Skoči na vsebino

Najboljši izgovori

cosma

Recommended Posts

Izgovor, ki sem ga prodal eni...je bil ta, ko se je hotela z menoj srečat...pač postaja počasi že mal tečna..., in sem ji napisal potem sms-a, da žal ne morem, ker ima od kolega hčerka četrti roj. dan...! x:Dx Ni več gnjavla...saj je vedla, da ni res ! :inocent: :vragec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Izgovor, ki sem ga prodal eni...je bil ta, ko se je hotela z menoj srečat...pač postaja počasi že mal tečna..., in sem ji napisal potem sms-a, da žal ne morem, ker ima od kolega hčerka četrti roj. dan...! x:Dx Ni več gnjavla...saj je vedla, da ni res ! :inocent:  :vragec:

xrolleyesx neugodno, če si v njeni koži... :C:

<{POST_SNAPBACK}>...pozabil sem, da se je prestavila ura in sem zamudil... :!!:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Joj sem se mogla prow nasmejat..... se mi je zgodilo to v Grčiji, ko sem slučajno na enem izletu srečala kolega od sestrične... njej bil on ful všeč, moja frendica si je pa enga Grka našla.... pa sem se zmenla čist tko friendly da se mam za kam dat.... pomoje me je narobe zastopu, mislu, da čem kej druzga od njega.... x:o)x Sej pol je vidu, da nič ne mislim tko, ampak ja, mi je dal tak izgovor, ker je Grčija v drugem časovnem pasu.... x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ta je pa mal bolana.

Moj najljubsi je da sem bil ocividec pri prometni nesreci in sem moral policistom porocati kdo je kriv, ker se udelezenci niso bili sposobni opredeliti. :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...