Skoči na vsebino

Blonde, Brunete pa Rdeče

El Nino

Recommended Posts

;) kaj gledam gor mick... vino praviš a :D hm hm hja pol pa najbolš da belo vino, 73 letnik a hehe ;) torej bjondo... take pa res še nisem :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 165
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bemu, tak k razmišljam....men je ta letnik 1980 vedno bl kompatibilen z letnikom 1964..... x:px :vragec: x:Dx Počas sem te morau ženit, pa nem te neke stare koke ženu, ne x:px :vragec: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sam pazi da se ne boš z rdečo.... :D hihi, k boš mel pol ženo da ji ni para :D sploh kadar je treba malega mickeya napizdit... ;) 1980 a :P na kaj se spravljaš, to je zame... se zmenva, ti nad 25, js pa pod 25 vključno s 25 :D a je prav ? xyesx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Kakšna svetlolasa dolenjka ti lahko bl skraužla živce, kokr kakšna mediteranka oz. balkanka.

Zanimivo stalisce, ne recem, da cist iz trte izvito..

A ipak - odvisno je najvec od tega, kaksen si sam... xyesx

Lohk ti njej krauzlas zivce. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

'Gledam' tamle Piko Bozic (ki ima novo barvo las, blond).

Ne recem, da ji cist ne pase, ampak ni mi vsec rpevec blond.

Boljsa se mi zdi crna, ali vsekakor temna. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sam pazi da se ne boš z rdečo.... :D hihi, k boš mel pol ženo da ji ni para :D sploh kadar je treba malega mickeya napizdit... ;) 1980 a :P na kaj se spravljaš, to je zame... se zmenva, ti nad 25, js pa pod 25 vključno s 25 :D a je prav ? xyesx

Dober, no. Sam za vsak slučaj..... z upoštevanjem tistga reka, da izjeme potrjujejo pravilo. x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

Saj se ne mislim. x^x Vsaj razmišljam ne o tem. Ne bom trdil tist definitivno, da se nem, sam za1x o tem ne razmišljam. x^x Ne glede kako barvo las bi mela... x:o)x Spodaj pa tak blš, da jih nima.... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Jp. Če to misliš, da sm pol spodaj brez x:px .....pa ne brez mickenega x:Dx . Kar se pa drugih tipov tiče je še nkol nisem vprašau.... :inocent: x;)x In je tud ne mislim. x;)x

K. Čapek

sam ni nujno ves, macona... jaz imam trepalnice cist blond, ce je od zgoraj luc, so na koncih prakticno bele, a obrvi pa imam temne in tko... precej temnejse kot lase.

Ene dlake imam svetle, ene pa clo mal rdeckaste..

Torej tole razmerje ni nujno taksno, zelo skladno...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Bemu, tak k razmišljam....men je ta letnik 1980 vedno bl kompatibilen z letnikom 1964..... x:px  :vragec:  x:Dx Počas sem te morau ženit, pa nem te neke stare koke ženu, ne  x:px  :vragec:  x:Dx  x:Dx

Ja, itak, Mick.

Ko boš ti 50 bo šel sad vajine ljubezni v tretji razred

Ko boš ti 60 bo šel sad vaijne ljubezni na faks

Ko boš ti 70, bo tvoja žena 46. Hmmm, hmmm, boljše da res nisi ljubosumen

Eh, mogoče pa sem le favš ... Slovencelj, pač. Zenkrat še z nekaj malega ostanka rjavih las, mešanih s sivimi. Kmalu pa še to ne več ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...