Guest ODRI 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 Ljudje porabijo lepedenarce za to,da bi bili lepi inprivlačni.Izumetničena lepota!Zakaj toliko denarjain truda,če lahko vse okolisebe očarašže z enim samimNASMEHOM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anonymus 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 Odvisno...Med drugim tudi od zob. Tisti nasmeh, ki zares ocara, je nasmeh oci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 Pa vendar je v nasmehu toliko pozitivnega. Lahko je spodbuda, pohvala, odobravanje, razumevanje... lahko je tudi le prijaznost, ki v pravem trenutku dela čudeže. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 .. odvisno od zob? Ja saj lahko podariš nasmeh z zaprtimi usti, če že nimaš lepih zob ...Res pa zelo očara tudi nasmeh oči, še posebej, če so modre ali pa zelene učke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anonymus 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 Saj vem, Odri. Misljeno je bilo kot hec.Moj namen je bil v bistvu analizirati to trditev. Nasmeh je vcasih tudi lazniv in neiskren - v oceh pa vedno preberemo resnico nasmeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 14. junij 2002 Prijavi Deli 14. junij 2002 NASMEH NAM LAHKO VČASIH RES DA VEČ KOT KARKOLI. čE NI ISKREN, PA ZAČUTIMO SAMI. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. junij 2002 Prijavi Deli 14. junij 2002 ... Zakaj toliko denarja in truda,___ zato, ker denar odkupi tisti čas, k bi ga porabili za negovanje Sebe ; pospeši lasten ego imiđ!! pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 Hm ja, Zanimivo, govoriste o ockih, skozi njih naj bi nam odteklo naj vec "energije", zato si tako odpocijemo ce jih zapremo, najlepsi nasmeh pa je nasmeh za katerega si ti kriv. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. julij 2002 Prijavi Deli 9. julij 2002 Vsako jutro, ko vstanem se pogledam v ogledalo in se nasmehnem. To mi polepsa dan. Nasmeh me drzi pokonci, ni lepsega kot smejati. KL Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 15. julij 2002 Prijavi Deli 15. julij 2002 .. res, NASMESEK je cudezno zdravilo, ki marsikoga premakne ... Nasmejan dan želim! ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Jaz pa zadnje čase čutim prav poseben občutek, ne vem, če bi ga mogla definirat kot srečo. Mogoče zadovoljstvo vedno in čedalje bolj pogosto ob nasmeških, ki se mi sami prikradejo ob misli na kaj lepega, smešnega. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Nasmeh in prijaznost odpirata še več vrat kot denar! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Kdo pa govori o denarju? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 denar je smeh pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 iskren nasmeh naj bi bil izraz zaupanja pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Iskren nasmeh ti razgali dušo!!! Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 NASMEŠEK! Osebno se na zunaj zelo malo smejem, se pa zelo velikokrat smejem znotraj v srčku. Kaj vem .. ja vem, tudi zunaj je treba pokazati nasmeh, pa saj bom ... trudim se in deluje! ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Iskren nasmeh na ustnicah, smejalne gube okrog njih kotičkov, žareč pogled v oči in spet smejalne gubice, ki jih objemajo, so le nekaj pojavnih oblik lepote duše individuma,ki je zunanjemu svetu nevidna. Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 icon_smile.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Če mogoče koga zanima, kaj se pravi, dobesedno crkavati od smeha pred ekranom naj pogleda v rubriko AKTUALNO in sicer temo MARSINA 900. objava. Tako kot ravnokar, se v življenju še nisem prerežala pred ekranom in to po Marsini zaslugi. Resnično Marsa, res si icon_smile_cool.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 icon_smile.gif icon_smile_big.gif icon_smile.gif icon_smile_big.gif Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.