santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Izgovor, ki sem ga prodal eni...je bil ta, ko se je hotela z menoj srečat...pač postaja počasi že mal tečna..., in sem ji napisal potem sms-a, da žal ne morem, ker ima od kolega hčerka četrti roj. dan...! Ni več gnjavla...saj je vedla, da ni res ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izgovor, ki sem ga prodal eni...je bil ta, ko se je hotela z menoj srečat...pač postaja počasi že mal tečna..., in sem ji napisal potem sms-a, da žal ne morem, ker ima od kolega hčerka četrti roj. dan...! Ni več gnjavla...saj je vedla, da ni res ! neugodno, če si v njeni koži... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> neugodno, če si v njeni koži... Je poročena z dvema hčerama, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallo !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pozabil sem, da se je prestavila ura in sem zamudil... :!!: Joj sem se mogla prow nasmejat..... se mi je zgodilo to v Grčiji, ko sem slučajno na enem izletu srečala kolega od sestrične... njej bil on ful všeč, moja frendica si je pa enga Grka našla.... pa sem se zmenla čist tko friendly da se mam za kam dat.... pomoje me je narobe zastopu, mislu, da čem kej druzga od njega.... Sej pol je vidu, da nič ne mislim tko, ampak ja, mi je dal tak izgovor, ker je Grčija v drugem časovnem pasu.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 hihih meni pa da mi je babica umrla Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ta je pa mal bolana.Moj najljubsi je da sem bil ocividec pri prometni nesreci in sem moral policistom porocati kdo je kriv, ker se udelezenci niso bili sposobni opredeliti. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.