amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ja Michelle, je res obup če ima tip bele ali blond, čist ravne pa tanke lase :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 take pac ima...mogoce pa ima dbest vonj kozhe... ali sexy roke... pogled...je dober se kako drugace... ... in se potem tanjsi in nikakav las (in 'neprimerna barva' ) *kompenzira* kako drugace...ne mores tko rect...bos nabasala na tacga tipa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Meni je tole zelo tricky question. Sama sem zamenjala že ničkoliko barv in mali milion odtehnkov le teh.Naravna barva, če se še dobro spomnem se mi zdi taka rjava-barva meda nekaj v tem stilu. Potem sem padla v fazo rdečih, temno rdečih, malce viola, pa živo rdeče, pa živo-živo rdeče, ko mi je oče pri takrat 26-ih rekel, da moram nujno nazaj k frizerju, da mi dajo eno normalno barvo ampak takrat še ni bilo toliko živo rdečih pri nas. Potem me je bolha pičla in sem bila oranžna, zelo-zelo oranžna, kot pomaranča. Potem sem imela nek preblisk za rjavo, pa nisem dolgo zdržala, pa je spet rdeča kraljevala. No potem se mi je pa čist sezul in sem hotla postati blond ....smo zamenjali že ničkoliko odtenkov..... No in če veljajo stereotipi o blondinkah, rdečelaskah, temnolaskah....po tej teoriji izpadem Jackyl&Hyde Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Marsa sigurno ne bom nabasala na takega tipa!Pa sem gledala samo na vizualnost, pač mi ne sedejeo taki tipi, pa verjamem da so lahko čist ok, notranje žareči ...za prijatelja okKAPIŠ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 saj sem se hecala...jaz tud ne bom nabasala na... kaj jaz vem, 'kravjega'. Hocem reci, da je tezko spravljat v okvire... pa da nas lahko preseneti kdaj kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 ja to je res, dobro vem iz lastnih izkušenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hec jaz se pa nikol nisem barvala, no dvakrat v malo temnejšo rjavo, drugač sem zadovoljna s svojo naravno barvo las, ker imam dolge že veliko let, imam ene tri odtenke rjave barve, pa tud kakšen čist črn las najdem vmes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ja to postaja čist moja tema, zame ki sem udarjena na lase, pa frizure na sploh, pa nisem frizerka ...Me pa privlačjo ženske in moški z naravno ali umetno črno barvo las... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Prvi moški ki sem se vanj zaljubila, je imel črne kodraste lase in me še vedno mede, močna karmična povezanost...Pa ko sem prvič sem z nekom ki je imel krasne, dolge črne lase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ja si se mal zmotla Diana, si mal preveč posplošila... Pa ni panike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Mislim, da razlike v osebnosti punc z razlicno barvo las ni. Sem pa prepricana, da se lahko marsikatera punca, zenska spremeni - postane bolj samozavestna, ce spremeni barvo in ji nova barva pase oz dobiva komplimente na racun nove frizure. Vrsto let sem bila rjava, malo rdeckasta in tudi crna. V vseh barvah sem se dobro pocutila, a sele ko sem se pobarvala na blond, sem ugotovila kako to pravzaprav deluje na okolico in ne toliko name. Veckrat je kdo zazvizgal za mano, velikokrat sem dobila kompliment ces kako lepe dolge lase imam in tudi vec moskih je pogledalo za mano. Ne vem zakaj je tako, saj moski pravijo, da jim barva ni pomembna oz da jim je vseeno kaksna je njihova zenska. Morda je skrivnost v tem, da je blond barva bolj vidna, bolj pade v oci pa se zato vec ljudi obrne za blondinko, kot za rjavolasko. .. ne bi vedla Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 trenutno prisegam na rdeče... hihi... nvem zakaj, moje tnajbližje frendice so rdeče, pa naj bo še srček šou v to smer pač morem probat ... rdečih že dooooolgo nisem preganjal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da razlike v osebnosti punc z razlicno barvo las ni. Sem pa prepricana, da se lahko marsikatera punca, zenska spremeni - postane bolj samozavestna, ce spremeni barvo in ji nova barva pase oz dobiva komplimente na racun nove frizure.Se strinjam. Sama si barvam lase že...???...let.Če se nisem počutila dobro, sem si omislila barvanje- ponavadi na rdeče in voila- dobro počutje, občutek da sem zapeljiva je bil takoj tu; in kar nosilo me je po svetu. Ko sem hotela ostati bolj v sebi, neopazna, sem uživala kot rjavolaska(moja naravna barva) in , ko sem se kakšnega jutra pogledala v ogledalo in se sama sebi zazdela nekako pusta sem se spet pobarvala- to sem vedno počela sama in rezultati so bili zanimivi, ker sem večkrat kaj eksperimentirala in so bile barve noooree.Enkrat sem se npr. iz oranžne hotela prebarvat na lešnikovo rjavo in ...lasje so bili črni kot premog(na soncu so se modro-vijolično-zeleno lesketali). Mislim, da je barvanje las neke vrste fetiš, ki pa ni več lasten le ženskam-hvalabogu? