Skoči na vsebino

Blonde, Brunete pa Rdeče

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 165
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Eh saj res, a tiste original rdečke so vam všeč s pegicami pa to?! Tak Scottish like deklice?!?!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

ne ne, nino, jaz sem... lesnikovo blond (sem 1x lesnik si pogledala v nulo in ima prav taka 'pramena' barvna... od rumenih, oranzkastih, rjavkastih do skoraj 'zelenkastih'). Nisem ono - oranzna, pege in to - imam sam mal vec oranznega oz. rdecega pigmenta...

eni 'blond' so na... 'belo'... jaz pa sem bila na 'rumeno' oz. 'oranzno'.

saj moram kitko fotkat (jo ima frend, sem mu jo podarila, predno postrigla, blond kitko, taka zlata je, pisana nekako).

Ampak sem tak 'tip'... potem pa sam mal spotenciram barvo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ampak Marska, tlele na slikci si rdečelaska ku se gre... res

hm aja originalne rdečke s pegicami in vse... hja pravzaprav tiste mi pa niso lih... kaj pa vem... nope... ni mi tist najbol...

hja ampak pol se bo spet izkazalo da bom še bojonde preganjal... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

TO JE TOOOOOOOOOK CUTE!!! Jst bi imela kako pegico takoj x:Dx :palec:

Aja sej o tem smo se že pogovarjal...take naravne rdečelaske so full luškane, meni so všeč ala tiste otočanske princeske pa to...Sarah Ferguson ipd pa huh princ Harry pa William xsrcbumx samo govorimo o deklcah ane x:Dx

Kaj pa naravne bjondine...te so pa kr redke že...da bi ble prav tisto čisto svetlo blontne ane? Mislim vsaj pri nas jih ni dost tistih res pristnih xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Konec koncev sploh ni važno katero sem najraj bubal? Al' je to bla blonda, bruneta al' pa tardeča, ne glede na barvo las, vse na enak način so lezle na mojga lulčka, tko da se bubajo vse na isti način. Nema razlike drastične.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Eh saj res, a tiste original rdečke so vam všeč s pegicami pa to?! Tak Scottish like deklice?!?!

Saj so simpaticne na nek nacin, ampak sama ne bi bila taksna...

Poznam eno, ki ima oranzne lase pa pegice vsepovsod - po rokah, nogah, obrazu, hrbtu, trebuhu... = res je, da je zanimiva, ampak meni to ni vsec. :inocent: :vio:

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

O, hmm, sam te poznamo v blond pa temni izvedbi sam nekak... a mas kaksno naravno na broju tud? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz samo pravim, da si ne zelim biti rdeca.. , tako kot si tudi ne zelim biti vijolcna ali pa zelena, modra, oranzna.... To pac ni moja zelja...

Je pa res, da ce bi bila taksna po naravi, bi se 100% sprijaznila s tem in se ne bi sekirala.. Zato Mystica, glavo gor pa bodi ponosna na to kar si...

Vedno je tako, da ce poznamo simpaticno osebo z imenom Lojze, nam bo ime vsec, ce pa poznamo enega kretena Lojzeta, pa nam ime sigurno ne bo vsec...

Enako je z barvo las. Ce je rdecelaska simpativna, jo bodo imeli ljudje radi. Ce pa bo zvisena, arogantna, nesramna ali karkoli takega pa se jim bo morda kdaj drugic tudi kaka druga rdecelaska ( po nepotrebnem ) zamerila...

x;)x

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

<{POST_SNAPBACK}>...

Če bi pa lahko izbirala, pa bi bila bolj temnopolta (ne črnka, ampak kot sem že rekla latinoameriška lepota s črnimi lasmi). A na žalost ne morem, ...

jaz pa ne. jaz pa bi zelela tocno tako polt in vse kot imam.

Mojemu frizerju se je vedno hecno in fajn zdelo, ko sem rekla, da imam tok rada te svoje tenkcane, a zivahne laske. In ko je tak pravi baker, tale moj, da cist shizim. In sem res zadovoljna.

No to pac lohk spreminjam... a kozhe pa ne bi... pa ne glede na... da je pol bolj obcutljiva pa vse...

ne bi bila temnejsa. pa se dlake pa tko... to je tud ena prednost pol. x^x x8Dx

Picasso

Meni so pa full dobre črne ki majo postopno postrižene lase pa temno modre pramene pa dolge lase čez ramena :inlove:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>naravno imam dolge goste mehke dišeče kostanjeve lase ki mi v valovih padajo do bokov  x:o)x

:o|o:

:D uh .... do bokov praviš... aaaaa :2src: x:px :) uhjej poznam take... to dobr zgleda :D hihi je pa dost redko :) kajšne maš pa zdaj nenaravne? a lih tko do bokov?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

zdaj sem vinsko rdeča. boljše kot blond.

:o|o:

Men se zdijo bl bakreno rdeče. Ampak ni nevarnosti, da bi te kje za mesing prodali. x:o)x x:o)x x:o)x

Neprimerno boljš kot blond pa definitivno. Sploh s čopki. x^x x:Ix

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Sam da je rit taprava pav da niso joški do kolen (kot od naše prof. slovenščine v srednji šoli - pssst sam ne okol govort) pa je to skor vse sam če ima pa še naravno dolge goste mehke dišeče kostanjeve lase ki ji v valovih padajo do bokov pol pa :party:! xscratchx Eeemm a je to res! xrolleyesx Ok sej grem :sleeping: !

xsrcx xsrcx xsrcx

V srednji šoli sem imela v internatu cimro, ki je bila naravna rdečelaska, s pegicami in vsem kar gre zraven.V tistem času smo se šle PUNK in je imela ona najboljšo frizuro- rdeči lasje na špice, narejeni s sladko vodo...Ma je bla kriza z želeji, pa smo si pomagali na milijon načinov. x:Dx xsuperx .No, v glavnem meni so rdečelaske kul- sem jim po tihem vedno zavidala, ker tudi bela koža na njih zgleda estetsko. x:)x
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>naravno imam dolge goste mehke dišeče kostanjeve lase ki mi v valovih padajo do bokov  x:o)x :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>... kajšne maš pa zdaj nenaravne? a lih tko do bokov?

x:Dx x:o)x a taka je ta rec.

Ja saj naravne mam jaz tud psenicne mehko disece valovite do bokov. xDDx

sam a mam zdaj (ali sploh kdaj) taksne?

Ne.

x:Dx x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...