El Nino 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 kaj gledam gor mick... vino praviš a hm hm hja pol pa najbolš da belo vino, 73 letnik a hehe torej bjondo... take pa res še nisem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ....zmotu sm se ...namest +3 mi je -3 ušlo......1978 sm mislu... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 viš viš... to mi gre že bol v račun še 3 leta mlajša pa je lih zame Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....zmotu sm se ...namest +3 mi je -3 ušlo......1978 sm mislu... A 1980 je pa že premlado al kaj? Škoda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sam to je letnik, k bi pa ga kar najraje v miru sam zaužil.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sam to je letnik, k bi pa ga kar najraje v miru sam zaužil.... Tak je prav, ja... Tisto "taboljše" je včasih fajn samo zase imet... Ma sej, včasih pa letnik gor al dol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Kakšna svetlolasa dolenjka ti lahko bl skraužla živce, kokr kakšna mediteranka oz. balkanka. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Bemu, tak k razmišljam....men je ta letnik 1980 vedno bl kompatibilen z letnikom 1964..... Počas sem te morau ženit, pa nem te neke stare koke ženu, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bemu, tak k razmišljam....men je ta letnik 1980 vedno bl kompatibilen z letnikom 1964..... Počas sem te morau ženit, pa nem te neke stare koke ženu, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Nem se ženu. Niti z bjondo, niti z brineto, niti z črno......Pa da vidim, če se res zarečenega kruha največ poje.. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 sam pazi da se ne boš z rdečo.... hihi, k boš mel pol ženo da ji ni para sploh kadar je treba malega mickeya napizdit... 1980 a na kaj se spravljaš, to je zame... se zmenva, ti nad 25, js pa pod 25 vključno s 25 a je prav ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna svetlolasa dolenjka ti lahko bl skraužla živce, kokr kakšna mediteranka oz. balkanka.Zanimivo stalisce, ne recem, da cist iz trte izvito..A ipak - odvisno je najvec od tega, kaksen si sam... Lohk ti njej krauzlas zivce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 'Gledam' tamle Piko Bozic (ki ima novo barvo las, blond).Ne recem, da ji cist ne pase, ampak ni mi vsec rpevec blond.Boljsa se mi zdi crna, ali vsekakor temna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nem se ženu. Niti z bjondo, niti z brineto, niti z črno......Pa da vidim, če se res zarečenega kruha največ poje.. Dober tek, ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam pazi da se ne boš z rdečo.... hihi, k boš mel pol ženo da ji ni para sploh kadar je treba malega mickeya napizdit... 1980 a na kaj se spravljaš, to je zame... se zmenva, ti nad 25, js pa pod 25 vključno s 25 a je prav ? Dober, no. Sam za vsak slučaj..... z upoštevanjem tistga reka, da izjeme potrjujejo pravilo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Eh, Mick, zakaj bi se ženil...pa vse ceremonije...pa ločitve... Boljš na koruzi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Saj se ne mislim. Vsaj razmišljam ne o tem. Ne bom trdil tist definitivno, da se nem, sam za1x o tem ne razmišljam. Ne glede kako barvo las bi mela... Spodaj pa tak blš, da jih nima.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>......Spodaj pa tak blš, da jih nima.... Te bo spet kdo skregal, da menjavaš temo... Drugače pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Ne glede al bjonda, brineta, črnka........spodaj naj bo brez. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Kaj pa če je tvoja ženska istega mnenja...glede tipov...a ji ustrežeš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Jp. Če to misliš, da sm pol spodaj brez .....pa ne brez mickenega . Kar se pa drugih tipov tiče je še nkol nisem vprašau.... In je tud ne mislim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Mick Spodaj brez sem mislila, ja...pa ne brez mickenega...tak kruta pa tud nisem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 No, trenutn je mickeni zlo na kratk ostrižen..... Pismo, ktera tema to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 sam ni nujno ves, macona... jaz imam trepalnice cist blond, ce je od zgoraj luc, so na koncih prakticno bele, a obrvi pa imam temne in tko... precej temnejse kot lase.Ene dlake imam svetle, ene pa clo mal rdeckaste..Torej tole razmerje ni nujno taksno, zelo skladno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bemu, tak k razmišljam....men je ta letnik 1980 vedno bl kompatibilen z letnikom 1964..... Počas sem te morau ženit, pa nem te neke stare koke ženu, ne Ja, itak, Mick. Ko boš ti 50 bo šel sad vajine ljubezni v tretji razredKo boš ti 60 bo šel sad vaijne ljubezni na faksKo boš ti 70, bo tvoja žena 46. Hmmm, hmmm, boljše da res nisi ljubosumen Eh, mogoče pa sem le favš ... Slovencelj, pač. Zenkrat še z nekaj malega ostanka rjavih las, mešanih s sivimi. Kmalu pa še to ne več ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.