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 No stekam kaj mislita, je pa to mnenje nekolikanj naivno, bi rekla.Najbrz da je razlika v osebnosti (ipak!) blond bejbe s svetlo kozho kot pa zenske s temnimi dlakami, s slednjimi tud po nogah.Npr. v Italiji ali pa na Danskem imas cist drugacen temperament ljudi....Znano je, da so temnejsi bolj temperamentni in znano je tudi, da so rdecke gajstne.Ja, zato se pa ful bejb barva na rdece, da bodo kao hot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ka pa ce si bil v zivljenju oranzno-rdece- vijolicno-crno-pink-rjavo pobarvan? Pol si verjetno shizofren Ja, pa nekje sm brala, da so najbolj samozavestne zenske tiste, ki se ne barvajo spljoh. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Haha, ves kaksne sem jaz imela, res, najmanj shizo so mislili da sem. HecnA trditev - na nek nacin jo stekam, kao, morda pa res, a dvomim (da so nebarvalke las najmanj skomplexirane). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 nvem nvem js pa opažam da bolj opazim rjavolaske... hm kaj pa vem bjonde so že nekaj splšnega kar dogajajo se ... itak naravnih skor ni več... hja rdeče ja to se opazi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Jz sm rjava zdej Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Morda je skrivnost v tem, da je blond barva bolj vidna, bolj pade v oci pa se zato vec ljudi obrne za blondinko, kot za rjavolasko. .. ne bi vedla Bi rekla prej, da moški padajo na bjondine kar po "difoltu" ...iz prepričanja da so bjontne Švedinje boginje in to - no vsaj take vtise sem imela jst par let nazaj, možno da se je "moda" spremenila Jst se ravno ne počutim več tolk kul s svojo barvo las (rdečo), prej sem bila full navdušena zdaj je pa nekaj časa mimo se mi pa toži po bjontni oz. no svetli nekaj naravni ker nisem vpadljiv človek in res....barva las vsaj pri meni bolj vpliva na druge kot name samo. Sem opazila da sem bila sprva full ponosna pa hodila okol in se počutila extra dbest zdej pa...bi rada spet mal...da me noben ne opaz pa noben nič ne reče glede barvice Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 hihi a boš spet bjonada al kako da bodo spet tipčki se lepli nate... ja ja bjonde so v modi vse od 50ih naprej... so pač bjonde Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Petrca, skoda. :|| pa se mal sem 'pomagala' zraven. Ampak poslusaj - saj se ti bi se prehitro spralo, ce bi jo hotla obdrzat. mal pocakaj, pol bos pa kaj drugega ruknila gor. ampak stekam... kot bi se oblekel v rdeco barvo, pocutil pa se ne bi tako (potem vec). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Marsa full mi je blo hudo na začetku, sem se počutila kot da imam novo cunco ampak zdej bi pa spet rada mal na...uh verjetno sem nostalgijo dobila ko sem spet neke stare slikce gledala. Tko včasih razmišljam o čem pa se mi zdi kt da sem lahko mal bolj samozavestna al kako že zdej ko imam to barvo gor potem pa se spomnim da mi prov ni všeč to da hodim z glavo tko kot da jo imam nekje v oblakih A je kej drugega mogoče kot barva, ne vem s tisto naravno blontno sem se tko lepo zlila z okolico pa tko pridkana deklca sm zgledala taka mirna zdej pa mi učki kr skačejo ven pa...tipčki kr obrajtajo sm vidla, učke mislm pol pa...mah ne vem Upam da me bo minil ob naslednjem narastku ponucam tisto rjavo (mogoče bo boljše) potem pa bomo vidl...kaj naprej. Drugače pa mi je čisto ok da si imela nekaj pri tem da sem rdečo vrgla ...sem mal stopila iz vsakdanjika kar se ne dogaja tok zlo pogosto Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Saj stekam... saj to hitro mine, tistih par mescev (al kolk, vsaj 6 - 8 tednov mora minit med farbanjema)... itak ti bo zbledela, pa bos pol rjavo, sam po mojem ne bos, bo pomlad uletavala, uletela pravzaprav, bos hotla mroda spet bolj na 'light'... bos pa kako svetlejso dala, tolk da ti bo lahko se prijela, ce bos imela se kaj tega rdecega ostanka.Mah, ne sekiraj se, saj se da vse skominirat... saj nimas crnih, da se ne bi nic dalo, razen kaj zelo radikalnega. p.s. in razen tega ti zelo pase...p.s.2 in razen tega sploh ni divja rdeca, pac pa cist prebavljiva in dost 'navadna'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ja saj mami ima tako divjo oranžno-rdečo pa full pramenov, zame pravi da končno nisem več pusta - wonder why ane Saj mogoče pa ko pride pomlad pa začne vse cvetet in tk....bo mogoče malo drugače ker bo že samo vzdušje tko bolj razigrano... Najbolj smešno mi je da ko vidim koga drugega z rdečimi laski mi je čist hudo pa si mislim kolk je to huda barva pa kolk mu paše, pri sebi sem pa velik bolj kritična. Kakorkoli, imam eno slikco sem se spomnila, ko sem dala tako lepo nežno rjavo gor... hmm tukaj pa ni tistega okenca za "upload pictures" Bom pripela v Fotke3... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 (*ja, ker ni v vseh forumih te moznosti) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.