zame si prezrela in preveč bistra, ne dosegam tvojega nivoja............skratka malo naložiš in sebe v drek namočiš..... x:Dx

tisti ta dnevni pa so lahko - v križ me je uščipnil in te enostavno nisem mogel poklicati.........., zaparkiral me je en idiot................., na šolsko predstavo sem šel gledat' nečakinjo............. seveda ti pridejo v upoštev pri zamujanju ali ko se sploh ne prikažeš............

sicer pa, domišljija je brez meja..............iha x!x

Sokrates, teli so meni najboljši....predobr/a-o si zame ....ne zaslužim si te ... x:Dx ob takih samo še cepamo. Seveda, jih moraš prej slišati malo morje, da bi jim nehal verjeti x;)x

Ena šolska

Vpraša učiteljica V. kje si pa bila včeraj?

-Je bila taka megla, da nisem našla šole.

p.s. V. je bila edina, ki je manjkala tisti dan. Živela je 300m stran od šole.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

glih hotla sem rect, d abi moral imet ful kategorij, recimo 'ribje' izgovore:

'ni bila ta prava svetloba' (astrin jan x;)x x:Dx x:px)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sokrates, teli so meni najboljši....predobr/a-o si zame ....ne zaslužim si te ... x:Dx ob takih samo še cepamo. Seveda, jih moraš prej slišati malo morje, da bi jim nehal verjeti x;)x

Ja Cosma, veš, žensk se najlažje znebiš, če ji daš vedet', da je boljš da ni več s tabo, da živi v iluziji, kako je ona predobra zate, če jo ti brcneš na grd način, se je ne boš nikoli rešil, pa še slabo reklamo ti bo delala, zato jaz rajši prevzamem "krivdo" nase...........in si že kaj z mislim, kako sem si jaz želel doseči njeno resnost, odgovornost, čutnost in vse to, samo kaj ko sem jaz obsojen ta no ničnost in povprečnost, zato pojdi v svet brez mene in si najdi enakega................

žensko ne smeš imeti nikoli za sovražnika..................hehehe x:Dx x:Dx

xrolleyesx Sem se spomnila, kak izgovor sem dobila od enga kolega, ko mi ni ful časa nič odpisal na mail...... "sem čist pozabu, ker te ni nič na netu" ???? Ja pa jaz sem bla na netu vsak dan. Halo... čist mim. x;)x x^x x:Dx Raje reči, da ti ni. x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Moj mi je na poznonočno surlasto vprašanje že večkat reku... kva pa druzga, kavsu sm... ne eno, dve... zato sm pozen...

Kaj nej mu... ga obtožim za laž al prešuštvo? LOL

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hm.....veliko jih je bilo,sam najbolj čuden mi je bil pa ta,ko nas je v 3.letniku gimnazije ene 7 šprical fiziko,in to sama prva vrsta(smo se iz tedna v teden presedal,po eno vrsto naprej....kaj češ,če smo mel pa opulenga prfoksa xrolleyesx x:Dx x;)x ),no in sedimo mi v kafiču....pa razmišljamo vmes mal kaj bi rekli razredničarki pa tko.....in pol nekomu pride na misel,da bi rekli da smo se vsi zastrupili s pašteto,da smo bili na pikniku,in da smo isto pašteto jedli.....in pač smo se zastrupli...

......razredničarka,nas je sicer mal čudno gledala,ampak nam opravičila... x:Dx x^x x:Dx x;)x

No,pa še sprva planirane 4 ure,za špricat.....so se raztegnile na 7 ur.... xDDx x;)x xcivx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

kuko fiziko, a ni to tanarlepši predmet :D tega pa js nkol nisem šprical ;) ;) hihi, uf... drgač so mele pa moje sošolke za italijanščino dobr izgovor... so bli UFO-ti ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes sem dobil zelo dober izgovor in to po več kot dvanajstih urah, češ da mi je to nerodno povedal, da sem narobe razumel. Hej halo sej nism direkt iz vrtca prletu, da mi kej tazga pove. Da, da 12 ur je bilo potrebnih da se najde nek dober izgovor, na svoje neumne očitke do mene.
Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...