cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 prosila bi vas za kak nasvet glede zvisanja holesterola,ce je 2.5 pod normalnim.vecina ima probleme z zvisanim holesterolom in je tudi veliko o tem napisanega kako ga znizati,ne najdem pa kako ga zvisati.vsak nasvet bi bil dobrodosel. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Hm... Kakšna je tvoja prehrana na splošno? Po mojem se ni ravno treba basat z mastno hrano, ampak dodaš raje živila s kakimi bolj zdravmim maščobami, pa tud kak jajčni rumenjak, čeprav vsebuje nasičene maščobne kisline, itak ni panike, ker ti ga primanjkuje... semena, losos, tuna... Pa če si zelo suha, se moreš mal zredit, povečaš vnos OH... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 nimam jaz prenizkega holesterola,ne sprasujem zase.ena gospa ima ta problem,nima interneta pa me je prosila za uslugo.sicer pa recimo mlecni izdelki ne pridejo v postev,ker nima dolocenega encima zaprebavo le teh.kolikor vidim nihce ne ve kaj je priporocljivo v tem primeru. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 macky,hvala za tvoj komentar.sem sporocila gospe to kar si napisala.je rekla da bo poskusila. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Aha, mleka kr velik ljudi ne prebavja... Tud mene včasih kr mal zvija. Je pač tako, da prvotno ni namenjeno ljudem, ampak dojenčku od krave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.