Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 meni je pa vsec... bela kozha.. se strinjam... njam...ne menjam za NIC!!! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni je pa vsec... bela kozha.. se strinjam... njam...ne menjam za NIC!!! x!x Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sicer sm pol svojga življenja pustu blondinkam ampak rdečelaske s pegicami so mi bile, so še in najbolj všeč.Sicer pa razen vizualne razlike drugih nisem najdu.Ampak se trudim! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 rdeče s pegicami so redke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 eno rdečelasko ti bomo zrihtal... pa bo... hehehe... sam mene boš mogu cel lajf gledat... sam oblubm da ti nav dolgčas k skoz menjam barve las Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 komu to?Upam da ne meni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 nope. onixu sam ti maš tako srečo da zmer umes uletiš... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Oh hvalabogu. Ena izmed rdečelasih ki majo pegice je moja sestra. Lahko pa jo srečate v LJ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Rdečelasca pa menda niti enga ne poznam... Zadnje cajte same luštne črnolasce spoznavam...pa nisem bla nikol kaj posebej zagreta za take temne tipe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Če prav pomislim še s pravim črnolascem nikol nisem imela "opravka"... kvečjemu s temno rjavimi... Pa je res skrajni čas da še to sorto malo sprobam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 uh jaz sem se nekoc cist zaljubila v enega Srb (v bistvu crnogorc) s svetlo poltjo in total crnimi lasmi, ceden ko shus, vitek, visok... cist tumach.Tako da so mi vsec temni tipi, nekak pa je naneslo, da so 'moji tipi' vedno bilo svetlejsi kot temnejsi,... valjda zato ker sem sama taksna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh jaz sem se nekoc cist zaljubila v enega Srb (v bistvu crnogorc) s svetlo poltjo in total crnimi lasmi, ceden ko shus, vitek, visok... cist tumach.Tako da so mi vsec temni tipi, nekak pa je naneslo, da so 'moji tipi' vedno bilo svetlejsi kot temnejsi,... valjda zato ker sem sama taksna. al pa če bi jz sama to napisala. čist isto. zmer so mi bli tmni všeč... pristala s svetlimi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>al pa če bi jz sama to napisala. čist isto. zmer so mi bli tmni všeč... pristala s svetlimi Tudi jaz Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 svetle svetle... hihi hja sicer pa k je vse tolk pobarvan.... mislim da kar se naravne barve tiče sem bil zgolj in samo z rjavolaskami.. mrbit kšna temna bjonda... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tudi jaz kašna sreča a? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ja, v bistvu, res...So mi bli črni bolj všeč, ker so se mi zdeli bolj moški, bolj strastni....Pa sem ugotovila, da se s svetlimi bolj ujamem...Zakaj? God knows. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.